Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gaston
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gaston » 27 sep 2014, 16:39

Hendo je napisao/la:
gaston je napisao/la:
Hendo je napisao/la:Istinu si napisao od slova do slova. Što prije dobije otkaz to bolje.
Pa ko da ga zamijeni ? Eno doduse Rafa je pred otkazom, jedino on da dođe.
Reci molim te da se šališ? Pa frajer je dobio otkaz gdje god je radio, osim u Valensiji mislim.

slika
Pa ja te 3-ci put pitam, koga bi to ti vidio umjesto Rodgersa a ovo je prvi put da odgovoriš.
Budi siguran da ako Rodgers dobije otkaz, da ce se Rafa najvise spominjat kao nasljednik, sta god mi mislili o njemu. ;)

Hoćemo Martineza, mozda nauči Lovrena pucat kao Jagielka :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 27 sep 2014, 16:44

Malo o realnijim stvarima... Lallana je odigrao vrlo dobro. Još treba malo poraditi u ofanzivi, ali to je više do komunikacije sa napadom.

Pohvale i za Lovrena, po prvi put bez većih grešaka.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 27 sep 2014, 16:46

Ma kakav otkaz...
Ja sam uvjeren da će mu vlasnici dati ovu sezonu do kraja, bez obzira na loše rezultate. Sjetite se samo kakva je frka bila i koliko se čekao i tražio novi trener prije Brendana. Mislim da to vlasnici ne žele raditi u toku same sezone i da će to sačekati ljeto. Jedino, opet kažem možda, ako baš zaglavi kao što je Hodgson, ali ne mogu u tako nešto povjerovati...kada već pominjem ovog matorca, zaista ne znam kako ga nije stid doći na utakmicu Liverpoola, a odgovoran je za povredu našeg najboljeg napadača...
Siguran sam da će i bolji rezultati doći povratkom Daniela, ali koliko dobri, ehhh to je teško prognozirati, jer smo preloši u defanzivi.
Ja zaista ne znam koji je amater zadužen za taj segment u našoj igri (ako ga uopće i imamo), ali ovo što igrači prikazuju, nakon odlaska Clarka, je baš sramotno i neprihvatljivo za nivo kluba kakav je Liverpool :roll:
Današnja utakmica je samo nastavak gluposti koju iskazujemo u defanzivi...ok, gol Jagielke jeste odličan, ali gdje su bili naši igrači da uopšte uđu u blok tom šutu...pa nigdje niti jednog, jer su se svi zbili u našem kaznenom prostoru ne razmišljajući uopšte da bi protivnik mogao šutati van tog kaznenog prostora-tako amaterski :roll:
Joint_fc

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 27 sep 2014, 16:50

Osim Lallane, Coutinho je bio predobar nakon što je ušao.Fali nam njegova dobra forma.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 27 sep 2014, 16:56

Igra ne toliko losa, koliko realizacija. 1:0 je rizican rezultat i uvijek se moze desiti situacija kao ova npr. Ono sto mene brine je losa kretnja igraca. Ima dosta novih i treba vremena da se uigraju. Vjerujem da ce u drugom dijelu to puno bolje izgledati. Od Lallane ocekujem najvise. Popravlja se iz utakmice u utakmicu. Lovren bi mogao biti dobar pod uslovom da se nadje partner s kojim ce stalno igrati, bio to Sakho, Skrtel, Illori ili neko drugi. Balotelli me dosta brine. Pitanje je kako ce napredovati, da li ce se uklopiti u sistem igre, ili ce se sistem prilagodjavati njemu. Za pocetak bilo bi dobro da ne fula zicere. Da je zabio onaj go, siguran sam da bi pobijedili. Povratak Daniela ce biti ogromno pojacanje. Trenutno nas najbolji igrac, odlicno razumije igru i stalno se krece. To je ono sto nedostaje ovom napadu. Markovic ima problem s mudima. Mora se opustiti, jer znam da moze dosta ponuditi. Rijetko vidjam one njegove sprintove s loptom. To je bila njegova prednost i ono sto mi se svidjalo kod njega.
Slijedi laksi raspored, ali svi znamo kakva je ovo liga i da nema laganih protivnika. Ipak, ocekuje se da ovo dobijemo.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 sep 2014, 16:59

kumkalesic je napisao/la:Ma kakav otkaz...
Ja sam uvjeren da će mu vlasnici dati ovu sezonu do kraja, bez obzira na loše rezultate. Sjetite se samo kakva je frka bila i koliko se čekao i tražio novi trener prije Brendana. Mislim da to vlasnici ne žele raditi u toku same sezone i da će to sačekati ljeto. Jedino, opet kažem možda, ako baš zaglavi kao što je Hodgson, ali ne mogu u tako nešto povjerovati...kada već pominjem ovog matorca, zaista ne znam kako ga nije stid doći na utakmicu Liverpoola, a odgovoran je za povredu našeg najboljeg napadača...
Siguran sam da će i bolji rezultati doći povratkom Daniela, ali koliko dobri, ehhh to je teško prognozirati, jer smo preloši u defanzivi.
Ja zaista ne znam koji je amater zadužen za taj segment u našoj igri (ako ga uopće i imamo), ali ovo što igrači prikazuju, nakon odlaska Clarka, je baš sramotno i neprihvatljivo za nivo kluba kakav je Liverpool :roll:
Današnja utakmica je samo nastavak gluposti koju iskazujemo u defanzivi...ok, gol Jagielke jeste odličan, ali gdje su bili naši igrači da uopšte uđu u blok tom šutu...pa nigdje niti jednog, jer su se svi zbili u našem kaznenom prostoru ne razmišljajući uopšte da bi protivnik mogao šutati van tog kaznenog prostora-tako amaterski :roll:
sve dok bude sanse za plasman u top 4 ja mislim da ce on ostati na klupi. smjena trenera nam nakon ovoliko transfera sigurno ne bi puno pomogla jer bi novi trener htio drugaciju ekipu itd.... ali ako se nastavi sa ovakvim rezultatima sumnjam da ce amerikanci bas biti strpljivi.
You are someone else I am still right here

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 sep 2014, 17:01

Cuj Rodgersu otkaz :lolno: :lolno: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :clap: :clap: To su samo pusti snovi pojedinaca koji posle par utakmica prave analize na ss.ba forumu :wave: :wave:

Rodgers ce ostati ovu sezonu i abd jos dugo vremena..... ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 sep 2014, 17:24

Ako nista raduje me sto nismo primili vise od jednog gola. Kapiten odigrao kapitenski.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 27 sep 2014, 17:57

Hendo ne seri.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 27 sep 2014, 18:49

Pa ja te 3-ci put pitam, koga bi to ti vidio umjesto Rodgersa a ovo je prvi put da odgovoriš.
Budi siguran da ako Rodgers dobije otkaz, da ce se Rafa najvise spominjat kao nasljednik, sta god mi mislili o njemu. ;)

Hoćemo Martineza, mozda nauči Lovrena pucat kao Jagielka :mrgreen:
Sorry, prije sam pisao sa mobitela pa samo postavim neku provokaciju i pobjegnem. Sada sam 3 puta pogriješio šifru i moram ulaziti sa laptopa.
De Bur je idealno rješenje, jer zna raditi sa mladim fudbalerima, zna kako izgleda trofej za razliku od bibliotekara i ima iskustva na međunarodnoj sceni ( kako kroz igračku tako i trenersku karijeru ). Osim toga, on se sasvim odlično uklapa u politiku FSG-a.

Čovječe koliko smo loši da je i United ispred nas na tabeli. :facepalm:
Kocka je bačena

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 27 sep 2014, 18:49

Bit će ovo bolje, raduje me činjenica da je Lallana počeo igrati bolje i da nismo primili nakon naše greške. Netko je reko da sljedeće 3 utakmice su WBA, Hull i QPR haman, osvojiti makar 7 bodova i biti ću zadovoljan. Teško će biti do kraja sezone, ali nama u korist ide to što će ove sezone trebati manje bodova za 4. mjesto nego prošle (bar ja tako predpostavljam), zbog veće konkurencije. Glupo je prognozirat već sad kraj tabele, ali City i Chelsea su po svim prognozama na prva 2 mjesta i ne vidim ni jednu drugu ekipu na tim pozicijama (možda nas Van Gaal iznenadi), tako da ostaje borba između dosta ekipa. Tu je Arsenal, Manchester United, Everton, Tottenham, Southampton i na kraju Liverpool. Od tih ekipa nam najviše bježi So'ton 6 bodova, tako da nismo daleko i još uvijek smo itekako u igri. Valjda u ostatku sezone budemo imali više sreće, da nam ljudi ne zabijaju ovakve golove u '92.
Walk on, with hope in your hearts.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 27 sep 2014, 19:06

fera je napisao/la:dobro je iznenadili su nasi uspijeli su izvuci remi... svaka cast momcima i rodgersu...
ja sumnjam da ce rodgers docekati 2015. na klupi liverpoola
:facepalm: :facepalm:
You'll never walk alone.

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 27 sep 2014, 19:13

Ja vjerujem da sothampt. Nece moci izdrzati do kraja u ovoj konkurenciji.prvo mjesto je rezervisano za plavce iz London!drugo predpostavljam City.e za 3 i 4 ce se grcevito borit Utd,Arsenal,Pool,,Everton,te mozda Tottenham.znaci pet ekipa vidim za u borbi za te pozicije koje vode u Lp.iskreno bez neke namjere za provociranje mi i arsenal smo najkvalietniji u ovoj nabrojanoj konkurenciji no vidjet cemo tek je pocelo

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 27 sep 2014, 19:22

MrParanoic je napisao/la:Ja vjerujem da sothampt. Nece moci izdrzati do kraja u ovoj konkurenciji.prvo mjesto je rezervisano za plavce iz London!drugo predpostavljam City.e za 3 i 4 ce se grcevito borit Utd,Arsenal,Pool,,Everton,te mozda Tottenham.znaci pet ekipa vidim za u borbi za te pozicije koje vode u Lp.iskreno bez neke namjere za provociranje mi i arsenal smo najkvalietniji u ovoj nabrojanoj konkurenciji no vidjet cemo tek je pocelo
Bez provokacije, vi dokle god uspijete davat gol vise onda ok, s obzirom da cete se naprimat golova sa onakvom odbranom. A Arsenal... pa jos jedna utakmica i mozda golman ostane jedini zdrav.Tako da ne dajite prognoze nikakve. Che i ManC ok al za ostala mjesta na tabeli treba pricekat April.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

nihelninho9
Kontakt:

Post Postao/la nihelninho9 » 27 sep 2014, 19:33

Z

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 27 sep 2014, 19:35

Rushu jes to ti ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 27 sep 2014, 19:39

Sage je napisao/la:Ma danas ce biti nabrijani i jedni i drugi. Posebno u LFC, yebiga, domacini :mrgreen: . Sto se mene tice moze i 1-0. ManU izgubi po default-u i perfektno kolo :salut:
:rol:
- Ed Woodward for Prime Minister !

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 27 sep 2014, 19:50

A ja Sageta :rol:

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 27 sep 2014, 19:54

Hahaha nadamo se i u sljedecem kolu prognozu sagde, kojoj oni pobjedjuju minimalcem,a utd gubi i jos jednom divnom vikendu.Mozda nam je sage sretan who know :)

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 27 sep 2014, 20:13

fera je napisao/la:
kumkalesic je napisao/la:Ma kakav otkaz...
sve dok bude sanse za plasman u top 4 ja mislim da ce on ostati na klupi. smjena trenera nam nakon ovoliko transfera sigurno ne bi puno pomogla jer bi novi trener htio drugaciju ekipu itd.... ali ako se nastavi sa ovakvim rezultatima sumnjam da ce amerikanci bas biti strpljivi.
Mislim da će baš biti strpljivi sa Rodgersom, jer mu vjeruju mnogo više nego, možda, navijači Liverpoola. A tu je i taj novi potpisani ugovor i vjerovatno velika odšteta koja bi se morala isplatiti u slučaju otkaza.
Moje mišljenje je da se treba ostaviti do kraja sezone i ako ne uspije klub uvesti u ligu prvaka ponovno, onda tražiti neko drugo rješenje.
Ja bih jednog dana (neću napisati kad :) ) volio vidjeti Jorge Jesusa na kupi Liverpoola...
Derbi je iza nas i sada se maximalno pripremiti za put u Švajcarsku, gdje treba pokušati doći do strašno bitne pobjede za dalji plasman u ligi prvaka...
Joint_fc

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”