PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

jasko_juve
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la jasko_juve » 28 jun 2011, 11:08

kako ti onaj ODOZGO dadne tako ce ti bit :D :D :D znaci napravite listu 20 aktivnih igraca od prosle sezone ( il 18 ne znam koliko broji ekipa engleska liga) i igra se i kup..znaci igrali smo 2 sezone,iz te 2 sezone naci cemo najaktivnije..i to je to..nista dvije lige,nista to..ovi novi nek cekaju il nek se prijave negdje drugo..yebes to dodju svi tako ti novi prijave se i kazu igram 100 %, odigra 3 kola i nema ga..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 28 jun 2011, 11:31

po meni aktivni igraci :
1.Toxicity
2.Samir_tm87
3.S-Y-L-A-R
4.caNYOn
5.apocalyps
6.Cospy89
7.jasko_juve
8.RiNo
9.muhovic
10.dziza_23 ( al treba vidit sta je s njim jer ga nema dugo ni na forumu ni na msn-u )
11.DAVID VILLA 7'
12.juventus 0244
13.Goalgetter
14.Stipe_djhasko
15.Cilic LFC
16.Barca u srcu
17.Anderson 8
18.Funjai ili karaon
Ubacit :Unforgotten ( ako bude htio biti aktivan,ipak je pobjednik prve sezone) i Retry jer je stalno tu..

eto od mene,moj prijedlog je znaci engleska liga,da se igra istim danima ko i prosle dvije,znaci aktivni smo dosad bili i odsad cemo..ha ja..ko zavrsi na kraju sezone prvi pobijedio je i et..jel posteno???

i mislim da bi mi svi koji ucestvujemo u ovoj ligi ( znaci aktivni ) na kraju sezone ko pobijedi da mu se nesto pokloni il nesto tako..moj prijedlog je da to bude u vidu kredita na mobilni..znaci ko pobijedi dobije od svakog ucesnika lige na kraju po 0.50 KM kredita..simbolicno !! :D :D :D :D

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 28 jun 2011, 11:38

jasko_juve je napisao/la:po meni aktivni igraci :
1.Toxicity
2.Samir_tm87
3.S-Y-L-A-R
4.caNYOn
5.apocalyps
6.Cospy89
7.jasko_juve
8.RiNo
9.muhovic
10.dziza_23 ( al treba vidit sta je s njim jer ga nema dugo ni na forumu ni na msn-u )
11.DAVID VILLA 7'
12.juventus 0244
13.Goalgetter
14.Stipe_djhasko
15.Cilic LFC
16.Barca u srcu
17.Anderson 8
18.Funjai ili karaon
Ubacit :Unforgotten ( ako bude htio biti aktivan,ipak je pobjednik prve sezone) i Retry jer je stalno tu..

eto od mene,moj prijedlog je znaci engleska liga,da se igra istim danima ko i prosle dvije,znaci aktivni smo dosad bili i odsad cemo..ha ja..ko zavrsi na kraju sezone prvi pobijedio je i et..jel posteno???

i mislim da bi mi svi koji ucestvujemo u ovoj ligi ( znaci aktivni ) na kraju sezone ko pobijedi da mu se nesto pokloni il nesto tako..moj prijedlog je da to bude u vidu kredita na mobilni..znaci ko pobijedi dobije od svakog ucesnika lige na kraju po 0.50 KM kredita..simbolicno !! :D :D :D :D
Fakat sam se nasao uvrijedjen ovim postom. Ja u protekloj sezoni samo jednu tekmu nisam odigrao a i nju smo probali (ja i schweini) jedno 40-50 puta ali jednostavno nije moglo iz tehnickih problema pa smo odlucili da nikome ne idu bodovi.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 28 jun 2011, 12:26

jbg ovo je samo prijedlog bio a vjeruj da sam vas zaboravio stavit..opet kazem ima igraca kojih vise nema na forumu..dziza i anderson..npr..al opet cemo to skontat u sredini narednog mjeseca..

caNYOn
Kontakt:

Post Postao/la caNYOn » 28 jun 2011, 12:33

jasko_juve je napisao/la:jbg ovo je samo prijedlog bio a vjeruj da sam vas zaboravio stavit..opet kazem ima igraca kojih vise nema na forumu..dziza i anderson..npr..al opet cemo to skontat u sredini narednog mjeseca..
E nek si mene stavio na listu !!! Nisam odavno bio na forumu ni ja ali me racunajte za sledecu ligu i to u akivnim igracima :)

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 28 jun 2011, 12:43

jasko_juve je napisao/la:po meni aktivni igraci :
1.Toxicity
2.Samir_tm87
3.S-Y-L-A-R
4.caNYOn
5.apocalyps
6.Cospy89
7.jasko_juve
8.RiNo
9.muhovic
11.DAVID VILLA 7'
12.juventus 0244
13.Goalgetter
14.Stipe_djhasko
15.Cilic LFC
16.Barca u srcu
17.Anderson 8
18.Funjai ili karaon

'ocu i ja da igram..nisam ja kriv sto ranije nisam usao u ligu!

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 28 jun 2011, 13:21

valjda ce bit mjesta i za mene. tu sam od prve sezone, a ove sam izbacen zbog nedostatka vremena.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 28 jun 2011, 13:21

Sve je to fino što se tiče jedne lige, ali uvjeravam vas da će biti velikih problema oko toga "ja sam dobio Swansea a ovaj Chelsea" (još nedaj bože da jasko dobije neku mega jaku ekipu :) , gdje bi kraj kukanjima bio?". To bi se završilo za 2 tjedna.. Ali eto šta god odlučite računajte na mene ;)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 jun 2011, 14:04

Ovako prijedlog od dvije lige znači 1 i 2 LIGA je ZVANIČAN, takodjer što se tiče redoslijede kako će igrači biti podijeljeni u ligama, ići će prema već određenim pravilima, tako da se to neće mjenjati!

E sad u vezi ovog o igranju u prvoj i drugoj ligi sa timovima, tu se sad može predlagati, tako smo to i zamislili da predlazete i mi cemo dati svoje prijedloge i onda će od petka ili ponedjeljka biti postavljena anketa, pa koji prijedlog bude izglasan tako ce biti, pa poslije nema ljutnje ;)!

Ja nisam za ovaj prijedlog iz prostog razloga, jer bi se nakon dvije sedmice desilo da igraci napustaju ligu, jer su dobili Stoke npr. , a to nam nije cilj, ja mislim da je bolje da svi dobiju podjednake ekipe, pa će tek onda doći do izražaja kvalitet! Ali naravno ovo je samo moje misljenje i ovaj prijedlog ce ici na glasanje!

Za ovo od jaske za nagrade, pa ako su svi za nije problem :D, ali moramo se dogovoriti ili da nadjemo sponzora lige :mrgreen: !

Slobodno udarajte dalje sa prijedlozima! :D

1. Prijedlog - Da se igra sa klubovima koji nastupaju u Premier Ligi za sezonu 2011/2011 (klobove odrediti draftom)! (Cospy, jel ovako ide tvoj prijedlog, ako nije formulisi ga kako bi mogao biti ubacen u glasanje, kad dodje na to red ;) )
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 28 jun 2011, 14:28

A vidis bilo bi dobro npr da ove slabije klubove dobiju bolji igraci a slabiji igraci bolje klubove . Npr , jasko juve da dobije Blackpool ili sta vec :D

Cospy89
Kontakt:

Post Postao/la Cospy89 » 28 jun 2011, 14:30

Da to je moj prijedlog s tim da igramo dva kupa: FA i Carling al naravno da odradimo to koliko ima klubova u premier ligi toliko igraca aa za drugu ligu mozemo staviti drugu ligu kao npr. njemacku ili jos bolje nizozemsku ligu jer to je super jer je i onako to druga liga ;)) sto se tice igraca mislim !!!

po nekoliko postova mislim da se do sad ljudi slazu s mojim prijedlogom i Jasko je rekao DA!!! znaci meni ne smeta ako dobijem blackpool ili sta ti ja znam a neko manchester !!!
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 jun 2011, 14:36

Ja nisam za taj prijedlog, jer ce jedan nastupati Manchesterom, a drugi Swanseom, pa kada vlasnika Swansea dobro natrpaju u prvih 3 kola, neki igraci ce sigurno odustati. Po meni, je najbolje da izaberemo 20 ravnomjernih klubova i igramo. Ali eto, tamo u nedjleju cemo postaviti anketu, pa neka odluci vecina. ;) . Sad dalje predlazite ..

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 28 jun 2011, 14:41

ma boli me ba briga sta god da dobijem..eto iskreno..dajte mi Stoke eto i ako ne budem medju prva 3 necu vise ni igrat :D :D :D :D

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 28 jun 2011, 14:45

juventus 0244 je napisao/la: Ja nisam za ovaj prijedlog iz prostog razloga, jer bi se nakon dvije sedmice desilo da igraci napustaju ligu, jer su dobili Stoke npr. , a to nam nije cilj, ja mislim da je bolje da svi dobiju podjednake ekipe, pa će tek onda doći do izražaja kvalitet! Ali naravno ovo je samo moje misljenje i ovaj prijedlog ce ici na glasanje!
Ma ljutit će se kako god okreneš. Jer nije zanimljivo npr. braniti se 10 minuta protiv Uniteda ili neke približno kvalitetne ekipe, a nije zanimljivo ni igrati sa "aarrrgh no luck Celticom" protiv Villareala...

Što se tiče izbora klubova odnosno lige možete u anketu staviti 3 opcije (4. samo radi reda)
1. Savez bira klubove, koji će kasnije biti dodjeljeni igračim putem drafta.
2. Igrači glasenjem biraju neku od lige petice, a kasnije putem drafta dobiju klub iz te lige.
3. Savez iz svake lige uzme najbolje klubove i napravi neku vrstu TOP LIGE, a igrači putem drafta dobiju klub.
4. Igrači biraju klubove
100% sportski i krajnje opušten potpis

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 jun 2011, 14:47

Cospy89 je napisao/la:Da to je moj prijedlog s tim da igramo dva kupa: FA i Carling al naravno da odradimo to koliko ima klubova u premier ligi toliko igraca aa za drugu ligu mozemo staviti drugu ligu kao npr. njemacku ili jos bolje nizozemsku ligu jer to je super jer je i onako to druga liga ;)) sto se tice igraca mislim !!!

po nekoliko postova mislim da se do sad ljudi slazu s mojim prijedlogom i Jasko je rekao DA!!! znaci meni ne smeta ako dobijem blackpool ili sta ti ja znam a neko manchester !!!
Taj prvi prijedlog uredu, dok ovaj drugi za kup, kup će se igrati samo jedan igraće se iz prve i druge lige, to je već odredjeno!

Iskreno ni meni ne smeta, koga god dobio, ali znam iz iskustva da bi ih mnogo odustalo, nakon prvog veceg poraza, jer znam od prošli sezona, pa mnogima nisu odgovarali ni jači klubovi od blackpoola, stokea, wigana itd. ;)

FC Ljuta Krajina

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 28 jun 2011, 14:48

ljudi dragi Stoke je zemlja jaka ekipa..vjerujte Jaski :D :D :D

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 jun 2011, 14:50

RiNo je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la: Ja nisam za ovaj prijedlog iz prostog razloga, jer bi se nakon dvije sedmice desilo da igraci napustaju ligu, jer su dobili Stoke npr. , a to nam nije cilj, ja mislim da je bolje da svi dobiju podjednake ekipe, pa će tek onda doći do izražaja kvalitet! Ali naravno ovo je samo moje misljenje i ovaj prijedlog ce ici na glasanje!
Ma ljutit će se kako god okreneš. Jer nije zanimljivo npr. braniti se 10 minuta protiv Uniteda ili neke približno kvalitetne ekipe, a nije zanimljivo ni igrati sa "aarrrgh no luck Celticom" protiv Villareala...

Što se tiče izbora klubova odnosno lige možete u anketu staviti 3 opcije (4. samo radi reda)
1. Savez bira klubove, koji će kasnije biti dodjeljeni igračim putem drafta.
2. Igrači glasenjem biraju neku od lige petice, a kasnije putem drafta dobiju klub iz te lige.
3. Savez iz svake lige uzme najbolje klubove i napravi neku vrstu TOP LIGE, a igrači putem drafta dobiju klub.
4. Igrači biraju klubove
Hvala na prijedlogu, ali mi imamo svoj prijedlog (savez), Cospy je ponudi svoj prijedlog, na vama je da ponudite druge prijedlog, a mi znamo kako ćemo to izvesti, jer nema potrebe bezveze da se zapetljavamo ;)!

FC Ljuta Krajina

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 28 jun 2011, 16:43

jasko_juve je napisao/la:ljudi dragi Stoke je zemlja jaka ekipa..vjerujte Jaski :D :D :D

Stoke dominira !! :D
..a ne Bgm stvarno su i vise od solidne ekipe,igram sa njima na jednom forumu i mogu da kazem da se mogu nositi sa velikim ekipama :)

..Sorensen (Begovic),Huth,Faye,Delap,Etherington,Pennant,Fuller,Jones,Carew... :)

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 28 jun 2011, 19:34

[quote="jasko_juve"]po meni aktivni igraci :
1.Toxicity
2.Samir_tm87
3.S-Y-L-A-R
4.caNYOn
5.apocalyps
6.Cospy89
7.jasko_juve
8.RiNo
9.muhovic
11.DAVID VILLA 7'
12.juventus 0244
13.Goalgetter
14.Stipe_djhasko
15.Cilic LFC
16.Barca u srcu
17.Anderson 8
18.Funjai ili karaon

/quote]

Ziv sam ja moj Jasko, al ljeto je, fax, poso, zene, alkohol, valja to stic sve :lol:, a i nisam aktivan po forumu jer nema lige, a ne igram onaj turnir, al pratim vas pomno. Sto se tice prijedloga, ja sam i za ovu zvanicnu opciju od saveza, a moze i ovo jaskovo, svejedno je, najbitnije je da se izdvoje aktivni igraci, a ovo ostalo "nama vase dobro" :D
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 28 jun 2011, 19:57

Goalgetter je napisao/la:Ja nisam za taj prijedlog, jer ce jedan nastupati Manchesterom, a drugi Swanseom, pa kada vlasnika Swansea dobro natrpaju u prvih 3 kola, neki igraci ce sigurno odustati. Po meni, je najbolje da izaberemo 20 ravnomjernih klubova i igramo. Ali eto, tamo u nedjleju cemo postaviti anketu, pa neka odluci vecina. ;) . Sad dalje predlazite ..
Slazem se sa ovim
Visca el Barça ! Mes que un club !

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.