Mulaosmanović sasvim ok izbor i objektivno jedan od realnih izbora za glavnog trenera nekad u budućnosti. Dino je sjajan trener i čovjek, ali je poniženje staviti da za pomoćnika kad je čovjek u penziji, a Gušo objektivno mora odmoriti.1921boy je napisao/la: ↑05 jan 2026, 15:54Sa Grbavice nisu saopćili ko će činiti stručni štab trenera iz Srbije, a nezvanične informacije Faktore govore da bi uz Stojanovića trebali biti Adin Mulaosmanović, Hajrudin Dino Đurbuzović i Adnan Gušo.
Nezvanicno opet.Ja vam kazem,niko nezna nista osim ljudi koji rade,to su Nijaz,Slavisa i uprava.Neuzimajte ovo zdravo za gotovo.Ja sam ubjedjen da ovaj strucni stab nece bit.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- Riquelme1921
- Kontakt:
Pošto smo mladi, da nije slučajno Gušo ukrao lopte sa treninga i preprodavao opremu te tužio klub pa smo zamalo izgubili licencu?gegenpressing je napisao/la: ↑05 jan 2026, 16:05Pošto ste mladi,a ne znate istoriju događaja Hasagića i Želje,kako je otišao itd...1921boy je napisao/la: ↑05 jan 2026, 15:56Bio je i Elvis Karic.Uporedi Muftica pod Gusom i Muftica pod Hasagicom.Nebo i zemlja.Definitivno,ogroman minus ako Guso ostane.Muftic je snjim samo nazadovo,ni milimetra nije napredovo.Ja sam ubjedjen da nece ostat al haj da vidimo.Pact1921 je napisao/la: ↑05 jan 2026, 15:45Pa u zadnjih 10 godina ja se samo sjecam pored guse da nam je hasagic bio trener golmana. A historijski od poslije rata Zelji jedina pozicija koja nikad nije patila to jest da smo uvijek solidne igrace su golmani od guse kruzika i hasagica pa kasnije do sehica antolovica kjosevskog i sad bender je bio solidan i naravno muftic. 2 najgora koja su bila su fejzic i filip eric.
Tako da...
Tako da..
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
Sta se ovo Hare Ovčina priziva 
- gegenpressing
- Kontakt:
Ne pričam o činjenicama,nego razlogu,što je ovaj(drugovi)a ne Hasagić.1921boy je napisao/la: ↑05 jan 2026, 16:09Znam ja dobro kako je Hasagic otiso iz Zelje,kako je tuzio klub,pa je dosla presuda da mu se isplati fajna cifra.To sta se desilo,neobara cinjenicu da je Keno puno bolje radio sa golmanima nego Guso.Poz.gegenpressing je napisao/la: ↑05 jan 2026, 16:05Pošto ste mladi,a ne znate istoriju događaja Hasagića i Želje,kako je otišao itd...
Tako da...
Brohra ribo se...
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
Slobodan je….
Kako sam načuo želja Sanina…
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Slobodan je on ima godina...Lekqqq1921 je napisao/la: ↑05 jan 2026, 17:10Slobodan je….
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Bio je i Elvis Karic pa i Fejzic jedno vrijeme.Pact1921 je napisao/la: ↑05 jan 2026, 15:45Pa u zadnjih 10 godina ja se samo sjecam pored guse da nam je hasagic bio trener golmana. A historijski od poslije rata Zelji jedina pozicija koja nikad nije patila to jest da smo uvijek solidne igrace su golmani od guse kruzika i hasagica pa kasnije do sehica antolovica kjosevskog i sad bender je bio solidan i naravno muftic. 2 najgora koja su bila su fejzic i filip eric.Arma00 je napisao/la: ↑05 jan 2026, 15:29Samo nek nema Dervišija odma je svanulo, mada i Gušo je tanak.. Dino je velika stvar, sluti na dobroAhmedNurudin je napisao/la: ↑05 jan 2026, 15:13Fudbalski klub Željezničar pripreme za nastavak sezone počinje 8. januara.
Željezničar će u nastavak sezone sa novim trenerom Slavišom Stojanovićem, ali to nisu jedine promjene u taboru tima sa Grbavice.Stojanović je tim preuzeo od Admira Adžema koji je nekoliko kola prije kraja jesenjeg dijela sezone podnio ostavku koju je klub prihvatio. Stojanovića čeka mnogo posla u nastavku sezone jer je tim u velikoj seriji bez pobjede u finišu prvog dijela sezone. Faktor je objavio ko će činiti stručni štab novog trenera. Kraj Stojanovića će na klupi biti Adin Mulaosmanović, Hajrudin Đurbuzović i Adnan Gušo. Još uvijek nije poznato ko će biti zadužen za videoanalizu, te fizičku spremu fudbalera. U protekloj polusezoni kondicioni trener bio je Dževad Šarić koji je odlučio sa Adžemom napustiti klub, dok je ulogu videoanalitičara obavljao Jasmin Krajina koji i dalje ima važeći ugovor, piše pomenuti portal.
Izvor:Meridian sport, Faktor.
Svakako raduje Dino u stručnom štabu. Na pozicijama kondicionog trenera i videoanalitičara bi volio neke strance.![]()
Definitivno najjaci trener koji je bio je Keno Hasagic.
Muftic je sa njim bio klasa, a sa Gušom kesa.
Dinu nema smisla dovoditi, covjek haman 70 godina ima.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nije Ćenan nego je Rumenko Obraščić.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑05 jan 2026, 08:54Nije Čenan bio SD tad.tiagofaria25 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 23:47Nismo jer je tad bio tu najgori SD u historiji kluba.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 21:59
Kako mislis opet prodati, kad ga nismo prodali nijednom?![]()
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Sve sto je do sad objavljeno na portalima je cista fula. Ali objave za klikove rade svoje.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
https://fkzeljeznicar.ba/foto-aleksanda ... ara/47164/Lekqqq1921 je napisao/la: ↑05 jan 2026, 17:10Slobodan je….
i ovaj je
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Je li Nikolicius bombanje ili?
- jointunija
- Kontakt:
Gori su ovi debili na temi od i jednog portala,kakvi degeni 
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Istina Sanin mu nudi plati 30k eura. Cuj ovcina zelja nekome, pa ni porodica ga vide ne gleda..jointunija je napisao/la: ↑05 jan 2026, 17:50Gori su ovi debili na temi od i jednog portala,kakvi degeni![]()
Fk Željezničar.
Samo kada se spomene da je neko prošao ljekarski pregled u Želji, i kada potpiše zvanično, tada me zanima. Sve ostalo je ljigavština.
Kakav ba Ovčina, gdje u to vjerujete 
Evo jedna insajderska 
Pregovara se sa Dialibom, kvazinovinari, nema na cemu.
Pregovara se sa Dialibom, kvazinovinari, nema na cemu.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
bombanje je sve, jer se apsolutno nista ne zna....
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ako ne bude trener imao svoje pomocnike onda nista od njega, kakav crni **** Guso vise…lik se uhljebio momacki.
Koliko je trenera ispratio?
Koliko je trenera ispratio?
- Riquelme1921
- Kontakt:
Niko meni ne odgovori za Gušine tužbe pred licencu i krađu lopti i opreme..
Grupa iznad svakog pojedinca.
Trenutno korisnika/ca: Bonton, GrbavicaHrammm, ŠTA_JE i 51 gost.