fedelta..da nije Mitrevski..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel se Hame imao prilike u nekoj tekmi oprostiti... 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
kratko osisan, tamniji malo, valjda tajmma_hz je napisao/la:Jel se Hame imao prilike u nekoj tekmi oprostiti...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
jes jes..mitrevski i velkoski..fedeltafrotta je napisao/la:kratko osisan, tamniji malo, valjda tajmma_hz je napisao/la:Jel se Hame imao prilike u nekoj tekmi oprostiti...
fedelta..da nije Mitrevski..sa njim jos kovacevic, dupovac i onaj drugi makedonac ne mogu se sjetiti
FK SARAJEVO.
ma vjerovatnoo jesu bafedeltafrotta je napisao/la:kratko osisan, tamniji malo, valjda tajmma_hz je napisao/la:Jel se Hame imao prilike u nekoj tekmi oprostiti...
fedelta..da nije Mitrevski..sa njim jos kovacevic, dupovac i onaj drugi makedonac ne mogu se sjetiti
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
fedeltafrotta je napisao/la:kratko osisan, tamniji malo, valjda tajmma_hz je napisao/la:Jel se Hame imao prilike u nekoj tekmi oprostiti...
to ti je spartanac kostic a risto je celav
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mitrevski je u pitanju, nema Kostic vremena za gluposti poput nargile 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sarajlijc@ je napisao/la:Mitrevski je u pitanju, nema Kostic vremena za gluposti poput nargile
ahahah Frajer vec poceo snimat situaciju po gradu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ako budemo sve unistavali slobodno nek bubaju,al ako ga budemo pusili zavrsice ko Melunovic..Rule_hz je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Mitrevski je u pitanju, nema Kostic vremena za gluposti poput nargile
ahahah Frajer vec poceo snimat situaciju po gradukad ubuduce upoznate djevojku pitajte prvo zna li ristu mitrevskog, ako zna recite joj hvala na svemu bilo mi je drago sto smo se upoznali...
FK SARAJEVO.
Jedva cekam da liga krene. Prvo kolo docekujemo Zvijezdu i tu pobjeda ne bi trebala doci u pitanje. U drugom kolu idemo Borcu, ako njih dobijemo, trece kolo dolazi Velez, pa sigurno pred 10-15 hiljada na Hasetu 
@cobefks
A šta ćemo s evropskim utakmicama?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ocekujem prolaz u trece pretkolo, pa cemo vidjeti koga cemo izvuci. Nego, gledao malo raspored za ligu, po kontam ako prve dvije dobijemo, u trecem kolu, bice stadion dobro popunjenhilmo je napisao/la:@cobefks
cobefks je napisao/la:Ocekujem prolaz u trece pretkolo, pa cemo vidjeti koga cemo izvuci. Nego, gledao malo raspored za ligu, po kontam ako prve dvije dobijemo, u trecem kolu, bice stadion dobro popunjenhilmo je napisao/la:@cobefks
Postano kroz Forum SportSport.ba app..Jos ako se poklope i dobri nastupi u Europa ligi, kud ces bolje
ocekujem skor 12 3 0
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
[youtube][/youtube]
OBAVEZNO POGLEDATI A ONDA SE ZAPITATIRozzie je napisao/la:[youtube][/youtube]
IMA LI NEKO OBRAZA DA IMA MOGUĆNOST OTICI NA NAS STADION A DA NE ODE!!!!!!!!!
SVE NA KOŠEVO, IGRA SARAJ'VO
ZA 3KM NA SJEVERU, ZA 6 NA ISTOKU (AKO NISTE ČLAN) MOZETE GLEDATI DVIJE VRHUNSKE EKIPE I PRUZITI DOBRODOSLICU EKIPI CARDIFFA KOJA JE OČARANA GRADOM, A BIT CE , AKO BOG DA I NAVIJAČIMA!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Od cega najmanje hiljadu đavolacobefks je napisao/la:Jedva cekam da liga krene. Prvo kolo docekujemo Zvijezdu i tu pobjeda ne bi trebala doci u pitanje. U drugom kolu idemo Borcu, ako njih dobijemo, trece kolo dolazi Velez, pa sigurno pred 10-15 hiljada na Hasetu
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Re: Odg: FK Sarajevo
Tako je, da bude istinski spektakl, i na terenu i na tribinamaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Od cega najmanje hiljadu đavolacobefks je napisao/la:Jedva cekam da liga krene. Prvo kolo docekujemo Zvijezdu i tu pobjeda ne bi trebala doci u pitanje. U drugom kolu idemo Borcu, ako njih dobijemo, trece kolo dolazi Velez, pa sigurno pred 10-15 hiljada na Hasetu
Mogu reci samo svaka cast, konacno cisti profesionalizam pa makar to bilo i (meni mrsko) Sarajevo. Nije stos u parama i Tanu poenta je napravit tim koji ce organizovat i vodit klub na najvisem nivou. Vi ste to uspjeli za nadat se da necete bit jedini 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Kako normalni ljudi koji vole i ne vole isti klub mogu imati normalnu diskusiju. Svaka cast hercegovci derbi ce nam biti bolji nego gradski
upravi svaka cast na profesionalizmu
"7"
"7"
Muhamed Džakmić je još povrijeđen lično sam ga zvao na telefon i rekao mi je da je to što se tiče povrede njegove nema više nikakve šanse da se nastavi bavit aktivnim igranjem fudbala trenutno je bio na seminaru za trenera i radi pri akademiji našeg kluba sa trenerom Irfanom Handžićem
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.