Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Bice cirkus ove godine, Leoatar ispada 100% a blizu su mu Slavija i Rudar, pa ce se opet dici na to njihovo nacionalno.
Ne daj Boze sa njima uci u neku diskusiji o smanjenju lige.
Ne daj Boze sa njima uci u neku diskusiji o smanjenju lige.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
To je to, Borac definitivno ispao iz trke za titulu. Sljedeći je Zrinjski
Što se tiče ispadanja iz PL-a odnosno ulaska u istu, volio bih da, uz Leotar, ligu napusti Slavija.
A da uđe Jedinstvo, mada ništa lošije ne bi bilo ni da uđe Sloboda. Uh kakav bi do derbi bio, između Želje i Slobode
Što se tiče ispadanja iz PL-a odnosno ulaska u istu, volio bih da, uz Leotar, ligu napusti Slavija.
A da uđe Jedinstvo, mada ništa lošije ne bi bilo ni da uđe Sloboda. Uh kakav bi do derbi bio, između Želje i Slobode

Ja te volim, volim Željo..
Nista to, mi idemo do zadnjeg kolagio10 je napisao/la:To je to, Borac definitivno ispao iz trke za titulu. Sljedeći je Zrinjski

RIP CITY!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Tu i zavrsavateLillard0 je napisao/la:Nista to, mi idemo do zadnjeg kolagio10 je napisao/la:To je to, Borac definitivno ispao iz trke za titulu. Sljedeći je Zrinjski.

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
bogami, mozda i nekako da budete gurali do predzadnjeg kola,zadnje kolo zaboraviteNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tu i zavrsavateLillard0 je napisao/la:Nista to, mi idemo do zadnjeg kolagio10 je napisao/la:To je to, Borac definitivno ispao iz trke za titulu. Sljedeći je Zrinjski.
![]()
![]()

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
onda cemo je osigurat prije zadnjeg 

Slijedeći vikend ćemo vidjeti je li netko ispao iz utrke ili je postalo jako gusto.gio10 je napisao/la:To je to, Borac definitivno ispao iz trke za titulu. Sljedeći je Zrinjski
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Moram da se javno zahvalim komšinicama pošto su skinuli Olimpic i BoracNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tu i zavrsavateLillard0 je napisao/la:Nista to, mi idemo do zadnjeg kolagio10 je napisao/la:To je to, Borac definitivno ispao iz trke za titulu. Sljedeći je Zrinjski.
![]()
![]()

Previse je ovo gusto, 6-7 bodova ne znaci da je sve gotovo sad kad ima jos 8-9 kola da se igra, jedan poraz i odmah ti 2-3 disu za vratom. Svakako je Zeljo u najboljoj poziciji, ali ce se iduci vikend dio tog rijesit, jer se sastaju Zeljo i Siroki, a Zrinjski i Borac. Ukoliko Zeljo sutra ne bude slavio iduci vikend bit ce jos zanimljiviji.
Jos bi dodao da mislim kako Olimpic ima fine izglede da izbori Europi. Naravno, u najgoroj su situaciji, al kako se razvijaju dogadjaji i buduci da ce bit puno medjusobnih omjera i gubljenja bodova oni svakako mogu da dohvate to cetvrto mjesto koje mozda donese EL.
Celika tek sad mogu da zabole silni remiji. Od njih 12 da su dobili samo 3 utakmice sad bi bili u borbi za titulu, jos da je Olimpic prosli vikend tukao Veleza, uh kakva bi to zbrka na vrhu bila, mada je i ovo sad fantazija
Jos bi dodao da mislim kako Olimpic ima fine izglede da izbori Europi. Naravno, u najgoroj su situaciji, al kako se razvijaju dogadjaji i buduci da ce bit puno medjusobnih omjera i gubljenja bodova oni svakako mogu da dohvate to cetvrto mjesto koje mozda donese EL.
Celika tek sad mogu da zabole silni remiji. Od njih 12 da su dobili samo 3 utakmice sad bi bili u borbi za titulu, jos da je Olimpic prosli vikend tukao Veleza, uh kakva bi to zbrka na vrhu bila, mada je i ovo sad fantazija

Zayebanciju na stranu ali stvarno će biti gusto do samog kraja.Svaki kiks će se skupo plaćati ali moje je mišljenje da će isplivati oni koji budu imali najmanje kikseva u tzv. malim utakmicama jer se u takvim utakmicama gube ili osvajaju titule.Signore je napisao/la:Previse je ovo gusto, 6-7 bodova ne znaci da je sve gotovo sad kad ima jos 8-9 kola da se igra, jedan poraz i odmah ti 2-3 disu za vratom. Svakako je Zeljo u najboljoj poziciji, ali ce se iduci vikend dio tog rijesit, jer se sastaju Zeljo i Siroki, a Zrinjski i Borac. Ukoliko Zeljo sutra ne bude slavio iduci vikend bit ce jos zanimljiviji.
Buduci da ne navijam ni za kog, volio bi da se titula odluci u zadnjem kolu i da barem 3 kluba budu u igri. Jos kad bi svi igrali u isto vrijeme u nekom kombiniranom prijenosu. 

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Kad smo vas onda ostavili u ligi dobivsi Rudar iz Kaknja posteno mozemo vam pomoc i zadnje kolo da zavrsite cetvrtizrinja05 je napisao/la: Moram da se javno zahvalim komšinicama pošto su skinuli Olimpic i Boraca u zadnjem kolu u Vrapčićima ,u gradskom derbiju , jedan klub će se boriti za titulu prvaka ili barem za europu a drugi za prestiž.
![]()
.Tko će se borit za šta ,zaključite sami.

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Gledaj zrinjevaca što se pohvataše na moj post. Svako ima svoje mišljenje ljudi, ja mislim da vi imate izuzetno dobru ekipu ali da nećete izdržati dugo.
Neko napisa da 6 bodova nije puno, možda jest tako, ali to isključivo važi za prvi dio sezone. U proljeće je malo lakše uzimati bodove, tako da ti ta bodovna zaliha dobro dođe. Ne kažem ja ništa, Željo vrlo lako može kiksati u iduće dvije utakmice i eto pada na treće mjesto, ali teško da će se to desiti iako su teške utakmice.
Onako, predikcija za kraj:
Željo
Sarajevo
Široki
Zrinjski
Neko napisa da 6 bodova nije puno, možda jest tako, ali to isključivo važi za prvi dio sezone. U proljeće je malo lakše uzimati bodove, tako da ti ta bodovna zaliha dobro dođe. Ne kažem ja ništa, Željo vrlo lako može kiksati u iduće dvije utakmice i eto pada na treće mjesto, ali teško da će se to desiti iako su teške utakmice.
Željo
Sarajevo
Široki
Zrinjski
Normalno da cemo se uhvatit kad nas lagano otpisujes
.. Ja bi prije rekao da ce Siroki bit iza nas jer oni stvarno nekad znaj uigrat preko qurca..

RIP CITY!
To stoji, igrači Širokog nekad zaista djeluju indisponirano, bezvoljno, bez imperativa da naprave nešto. Ali, opet su konstantni, tu u vrhu, da Sarajevo nema Stojčeva i Jajala vrlo lako bih Široki stavio ispred njih, ali individualni kvalitet Sarajeva će ipak tu presuditi, bar po meni, a onda upravo tu dodaš tu indisponiranost i Sarajevo se može naći ispred Širokog.Lillard0 je napisao/la:Normalno da cemo se uhvatit kad nas lagano otpisujes.. Ja bi prije rekao da ce Siroki bit iza nas jer oni stvarno nekad znaj uigrat preko qurca..
Željo ne frca od kvalitete, čak šta više, puno rovitih i povrijeđenih igrača, bukvalno nam igra drugi tim utakmice, čovjek koji od ofanzivnog krila dođe na poziciju beka, sve ti bude jasno. Ali Željo ima tu naviku, ima konstantnost, i isključivo zbog toga nas stavljam na prvo mjesto, prosudi sam, pristrasno ili ne

I da, timovi nikad nekvalitetniji ali liga nikad zanimljivija, ironija zar ne

Jucer u BL trans VRS a igra se bez ikakvih problema, o Vajicu, Vajicu.
-
- Kontakt:
Ovaj savez se ogranicio na repku,bolje bi im bilo da uloze neke novce i srede travnjake na BH stadionima,jer tereni su ocajni,takodje mladi igraci lome noge po kaljuzama i sljakama,i onda se cude sto ova liga nije napravila igrace za repku!
naprijed Slavija, Mladost, Radnik i Vitez srce na teren dajte go dajte go dajte goooo da slavimoooooo
Kakav je ovo teren kod Slavije
Pa nije ni čudo što nam klubovi po 5 komada u europi dobiju kad svaki vikend igraju na katastrofalnim terenima... Hitno smanjiti ligu na 10 klubova, pa ko ispuni zahtjeve nek igra ligu, vrijeme je da se savez posveti malo domaćoj ligi, hebala ih repka više 

To je tvoje mišljenje i svaka čast ali koliko je realno druga je priča.I manijaci su se nakačili kad sam prošli vikend napisao da željo za dva tjedna nećete biti tako dobro plasiran niti će manijaci biti tako sretni.Ne znači da će sve biti tako kako ja mislim ali polako se ostvaruje.gio10 je napisao/la:Gledaj zrinjevaca što se pohvataše na moj post. Svako ima svoje mišljenje ljudi, ja mislim da vi imate izuzetno dobru ekipu ali da nećete izdržati dugo.
Željo
Sarajevo
Široki
Zrinjski
Što se tiče Zrinje mi realno imamo najbolji raspored ,slijedeće kolo ponovno igramo kući sa Borcem a na ruku nam ide i međusobni susret Želje i Širokog i Sarajeva i Veleža.Poslije toga nam u Mostar dolazi i direktni konkurent Široki,idemo Leotaru koji je završena priča a u kupu smo već riješili 90 % posla za razliku od Želje i Sarajeva koji će imati u međuvremenu još jedan žestok međusobni susret u kupu ali i u prvenstvu.Sve su to činjenice koje idu nama na ruku ali to ništa neće značiti ako ekipa ne dadne svoj maximum ali mi razloga za optimizam sigurno imamo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.