Bosanski bukovinahopinusiIndependenT je napisao/la:Narodna izreka:ALKOHOL JE LOGIČAN,NASTAVAK TE PRIČE!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Bosanski bukovinahopinusiIndependenT je napisao/la:Narodna izreka:ALKOHOL JE LOGIČAN,NASTAVAK TE PRIČE!
Glupo pitanje. Ko je do prije dva ciklusa 'znao' za Pjanica, Begovica, Lulica, Salihovica, Zahirovica, Mujdzu, Medunjanina itd.?totasef je napisao/la:Cartman je napisao/la:Temelj je vec davno postavio Fuad Muzurovic i dovrsio Ciro. Nije dovoljno. Neka rastavljaju do mile volje, ne idemo na EP svakako. Vec vam mogu rec da gubimo odlucujucu tekmu u Atini.
**** te temelj !!!!!!!!!!!! Kad ce se kuca graditi, kad nestane resursa?
**** ti taj temelj kad nam reprezentacija zavisi od igraca koji su odrasli i trenirali vani? Svakih 5 godina se probije neki igrac iz nase lige ako i toliko.. Ko ce ti igrati za 2 ciklusa? **** ti Muzurovica, najvecu marionetu od trenera. Vlasnik trafike mu moze dirigovati ko ce i sta ce igrati..
skyisthelimit je napisao/la:portugalci su cigani i nayyebem se svakom portugalcu matere za zvidanje himne
Pogledaj utakmice Dzeke u Cityu kad je tek dosao, pogledaj ove sezone kada se nije sastavio sa loptom, pogledaj kada je igrao dobro u kvalifikacijama, pa ces vidjeti da nekad imas svoj dan a nekad ga nemas. Nit je Miske SIlva, nit je Lulic Nasri, nit je Pjanic Yaya Toure, tako da to ti je isto kao porediti partije Messija u Barci i Messija u Argentini.Number1 je napisao/la:moje mišljenje je da BiH treba puno bolju taktiku..
Edin Džeko, svjetska klasa, ne dobije nijednu upotrebljivu loptu.. Zašto? zato što taktika uopšte ne odgovara da bi ih on mogao dobiti.. Pogledajte Džekinu utakmicu u Citiju i BiH.. Iako se ne mogu porediti kvaliteti ova dva tima, mislim da Džeko treba biti više iskorišten u BH repci.. Koliko vidim, on služi samo za navlačenje igrača
Lahko je posle bitke biti general.Number1 je napisao/la:moje mišljenje je da BiH treba puno bolju taktiku..
Edin Džeko, svjetska klasa, ne dobije nijednu upotrebljivu loptu.. Zašto? zato što taktika uopšte ne odgovara da bi ih on mogao dobiti.. Pogledajte Džekinu utakmicu u Citiju i BiH.. Iako se ne mogu porediti kvaliteti ova dva tima, mislim da Džeko treba biti više iskorišten u BH repci.. Koliko vidim, on služi samo za navlačenje igrača
ne govorim za ovu utakmicu, inačeHulaga je napisao/la:Lahko je posle bitke biti general.Number1 je napisao/la:moje mišljenje je da BiH treba puno bolju taktiku..
HaCartman je napisao/la:Smijat ce se Nani jos ove sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.