Moglo bi funkcionisati,a uz to bi imali uigran tim za naredne kvalifikacije,90% ovih igraca bi trebalo i tada biti standardni u timu.
RiNo je napisao/la:Sušiću udovolji svima, izbaci Mravca i iskombiniraj nešto ovako
------------Jahić---Pandža------------------
----------Bunoza----------Bičakčić---------
Papac----------Cocalić-----------Vranješ--
-----Torlak-----Spahić-----Nadarević-----
------------------Begović-------------------
Klupa: Hasagić, Bešić, Hajrović, Sudić, Hadžić, Kerla, Zukanović
kimbo je napisao/la:Papetu fudbalskom znanja i trenersko oko i vizija ne nedostaje. Jedina mu je mana sto je malo ziheras i sto nije dovoljno odvazan da svoje zamisli 100% provede u djelo. Nego ovako ceka nekakve vanredne situacije kao sada problem sa povredom Vede da odradi ono sto zaista zeli. Nije u stanju da se odupre BH fudbalskoj (ne)javnosti iako tu prave strucne i realne fudbalske javnosti i nema. Nego par nadrinovinara i papaka , tipicnih bukadzija.
Tipujem da ce pozvati Adilovica protiv Grka![]()
Fol Zec nevalja?BH Patriot je napisao/la:Samo NE Zeca !
Nije ti Suljic napadac.kimbo je napisao/la:@Megamon
Pa koga ce , cjela liga nema niti jedno brzog igraca napadaca a da je u mladjim godinama (u stvari ima Sefko Okanovic![]()
). Nema cak ni brze sirovine pa da covjek kaze hajde mozda se nauci igrati. Ovaj Adilovic nije brz ali je sirovina i moze trcati,lozi se. Ima i onaj mali iz Sarajeva ja bih cak njega pozvao i nalozio ga da je igrac (sve je u glavi) samo bih ga prvo osisao na nulu jer je u zadnjj tekmi protiv Sparte vec umislio da je Totti pa je pola vremena proveo popravljajuci trakicu na kosici
![]()
(a i jesam ga bio nahvalio poslije Orebra
).
Suljickimbo je napisao/la:@Megamon
Pa koga ce , cjela liga nema niti jedno brzog igraca napadaca a da je u mladjim godinama (u stvari ima Sefko Okanovic![]()
). Nema cak ni brze sirovine pa da covjek kaze hajde mozda se nauci igrati. Ovaj Adilovic nije brz ali je sirovina i moze trcati,lozi se. Ima i onaj mali iz Sarajeva ja bih cak njega pozvao i nalozio ga da je igrac (sve je u glavi) samo bih ga prvo osisao na nulu jer je u zadnjj tekmi protiv Sparte vec umislio da je Totti pa je pola vremena proveo popravljajuci trakicu na kosici
![]()
).
bjezi hairlija, nemoj vise BogatiMegamon je napisao/la:Suljickimbo je napisao/la:@Megamon
![]()
).
![]()
Ma nije jos Suljic za A repke,meni samo krivo i pravo cudno sto ga Jagodic nije zvao u mladu repku![]()
![]()
A sto se tice napadaca iz nase lige tesko da ima koji kvalitetan.Skoro je kvalitet al' nije prosao pripreme i postavlja se pitanje koliko je fizicki spreman,
Nije suplja,al' Haskic je jako snazan momak.Ima odlican prijem i lucidan je u situacijama 1 na 1.Znaci pravi napadac.Ne moze se zakljuciti nakon dvije-tri utakmice ali sigurno da Pape treba malo obratiti paznju na ovoga momka.Pa ako su u narednom periodu dokaze sto ne probati s njim.Nikad nije visak imati brzog napadaca na klupi koji je pun snage i zelje za napredak.A prije svega momak je zahvalan i mlad igrac.
ej jbg nije 18 nego 20,91 godiste je sejtankimbo je napisao/la:@harishp
Hare nije ni Lulic bio lijevo krivo.
Pogotovo momak sa 18 godina koliko li ima Suljic nije uopste jos formiran kao igrac. Nitko ne zna ni sta mu je najbolja pozicija ni koliko moze ni dokle moze napredovati. Zato i jeste strasna sansa da mu se pruzi mali PUSH u karijeri. Bitno je da pobrz da ima smisla ,ima tehniku kao poluspic ili spic uz Dzeku bih ga ja isprobao. Bolje to nego recimo Haskic kojeg cu ja kao rekreativac pretrcati ili isluzeni Skoro ili bilo tko od igraca koji su dostigli svoj maks i nisu dogurali nidokle. Inace mi je Zec drag ali propade tako da..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.