Safet Sušić - Pape

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Dylan Dog » 02 avg 2011, 16:50

Ja bi volio da Susic pokusa ovako igrati u ovim kvalifikacijama
slika
Moglo bi funkcionisati,a uz to bi imali uigran tim za naredne kvalifikacije,90% ovih igraca bi trebalo i tada biti standardni u timu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 02 avg 2011, 17:04

Dylan, sviđa mi se ta formacija. Sa Spahom može Pandža ili Torlak :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 avg 2011, 17:57

Strasan ti je ovaj igrac Bilo ko osim direka Mravca , cuo sam da mali rastura :D .

Sto se tice formacije, jako mi se dopada, ali nevjerujem da bi ovako mogli igrati protiv vecih timova, ali bi se protiv Luxemburga dalo isprobati :mrgreen: i u ovakvim prijateljskim. Formacija koju i Chelsea koristi ponekad.
Sto mi se jos dopada ovdje je, da ce Lulic igrati na svojoj prirodnoj poziciji, tj. sto je igrao u Bernu, a i Salihovic je cesto igrao na toj poziciji u Hoffenheimu.

Nego, je li neko jutros zvao Susica :mrgreen:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 02 avg 2011, 18:04

Malo je predefanzivna... Ja bih radije stavio salihovica na zadnjeg veznog, lulica lijevo gdje je i navikao, a da ukupno izgleda ovako:

-----------------------begovic----------------------

mujdza--------pandza---spahic-----papac

--------------zahirovic----salihovic----------

---------pjanic----------------------lulic----------------

-------------Ibisevic----------Dzeko--------------------
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 avg 2011, 19:12

Ja jos uvijek dajem podrzku Susicu. Ali mislim da je pogrijesio sad sto nije pozvao vise igraca, mogao je bar pozvati Hadzica ili Cocu kao stopere, i Zeca, Mahmutovica ili Muslimovica za napad. Iako ovi igraci nebi igrali, ali u slucaju povreda. Evo Vedo je ispao, znaci samo je Dzeko tu. Jos uvjek se moze igrati samo sa njim a sta ako se on povrijedi. Sta ako se Spaha povrijedi.
Siguran sam da ce Susic pozvati nekog od ovih iz U21, jer i oni igraju protiv Crne Gore. Al nije to to.
Nisam da se pozivaju ovi od 25+ godina sto igraju kod nas, pogotovo ako igraju stopera, tipa Torlak. Jedna greska i on je gotov. Ovi mladji oko 20 ide nekako ali opet bolje sto dalje od gola.
Uglavnom, naj gore je sto se ovdje bezze pljuje od strane forumasa koji izgleda da ne prate nase igrace. Ne znaju koji ima problema sa povredama, jel igraju u svojim timovima. Ili ovi drugi pljuvaci sto kenja`ju po Dzeki, Misketu, Vedi, Pjanicu, Spahicu i onda po Susicu kao ne moze sloziti tim sa vrhunskim igracima.
Ovaj spominje Bunozu, onaj Bukvu, onaj Jahica. Pa ti igraci vec duze imaju povrede.
Treba otvoriti oci i vidjeti sta su Miske i Dzeko radili prosle kvalifikacije u BL. I da bas ova dvojica su ta glavna u Salihovica i Spahica. Na zalost 3 od 4 su ili izgubli formu ili bili suspendirani. E sad je Sejo nazad, Dzeku ulazi u formu.
Susic je doveo Lulica, Mujdzu, Besica, Vranjese, Alispahica. Smjestio Medu na dobru poziciju. E sad ima na raspolaganju Papca i Seju. I mladog Zahirovica je on pozvao niko drugi.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 02 avg 2011, 20:20

Sušiću udovolji svima, izbaci Mravca i iskombiniraj nešto ovako

------------Jahić---Pandža------------------
----------Bunoza----------Bičakčić---------
Papac----------Cocalić-----------Vranješ--
-----Torlak-----Spahić-----Nadarević-----
------------------Begović-------------------

Klupa: Hasagić, Bešić, Hajrović, Sudić, Hadžić, Kerla, Zukanović
100% sportski i krajnje opušten potpis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 avg 2011, 20:26

RiNo je napisao/la:Sušiću udovolji svima, izbaci Mravca i iskombiniraj nešto ovako

------------Jahić---Pandža------------------
----------Bunoza----------Bičakčić---------
Papac----------Cocalić-----------Vranješ--
-----Torlak-----Spahić-----Nadarević-----
------------------Begović-------------------

Klupa: Hasagić, Bešić, Hajrović, Sudić, Hadžić, Kerla, Zukanović
:lol: :mrgreen: :D ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 02 avg 2011, 20:31

"Za sada ne znam ko bi to mogao biti. Prošle godine u reprezentaciji je igrao Ermin Zec, ali od kako je prešao u Tursku igra manje nego što je to potrebno. Ipak, moguće je da zovnem upravo njega, ali ću posmatrati još nekoliko utakmica u domaćoj ligi, pa ćemo vidjeti", dodao je selektor BiH.

8-)
shandrlike-tandrlike

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 avg 2011, 21:07

Papetu fudbalskom znanja i trenersko oko i vizija ne nedostaje. Jedina mu je mana sto je malo ziheras i sto nije dovoljno odvazan da svoje zamisli 100% provede u djelo. Nego ovako ceka nekakve vanredne situacije kao sada problem sa povredom Vede da odradi ono sto zaista zeli. Nije u stanju da se odupre BH fudbalskoj (ne)javnosti iako tu prave strucne i realne fudbalske javnosti i nema. Nego par nadrinovinara i papaka , tipicnih bukadzija.

Tipujem da ce pozvati Adilovica protiv Grka :D :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 02 avg 2011, 21:11

Samo NE Zeca !
Livin' La Vida Loca ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 02 avg 2011, 21:11

kimbo je napisao/la:Papetu fudbalskom znanja i trenersko oko i vizija ne nedostaje. Jedina mu je mana sto je malo ziheras i sto nije dovoljno odvazan da svoje zamisli 100% provede u djelo. Nego ovako ceka nekakve vanredne situacije kao sada problem sa povredom Vede da odradi ono sto zaista zeli. Nije u stanju da se odupre BH fudbalskoj (ne)javnosti iako tu prave strucne i realne fudbalske javnosti i nema. Nego par nadrinovinara i papaka , tipicnih bukadzija.

Tipujem da ce pozvati Adilovica protiv Grka :D :D
:shock: :shock:

Ako njega pozove onda stvarno ne znam sta taj covjek ima u glavi.Pa od njega je i Mravac efikasniji u napadu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 02 avg 2011, 21:14

BH Patriot je napisao/la:Samo NE Zeca !
Fol Zec nevalja?
shandrlike-tandrlike

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 avg 2011, 21:17

@Megamon

Pa koga ce , cjela liga nema niti jedno brzog igraca napadaca a da je u mladjim godinama (u stvari ima Sefko Okanovic :lol: :lol: ). Nema cak ni brze sirovine pa da covjek kaze hajde mozda se nauci igrati. Ovaj Adilovic nije brz ali je sirovina i moze trcati,lozi se. Ima i onaj mali iz Sarajeva ja bih cak njega pozvao i nalozio ga da je igrac (sve je u glavi) samo bih ga prvo osisao na nulu jer je u zadnjj tekmi protiv Sparte vec umislio da je Totti pa je pola vremena proveo popravljajuci trakicu na kosici :lol: :lol: (a i jesam ga bio nahvalio poslije Orebra :mrgreen: ).
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 avg 2011, 21:20

kimbo je napisao/la:@Megamon

Pa koga ce , cjela liga nema niti jedno brzog igraca napadaca a da je u mladjim godinama (u stvari ima Sefko Okanovic :lol: :lol: ). Nema cak ni brze sirovine pa da covjek kaze hajde mozda se nauci igrati. Ovaj Adilovic nije brz ali je sirovina i moze trcati,lozi se. Ima i onaj mali iz Sarajeva ja bih cak njega pozvao i nalozio ga da je igrac (sve je u glavi) samo bih ga prvo osisao na nulu jer je u zadnjj tekmi protiv Sparte vec umislio da je Totti pa je pola vremena proveo popravljajuci trakicu na kosici :lol: :lol: (a i jesam ga bio nahvalio poslije Orebra :mrgreen: ).
Nije ti Suljic napadac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 02 avg 2011, 21:23

Suljic :D

Ma nije jos Suljic za A repke,meni samo krivo i pravo cudno sto ga Jagodic nije zvao u mladu repku :? :shock:
A sto se tice napadaca iz nase lige tesko da ima koji kvalitetan.Skoro je kvalitet al' nije prosao pripreme i postavlja se pitanje koliko je fizicki spreman,

Nije suplja,al' Haskic je jako snazan momak.Ima odlican prijem i lucidan je u situacijama 1 na 1.Znaci pravi napadac.Ne moze se zakljuciti nakon dvije-tri utakmice ali sigurno da Pape treba malo obratiti paznju na ovoga momka.Pa ako su u narednom periodu dokaze sto ne probati s njim.Nikad nije visak imati brzog napadaca na klupi koji je pun snage i zelje za napredak.A prije svega momak je zahvalan i mlad igrac.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 02 avg 2011, 21:26

Megamon je napisao/la:

Suljic :D

Ma nije jos Suljic za A repke,meni samo krivo i pravo cudno sto ga Jagodic nije zvao u mladu repku :? :shock:
A sto se tice napadaca iz nase lige tesko da ima koji kvalitetan.Skoro je kvalitet al' nije prosao pripreme i postavlja se pitanje koliko je fizicki spreman,

Nije suplja,al' Haskic je jako snazan momak.Ima odlican prijem i lucidan je u situacijama 1 na 1.Znaci pravi napadac.Ne moze se zakljuciti nakon dvije-tri utakmice ali sigurno da Pape treba malo obratiti paznju na ovoga momka.Pa ako su u narednom periodu dokaze sto ne probati s njim.Nikad nije visak imati brzog napadaca na klupi koji je pun snage i zelje za napredak.A prije svega momak je zahvalan i mlad igrac.
bjezi hairlija, nemoj vise Bogati :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 avg 2011, 21:31

@harishp

Hare nije ni Lulic bio lijevo krivo.

Pogotovo momak sa 18 godina koliko li ima Suljic nije uopste jos formiran kao igrac. Nitko ne zna ni sta mu je najbolja pozicija ni koliko moze ni dokle moze napredovati. Zato i jeste strasna sansa da mu se pruzi mali PUSH u karijeri. Bitno je da pobrz da ima smisla ,ima tehniku kao poluspic ili spic uz Dzeku bih ga ja isprobao. Bolje to nego recimo Haskic kojeg cu ja kao rekreativac pretrcati ili isluzeni Skoro ili bilo tko od igraca koji su dostigli svoj maks i nisu dogurali nidokle. Inace mi je Zec drag ali propade tako da..

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 02 avg 2011, 21:33

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
usw.

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 02 avg 2011, 21:33

kimbo je napisao/la:@harishp

Hare nije ni Lulic bio lijevo krivo.

Pogotovo momak sa 18 godina koliko li ima Suljic nije uopste jos formiran kao igrac. Nitko ne zna ni sta mu je najbolja pozicija ni koliko moze ni dokle moze napredovati. Zato i jeste strasna sansa da mu se pruzi mali PUSH u karijeri. Bitno je da pobrz da ima smisla ,ima tehniku kao poluspic ili spic uz Dzeku bih ga ja isprobao. Bolje to nego recimo Haskic kojeg cu ja kao rekreativac pretrcati ili isluzeni Skoro ili bilo tko od igraca koji su dostigli svoj maks i nisu dogurali nidokle. Inace mi je Zec drag ali propade tako da..
ej jbg nije 18 nego 20,91 godiste je sejtan

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 02 avg 2011, 21:48

ma dobar je skoro ali objektivno mi u ovom trenutku za repke imamo samo malog zeca koji bi definitivno trebao dobiti taj poziv

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.