Evo vidiš, sa svim ovim tezama koje se ti sada napisao, ja mislim da bi ti bolje radio posao od marića, to je ono što sam maloprije napisao, znači imamo školovanu publiku, a posebna priča su ova "pojačanja" tipa vukobratović, milinović, bojić, stanić itd itd itd, pa najmanje dvojicu je doveo on lično, a svi su nešto kao bolesni...subzero81 je napisao/la:ali znas sta je najveci problem u svemu koga uvesti umjesto njega.
Mada je maric tu meni definitivno naj nejasniji. Pa svako ko ima i malo mozga, vidi da ako nesto neide, promjeni pa probaj drugacije, mi na klupi imamo ekstra kvalitetnog petrica, koji sa vuletom i leo cini sigurno najjacu stopersku liniju u bih, pa ajde probaj da njih trojica igraju u liniji, bekovi su nam i onako slabija strana, pa onda imas stanceskog i vukobratovica kao zadnje vezne, pa probas puzija na lijevom krilu i onako samo trci u napad a u odbrani ga nigdje nema, pa gurnes stanceskog na pleja vidi se da covjek zna sa loptom , stevanovic neka i ostane tu gdje jeste,vukelja i kajkut u samom napadu stim sto vukelj malo povuces jer je i brzi i ima bolju kontrolu od kajkuta. pa malo probas i drugacije mogucnosti a ne samo glavom kroz zid. pa ako ne ide onda oko 60min ubacis olju umjesto vukobratovica i vratis stanceskog a na njegovo mjesto gurnes olju, itd......
znaci ima mogucnosti samo ako zelis da ih trazis, ali ne on se drzi ko pijan plota
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
hehhehehehe, pa imam neka loša iskustva u saradnji sa AMATERIMA, mislim da i ti poznaješ jednog, tako da sam se ipak vratio svojoj struci, biće njemu Špile menadžer...subzero81 je napisao/la:vb1987 da si mu ti menadzer on bi vec trenirao Real......iz snjegotine:D:D

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
ali meni je najjace pojanje onaj cukic ili tako nesto, sto ga nisu registrovali na vrijeme, ko zna mozda je on trebao da bude glavni igrac u vezanom redu

najbolje bi bilo da na poluvremenu kada izvlace broj ulaznice i dobitniku daju dres,da umjesto dresa daju mjesto trenera sigurno koga god da izvuku obavljace bolje posao od Marica

he he he, pa strašno je to, taj je tek levat, vjeruj mi da je za njega vukobratović prespreman, pa i njega sam gledao u krupi, pa i taj je propast čista, sve od zla oca i gore majke, ludilo...subzero81 je napisao/la:ali meni je najjace pojanje onaj cukic ili tako nesto, sto ga nisu registrovali na vrijeme, ko zna mozda je on trebao da bude glavni igrac u vezanom redu![]()
![]()
![]()
Al **** ga on je ipak vidio Antaliju i to o tuđem trošku, pa ti sada skontaj ko je lud...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
$ " се & " & " навео, ? $ " стварно ? " % &. & ?, Петра " ? у $, аааааа то " ? % " за $ & " " & $subzero81 je napisao/la:ali znas sta je najveci problem u svemu koga uvesti umjesto njega.
Mada je maric tu meni definitivno naj nejasniji. Pa svako ko ima i malo mozga, vidi da ako nesto neide, promjeni pa probaj drugacije, mi na klupi imamo ekstra kvalitetnog petrica, koji sa vuletom i leo cini sigurno najjacu stopersku liniju u bih, pa ajde probaj da njih trojica igraju u liniji, bekovi su nam i onako slabija strana, pa onda imas stanceskog i vukobratovica kao zadnje vezne, pa probas puzija na lijevom krilu i onako samo trci u napad a u odbrani ga nigdje nema, pa gurnes stanceskog na pleja vidi se da covjek zna sa loptom , stevanovic neka i ostane tu gdje jeste,vukelja i kajkut u samom napadu stim sto vukelj malo povuces jer je i brzi i ima bolju kontrolu od kajkuta. pa malo probas i drugacije mogucnosti a ne samo glavom kroz zid. pa ako ne ide onda oko 60min ubacis olju umjesto vukobratovica i vratis stanceskog a na njegovo mjesto gurnes olju, itd......
znaci ima mogucnosti samo ako zelis da ih trazis, ali ne on se drzi ko pijan plota
$ $!& ? je napisao/la:najbolje bi bilo da na poluvremenu kada izvlace broj ulaznice i dobitniku daju dres,da umjesto dresa daju mjesto trenera sigurno koga god da izvuku obavljace bolje posao od Marica![]()

"" ПУТ ""
hahahahahahahaha, e ova ti je prejaka, svaka čast, hahahahaha& ? je napisao/la:najbolje bi bilo da na poluvremenu kada izvlace broj ulaznice i dobitniku daju dres,da umjesto dresa daju mjesto trenera sigurno koga god da izvuku obavljace bolje posao od Marica![]()
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Moguce, ali sada nema ni Baje, ni Spice. Celu se ionako ne pita previse.VB 1987 je napisao/la:Sve si dobro napisao, samo mislim i da Jagodić baš nije u dobrim odnosima sa ovom garniturom... Možda i griješim, ali sam načuo da je za smjenu Vlade najodgovorniji Baja Stojnić, Ćelo Malbašić i Špica, a i kada je Špica otišao ovi nisu našli za shodno da Vladi ponude mjeste šefa omladinskih pogona, nego su neko vrijeme otezali , a on je dobio ponudu iz Prnjavora od načelnika opštine i eto, sada tamo pravi čuda sa onom ekipom, otkada je na klupi, ekipa po broju osvojenih bodova zazima prvo ili drugo mjesto...Simpatizer je napisao/la:Jos da dodam sljedece. Ova Uprava nam odredjuje buducnost!
Ostavimo na stranu rekonstrukciju stadiona i ostale finese, koncentrisimo se na izbor trenera. I Uprava je svjesna da Maric nema nikakvu podrsku navijaca, pa i nas koji smo ga branili do zadnjeg daha.![]()
Dakle, kljucno je dovesti trenera koji ce se zadrzati duze od 1 sezone i da pokusa da stvori sistem! Sve drugo je neozbiljno.
I ja, kao i vecina, vidim Jagodica kao idealnog za takav koncept. Budimo realni, necemo dovesti Stepija, posto ce i on odletiti za prvim boljim angazmanom, Okuka bi trazio debeo ugovor, Stojnic nema sanse sa ovom Upravom...

Kad vec spominjete igrace, meni je najveca misterija Stanic. Igrao na pocetku, davio loptu i svi rekosmo da ga treba na klupu. Medjutim, momak je odigrao solidno u Sirokom, dobro gradio loptu, pravovremeno odigravao...
Pravo da vam kazem, nakon te utakmice ocekivao sam da ce biti sve bolji. Kad ono, covjek propade u zemlju.
Odjednom onaj stakleni tatin sin Petrovic dobija sansu. Da, i on mi je misterija. Momcic je za mali fudbal a ne da se krlja se drvosjecama u ovoj ligi.
HAJ FAJV
Pa recimo da takvo sklanjanje igrača ipak pokazuje da je nešto drugo po srijedi, znači da je narušena atmosfera u ekipi, ti si naveo par nekih primjera, a znaš li ko je u najvećoj nemilosti poslije Stanića, pa Puza, na njega se baš ono izdrkava...Simpatizer je napisao/la:Moguce, ali sada nema ni Baje, ni Spice. Celu se ionako ne pita previse.VB 1987 je napisao/la:Sve si dobro napisao, samo mislim i da Jagodić baš nije u dobrim odnosima sa ovom garniturom... Možda i griješim, ali sam načuo da je za smjenu Vlade najodgovorniji Baja Stojnić, Ćelo Malbašić i Špica, a i kada je Špica otišao ovi nisu našli za shodno da Vladi ponude mjeste šefa omladinskih pogona, nego su neko vrijeme otezali , a on je dobio ponudu iz Prnjavora od načelnika opštine i eto, sada tamo pravi čuda sa onom ekipom, otkada je na klupi, ekipa po broju osvojenih bodova zazima prvo ili drugo mjesto...Simpatizer je napisao/la:Jos da dodam sljedece. Ova Uprava nam odredjuje buducnost!
Ostavimo na stranu rekonstrukciju stadiona i ostale finese, koncentrisimo se na izbor trenera. I Uprava je svjesna da Maric nema nikakvu podrsku navijaca, pa i nas koji smo ga branili do zadnjeg daha.![]()
Dakle, kljucno je dovesti trenera koji ce se zadrzati duze od 1 sezone i da pokusa da stvori sistem! Sve drugo je neozbiljno.
I ja, kao i vecina, vidim Jagodica kao idealnog za takav koncept. Budimo realni, necemo dovesti Stepija, posto ce i on odletiti za prvim boljim angazmanom, Okuka bi trazio debeo ugovor, Stojnic nema sanse sa ovom Upravom...![]()
Kad vec spominjete igrace, meni je najveca misterija Stanic. Igrao na pocetku, davio loptu i svi rekosmo da ga treba na klupu. Medjutim, momak je odigrao solidno u Sirokom, dobro gradio loptu, pravovremeno odigravao...
Pravo da vam kazem, nakon te utakmice ocekivao sam da ce biti sve bolji. Kad ono, covjek propade u zemlju.
Odjednom onaj stakleni tatin sin Petrovic dobija sansu. Da, i on mi je misterija. Momcic je za mali fudbal a ne da se krlja se drvosjecama u ovoj ligi.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
Fini ovi letci u BL bili na stadionu prilikom intoniranja himne BIH svi ustati i izvizdite himnu,pa onda otpjevajmo boze pravde hehe kakvi kompleksi
Čiji su kompleksi u pitanju???samo rajvosa je napisao/la:Fini ovi letci u BL bili na stadionu prilikom intoniranja himne BIH svi ustati i izvizdite himnu,pa onda otpjevajmo boze pravde hehe kakvi kompleksi
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
meni je najveci isfur kad gledam maricevu izjavu na tv. Pa dodje mi da se ubijem, znaci on prica ko gladan kad sere, 10min mu treba za jednu recenicu, ali nema promejne u boji glasa nema dikcije nema nista samo jednolican ton i smaranje. On ne konta da smo mi krajisnici da je nama u prirodi da glasno pricamo da se nadvikujemo da galamom dokazujemo svoje tvrdnje, da nismo je.ene lale kojima je sve ravno do mora. Znaci reci JASNO I GLASNO a ne da sam sebe ne cujes.
Mozda je i u tome problem, mozda on igracima govori dobro ali ga oni ne cuju

Mozda je i u tome problem, mozda on igracima govori dobro ali ga oni ne cuju

Ma da , pa Jandra i Žara imaju godina pa ne čuju baš najboljesubzero81 je napisao/la:meni je najveci isfur kad gledam maricevu izjavu na tv. Pa dodje mi da se ubijem, znaci on prica ko gladan kad sere, 10min mu treba za jednu recenicu, ali nema promejne u boji glasa nema dikcije nema nista samo jednolican ton i smaranje. On ne konta da smo mi krajisnici da je nama u prirodi da glasno pricamo da se nadvikujemo da galamom dokazujemo svoje tvrdnje, da nismo je.ene lale kojima je sve ravno do mora. Znaci reci JASNO I GLASNO a ne da sam sebe ne cujes.
Mozda je i u tome problem, mozda on igracima govori dobro ali ga oni ne cuju![]()

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Pa ocito da nekom smeta himna BiH pa se zvizdi, i poziva na pjevanje nacjonalistickih pjesama.VB 1987 je napisao/la:Čiji su kompleksi u pitanju???samo rajvosa je napisao/la:Fini ovi letci u BL bili na stadionu prilikom intoniranja himne BIH svi ustati i izvizdite himnu,pa onda otpjevajmo boze pravde hehe kakvi kompleksi
Govorimo o kompleksima pojedinih navijaca Borca.
× Plava krv ispod koze ×
-
- Kontakt:
Pa vasi vjerovatno kad zvizdite na himnu,i stavljate da svi pjevate boze pravde,zamislite koji je primitivizam podijeliti ljudima letke na kojima pise da izvizde neciju himnu ja to jos nikad nisam cio a ni vidio!VB 1987 je napisao/la:Čiji su kompleksi u pitanju???samo rajvosa je napisao/la:Fini ovi letci u BL bili na stadionu prilikom intoniranja himne BIH svi ustati i izvizdite himnu,pa onda otpjevajmo boze pravde hehe kakvi kompleksi
-
- Kontakt:
Kako pojedini kad su se letci dijelila na kojima pise da se zvizdi na himnu BIH sta reci osim FUJJMaliMemo je napisao/la:Pa ocito da nekom smeta himna BiH pa se zvizdi, i poziva na pjevanje nacjonalistickih pjesama.VB 1987 je napisao/la:Čiji su kompleksi u pitanju???samo rajvosa je napisao/la:Fini ovi letci u BL bili na stadionu prilikom intoniranja himne BIH svi ustati i izvizdite himnu,pa onda otpjevajmo boze pravde hehe kakvi kompleksi
Govorimo o kompleksima pojedinih navijaca Borca.
- Simpatizer
- Kontakt:
Ova dva djecaka su prijavljena administraciji pa bih zamolio da nastavimo sa diskusijom i ne obracamo paznju na njih. 
Oglusili su se na jasno upozorenje admina sa 547. stranice i vjerovatno ce biti eliminisani.
EDIT: Prijavljen i ovaj treci djecak.

Oglusili su se na jasno upozorenje admina sa 547. stranice i vjerovatno ce biti eliminisani.

EDIT: Prijavljen i ovaj treci djecak.

Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 07 maj 2010, 15:09, ukupno mijenjano 2 puta.
HAJ FAJV
-
- Kontakt:
kompleksasi... sve hoce titulu i kup... kad su skontali da nemogu dobit ni jedno i drugo sace pjevat "netraba nam titula jer bosna nije nasa drzava" ma goni u 1. ligu RS-a pa tamo zvizdi himnoj...samo rajvosa je napisao/la:Pa vasi vjerovatno kad zvizdite na himnu,i stavljate da svi pjevate boze pravde,zamislite koji je primitivizam podijeliti ljudima letke na kojima pise da izvizde neciju himnu ja to jos nikad nisam cio a ni vidio!VB 1987 je napisao/la:Čiji su kompleksi u pitanju???samo rajvosa je napisao/la:Fini ovi letci u BL bili na stadionu prilikom intoniranja himne BIH svi ustati i izvizdite himnu,pa onda otpjevajmo boze pravde hehe kakvi kompleksi

Eno im njihove "srbije" pa neka se bore sa Zvezdom, Partizanom za titulu i kup, ali male su im sanse da uspiju.amer_zeljoo je napisao/la: kompleksasi... sve hoce titulu i kup... kad su skontali da nemogu dobit ni jedno i drugo sace pjevat "netraba nam titula jer bosna nije nasa drzava" ma goni u 1. ligu RS-a pa tamo zvizdi himnoj...![]()
![]()
![]()
![]()
× Plava krv ispod koze ×
-
- Kontakt:
Ma mediji su po meni za sve krivi. Dodik izjavi ovo, oni odmah ogroman naslov puknu. Navijaci Borca zvizde na svoju himnu, oni odmah puknu naslov. Da su pametni samo ignorisat i jedno i drugo. Al jok, valja novine prodat. Da vas nema ovi nasi bi vas izmislili
Samo vi zvizdite, meni ne smeta ni sekunde

Samo vi zvizdite, meni ne smeta ni sekunde

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.