Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- BeyKopites
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Najviše mi je žao što su prosuli bodove a nisu uopšte loše igrali, samo da su bili bolji u toj završnici ne bi bilo zime al'..- 

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Origi ponovo strijelac 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
sto otkaz danas smo dobro igrali 3 boda nam bjezi 4 pozicija
u ls imamo 3 boda
danas smo everton razbili onaj go bi mogla svaka ekipa primiti proradice i baloteli i staridz kad se vrati bicemo sve bolji i bolji. poz
u ls imamo 3 boda
danas smo everton razbili onaj go bi mogla svaka ekipa primiti proradice i baloteli i staridz kad se vrati bicemo sve bolji i bolji. poz
& & ?
FC LIVERPOOL
FC LIVERPOOL
Scumovci, dzaba pokusavate, ne komuniciram sa vama. 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Origi trpa u Francuskoj. Veoma sličan tip igrača kao Sturridge. Moglo bi se ozbiljno računati na njega sl. godine.
At the end of the storm there's a golden sky..
Kako smo izgubili to je tragicno, ali sta da se radi. Ceo mec se poprilicno dobro igralo, vezni red je funkcionisao odlicno, jer si imao situaciju gde Henderson i Lallana cine vezu, a poprilicno su radili i nazad i napred, dosta su pretrcali, samim tim je i Gerrardu bio posao olaksan, a on je kao i uvek pred derbi bio sjajan. Puno vise opcija je danas imao, nudili su mu se igraci, ali je i on sam bio na izuzetnom nivou.
Odbrana po meni nije kiksala, jer nisu ni imali neki posao, Everton je poprilicno slabo eksploatisao nase rupe, mada nisu bili skroz odseceni. Mi smo taj pomak u igri u odnosu na prosle meceve, napravili upravo slabijom partijom Evertona, pa se i to mora istaci. Ali dosta sigurnije delovalo, nego ranije.
Na napad, posebno na Markovica i Balotellija se moram osvrnuti. Markovic je pre svega bio potpuno van igre, neverovatno preplasen, u duelima sam i ocekivao da ga oduvaju, ali njegovo sporo razmisljanje, sporost i manjak eksplozivne igre, je nesto sto me iznenadilo. Daleko je jos od potpune adaptacije na ligu, i ocigledno da mu ne lezi, jer se dosta brze igra na Ostrvu nego u Portugalu gde imas svakakve "znj" timove koji ti daju vecnost da razmislis sta ces sledece da uradis. Svoju brzinu uopste ne koristi niti ima vremena, jednostavno ga bekovi s lakocom citaju. Vrlo nizak nivo samopouzdanja.
Sto je bas suprotno kada je Balo u pitanju. On jednostavno misli da moze da resi sa 30m svaki put i da je jedini nacin i resenje u napadu to. Niti se osvrne na utrcavanja Lallane, Sterlinga kojih je bilo i previse, pas da da ni u ludilu. Pa jbt Skrtel da pas i proigra Sterlinga, ako on to ume, vala umes i ti. Ali to je taj problem sa njim, sto on ne misli svojom glavom nimalo. Presporo oslobadjanje lopte je prica koja je vec prepricana odavno par puta. Cak problem nije uopste adaptacija, vec je i igrao ovu ligu, nego jednostavno, on ovako igra celu karijeru gde god bio, i tesko da postoji nada da ce se on iole promeniti.
Razmisljati o otkazu glavnom treneru, je vec pomalo nezrelo, jer tek sest kola, iako igra nije na nivou, nismo vala ni u raspadu totalnom, a 3 boda je daleko to 4. mesto, a ni rivali ne igraju vasionski fudbal, niti rezultatski nisu daleko. Razumeo bih da se misli o tome, nakon 18 odigranih kola.
U narednom periodu ako se ne varam 4 utakmice koje su poprilicno must win ili 3 boda, ekipe koje su van forme ili jednostavno najgore ekipe u ligi, a onda sledi Chelsea, pa opet 4 utakmice sa ovim "laksim" rivalima. Naravno ne racunam LS i kup utakmice. Tu ja vidim izlaz iz kanalne forme, a dolaskom Sturridgea ce se to svakako unaprediti dodatno.
Odbrana po meni nije kiksala, jer nisu ni imali neki posao, Everton je poprilicno slabo eksploatisao nase rupe, mada nisu bili skroz odseceni. Mi smo taj pomak u igri u odnosu na prosle meceve, napravili upravo slabijom partijom Evertona, pa se i to mora istaci. Ali dosta sigurnije delovalo, nego ranije.
Na napad, posebno na Markovica i Balotellija se moram osvrnuti. Markovic je pre svega bio potpuno van igre, neverovatno preplasen, u duelima sam i ocekivao da ga oduvaju, ali njegovo sporo razmisljanje, sporost i manjak eksplozivne igre, je nesto sto me iznenadilo. Daleko je jos od potpune adaptacije na ligu, i ocigledno da mu ne lezi, jer se dosta brze igra na Ostrvu nego u Portugalu gde imas svakakve "znj" timove koji ti daju vecnost da razmislis sta ces sledece da uradis. Svoju brzinu uopste ne koristi niti ima vremena, jednostavno ga bekovi s lakocom citaju. Vrlo nizak nivo samopouzdanja.
Sto je bas suprotno kada je Balo u pitanju. On jednostavno misli da moze da resi sa 30m svaki put i da je jedini nacin i resenje u napadu to. Niti se osvrne na utrcavanja Lallane, Sterlinga kojih je bilo i previse, pas da da ni u ludilu. Pa jbt Skrtel da pas i proigra Sterlinga, ako on to ume, vala umes i ti. Ali to je taj problem sa njim, sto on ne misli svojom glavom nimalo. Presporo oslobadjanje lopte je prica koja je vec prepricana odavno par puta. Cak problem nije uopste adaptacija, vec je i igrao ovu ligu, nego jednostavno, on ovako igra celu karijeru gde god bio, i tesko da postoji nada da ce se on iole promeniti.
Razmisljati o otkazu glavnom treneru, je vec pomalo nezrelo, jer tek sest kola, iako igra nije na nivou, nismo vala ni u raspadu totalnom, a 3 boda je daleko to 4. mesto, a ni rivali ne igraju vasionski fudbal, niti rezultatski nisu daleko. Razumeo bih da se misli o tome, nakon 18 odigranih kola.
U narednom periodu ako se ne varam 4 utakmice koje su poprilicno must win ili 3 boda, ekipe koje su van forme ili jednostavno najgore ekipe u ligi, a onda sledi Chelsea, pa opet 4 utakmice sa ovim "laksim" rivalima. Naravno ne racunam LS i kup utakmice. Tu ja vidim izlaz iz kanalne forme, a dolaskom Sturridgea ce se to svakako unaprediti dodatno.
Ne znam da li si gledao MOTD ali su ljudi bas suprotno rekli od svega toga sto si ti napisao vezano za njega.Paradajz je napisao/la:Kako smo izgubili to je tragicno, ali sta da se radi. Ceo mec se poprilicno dobro igralo, vezni red je funkcionisao odlicno, jer si imao situaciju gde Henderson i Lallana cine vezu, a poprilicno su radili i nazad i napred, dosta su pretrcali, samim tim je i Gerrardu bio posao olaksan, a on je kao i uvek pred derbi bio sjajan. Puno vise opcija je danas imao, nudili su mu se igraci, ali je i on sam bio na izuzetnom nivou.
Ako naletiš na snimak tog dijela, pogledaj

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ako nije Gary Neville rekao, ne priznajem nista.gaston je napisao/la:Ne znam da li si gledao MOTD ali su ljudi bas suprotno rekli od svega toga sto si ti napisao vezano za njega.
Odgledao sam taj deo, i nista nisu specijalno rekli niti opovrgnuli ovo sto sam ja rekao. Otprilike su pricali o njegovom defanzivnom zalaganju u par navrata i nazvali to "new Balotelli" i to pozdravljam. Ali izdvajati par momenata u utakmici koja traje 90. minuta nije real deal, svi smo videli kako je Balo igrao, endless sutiranje, koji su mahom isli u golmana skroz bezazleno ili u blok, te biranje pogresnih poteza dosta cesto. Niko ne kaze da je najgori, ali da je daleko bolje mogao u dosta situacija, mogao je, ali, i to je pitanje da li je mogao. Teza da on "moze bolje zbog talenta, ali ga mrzi" je postala ridikulozna i repetitivna. Pitanje je da li moze sa onim njegovim problematicnim mentalitetom da unapredi pre svega samog sebe, a onda i tim. Ja mu dajem sansu cele ove sezone, pa cemo videti da li ce se promeniti na bolje.
-
- Kontakt:
Odlicna analiza paradajza,sviđa mi se.
Pa dobro, naravno sve to stoji, ali ipak mu se mora priznati to neko zalaganje u odbrani koje nije dosad nikad pokazivao u karijeriParadajz je napisao/la:Ako nije Gary Neville rekao, ne priznajem nista.gaston je napisao/la:Ne znam da li si gledao MOTD ali su ljudi bas suprotno rekli od svega toga sto si ti napisao vezano za njega.
Odgledao sam taj deo, i nista nisu specijalno rekli niti opovrgnuli ovo sto sam ja rekao. Otprilike su pricali o njegovom defanzivnom zalaganju u par navrata i nazvali to "new Balotelli" i to pozdravljam. Ali izdvajati par momenata u utakmici koja traje 90. minuta nije real deal, svi smo videli kako je Balo igrao, endless sutiranje, koji su mahom isli u golmana skroz bezazleno ili u blok, te biranje pogresnih poteza dosta cesto. Niko ne kaze da je najgori, ali da je daleko bolje mogao u dosta situacija, mogao je, ali, i to je pitanje da li je mogao. Teza da on "moze bolje zbog talenta, ali ga mrzi" je postala ridikulozna i repetitivna. Pitanje je da li moze sa onim njegovim problematicnim mentalitetom da unapredi pre svega samog sebe, a onda i tim. Ja mu dajem sansu cele ove sezone, pa cemo videti da li ce se promeniti na bolje.

cuj ovog dole..krastavac

Najžalosnije od svega je to što vam je ovog ljeta Southaampton prodao tri igrača za velike novce, fino zaradili na vama i opet bolje poslovali od vas. Doveli onog Graziana Pellea koji dere guzove zadnje dvije godine, nemilosrdno zabija i sigurno je ozbiljniji napadač od Balotellija. Epilog svega toga je činjenica da imaju više bodova od vas, da su u vrhu ljestvice a vi u sredini. Naravno tek je šest kola prošlo i sudim samo po njima što je nedovoljno reprezentativno. Ali bez obzira na sve ja bih se zapitao na vašem mjestu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ignore..1,2,3 ,sad
-
- Kontakt:
Re: Odg: Liverpool FC
U cemu je problem? I ja sam simpatizer Liverpoola. To facepalm kuci ponesi.gaston je napisao/la:Pa dobro, naravno sve to stoji, ali ipak mu se mora priznati to neko zalaganje u odbrani koje nije dosad nikad pokazivao u karijeriParadajz je napisao/la:Ako nije Gary Neville rekao, ne priznajem nista.gaston je napisao/la:Ne znam da li si gledao MOTD ali su ljudi bas suprotno rekli od svega toga sto si ti napisao vezano za njega.
Odgledao sam taj deo, i nista nisu specijalno rekli niti opovrgnuli ovo sto sam ja rekao. Otprilike su pricali o njegovom defanzivnom zalaganju u par navrata i nazvali to "new Balotelli" i to pozdravljam. Ali izdvajati par momenata u utakmici koja traje 90. minuta nije real deal, svi smo videli kako je Balo igrao, endless sutiranje, koji su mahom isli u golmana skroz bezazleno ili u blok, te biranje pogresnih poteza dosta cesto. Niko ne kaze da je najgori, ali da je daleko bolje mogao u dosta situacija, mogao je, ali, i to je pitanje da li je mogao. Teza da on "moze bolje zbog talenta, ali ga mrzi" je postala ridikulozna i repetitivna. Pitanje je da li moze sa onim njegovim problematicnim mentalitetom da unapredi pre svega samog sebe, a onda i tim. Ja mu dajem sansu cele ove sezone, pa cemo videti da li ce se promeniti na bolje.![]()
cuj ovog dole..krastavac
Rodgers će jedino dobiti otkaz u slučaju da se ne izbori LP i da se ne vide nikakvi pomaci u igri do kraja sezone. Peto-šesto mjesto uz napredak u igri i ne veliki zaostatak za četvrtim mu sigurno osiguravaju bar još jednu sezonu, da ne spominjem ako se slučajno dalje dogura u LP ili kupovima. On ima i potpunu podršku navijača, to što mi na forumu pišemo neka svoja viđenja nema nikakve veze sa realnošću, bar ne u ovom slučaju. Uvijek će postojati ovi što malo reći pretjeruju nakon svakog kiksa, ali on još uvijek ima potpuno povjerenje većine navijača. Niko realan nije mogao očekivati neki sjajan start nakon svega što se izdešavalo proteklog ljeta, pogotovo nakon povreda ključnih igrača. Ne sporim to da se kiksalo više nego što bi trebalo i da je Rodgers direktno kriv za dosta toga ali jedna od njegovih najboljih osobina je to što on to sam prepozna, prizna i spreman je raditi na tome. Nešto od toga smo već vidjeli protiv Evertona, a da Jagielki nije sjela lopta jedini put u karijeri ovdje bi bila potpuno drugačija atmosfera. Ne zaboravimo prvu sezonu sa Rodgersom koja je počela još i gore ali je preokrenuo sa dosta tanjom ekipom. I prošle sezone smo se jako mučili na samom početku, a ne treba podsjećati šta se kasnije desilo.kumkalesic je napisao/la:
Mislim da će baš biti strpljivi sa Rodgersom, jer mu vjeruju mnogo više nego, možda, navijači Liverpoola. A tu je i taj novi potpisani ugovor i vjerovatno velika odšteta koja bi se morala isplatiti u slučaju otkaza.
Moje mišljenje je da se treba ostaviti do kraja sezone i ako ne uspije klub uvesti u ligu prvaka ponovno, onda tražiti neko drugo rješenje.
Vlasnici nisu tako naivni ljudi da nakon par kola donose neke drastične odluke, moguće je da će Rodgers biti pod većim pritiskom nego da smo osvojili koji bod više ali će 100% imati šansu da uigra i oblikuje ovu ekipu.
Nisam ocekivao da ce te u Rodgersa imati sumnje. Bas nisam. Bio sam siguran da je bar njegova pozicija kod vas navijaca sigurna.
Previse ste doveli igraca i sad nema Suareza i igra se vise ne bazita na njemu tako da morate malo sacekti da novi sistem profunkcionise.
Previse ste doveli igraca i sad nema Suareza i igra se vise ne bazita na njemu tako da morate malo sacekti da novi sistem profunkcionise.
Tako je kad se ne zelis suociti sa istinom. Moras stavljati na ignore da te dusa ne zaboli.Astren je napisao/la:Ignore..1,2,3 ,sad
Ne primajte k' srcu, on nije naš, njega smo usvojili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kumkalesic
- Kontakt:
@heski;
Nema on baš toliku podršku navijača kao što ti misliš. To što s kopa i dalje mašu zastavom s njegovim likom ne znači da ga podržavaju svi navijači na stadionu ili u Liverpoolu.
Ne znam da li se sjećaš meča protiv Ville i reakcije pojedinih navijača koji su iznervirani samom igrom krenuli da napuštaju meč, a igrao se neki 86' ili 87' minut. Mislim da su neki nešto i dobacivali pri izlasku samom Brendanu, gdje se vidjelo baš veliko razočarenje. Ali tko bi im mogao i zamjeriti, jer kada platiš tako skupu kartu, valjda i očekuješ da ćeš nešto vidjeti, a ne samo dodavanje lopte između stopera...
Isto tako, ne može se porediti ona prva sezona sa trenutnom, jer tada smo bili baš igrački slabi, gdje je bilo i mečeva gdje smo morali igrati sa Shelveyom kao nekom lažnom devetkom. Sada je situacija drugačija i Rodgers je doveo igrače koje je on želio (osim možda Super Maria) i nema baš nekakav izgovor za ovako lošu igru koja za posljedicu ima štrašno lošu bodovnu sliku momčadi. Premalo je sedam bodova iz šest utakmica, jednostavno premalo...
Naravno da sam i ja za ostanak trenutnog menadžera, ali ne želim samog sebe lagati i govoriti da je dobro i da se popravljamo kada jednostavno nije tako. Ako ne podignemo razinu igre, bar za 50 % od trenutne, mi sljedeće godine ni europa ligu nećemo igrati...
Nema on baš toliku podršku navijača kao što ti misliš. To što s kopa i dalje mašu zastavom s njegovim likom ne znači da ga podržavaju svi navijači na stadionu ili u Liverpoolu.
Ne znam da li se sjećaš meča protiv Ville i reakcije pojedinih navijača koji su iznervirani samom igrom krenuli da napuštaju meč, a igrao se neki 86' ili 87' minut. Mislim da su neki nešto i dobacivali pri izlasku samom Brendanu, gdje se vidjelo baš veliko razočarenje. Ali tko bi im mogao i zamjeriti, jer kada platiš tako skupu kartu, valjda i očekuješ da ćeš nešto vidjeti, a ne samo dodavanje lopte između stopera...
Isto tako, ne može se porediti ona prva sezona sa trenutnom, jer tada smo bili baš igrački slabi, gdje je bilo i mečeva gdje smo morali igrati sa Shelveyom kao nekom lažnom devetkom. Sada je situacija drugačija i Rodgers je doveo igrače koje je on želio (osim možda Super Maria) i nema baš nekakav izgovor za ovako lošu igru koja za posljedicu ima štrašno lošu bodovnu sliku momčadi. Premalo je sedam bodova iz šest utakmica, jednostavno premalo...
Naravno da sam i ja za ostanak trenutnog menadžera, ali ne želim samog sebe lagati i govoriti da je dobro i da se popravljamo kada jednostavno nije tako. Ako ne podignemo razinu igre, bar za 50 % od trenutne, mi sljedeće godine ni europa ligu nećemo igrati...
Joint_fc
Kakva je situacija sa igračima koji fale?
Johnson,Flanagan,Enrike?
Allen?
Johnson,Flanagan,Enrike?
Allen?
You'll never walk alone.
Ne zamjeri, ali je prije 2 dana osoba pod nikom @IanRush navaljala toliko gluposti da je u roku 24 sata zaradio trajni ban.Mislio sam da si ti on..ako ne ondaKrastavac00 je napisao/la:U cemu je problem? I ja sam simpatizer Liverpoola. To facepalm kuci ponesi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.