Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

tajger
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la tajger » 04 nov 2014, 11:21

real ps1 baloteli,benzema gol mislim da ovo moze lahko proci i nadam se otvorenoj utakmici s dosta golova i da balo moze zabiti jedan jer ce dosta trosit lopti mozda jedna i prodje,za benzemu da ne pricam da bi trebao bar 3 zicera imat

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 04 nov 2014, 11:25

tajger je napisao/la:real ps1 baloteli,benzema gol mislim da ovo moze lahko proci i nadam se otvorenoj utakmici s dosta golova i da balo moze zabiti jedan jer ce dosta trosit lopti mozda jedna i prodje,za benzemu da ne pricam da bi trebao bar 3 zicera imat
Sigurnije ti je odigrat da Mignolet daje gol

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 04 nov 2014, 11:30

tajger je napisao/la:real ps1 baloteli,benzema gol mislim da ovo moze lahko proci i nadam se otvorenoj utakmici s dosta golova i da balo moze zabiti jedan jer ce dosta trosit lopti mozda jedna i prodje,za benzemu da ne pricam da bi trebao bar 3 zicera imat
neće ti balo ni igrati jer će Brendan izvesti kombinovani sastav a u napadu će biti Lambert ili Borini. Razlog tome je što poslije Reala igramo sa Čelzijem a to nam je ipak prioritet. ;)

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 04 nov 2014, 11:35

momci, gdje vam je onaj SAJO kockar, sto malo pa malo pobjedi i odma posle izgubi novac......?!?!

evo od mene neki tipova za ova naredna 3 dana:

real - liverpool PP1 (mislim da ce real krenuti odma s napadima i prvo poluvrijeme vec imat prednost)

basel - ludogorets X (posto je se basel proslu vec namucio, mislim da ce ovo biti dosadni remi)

benfica - monaco X2 (svi ce igrati na benficu, kvota u padu, tako da cu probati x2, inace dobra kvota)

juventus - olimpiakos DP1 (mislim da ce se u prvom poluvremenu igrati oprezno i da ce se ekipe u drugom otvoriti, tako da ce juventus pobjedit drugo poluvrijeme)

arsenal - anderlecht 1/1 (arsenal ce ovu utakmicu dobit, s time da ce vec u prvom poluvremenu vodit)

dortmund - galatasaray obje ekipe daju (imam taj neki osjecaj da ce i turci biti motivisani bar gol da daju, jer su proslu dozivjeli ponizenje od 4-0)

bajern - roma PP1 (ovdje isto misljenje kao u utakmici real-liverpool)

ajax - barcelona 2/2 (barca mora dobiti nakon niza losih rezultata, tako da mislim da ce vec u prvom poluvremenu povest)

paris - apoel HC1 (zadnje utakmice je paris tjesno dobivao, mislim da je na redu jedna pobjeda u hendikepu)

maribor - chelsea dp2 (mislim da ce chelsea kao u obicaju tek u drugom poluvremenu stisnut)

sporting - schalke X2 (i ako bez nekoliko igraca (draxler, kolasinac, i tkd.) mislim da je schalke dovoljno jak da otkine bod sportingu, jer najvjerovatnije nece ni nani igrati)

bilbao - porto 2 (neki 0-1, 0-2 jer je bilbao trenutno jako los)

shahtar - bate obje ekipe daju (i ako su ih proslu deklasirali s 7-0, mislim da ce ovaj put biti nesta tipa 3-1)

besiktas - partizan 1 (ovdje ne vidim razloga, zasto bi besiktas kiksao, jer bi s pobjedom manje vise bili krug dalje)

TO je TO momci - sretno!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 nov 2014, 11:40

Foshan Dralions-TianJin Rongcheng 101,0 + 1 pol. 1,88
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

ado899
Kontakt:

Post Postao/la ado899 » 04 nov 2014, 11:50

Arsenal-1
Real M-pobjeda domacina 2 razlike
Dortmund-pobjeda domacina 2 razlike
Benfica-3 i vise golova na utakmici
Gombos-1 (tenis)
Basel-1

Kvota 23.03
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 04 nov 2014, 12:06

Willy je napisao/la:
SPY je napisao/la:[/img]

onako, na prvu.. šta mislite?? :hmmmmm: :hmmmmm:
Bojim se da nas ovaj tenis ne obori.
Toga se i ja bojim. Ne moŠ protiv bošnje. Odigraš protiv njega on odigra vanserijski, odigraš na njega on ko nadrogiran igra al' spidom sigurno ne. :roll: :roll:

tvrtko
Kontakt:

Post Postao/la tvrtko » 04 nov 2014, 12:59

20:45 Brighton & Hove Albion vs Wigan Athletic - O2 @1.60 . u slucaju samo 2 gola , push .

Brighton ima problema sa golmanima :

slika
slika

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 04 nov 2014, 13:20

Razlog velike kvote na Nizhny ?? Cak 4,30,a na x2 2,05 ?
slika

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 04 nov 2014, 13:21

lagano sportski na markicu:

slika
:salut:
Semper Fidelis

edinhooo
Kontakt:

Post Postao/la edinhooo » 04 nov 2014, 13:38

deno_TM87 je napisao/la:
deno_TM87 je napisao/la: Lokomotiva - Istra 2/1 23.00 4:2 , 5+ 5.30 :hmmmmm:

slika

slika
Još prelaz samo :clap:

4:2 :lol:

bravo majstore :thumbup: :thumbup:

edinhooo
Kontakt:

Post Postao/la edinhooo » 04 nov 2014, 13:42

zgmiky je napisao/la:Derby C.-Huddersfield 2/1

3+ :P :P

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 04 nov 2014, 13:59

vozdrav ljudovi, ša mai :) evo i mene pratim neko vrijeme ovdje forum vidim skida se fino pa da se i ja malo ukljucim da pohvalim Willy-a svidja mi se kako igra sisteme cesto i ubada, i gospon. miky-a

evo od mene jedan par za pocetak, a kasnije cu stavit i tiket

Millwall - Blackburn 1 2,5 | 2/1 22 | oba daju 3+ 2,20

i samo da napomenem da se ne radi o dojavi vec cisto o mom predlogu koji cu ja uvrstiti i na tiket, a prelaz pokusat na nesto sitno ;) sretno

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 04 nov 2014, 14:44

Juventus - Olympiakos VIŠE Zbroj žutih kartona [3,5] 1,75
Juventus - Olympiakos VIŠE Zbroj kornera [9,5] 1,75
Arsenal - Anderlecht MANJE Zbroj kornera [10,5] 1,95
:hmmmmm:

BMWspeed
Kontakt:

Post Postao/la BMWspeed » 04 nov 2014, 15:10

Zenit St.Petersburg - Bayer Leverkusen 2
Arsenal - Anderlecht 1
Basel - Ludogorec 1
Benfica - Monaco x2
Borussia Dortmund - Galatasaraj 1
Juventus - Olympiacos x2
Malmo - Atletico Madrid 2
Real Madrid - Liverpool h1

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 04 nov 2014, 15:47

suarez7 je napisao/la:slika
nek nam je sretno :D
slika

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 04 nov 2014, 17:01

slika

zakasnio uplatit arsenala mlade i dodam atletiko više žuti.. :hmmmmm: :salut:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 04 nov 2014, 17:09

Ddd ćeeeempjonssss... nananaana.... dddddd ćeeeempjonssss.....!

Zenit- Leverkusen (SP) 1x 1.45

Leverkusen je upao u krizu nakon sto je jedno vrijeme samarao sve po redu ukljucujuci i danasnjeg rivala. Zenit, s druge strane, ne pamti kad je izgubio utakmicu kuci, a gostima danas nece pomoci ni minus koji ih ocekuje u Lenjingradu. Nekako mi je ovdje najblizi x, kojim nece biti nezadovoljni ni jedni ni drugi.

Benfica- Monaco 1x 1.15
Ovaj Monaco mi je dopizdio da valja, nisam ih pogodio ove sezone. Danas gostuju Benfici kojoj je ovo zadnja prilika da uhvati priliku za plasman u osminu. Ocekujem napade Benfice i bunker Monaca u nastojanju da uzmu bod sa Luza.

Malmo- Atl Madrid 0-3 1.37

Ovdje ne ocekujem golijadu (iako je kladionice izgleda ocekuju?). Ocekujem vodstvo Atletica i onda rutinsko privodjenje utakmice kraju, kako to oni samo znaju. Malmo je solidan, ali nisu igrali sa ovom kvalitetom do sada, tesko ce do boda a i gola.

Juventus- Olympiacos 1 1.30
Utakmica sezone za Juve jer ih sve osim pobjede stavlja u vrlo tesku poziciju za plasman, jer Oly kuci ceka Malmoa gdje ce potvrditi plasman. Da se to ne desi veceras moraju dobiti grke, ono sto nisu uspjeli prije 13 dana, a realno su trebali. Veceras ne bi trebalo biti greske.

Real Madrid- Liverpool 1 1.25
Mislio sam da ce nas kladionice nagraditi sa barem 1.4 na ime Liverpoola, ali od poklona nema nista, pa imamo kvotu kakvu imamo. Meni, stvarno, ne pada na pamet nista pametnije od keca. Madrid je u ovom trenutku najjaca momcad svijeta, dok Liverpool ima problema sa ekipama iz donjeg dijela tablice Premiershipa. Mislim da su se i sami ovdje pomirili sa porazom i da su im misli vec u duelu sa Chelseom, a s druge strane Ronaldo ganja Raula i veceras ga vjerovatno stize po broju golova u LP. Veceg motiva nema.

Basel- Ludogorec ddg 1.18
Vrlo bitna utakmica za obe ekipe, jer ako Liverpool ocekivano izgubi u Madridu pobjednik ovog duela, dolazi na pole-position za drugo mjesto i plasman. Tome je puno blizi Basel, jer igraju kuci, bolji su igracki a imaju i puno vise iskustva u ovakvim utakmicama.

Arsenal- Anderlecht 1 1.35
Pobjedom veceras, Arsenal obezbjedjuje plasman i moci ce se okrenuti prvenstvu slijedeca 2-3 mjeseca. Dovoljan razlog i motiv da ovo odrade rutinski.

Borussia Dortmund- Galatasaray odg 1.80

Najrizicniji par za kraj, barem po koeficijentu. Svi znamo za Dormund paradox koji je na snazi ove sezone- samaranje po elitnoj LP, zona za ispadanje u BL. Mislim da je vrijeme da se ta kriza malo prelije i ovamo, a Galata ce sigurno probati iskoristiti to i nekim bodom ovdje, naci se u poziciji da obezbjede trece mjesto i EL na proljece. Mislim da imaju dovoljno kvalitete da zabiju Borussiji, a domacin ce vec nesto uvaljati.

Kv. 10.64

:salut:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Abstex
Kontakt:

Post Postao/la Abstex » 04 nov 2014, 17:21

slika

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.