LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Hill je stvarno masina za skokove. Momci se stvarno bore, nema sta. Kako je neobicno gledati ovako brze igrace u dresu Lakersa 

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
11 izgubljenih lopti u 2/4. I pored toga 11 razlike za nas.
Postovanje treba zaraditi.
-
- Kontakt:
Solidno igraju momci, puni su snage i energije. Hajde što su brzi i eksplozivni, ali konstantno trče sprintove, fizički izuzetno spremni. Na kraju poluvremena par loših poteza i zbog toga ovh -7, očekujem neizvjesnu završnicu.
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
koja je zvijer davis samo , strasno...a gasol prelos :/
edit: jao pa koji raspad u zadnje dvije minute , sto su mogli napravit turnovera napravili su xD steta, mogla se lagano upisat nova pobjeda...idemo dalje
edit: jao pa koji raspad u zadnje dvije minute , sto su mogli napravit turnovera napravili su xD steta, mogla se lagano upisat nova pobjeda...idemo dalje
hit you with so many rights you gonna beg for a left
Kao sto sam i napisao ocekivan poraz...Sut za tri poena veceras nije bio na nasoj strani i odmah nismo u mogucnosti da dodjemo do pobjede. Klasicna divljacka ekipa sto se meni uopste ne svidja, no treba ih pustiti u ovoj sezoni da se izdivljaju, jer je ista nebtina.
Kupchak mora pokusati probuditi Gasola iz zimskog sna ili ga trade-ovati za bila sta, jer je nedopustivo da za smece od predstave placas 19 miliona $.
Sljedeca utakmica je protiv Minnesote na domacem parketu u Nedjelju...
Kupchak mora pokusati probuditi Gasola iz zimskog sna ili ga trade-ovati za bila sta, jer je nedopustivo da za smece od predstave placas 19 miliona $.
Sljedeca utakmica je protiv Minnesote na domacem parketu u Nedjelju...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Taman se ponadas da Pringles nesta dobro uradi kao tekmu prije , onda te ponovo vrati u realnost , mada stvarno Gasol je pao ku*cu za usi 

Nisam gledao tekmu, al ako je šta pozitivno, bar smo primili ispod stoje 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- majestic24
- Kontakt:
Ko su glavni kandidati da iduce ljeto dodju u Lakerse kao FA
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Lebron James i Carmelo Anthony u paketu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
U medijima se vrte imena Anthony-ja, LBJ-a, Monroe-a, Granger-a, a sada koliko je realno da jedan od njih zavrsi to samo zna Kupchak.majestic24 je napisao/la:Ko su glavni kandidati da iduce ljeto dodju u Lakerse kao FA
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Granger wtf ?amerosm je napisao/la:U medijima se vrte imena Anthony-ja, LBJ-a, Monroe-a, Granger-a, a sada koliko je realno da jedan od njih zavrsi to samo zna Kupchak.majestic24 je napisao/la:Ko su glavni kandidati da iduce ljeto dodju u Lakerse kao FA

Monroe (kao i Bledsoe, Hayward, Favors, Turner) su RESTRICTED !
"ElBiĐi"

Ono sto je realnije je: Nowitzky , L.Deng, Bosh, Lowry, ... i ostali manje vrijedni agenti , a P.Pirce bi volio jer je rodom i LA i naviao kao klinac za lakerse, ali bi ga razapeli Celticsi

Gasolu smo platili i previse prosli sezona za ono sto nam je dao od 2010 do danas , tako ako hoce 5-6 mil 4 , ako nece noga.
Braynt nebi smio ici preko 12 mil. $ , onda Deng 13-15, Bosh max (jbg. kad nema izbora) , Lowry 7 (cekati Ronda ili probat ove god trade za Gasol-a) Nowitzky za 10 , morali bi amnestirati Nash-a za ovu igru jer on ce imati jedini ugovor 9,8 i Young , potpisati ove sto su solidni kao Hill, Johnson , Hennry, Meeks , probati sta dobro draftirati ovaj jedini pick u sljedece tri god sto imamo u prvoj rundi i to je maximum

Ma kakav Granger, nakon prosle sezone nam stvarno ne treba jos jedan igrac koji ne moze odigrati 10 utakmica zaredom bez povrede.
Carmelo i James nece doci to je 99% sigurno, realne opcije su kao sto rece kolega iznad mene Deng, Randolph,Bayless, Lowry, Ariza itd.. Ima tu dosta interesantnih igraca ali FA 2014 je prenapuhan i ne treba praviti gluposti i preplacivati neke igrace kad te 2015 mozda cekaju Rondo, Love, Aldridge itd..
Carmelo i James nece doci to je 99% sigurno, realne opcije su kao sto rece kolega iznad mene Deng, Randolph,Bayless, Lowry, Ariza itd.. Ima tu dosta interesantnih igraca ali FA 2014 je prenapuhan i ne treba praviti gluposti i preplacivati neke igrace kad te 2015 mozda cekaju Rondo, Love, Aldridge itd..
Lakersi su amnestiju potrošili na Artesta, ako se ne varam
Tako da Nash ostaje. Od svih nabrojanih Carmelo jedini interesantan. Očekivati neki trejd u stilu onog Kwame Brown za Gasola i tako to
Mene ne bi iznenadilo. Jedan od dvojca LMA, Kevin Love bi vrlo lako mogao postati nezadovoljan u svojoj ekipi ako prestanu pobjeđivat i propuste playoff opet. To je šansa.

Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sta je ba ovo
sramota odoh spavati 36-16 
47 p primili za 1/4
i to od Minnesote 

47 p primili za 1/4

Ukoliko sutra D`Antoni i njegov cijeli strucni stab ne dobije otkaz, onda stvarno ne znam...
Uredu je imati los roster, uredu je imati stare i limitirane igrace, ali dopustiti ekipi da ti za 12 minuta ubaci 47 poena, pa to cak ni Bobcatsima nije poslo za rukom.
Uredu je imati los roster, uredu je imati stare i limitirane igrace, ali dopustiti ekipi da ti za 12 minuta ubaci 47 poena, pa to cak ni Bobcatsima nije poslo za rukom.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Cemu dovoditi nekoga drugog, na ovaj rosteramerosm je napisao/la:Ukoliko sutra D`Antoni i njegov cijeli strucni stab ne dobije otkaz, onda stvarno ne znam...

mada si u pravu za 47p , osjecam se kao da gledam KK Bosna - Igokea

Nikakav otkaz do kraja sezone, zelimo visok pick na draftu
Nakon toga Pringles ode i dolazi do veelikih promjea.

SI AMO CONte!!!
-
- Kontakt:
A stvarno mislite da bi neki drugi trener sa ovim rosterom i sa ovim rasporedom mogo imat bolji omjer do sad???

Ovaj roster je kvalitetniji od onog iz perioda 05-07, a taj roster tada nije primao po 47 poena za jednu cetvrtinu...sundancekid je napisao/la:A stvarno mislite da bi neki drugi trener sa ovim rosterom i sa ovim rasporedom mogo imat bolji omjer do sad???
Bobcatsi koji svake godine predstavljaju cirkus lige ne primaju po 47 poena, a nama je ovo svakodnevnica sa onim pokemonom na klupi...
Ne kazem ja da bi neki drugi trener imao bolji omjer, ali isto tako sam siguran da se ne bi brukali, kao sto je sada slucaj.
-
- Kontakt:
Pa sramotili smo se prosle godine i sa drugim trenerom koji je totalno razlicit profil bio, sa rosterom koji je trebo bit top lige na papiru, sa Mambom, Dwightom, Gasolom, Nashom, Jamisonom....ono prosle sezone je po meni bila puno veca sramota od ove...
Dzaba nama 15 novih trenera, neces ti magarca natjerat da bude brzi nego konj nikad...ma ko mu trener bio.... Ne branim ja D'antonija, on nije nista uradio, ali smjena bi sad opet znacila neke nove tenzije, neko novo razaranje ekipe, novu dramu, mijenjat trenera unutar sezone za ekipu je negativno ludilo...ma da ih uzme svemocni Sabit Hadzic opet ne bi mogli bolje od ovog sto trenutno igraju....ja sam zapravo na momente i iznenadjen sa ovim omjerom trenutnim i ponekim igrama kad skontam sta sam ocekivo...
Najbolje bi bilo da se svi ne nerviraju, ne dizu tenzije, i da se u ovoj sezoni gledaju tekme malo ranije od onog sto smo navikli, sa realnim ocekivanjima, uziva uz klub, prati kosarka...od cike i vriske nema nista, a svi znamo da je sezona totalno propala u startu, bio na klupi D'antoni, Sabit, il neko treci...
Dzaba nama 15 novih trenera, neces ti magarca natjerat da bude brzi nego konj nikad...ma ko mu trener bio.... Ne branim ja D'antonija, on nije nista uradio, ali smjena bi sad opet znacila neke nove tenzije, neko novo razaranje ekipe, novu dramu, mijenjat trenera unutar sezone za ekipu je negativno ludilo...ma da ih uzme svemocni Sabit Hadzic opet ne bi mogli bolje od ovog sto trenutno igraju....ja sam zapravo na momente i iznenadjen sa ovim omjerom trenutnim i ponekim igrama kad skontam sta sam ocekivo...
Najbolje bi bilo da se svi ne nerviraju, ne dizu tenzije, i da se u ovoj sezoni gledaju tekme malo ranije od onog sto smo navikli, sa realnim ocekivanjima, uziva uz klub, prati kosarka...od cike i vriske nema nista, a svi znamo da je sezona totalno propala u startu, bio na klupi D'antoni, Sabit, il neko treci...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.