Haha nemoj biti lud ba. Neno kad ovo vidi ima da ga spuca infarkt.Rosas7 je napisao/la:evo citam dao parezanin ostavku,ma najbolji trener vam je bio bajramovic,moje misljenje
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Cuj Bajramovic
... Da Parezanin ima roster kao sto ga je imao Bajramovic sad bi bili na final fouru NLB lige. 
sta fali bajramovicu,dok je on vodio bosnu u nlb ligi su bili stranitanzla je napisao/la:Haha nemoj biti lud ba. Neno kad ovo vidi ima da ga spuca infarkt.Rosas7 je napisao/la:evo citam dao parezanin ostavku,ma najbolji trener vam je bio bajramovic,moje misljenje![]()
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Sa onakvim igracima bi i ti bio strasan trener.Rosas7 je napisao/la:sta fali bajramovicu,dok je on vodio bosnu u nlb ligi su bili stranitanzla je napisao/la:Haha nemoj biti lud ba. Neno kad ovo vidi ima da ga spuca infarkt.Rosas7 je napisao/la:evo citam dao parezanin ostavku,ma najbolji trener vam je bio bajramovic,moje misljenje![]()
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
vlada u sjeni
- Kontakt:
Nakon loših igara na samom otvaranju Lige 6, trener Bosne, Dejan Parežanin, svoj mandat stavio je na raspolaganje Upravnom odboru kluba.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz BiH:
"Dejan Parežanin je podnio ostavku, a o istoj će danas raspravljati Upravni odbor kluba. Da li će istu prihvatiti ili ne, to doista u ovom trenutku ne znam. Na članovima Upravnog odbora kluba je da donesu odluku", rekao je za naš portal diretkor Bosne, Admir Bukva.
Ukoliko Upravni odbor kluba prihvati Parežaninovu ostavku ekipu će u narednom periodu voditi njegov pomoćnik Damir Zeljković.
Koji crni i nesretni upravni odbor?Baš sam se fino nasmijao.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz BiH:
"Dejan Parežanin je podnio ostavku, a o istoj će danas raspravljati Upravni odbor kluba. Da li će istu prihvatiti ili ne, to doista u ovom trenutku ne znam. Na članovima Upravnog odbora kluba je da donesu odluku", rekao je za naš portal diretkor Bosne, Admir Bukva.
Ukoliko Upravni odbor kluba prihvati Parežaninovu ostavku ekipu će u narednom periodu voditi njegov pomoćnik Damir Zeljković.
Koji crni i nesretni upravni odbor?Baš sam se fino nasmijao.
04. 09. 2011 - Alytus
Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska
Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!
Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!
Da mi daju roster igraca iz Bajramovicevog vremena i ja bi mogao biti trener ,a kod Deje glavni igrac DZENO i MUHA ,koji i nisu za viseg ranga takmicenja .......
-
vlada u sjeni
- Kontakt:
Parežanin treba otići iz najmanje dva razloga:
1.Nije dao pravu šansu nekolicini mlađih domaćih igrača Hot,Buza,Demić...Zato je antitalenat Radić imao i previše minutaže,potpuno nezasluženo.
2.Nije napravio ni od jednog mlađeg igrača nekoga koji bi mogao biti barem solidan back up.Da ne govorim da nije napravio igrača koji bi mogao biti nosilac igre u narednim sezonama.
Uzimajući u obzir sve probleme ove sezone,rezultati su ipak krajnje mjerilo,stoga slijedi logičan zaključak,karta u jednom pravcu..........bye-bye Dejo,želim ti sve najbolje u životu.
1.Nije dao pravu šansu nekolicini mlađih domaćih igrača Hot,Buza,Demić...Zato je antitalenat Radić imao i previše minutaže,potpuno nezasluženo.
2.Nije napravio ni od jednog mlađeg igrača nekoga koji bi mogao biti barem solidan back up.Da ne govorim da nije napravio igrača koji bi mogao biti nosilac igre u narednim sezonama.
Uzimajući u obzir sve probleme ove sezone,rezultati su ipak krajnje mjerilo,stoga slijedi logičan zaključak,karta u jednom pravcu..........bye-bye Dejo,želim ti sve najbolje u životu.
04. 09. 2011 - Alytus
Ipak je sa ovako jeftinim igrackim kadrom osvojio dobar rezultat do lige 6 ...A onda su pocele povrede tako da ni Dule Vujosevic sa onakvim rosterom protiv Capljine nebi mnogo promjenio ...Muha kao organizator igre ,nezna STO sa loptom i daje DZENI da suta tricu......Dzeno fula 10 zicera ,a ni Came ni Maca nisu nista pokazali ,,,pa ko je onda trebao ????
Svima se zahvaliti i pozeljeti srecu ,,,u daljem radu ,a nekome i u PENZIJI ..
Svima se zahvaliti i pozeljeti srecu ,,,u daljem radu ,a nekome i u PENZIJI ..
- el-fighter
- Kontakt:
Imao je i Bajramović zasluga u tome što je Bosna odlična igrala u NLB Ligi, ali većinu zasluga snose igrači. Kad se samo sjetim te ekipe......Bajramović, Ikonić, Williams, Marković, tad su se kalili Đedović, Delibašić i ostala djeca Bosne, a onda ode sve u pm i evo gdje smo sada.CP3 je napisao/la:Da mi daju roster igraca iz Bajramovicevog vremena i ja bi mogao biti trener ,a kod Deje glavni igrac DZENO i MUHA ,koji i nisu za viseg ranga takmicenja .......
A ovaj današnji sastav je i više nego slab da se nešto uradi. Još i ove povrede skloniše ove "nosioce igre" sa parketa pa djecurlija trci ko muhe bez glave.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Bosna igra sutraIker C je napisao/la:Koliko je Bosna večeras izgubila da li neko zna?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Danas sam vidio u ponudi kladionice Formula pa sam mislio da danas igraju.Kevin je napisao/la:Bosna igra sutraIker C je napisao/la:Koliko je Bosna večeras izgubila da li neko zna?
FEDERER= KLOC
odakle ti da je hot nas igracvlada u sjeni je napisao/la:Parežanin treba otići iz najmanje dva razloga:
1.Nije dao pravu šansu nekolicini mlađih domaćih igrača Hot,Buza,Demić...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
-
vlada u sjeni
- Kontakt:
"domaći" jer je prošao juniorsku selekciju kluba i već je duže vrijeme u klubu,na to sam mislio.Koliko znam još uvijek je "naš" igrač.KK_Bosna je napisao/la:odakle ti da je hot nas igracvlada u sjeni je napisao/la:Parežanin treba otići iz najmanje dva razloga:
1.Nije dao pravu šansu nekolicini mlađih domaćih igrača Hot,Buza,Demić...![]()
04. 09. 2011 - Alytus
Vratiti Mensu, dati mu platu 7.000 KM i traziti da radi bez imperativa, potpisati ugovor na 10 godina.
Posebnu klauzulu uvesti da ne smiju igrati domaci igraci, nego polovnjaci iz beobasketa.
Dovesti Tomovica i dati mu kapitensku traku, a na kraju karijere mjesto pomocnika u strucnom stabu.
Jedino nas to moze izvaditi.
Oni ti ga puse Mensureeeee

Posebnu klauzulu uvesti da ne smiju igrati domaci igraci, nego polovnjaci iz beobasketa.
Dovesti Tomovica i dati mu kapitensku traku, a na kraju karijere mjesto pomocnika u strucnom stabu.
Oni ti ga puse Mensureeeee
Cuva Bog Zelju svog!
Ovo odavno nema dna...jadace vise
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
lajkam definitivno!!!mirzza je napisao/la:Vratiti Mensu, dati mu platu 7.000 KM i traziti da radi bez imperativa, potpisati ugovor na 10 godina.
Oni ti ga puse Mensureeeee![]()
![]()
I feel devotion!!
malo mu je to moze li u eurima ikakomirzza je napisao/la:Vratiti Mensu, dati mu platu 7.000 KM i traziti da radi bez imperativa, potpisati ugovor na 10 godina.
![]()
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Moze fera, samo za tebe ali uz uslov da mora komentarisati euroligufera je napisao/la:malo mu je to moze li u eurima ikakomirzza je napisao/la:Vratiti Mensu, dati mu platu 7.000 KM i traziti da radi bez imperativa, potpisati ugovor na 10 godina.
![]()
Cuva Bog Zelju svog!
Jbg kakva smo država niko ni ne prenosi euroligumirzza je napisao/la:Moze fera, samo za tebe ali uz uslov da mora komentarisati euroligufera je napisao/la:malo mu je to moze li u eurima ikakomirzza je napisao/la:Vratiti Mensu, dati mu platu 7.000 KM i traziti da radi bez imperativa, potpisati ugovor na 10 godina.
![]()
Menso je car i prepoznatljivo pucanje u trećoj
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.