FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

themaniaks
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la themaniaks » 24 mar 2010, 18:31

Probisvjet je napisao/la:
amarpustahija je napisao/la:
-A- je napisao/la:Molba za sve HZ i Pitare!!!!

Braco,samo opusteno. Ignorisite sve ove koji dolaze na ovo temu,a i na druge ,u cilju provociranja i slicnim stvari.
nemojte ni odgovarati,ignorisanje takvih parazita je najbolji odnos prema njima.

Fokusirajte se na nase Sarajevo,nasu tribinu i nasu pricu,jer"... mi nikada odustati necemo..."
Poraz od Slobode je tu,treba iz ovoga izvuci pouke i osnaziti nase redove.

Do subote skontajte lovu,preskocite par izlazaka,skontajte oblaganje obaveza i drugih planova,jer u subotu krece INVAZIJA NA TRAVNIK.

Svi,ali SVI BEZ IZGOVORA,idemo u Travnik,jer nase Saraejvo nas treba,nasa podrska ce biti dodatni impuls za novu pobjedu.

Mi smo Horde Zla,a svi drugi su K.
OD SADA NAVIJAM ZA ŽELJU , SARAJEVO MRZIM AL ' OD SADA BAS !
Covjek ima pravo da promijeni vjeru gluho bilo i coravo. Vise ne vjeruje u pitare i to je to. Neka ode u hram Grbavicu i zatrazi prijem u vjeru Zeljovsku. Plavu! Mozda postane bolji covjek. :mrgreen:
ma ovo je neko dijete,bolje ti je ne dolazi,nisi nam potreban ni sekunde neka tebe sa tvojim pitarima :lol:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 24 mar 2010, 18:33

denza_hordas je napisao/la:ko to navija od sada za zelju da se organizujemo pa ces bordit doktore na cum-u
Hahahahaha, Jazz ba Chuk Norris :D
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 mar 2010, 18:34

Borčevac je napisao/la:
ibrakadabra je napisao/la:Hoce li sad sloboda dobiti 6 bodova :D
Isto pitanje :D
jeste smiješni ko moj mali u g.ć.ma ko nam zlo mislio zna gdje visio.Jad i samo jad, čuj sudija šiljio pa gospodine treneru i upravo što ste uopće igrali kad ste sve to znali tj scenario ste znali a gdje su damu da se napusti teren kad ste već pojeli **** i otišli da igrate, e davno sam ja napisao Marinu jedan je Baka i Husref a ne ko šmokljo Ćala ili još gore ko Amar noris treba i savez i Brkovića i ne znam ti šta , :oops: ma sve je ovo jedno veliko njesra! ;) :cry: :mrgreen:
Sarajevo ljubavi moja!

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 24 mar 2010, 18:40

jbga, rekoh ja kad kod nas nekom gori pod nogama, taj jednostavno mora dobiti, milom ili silom ;)

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 24 mar 2010, 18:48

Sto nas svi vole,svakog sad vidim na nasoj temi...
Gosti,dobro 'osli!
NON MOLLARE MAI

denza_hordas
Kontakt:

Post Postao/la denza_hordas » 24 mar 2010, 18:56

vjeruj mi brate dovoljan je jedan al vise boli kad nas je vise ;)

KO NAM ZLO MISLIO ZNA GDJE NAM VISIO
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]

Brothers 4 ever!!

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 24 mar 2010, 19:04

Danas u Tuzli ni Barcelona ne bi dobila...razumijem potrebu da se provocira najjaci klub u BIH kad izgubi...Iz ovog izlazimo jaci !!!Samo za nasu ljubav najvecu
Pazza Inter Amala

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 mar 2010, 19:04

denza_hordas je napisao/la:vjeruj mi brate dovoljan je jedan al vise boli kad nas je vise ;)

KO NAM ZLO MISLIO ZNA GDJE NAM VISIO
na milimetar od isključenja.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 mar 2010, 19:05

denza_hordas je napisao/la:ko to navija od sada za zelju da se organizujemo pa ces bordit doktore na cum-u
ne vidjeh i ovo.
isključenje. potraži forum sa svojom generacijom.

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 24 mar 2010, 19:12

Samo mi objasnite pa STA STE OCEKIVALI???? pa da vas ja moram 2 puta dobit nebi ni ja bio njezan... pa normalno da su ljuti i vi nemate pravo da se bunite NIKAKO. Poslije prve utakmice sa slobodom gdje je bilo 3 : 1 Alaim "PLACE" po Hayatu traži neke bodove pa jel vas STID!!!!!! Jos se vadite kao i svaki put. I nemojte ovo shvatit kao provokaciju vec govorim realno najbolje vam je zaboravite ovu utakmicu i lagano idite na iducu jer vam tim jos uvjek ima sanse za titulu i nece ga niko otpisati tako da trebate ici na iducu utakmicu bodrit svoj tim i nista vise...
G A Z I
Željo sve do pobjede

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 24 mar 2010, 19:19

plava_pruga je napisao/la:Samo mi objasnite pa STA STE OCEKIVALI???? pa da vas ja moram 2 puta dobit nebi ni ja bio njezan... pa normalno da su ljuti i vi nemate pravo da se bunite NIKAKO. Poslije prve utakmice sa slobodom gdje je bilo 3 : 1 Alaim "PLACE" po Hayatu traži neke bodove pa jel vas STID!!!!!! Jos se vadite kao i svaki put. I nemojte ovo shvatit kao provokaciju vec govorim realno najbolje vam je zaboravite ovu utakmicu i lagano idite na iducu jer vam tim jos uvjek ima sanse za titulu i nece ga niko otpisati tako da trebate ici na iducu utakmicu bodrit svoj tim i nista vise...
Niko ne place al realno zakidaju nas gdje stignu al nema veze mi cemo izaci jos jaci...samo me zanima zaso se dijele kartoni???
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 24 mar 2010, 19:22

SemPer_fi je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la:Samo mi objasnite pa STA STE OCEKIVALI???? pa da vas ja moram 2 puta dobit nebi ni ja bio njezan... pa normalno da su ljuti i vi nemate pravo da se bunite NIKAKO. Poslije prve utakmice sa slobodom gdje je bilo 3 : 1 Alaim "PLACE" po Hayatu traži neke bodove pa jel vas STID!!!!!! Jos se vadite kao i svaki put. I nemojte ovo shvatit kao provokaciju vec govorim realno najbolje vam je zaboravite ovu utakmicu i lagano idite na iducu jer vam tim jos uvjek ima sanse za titulu i nece ga niko otpisati tako da trebate ici na iducu utakmicu bodrit svoj tim i nista vise...
Niko ne place al realno zakidaju nas gdje stignu al nema veze mi cemo izaci jos jaci...samo me zanima zaso se dijele kartoni???
Samo vam pozitivno razmisljanje i zaborav te dvije utakmice pomaze. A sto se tice zakidanja znaj da niste jedini i toga ce uvjek biti.
G A Z I
Željo sve do pobjede

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 24 mar 2010, 19:23

Kako fudbaleri pricaju kazu jedva zivu glavu izvukli i nije im jasno da nikom nisu nogu slomili.a posebna kazu prica su sudije koje nisu ni upozorvali fudbalere Slobode na startove.Posebno kazu Vlatko Glavas je igrace palio Slobode da lome fudbalere Sarajeva,a verbalno ih vrijedjao i psovao. :roll:

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 24 mar 2010, 19:28

Ja samo mogu reći sram i stid bilo navijače ostalih klubova. Nisam gledao utakmicu, al sam ubijeđen je da Sloboda žestoko pokrala Sarajevo. Kako ljudi ne kontate, da se treba dići hajke protiv Slobode i protiv svakog kluba koji brutalno krade. Al jok najbolje je sad šutit i govoriti ko j... i Slobodu i Sarajevo, nama je bitan samo naš klub. Zato se dvolični ne javljajte kad neko pokrade vaš tim, jer ništa niste učinili da se to spriječi.
Što se mene i "mog" kluba tiče, ovaj današnji rezultat je povoljan, al ako hoćemo napredak u našem fudbalu nije bitna pozicija, nije bitna titula, nije bitan kup, nije bitna Europa sve dok je ovakva situacija. Halalit ako treba i titulu da se stanje popravi, a jok "nek komšiji crkne krava". Nije čudo ko nam sjedi u savezu, kad je narod tri gori u gluplji od samih njih.
Strauss Junior

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 mar 2010, 19:29

SemPer_fi je napisao/la:
Bio sam na utakmici.
Realno
I jedan i drugi tim su bili vise nego smijesni. Bilo je grubosti. Sudija, ne moze se reci da je navlacio jer je mogao po svojoj procjeni za jedan nazovi-faul nad Slobodinim igracem svirati penal ali nije.
Mnogo nervoze.
Zalosno jer su navijaci Sarajeva morali cekati u busu skoro citavu utakmicu, a onda ih pustili deset minuta na skolsko igraliste iza tribine koja se pravi. Zalosno prevaliti preko Karaule samo zbog voznje do Tz.
Kada je bus odlazio od stadiona Sloboda je postigla gol. Mislim da su to mogli vidjeti navijaci iz busa.
FK Sarajevo je imalo svoje prilike, a ja kada bih proglasio igraca utakmice to bi bio golman Slobode.
Sve u svemu jadno da jadnije ne moze biti!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 24 mar 2010, 19:32

Iako sam Željovac, iako mi bude drago kada Sarajevo izgubi, ne valja se naslađivati ovakvim porazima. Željo isto tako mora u Tuzlu pa kad nam polome pola ekipe, neće nam biti pravo ;) Mi svoje na Koševu trebamo riješiti, do tada, uzdržite se komentara.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 mar 2010, 19:35

BlueSharks je napisao/la:Ja samo mogu reći sram i stid bilo navijače ostalih klubova. Nisam gledao utakmicu, al sam ubijeđen je da Sloboda žestoko pokrala Sarajevo. Kako ljudi ne kontate, da se treba dići hajke protiv Slobode i protiv svakog kluba koji brutalno krade. Al jok najbolje je sad šutit i govoriti ko j... i Slobodu i Sarajevo, nama je bitan samo naš klub. Zato se dvolični ne javljajte kad neko pokrade vaš tim, jer ništa niste učinili da se to spriječi.
Što se mene i "mog" kluba tiče, ovaj današnji rezultat je povoljan, al ako hoćemo napredak u našem fudbalu nije bitna pozicija, nije bitna titula, nije bitan kup, nije bitna Europa sve dok je ovakva situacija. Halalit ako treba i titulu da se stanje popravi, a jok "nek komšiji crkne krava". Nije čudo ko nam sjedi u savezu, kad je narod tri gori u gluplji od samih njih.
svaka čast majstore nije više uopće bitan klub evo sad na vjestima pogledaj šta se dešava u Turskoj nego korumpirani savez u nas će da streljaju kad se sve razotkrije
Sarajevo ljubavi moja!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 24 mar 2010, 19:37

Frutek je napisao/la:
kupus army je napisao/la:damir hadzic 0-1 i titula dolazi na kosevo.

Damir Smajlovic 1-0 i ostajemo u PL

Ja se izvinjavam ipak je strijelac bio Samir Joguničić :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 24 mar 2010, 19:43

nisam navijac ni Sarajeva ni Slobode (MANIJAK SAM) al mi ovo vrlo zanimljiva tema pa da nesto napiem svoje misljenje i tak
Nisu mi ni malo jasno ljudi iz Sarajeva sto su uopste doveli do ovoga da se ova utakmica igra.... zna se pravila zna se da su trebalu uzeti tekmu 3 boda igrac je imao tri žuta briga koga to su pitari tamo zijanili na terenu to nije vazno PRAVILA TREBAJU SE ZNATI ko dan lik je imao tri žuta i jbg ....
Ali Sarajevo nije trebalo ici danas na tekmu nema te cijene.. vjerujem da su ih ubili sigurno znam sta se radi u Tuzli isao sam svake godine sa manijacima i znam kakko nas docekuju kao gostujuce navijace i kao ekipu uopste...
danas sam bio sigurniji da ce ovdje biti keca neg da cu jest 3 dana :!:
jednostavno sloboda je morala dobiti i nema druge igralo bi se 120 minuta sigurno :!:
a gospodinu ako se moze nazvat tako Glavasu koji ddodje na Hajat i prica zeljo i sarajevo su najveci u Bih ovo ono a ovamo lozi sigurno da ubije nas i pali igrace to mu ide na cast njegovu :!:

alibi

Post Postao/la alibi » 24 mar 2010, 19:44

BlueSharks je napisao/la:Ja samo mogu reći sram i stid bilo navijače ostalih klubova. Nisam gledao utakmicu, al sam ubijeđen je da Sloboda žestoko pokrala Sarajevo. Kako ljudi ne kontate, da se treba dići hajke protiv Slobode i protiv svakog kluba koji brutalno krade. Al jok najbolje je sad šutit i govoriti ko j... i Slobodu i Sarajevo, nama je bitan samo naš klub. Zato se dvolični ne javljajte kad neko pokrade vaš tim, jer ništa niste učinili da se to spriječi.
Na zalost pa mnogi ne zele ili nece da ukljuce malo razuma pa da stvari nazovu pravim imenom,jer vecini raje na forumu je samo bitna teza da "cilj opravdava sredstva".Dok nam je tako ova liga i koje kakvi harambaski klubovi ce ciniti veliko zlo bilo kakvom napredku u nasem fudbalu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Hajdeee, Mahalac7, napoleon72, rimljanin90, skoJaa i 59 gostiju.