Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Hmm znaci udjem na wwinu na par city cska na liveu i da odigram to ne moze kao nijedam drugi par
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
FT 31:29salebl je napisao/la:Gijon - Cuenca 1 1,66 bet365
Spanski kup u rukometu...
Procitao sam negdje da gosti dolaze u sarenom sastavu i da ih ne interesuje kup, a domacini zele pobjedu i prolaz dalje. Mislim da bi ovo moralo doci, a kvota je dobra za probati !
Srecno !
Dajte NBA od LP nista veceras 

Pau Gasol over 17.5, pola ekipe Bullsa u bolnici sto znaci da gotovo sve pada na Gasola koji je i u ovim godinama u stanju upropastiti svaku visoku liniju u NBA. Ove sezone redom ubacivao 21, 15, 20, 16.
Bradley over 14.5, ulazi lagano u formu, proslu tekmu ubacio 32 poena.
Hayward over 16.5, igra standardno dosta minuta, sutira i dosta trojki, u poslednje dvije tekme ubacivao 24 i 27.
Svidja mi se i Roy Hibbert over 14.5 kao i Paul Millsap over 15.5 (njegovu granicu ne razimijem jer je odigrao dvije utakmice u obje ubacio 13) bez obzira na to vjerujem da moze ubaciti 16p.
Hayward over 16.5, igra standardno dosta minuta, sutira i dosta trojki, u poslednje dvije tekme ubacivao 24 i 27.
Svidja mi se i Roy Hibbert over 14.5 kao i Paul Millsap over 15.5 (njegovu granicu ne razimijem jer je odigrao dvije utakmice u obje ubacio 13) bez obzira na to vjerujem da moze ubaciti 16p.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Real Potosi - Blooming 1 @1.7, ja idem na veci ulog. 

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Ovi su jako bezobrazni pa probati 2/1 kao i na golove 5+GazijaKalesija je napisao/la:Real Potosi - Blooming 1 @1.7, ja idem na veci ulog.
Da probamo
Duncan 15.5 over
Dragic 16.5 over
Faried 14.5 over
Duncan 15.5 over
Dragic 16.5 over
Faried 14.5 over
-
- Kontakt:
eh moj pasa, us*o si ga posteno sinocSafetSajo je napisao/la:Danas Paris i City hendicep pobjede
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Gasol 22, Bradley 16, Hayward 21, Hibbert 2, Millsap 17Puma je napisao/la:Pau Gasol over 17.5, pola ekipe Bullsa u bolnici sto znaci da gotovo sve pada na Gasola koji je i u ovim godinama u stanju upropastiti svaku visoku liniju u NBA. Ove sezone redom ubacivao 21, 15, 20, 16.
Meni je prosao tiket na kojem sam igrao Haywarda, Stoudemirea, Pekovica i Vucevica.

Call the coroner!
prošao, valjda je ispratio neko...johnnyyK je napisao/la:
Kladionica wwin
Sevilja 1x 1,08
Veseli manje 8,5 1,85
Kvota 2
Sevilju necu komentarisati
.Veseli ako Barsi da 9 poena prestajem se kladiti mjesec dana.Covjek koji je bio 2 ili 3 sezone u NBA ne moze sa distance ubaciti u bure.Preci ce ovu granicu jedino da on istrci 3 kontre i da bude 5 slobodni. 
Sevilja 1x 1,08
Veseli manje 8,5 1,85
Kvota 2
Sevilju necu komentarisati

- diplomatija
- Kontakt:
Jedan iskren savjet, manite se pogadjanja pobjeda, remija.. Pare su na golovima i to na 4+, 5+..ja od kako sam počeo igrati to za mjesec sam dobar preko 4000 KM, sinoć sam na marku odigrao emelec, Santos i Atletico mg 5+ i dobio 650, na tri marke sam odigrao iste samo 4+ i dobio 140, a prije toga fulham i sumare 4+ na 20 i dobio 180, naravno ima i padova ali vjerujte pare se dobijaju na 666 i 667 stranici teleteksta premiera, dovoljno je samo da odvojite dnevno po sat vremena i pogledate medjusobne susrete i naravno ono sto vidite sumnjivo igrate na golove.. Hvala Bogu meni ide dobro, probajte, dovoljno je po dva tri para dnevno naci i uz malo sreće lova je tu
- donCorleone1892
- Kontakt:
pa eto podijeli s nama ako imaš šta za večeras ako nije tajnadiplomatija je napisao/la:Jedan iskren savjet, manite se pogadjanja pobjeda, remija.. Pare su na golovima i to na 4+, 5+..ja od kako sam počeo igrati to za mjesec sam dobar preko 4000 KM, sinoć sam na marku odigrao emelec, Santos i Atletico mg 5+ i dobio 650, na tri marke sam odigrao iste samo 4+ i dobio 140, a prije toga fulham i sumare 4+ na 20 i dobio 180, naravno ima i padova ali vjerujte pare se dobijaju na 666 i 667 stranici teleteksta premiera, dovoljno je samo da odvojite dnevno po sat vremena i pogledate medjusobne susrete i naravno ono sto vidite sumnjivo igrate na golove.. Hvala Bogu meni ide dobro, probajte, dovoljno je po dva tri para dnevno naci i uz malo sreće lova je tu

uglavnom, slažem se s tobom da je nekad mnogo laše pogoditi golove nego čisti rezultat, pogotovo na tvoj način da uzmeš mali broj parova u koje siguran i pucaj na veću uplatu

-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- GazijaKalesija
- Kontakt:
yebem im sve, gost s 2 igrača manje im daje gol za 1-1, šta rećiGazijaKalesija je napisao/la:Real Potosi - Blooming 1 @1.7, ja idem na veci ulog.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Cisto da se ima sta pratiti veceras
Šta mislite uzima'l M'gladbch veceras,nešto mi mala kvota 

Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.