GazijaKalesija je napisao/la:Za kladare, no sikiriki.subcoccinela je napisao/la:singliro sam ovo aliGazijaKalesija je napisao/la:Maaseik-Tours 1 @1.90, na veci ulog.jbg
![]()
Na lajvu kvota 5

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
GazijaKalesija je napisao/la:Za kladare, no sikiriki.subcoccinela je napisao/la:singliro sam ovo aliGazijaKalesija je napisao/la:Maaseik-Tours 1 @1.90, na veci ulog.jbg
![]()
Na lajvu kvota 5
Svaka castGazijaKalesija je napisao/la:Maaseik-Tours 1 @1.90, na veci ulog.
Odigrah i ja Live 5.5 i 7.2 ovo i bi +300 svaka castGazijaKalesija je napisao/la:GazijaKalesija je napisao/la: Za kladare, no sikiriki.![]()
Na lajvu kvota 5
Sta je ovo drug ovo nema u premieru ???GazijaKalesija je napisao/la:Sampaio Correa - Joinville SC 2 @2.75, h2 @5.25, 2/2 @4.90. Pa proberite, ja lično sam izabrao h2.![]()
Ima u wwin, za premier nisam siguran!
Sretno!
JA uplatio prvo poluvrijeme da ce bit 0:2 , nemoj mi sad nemoj se zalijecatGazijaKalesija je napisao/la:Brazilska cvajta druže, al' nemojte se zalijetati.Da ne bi bilo zbog Gazije na glavu.
Puma je napisao/la:Gdje igrate tu kinesku kosarku, ima li u Premier-u ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sutra su mecevi jel tako, srijeda, samo koliko sati pocinju i nude li zbroj poena, pitam za Premier kladionicuJanez je napisao/la:@Puma
Ima legendo i u Premieru samo tek ujutro u ponudu stave, nema sada da te ne bi zbunilo.![]()
Hvala drug, ma nema veze nadjes 3 meca u Over poeneJanez je napisao/la:@LloriS
Svi kreću u isto vrijeme 12.35h po našem vremenu.Danas je bilo u ponudi zbroj koševa, ne vidim razloga da i sutra ne bude. Samo što imaju uslov 3 ili 5 parova na tiketu zavisno kako kad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.