FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 24 jul 2010, 16:51

Moze i tako, jeste mozda malo rizicno, al opet valjda cemo od Pujola, Piquea, Milita i Abidala uvijek imati na raspolaganju barem dvojicu. Dobra stvar je sto imamo tri fantasticna stopera, pa Pep uvijek moze odmarati i cuvati od kartona Piquea, Puyola i Milita. Ja nekako predosjecam da Adriano zablistati i da ce biti vrhunsko pojacanje, gledao sam ga nekad u Sevilji i bio je sjajan jedno vrijeme, vrlo prodoran i ofanzivan a to nam je i trebalo, na lijevoj strani su uvijek nekako bili tanji u napadu, sad su tu Adriano i Vilja i trebalo bi sijevati i sa te strane, a sjajna stvar je i sto Adriano moze igrati i desno da ponekad i Alves odmori.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 24 jul 2010, 16:58

I ja mislim da je bolje pruziti priliku nekom canteranu,nego bezveze trositi pare na stopera koji bi ionako samo sjedio na klupi uglavnom.Sad ce i pripremne utakmice,pa valjda ce se neko nametnut i od sljedece sezone biti u prvom timu i jos vise razvijati kao igrac.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jul 2010, 16:59

Prošla su vremena kad je Adriano bio neko i nešto kada su u pitanju bočni igrači. Sada je on prosječan igrač, isključivo zbog neigranja u Sevilli. Helem, to vi zaboravljate Maxwella? Po meni je on x puta bolji igrač od "pojačanja" iz Seville. A, svakako je godinu duže u timu; Adriano je tu tek sedam dana, tako da...Što se tiče centralnih odbrambenih igrača, mislim da je sasvim dovoljan ovaj izbor. Prošle sezone su Chyngrinsky i Marquez bili na klupi, a još je Milito bio povrijeđen. Ove sezone bi igrali još manje, jer su Puyol i Pique praktično neslomljivi te igraju 95% utakmica.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 24 jul 2010, 17:04

Ja mislim da nije dovoljan izbor stopera,za sad.Jos jedan i taman,a ne mora se kupovati,neki canterano moze uci u prvi tim,a ima kvalitete sigurno.Po meni,prvi izbor na lijevoj strani je Abidal,bolji je od ove dvojice,samo da ga povrede zaobidju.

A Adriano nije doveden sigurno da igra u prvoj postavi,vec da uleti kad bude trebalo i tako.Moze igrati vise pozicija,sto je jos bolje.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 24 jul 2010, 18:41

ima barca igrača za to se netreba brinuti bolje nekogiz mlađih pogona premjestiti na klupu i davati mu malo po malo priliku da stiče iskustvo jer puyol je ipak u godinama i nece moci jos dugo
.

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 25 jul 2010, 00:21

po meni najljepsi gol sa bijele :D tacke :D
Por que ? Por que somos los mejores...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 25 jul 2010, 00:30

make je napisao/la:

Haha, jest prejak penal. Svaka čast ovom izvođaču, sjebo je golmana samo tako.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jul 2010, 00:34

make je napisao/la:

Gledao sam danas ovu utakmicu,i moram priznati da odma nisam skontao sta je uradio,vidim krece namjesta se na desnu nogu i na kraju upuca lijevom,gledam nevjerujem kontam sta kako , dok nisu ponovo pustili snimak nisam provalio sta je uradio :oops:

U svakom slucaju vrhunski...znam da su se nesto Italijani bunili golman prije svih zbog ovakvog penala :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 25 jul 2010, 19:06

CESC’S CONTRACT

Barça and player have an agreement ready for the signature.

5 YEARS: he will be Barça‘s player until 2015

7 MILLION SALARY: third level salary in the team

Read more: http://www.totalbarca.com/#ixzz0uiNIesjH
Por que ? Por que somos los mejores...

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 25 jul 2010, 20:04

Mislim da nam kupovina novog stopera nije potrebna.Kad se uzme u obzir da Abidal moze igrati centralnog braniča i da su Caseres i Henrique na posudbama,dolazi se do zaključka da su sva tri igrača u rangu Rafe ako neki od njih nije i bolji.Navodno nam sada škripi na poziciji zadnjeg veznog.Ma ni tu ne škripi vjerujte.Buss kojeg nisam mogao nikako je definitivno sazrio,a tu može i Keita da pruži dodatnu snagu.Sve u svemu mislim da smo za narednu sezonu jači nego lani i da će neki mlađi igrači dobiti šansu!Vamos Barca ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 25 jul 2010, 23:03

PREMA španjolskom dnevniku El Mundo Deportivu, bivši veznjak španjolske nogometne reprezentacije Marcos Senna mogao bi u sljedećoj sezoni zaigrati u redovima aktualnog prvaka Barcelone.

Redove Villarreala 34-godišnji Senna brani od 2002. godine, a ugovorno je vezan za klub s El Madrigala još godinu dana.

U Barceloni traže alternativu Sergiju Busquetsu na mjestu defenzivnog veznog nakon odlaska Yaye Tourea u Manchester City, a navodno trener Josep Guardiola u Senni vidi njegovu kvalitetnu zamjenu.

S obzirom da Senna spada među igrače koji rijetko imaju problema s ozljedama, Guardiola bi ga bez obzira na poodmaklu igračku dob želio u svojim redovima. Vrijednost mu se procjenjuje na neka tri milijuna eura, te se čini da bi moglo doći do realizacije transfera...
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 25 jul 2010, 23:09

Senna je jedna velika igracina i mislim da bi bio pravi potez dovesti ga. Uz to mladi Sergio bi jos mogao nauciti nesto od svog starijeg kolege i samo napredovati a 3 miliona i nisu neka cifra. Mislim da bi dovodjenje Senne bio perfektan potez.
Mes Que Un Club

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 26 jul 2010, 11:57

dobar igrač pouzdan zna proigrati ali zna i zabiti samo me te njegove godine malo brinu ali ako nista moze odigrati jednu dobru sezonu a 3 miliona i nije neka cifra
.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 jul 2010, 16:41

Bio bi odličan back-up, ali samo za sezonu, igrom slučaja za dvije. Cifra je, za igrača njegovih godina i kalibra ipak prihvatljiva, tako da. Jedino je problem što bi se sljedeće sezone opet tragalo za defanzivnim veznim. Hm, ko zna, možda već imaju nekog u planu; možda je nekome ugovor pred istekom pa znaju da će ga dobiti sljedeće sezone.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 27 jul 2010, 12:46

Ovaj Toni Freixa, jel glasnogovornik ne znam, danas izjavio da Cesc nije igrac Barcelone i da Arsenal ne zeli pregovarati

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 jul 2010, 12:49

gdje nam je Ferguson ? a ne Venger ? :D nema Paje odavno :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 27 jul 2010, 12:51

El_7 je napisao/la:Ostavite M.Sennu Milanu ba :) :)
Mi vas i bez Senne poderemo.

Nije istina za Fabregasa ja mislim.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 27 jul 2010, 12:54

bparena je napisao/la:gdje nam je Ferguson ? a ne Venger ? :D nema Paje odavno :mrgreen:
da nije digo ruku na sebe :lol:

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 27 jul 2010, 14:23

Brnjoo je napisao/la:
bparena je napisao/la:gdje nam je Ferguson ? a ne Venger ? :D nema Paje odavno :mrgreen:
da nije digo ruku na sebe :lol:
odletio za London na sastanak sa "velikim vođom" :mrgreen:
.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 27 jul 2010, 16:34

Barcelona u tajnosti dogovorila transfer godine!

Prema pisanju katalonskog dnevnika Mundo Deportivo čelnici Arsenala i Barcelone postigli su tajni dogovor oko transfera veznjaka Cesca Fabregasa u redove španjolskog prvaka.

Službena potvrda ovog transfera bit će objavljena koncem tjedna. Barça bi tako za igrača koji je ponikao u njezinim redovima, a potom sa 16 godine preselio u Arsenal trebala platiti 45 milijuna eura odštete, a postoji i mogućnost da netko od Barçinih igrača završi u Arsenalu. Fabregas bi na Camp Nou trebao zarađivati sedam milijuna eura.
Tajnik sastanak čelnika Arsenala i Barcelone navodno je održan prošlog tjedna u Španjolskoj, a da se nešto događa priznao je i novi Barcin predsjednik Sandro Rosell.

Drugi katalonski list Sport tvrdi kako je Fabregas razočaran ponašanjem Arsenalova menadžera Arsenea Wengera jer nije održao obećanje.

"U svibnju mi je obećao da će me pustiti u Barcelonu", rekao je Fabregas.

Zanimljivo, čak 67 posto čitatelja lista Mundo Deportivo vjeruje da će Fabregas zaista završiti u Barceloni, dok 37 posto ne vjeruje u takav ishod.
27.10.2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.