FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovaj Litvanac bi bio sjajno rješenje za SD. Vjerujem da je poprilično skup ali taj bi zaradio svaku marku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Okacit ce jug parolu, dok nam niko ne ostaneRiquelme1921 je napisao/la: ↑05 jan 2026, 19:23Niko meni ne odgovori za Gušine tužbe pred licencu i krađu lopti i opreme..
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Fk Željezničar.
Pitaj Mirvica mozda ti on odgovoriRiquelme1921 je napisao/la: ↑05 jan 2026, 19:23Niko meni ne odgovori za Gušine tužbe pred licencu i krađu lopti i opreme..
-
Hansestadt
- Kontakt:
Mirvic je rekao, necemo ni Olivera Kahna samo Guso dolazi u obzir
Nego gdje je zapelo sa clanstvom? Ne mogu da vjerujem da smo ovako stali odjednom, treba malo pogurati i marketing
Kvazinovinari, kako vam je promaklo da se uspostavila komunikacija sa Neil Woodom?
Pa za 5 dana 460 clanova u prosjeku po danu, nije lose. Dok krene prozivka, mozda koje zvucnije pojacanje, raja se aktivira ali nije lose.
Fk Željezničar.
Ma mora se marketing uključiti
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Žao mi je što je Baka došao kod nas u, haman, najgorem trenutku.
Volio bih ga vidjet u normalnim okolnostima.
Fudbalski znalac i fakin.
MA HAJTE MOLIM VAS
- drzgemboadislic
- Kontakt:
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Daj ba brate. Reci da se "ZAJEBAJEŠ"AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑06 jan 2026, 09:50Žao mi je što je Baka došao kod nas u, haman, najgorem trenutku.
Kome treba alkoholičar i kockar sa skoro 70 godina. Prije bi gledao Ivkovića koji ne zna gdje je došao, Tuwajirija kako telefonira ili Brunu kako hinjski dovodi par igrača iz nižih liga hrvatske bez kvalitete i gura ih u ekipu nego pijačarskog ustašu. Očito si zaboravio kojeg kluba je dotični bio trener u periodu 2016-2018, i kako su se neke stvari radile, i na koji način smo mi tu oštećeni...Pokazao je ko je i šta je u onoj izjavi poslje utakmice u Bijeljini kada je otvoreno prijetio novinaru Todoru Nikoliću. Samo što kod nas uvrede, prijetnje i verbalno nasilje postanu viralni a ne sankcionisani. Time je pokazao koliko zna da je zaštićen i da ga niko neće sankcionisati kao ni klub koji je vodio u to vrijeme. Nešto slično što štimac sada radi.
Znam da nas trolaš ali morao sam, kad se radi o takvim dušmanima.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Milan Culum i Diatta na radaru Plavih
Sto tako za Tomu?AhmedNurudin je napisao/la: ↑06 jan 2026, 11:39Daj ba brate. Reci da se "ZAJEBAJEŠ"AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑06 jan 2026, 09:50Žao mi je što je Baka došao kod nas u, haman, najgorem trenutku.
Fudbalski znalac i fakin.![]()
Kome treba alkoholičar i kockar sa skoro 70 godina. Prije bi gledao Ivkovića koji ne zna gdje je došao, Tuwajirija kako telefonira ili Brunu kako hinjski dovodi par igrača iz nižih liga hrvatske bez kvalitete i gura ih u ekipu nego pijačarskog ustašu. Očito si zaboravio kojeg kluba je dotični bio trener u periodu 2016-2018, i kako su se neke stvari radile, i na koji način smo mi tu oštećeni...Pokazao je ko je i šta je u onoj izjavi poslje utakmice u Bijeljini kada je otvoreno prijetio novinaru Todoru Nikoliću. Samo što kod nas uvrede, prijetnje i verbalno nasilje postanu viralni a ne sankcionisani. Time je pokazao koliko zna da je zaštićen i da ga niko neće sankcionisati kao ni klub koji je vodio u to vrijeme. Nešto slično što štimac sada radi.
Znam da nas trolaš ali morao sam, kad se radi o takvim dušmanima.
Imao najslabiju ekipu u istoriji i zavrsio jesen na poziciji 5.
Sablja naslijedio, dosao mu Cocalic i jos pojačan pa nije 2 pobjedu na proljece uzeo. Onaj tamo klub i Velez. Krupu ne računam.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
"Radno je od sutra na Grbavici.
Zakazani su ljekarski pregledi fudbalera Željezničara, počinje se sa pripremama i mnogo toga će biti jasnije.
Očekuje se veliki broj fudbalera, što onih pod ugovorom, ali i onih koji će ugovor potražiti kroz probni rad. Faktor saznaje da su na spisku i Sulejman Krpić, te Samir Radovac, dvojac koji je bio otpisan kod Admira Adžema već na startu ove sezone.
Krpić i Radovac imaju važeće ugovore i očekivati je da kod novog trenera Slaviše Stojanovića budu u kadru, te pomognu Plavima u nastavku sezone.
Za sutra je zakazano i prvo obraćanje Stojanovića, ali i novog predsjednika Nijaza Brkovića.
Zakazana prozivka
Press konferencija u Plavom salonu je zakazana za 13 sati i očekuje se veliko interesovanje novinara koji će sigurno željeti da čuju ambicije novog trenera, ali i novog rukovodstva kluba pred kojim je mnogo posla u budućnosti."
Zakazani su ljekarski pregledi fudbalera Željezničara, počinje se sa pripremama i mnogo toga će biti jasnije.
Očekuje se veliki broj fudbalera, što onih pod ugovorom, ali i onih koji će ugovor potražiti kroz probni rad. Faktor saznaje da su na spisku i Sulejman Krpić, te Samir Radovac, dvojac koji je bio otpisan kod Admira Adžema već na startu ove sezone.
Krpić i Radovac imaju važeće ugovore i očekivati je da kod novog trenera Slaviše Stojanovića budu u kadru, te pomognu Plavima u nastavku sezone.
Za sutra je zakazano i prvo obraćanje Stojanovića, ali i novog predsjednika Nijaza Brkovića.
Zakazana prozivka
Press konferencija u Plavom salonu je zakazana za 13 sati i očekuje se veliko interesovanje novinara koji će sigurno željeti da čuju ambicije novog trenera, ali i novog rukovodstva kluba pred kojim je mnogo posla u budućnosti."
-
tiagofaria25
- Kontakt:
U prvoj sedmici marketing za clanske 0.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Ma polako, nije ni pocelo jos, sutra prozivka pa onda kad krenu objave, novi igraci itd, vec imamo 2500 clanova sto je odlicno. Jos uzmi u obzir i ovo vrijeme da pola starijih ljudi koji su clanovi nisu mogli otici do stadiona da se uclane jer je grad u kolapsu
Curva Sud
Trenutno korisnika/ca: Anpa, GavranBeli, GradKamena2, Kajkutenjoyer, kontra, svrakino1921, tiagofaria25 i 70 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)