Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sekula
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la sekula » 26 jun 2014, 23:37

mirzatele je napisao/la:Nek ga bude sramota,stvarno..Nece da dadne izjavu za televiziju ciji voditelj ga naziva smetljarom i govori da ga treba otjerat iz repke
Ponavljam:

Ja sam klip preslušao jedno deset puta najmanje i nigdje ne čuh da je voditelj državne televizije nazvao baš Spahića smetljarem.....

To je sad druga stvar ako se Spahić osjeća smetljarem ili je baš on taj smetljar pa mu je to zasmetalo.... :cool:
Zadnja izmjena: sekula, dana/u 26 jun 2014, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 26 jun 2014, 23:40

aleksandar_veliki je napisao/la:mandraX, dobro nema Begovic muda da se zamjeri s novinarima, zivot mu od njih znaci, ali eto nema on. Zasto Spahic, a ne Kolasinac. Zasto Spahic, a ne Rahima. Zasto Spahic, a ne Mujdza. Zasto Spahic, a ne Ibisevic... Trebam li jos nabrajiti. Ti fakat mislis da ovi koji prate reprezentaciju imaju nesto licno protiv Spahica. On je u sukobu sam sa sobom. On ponizava tebe i mene tako sto ti se ne obraca. Medij je sredstvo preko kojeg se on obraca onima koji navijaju za njega. Jbt, u Americi su bila dva novinara iz BiH, u Brazilu njih 15 ukupno, pa sta bi da ima 600 novinara, kao sto Spanija ima.
U našem društvu su izgleda samo novinari veća đubrad od političara. Odakle pravo jednom novinaru Zametici da jednog Džeku indirektno nazove šu.pkom? Odakle pravo tom istom novinaru pravo da laže kako je Spahić psovao te iste novinare u Mix zoni, kada nije htio dati izjavu, nego je samo rekao: "kako vas nije stid i sram"? Odakle pravo Velidu Spahi da kapitena NAŠE reprezentacije naziva smetljarom (najvjerovatnije je na njega mislio)? Odakle pravo jednom novinaru da nam određuje, ko će biti selektor i pri tome je isključiv u konstataciji da to može biti jedan od dvojice Hercegovaca, ali se ni jedan ne preziva Barbarez?.

Je li takvim novinarima treba davati izjave? Da li bi ti takvim ljudima davao izjave? Ko su ti novinari da odlučuju ili preporučuju ko treba, a ko ne da odleprša od reprezentacije? Ko su te karne od "ljudi", koji sebe nazivaju novinarima. Odakle im pravo.I ja sam navijač reprezentacije, i ja želim informaciju - informaciju koliko je Džeko pretrčao, dao golova, tačnih pasova, koliko je izgubio/dobio duela, napravio klizećih startova imao ili ne asistencija, ali me boli karna sa kim je na FB, sa kim se slika, gdje pije, šta pije, šta mezi, e mene to ne interesuje, e za te stvari me zaboli ki.ta. Mene interesuje činjenica, a ne tamo neki drot i neka prijava oko parkiranog autobusa. Boli me za to. Dokle god Spaha krvavih sinusa gine za dres, dokle god Pape pobjeđuje, Džeko ili Ibišević daju golove, zaboli me neka stvar za drotovima, fejsbuku i njihovim trebama i teferičima.

I na kraju, evo i ja da kažem novinaru sa FTV - ženu ili sestru će mu kara.ti jedan od dvojice Hercegovaca, ali se ne preziva Barbarez. Je li i ovo informacija? :lol: :lol: :lol: :lol:

Smiješni ste - novinarčići umišljeni i na kraju bolje da tim i selektora, određuje Spaha, Pape ili Džeko ili tamo neki Hasić, Avdić , jal Zamtica.

Prije par dana sam u jednom svom postu najavio da će se nakon posljednjeg sudijskog zvižduka sa Iranom oglasiti novinarska bagra i zaista obistinilo se moje proročanstvo.

Napisati Spahić je pogrešno dodao loptu i kriv je za gol, e to je kritika, a koga Džeko kara to je bljuvotina.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 26 jun 2014, 23:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jun 2014, 23:40

sekula je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Nek ga bude sramota,stvarno..Nece da dadne izjavu za televiziju ciji voditelj ga naziva smetljarom i govori da ga treba otjerat iz repke
Ja sam klip preslušao jedno deset puta najmanje i nigdje ne čuh da je voditelj državne televizije nazvao baš Spahića smetljarem.....

To je sad druga stvar ako se Spahić osjeća smetljarem ili je baš on taj smetljar pa mu je to zasmetalo.... :cool:
:kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 jun 2014, 23:42

avlami97 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:mandraX, dobro nema Begovic muda da se zamjeri s novinarima, zivot mu od njih znaci, ali eto nema on. Zasto Spahic, a ne Kolasinac. Zasto Spahic, a ne Rahima. Zasto Spahic, a ne Mujdza. Zasto Spahic, a ne Ibisevic... Trebam li jos nabrajiti. Ti fakat mislis da ovi koji prate reprezentaciju imaju nesto licno protiv Spahica. On je u sukobu sam sa sobom. On ponizava tebe i mene tako sto ti se ne obraca. Medij je sredstvo preko kojeg se on obraca onima koji navijaju za njega. Jbt, u Americi su bila dva novinara iz BiH, u Brazilu njih 15 ukupno, pa sta bi da ima 600 novinara, kao sto Spanija ima.
U našem društvu su izgleda samo novinari veća đubrad od političara. Odakle pravo jednom novinaru Zametici da jednog Džeku indirektno nazove šu.pkom? Odakle pravo tom istom novinaru pravo da leže kako je Spahić psovao te iste novinare u Mix zoni, kada nije htio dati izjavu, nego je samo rekao: "kako vas nije stid i sram"? Odakle pravo Velidu Spahi da kapitena NAŠE reprezentacije naziva smetljarom? Odakle pravo jednom novinaru da nam određuje, ko će biti selektor i pri tome je isključiv u konstataciji da to može biti jedan od dvojice Hercegovaca, ali se ni jedan ne preziva Barbarez?.

Je li takvim novinarima treba davati izjave? Da li bi ti takvim ljudima davao izjave? Ko su ti novinari da odlučuju ili preporučuju ko treba, a ko ne da odleprša od reprezentacije? Ko su te karne od "ljudi", koji sebe nazivaju novinarima. Odakle im pravo.I ja sam navijač reprezentacije, i ja želim informaciju - informaciju koliko je Džeko pretrčao, dao golova, tačnih pasova, koliko je izgubio/dobio duela, napravio klizećih startova imao ili ne asistencija, ali me boli karna sa kim je na FB, sa kim se slika, gdje pije, šta pije, šta mezi, e mene to ne interesuje, e za te stvari me zaboli ki.ta. Mene interesuje činjenica, a ne tamo neki drot i neka prijava oko parkiranog autobusa. Boli me za to. Dokle god Spaha krvavih sinusa gine za dres, dokle god Pape pobjeđuje, Džeko ili Ibišević daju golove, zaboli me neka stvar za drotovima, fejsbuku i njihovim trebama i teferičima.

I na kraju, evo i ja da kažem novinaru sa FTV - ženu ili sestru će mu kara.ti jedan od dvojice Hercegovaca, ali se ne preziva Barbarez. Je li i ovo informacija? :lol: :lol: :lol: :lol:

Smiješni ste - novinarčići umišljeni i na kraju bolje da tim i selektora, određuje Spaha, Pape ili Džeko ili tamo neki Hasić, Avdić , jal Zamtica.

Prije par dana sam u jednom svom postu najavio da će se nakon posljednjeg sudijskog zvižduka sa Iranom oglasiti novinarska bagra i zaista obistinilo se moje proročanstvo.

Napisati Spahić je pogrešno dodao loptu i kriv je za gol, e to je kritika, a koga Džeko kara to je bljuvotina.
Đubrad obična. Kao i političari kriju se iza naroda, sa onim izrekama sve mi to radimo da bi vama bolje bilo, da bi vi imali informacije.
DRUG NEBI TI PUNCA

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 26 jun 2014, 23:42

avlami97 je napisao/la:
U našem društvu su izgleda samo novinari veća đubrad od političara. Odakle pravo jednom novinaru Zametici da jednog Džeku indirektno nazove šu.pkom? Odakle pravo tom istom novinaru pravo da leže kako je Spahić psovao te iste novinare u Mix zoni, kada nije htio dati izjavu, nego je samo rekao: "kako vas nije stid i sram"? Odakle pravo Velidu Spahi da kapitena NAŠE reprezentacije naziva smetljarom? Odakle pravo jednom novinaru da nam određuje, ko će biti selektor i pri tome je isključiv u konstataciji da to može biti jedan od dvojice Hercegovaca, ali se ni jedan ne preziva Barbarez?.

Bra`o momcino :thumbup:
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 26 jun 2014, 23:45

sekula je napisao/la:

Takvi kao ti i ne trebaju razmisljati,fino pitas nekog drugog sta je covjek rekao..Jer ako iz recenice koja je bila prije te "treba otjerati smetljara" ne mozes shvatit o kome se radi,ne mogu ti pomoci...Kad odrastes shvatit ces :kafa:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 26 jun 2014, 23:50

Ocemo li proglasiti Spahica glavnim krivcem i za poplave ?

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 jun 2014, 23:51

mirzatele je napisao/la:Ocemo li proglasiti Spahica glavnim krivcem i za poplave ?
Još malo, strpi se. Ide se ka tome. :rol:

life24

Post Postao/la life24 » 26 jun 2014, 23:51

Spahic je ostario i nije vise u formi..Covjek treba sam otici, nek je odigrao ovo prvenstvo to je zasluzio..Cinjenica je da je kiks igrac, u svim velikim tekmama, sto u reprezentaciji (Nigerija, Francuska,Mađarska), sto u klubu ( protiv Mancesterea u ligi prvaka)..U Rusiji je prodao X utakmica sa svojim penalima i crvenim kartonima. Znam da je svojevremeno SMS poruke dobijao Radeljas( politicar neki u kantonu Sarajevo,vlada ili tako nesto) i spaha pravio penale u tim utakmicama..Ne vjerujem da je utakmice reprezentacije prodavao al sve je moguce..A sto se tice kafana po ilidzi,to je prica za sebe..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jun 2014, 23:52

Opa, počeo je sarkazam. :wave: Nemoć.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 26 jun 2014, 23:53

Jedini koji će na kraju ove sapunice nayebat je
slika
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 jun 2014, 23:55

Kako mi je drago vidjet' da je narod BiH, navijači, nazovite ih kako hoćete, na strani kapitena. :cool:

Fanatic Shop, Reprezentacija, Marjan, svi objavljuju ovo sa FTV-om, po komentarima se vidi na cijoj je strani narod. :cool:

Aferim.

Drži se kapitenu, uz tebe smo! :bih:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 26 jun 2014, 23:56

@Aco, konkretno,

Ko je ova **** od novinara da ovo određuje: "Ukoliko ode, Sušića može zamijeniti samo jedan od dva već odavno etablirana trenera Hercegovca. A niti jedan od njih dvojice ne preziva se Barbarez." Je li ova **** od novinara neko ko se treba pitatati? Je li to novinarstvo?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 26 jun 2014, 23:56

mirzatele je napisao/la:
sekula je napisao/la:

Takvi kao ti i ne trebaju razmisljati,fino pitas nekog drugog sta je covjek rekao..Jer ako iz recenice koja je bila prije te "treba otjerati smetljara" ne mozes shvatit o kome se radi,ne mogu ti pomoci...Kad odrastes shvatit ces :kafa:
Dovoljno sam odrastao da tebe mogu napraviti....

A tebi ne bi bilo loše da malo jače forsiraš ličnu higijenu i da pročistiš uši.....mozga ionako nemaš u toj mjeri da bi mogao razmišljati....u stvari, svojim razmišljanjem me baš nekako podsjećaš na tu domaću životinju iz svog nicka..... :cool:

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 26 jun 2014, 23:56

avlami97 je napisao/la:
U našem društvu su izgleda samo novinari veća đubrad od političara. Odakle pravo jednom novinaru Zametici da jednog Džeku indirektno nazove šu.pkom? Odakle pravo tom istom novinaru pravo da laže kako je Spahić psovao te iste novinare u Mix zoni, kada nije htio dati izjavu, nego je samo rekao: "kako vas nije stid i sram"? Odakle pravo Velidu Spahi da kapitena NAŠE reprezentacije naziva smetljarom (najvjerovatnije je na njega mislio)? Odakle pravo jednom novinaru da nam određuje, ko će biti selektor i pri tome je isključiv u konstataciji da to može biti jedan od dvojice Hercegovaca, ali se ni jedan ne preziva Barbarez?.

Direktni, k'o što na ljsu veze nemaš, tako si ovdje fulio cijeli nogomet što bi se reklo.

Pozdravi Midhata.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 26 jun 2014, 23:57

mandraX je napisao/la:Kako mi je drago vidjet' da je narod BiH, navijači, nazovite ih kako hoćete, na strani kapitena. :cool:

Fanatic Shop, Reprezentacija, Marjan, svi objavljuju ovo sa FTV-om, po komentarima se vidi na cijoj je strani narod. :cool:

Aferim.

Drži se kapitenu, uz tebe smo! :bih:
Narod je i na strani ovih lopova na vlasti :bih: samo nek je naš, pa nek je i najgori :bih: to je naš narod
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 jun 2014, 00:00

avlami97 je napisao/la:@Aco, konkretno,

Ko je ova **** od novinara da ovo određuje: "Ukoliko ode, Sušića može zamijeniti samo jedan od dva već odavno etablirana trenera Hercegovca. A niti jedan od njih dvojice ne preziva se Barbarez." Je li ova **** od novinara neko ko se treba pitatati? Je li to novinarstvo?
Hoće čovjek da kaže da novi selektor treba da bude ili Vaha ili Bajević. I ja to kažem, gdje je tu problem?

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 jun 2014, 00:00

ZahaKING je napisao/la:
Narod je i na strani ovih lopova na vlasti :bih: samo nek je naš, pa nek je i najgori :bih: to je naš narod
Našao si prave dvije stvari da porediš, aferim. :thumbup:

Kruške i avione.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 27 jun 2014, 00:01

1988risha je napisao/la: Da ti kažem nešto u Đurinom fazonu : Došlo je do provale! Provalio si se sad... Amir Spahić je nebitan faktor...
Otkud tom **** akreditacija saveza, da se šepuri po travnjaku stadiona?

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 27 jun 2014, 00:02

aleksandar_veliki je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:@Aco, konkretno,

Slazem se, ali stavljas sve u isti kos, sto nikako nije u redu. Evo ja znam da se nakon Nigerije pisalo o losoj igri, o losem dodavanju i da se nije cekao Iran, niti je ikad iko spoemnuo neciji privatni zivot.
Opet u sridu.... ;) problem je što je sve u ovoj vukojebini crno ili bijelo.....vrlo malo ljudi stvari posmatra realno, a svi na početku prve rečenice svog izlaganja potenciraju da su realni.....Ovaj tekst je ekstrem i naravno da je bezveze trpati sve novinare u isti koš, sve ljekare u isti koš, sve igrače u isti koš itd.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: L-Train i 7 gostiju.