IanRush je napisao/la:Nek banuje yebo ti monolog sestru sta ga zoves picajzlo malaa idi pati tamo na temi ljubav i sex jel ti monolog pomaze ii dda ga uceras

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
IanRush je napisao/la:Nek banuje yebo ti monolog sestru sta ga zoves picajzlo malaa idi pati tamo na temi ljubav i sex jel ti monolog pomaze ii dda ga uceras
Ma ja, ti bar ne psuješBelmin6 je napisao/la:Nisam to ja, ne bih ja ovako prema Senciju.
Nek se jednom slazemo.MoR je napisao/la:Očigledni Hendersonov alter-ego.
Narkoman, pijanica i prostak. Preočigledno.
Jedini realan momak na temi a ne balavurdija ko gaston i otelo sto misle da su pokupili svu paamet svijetafera je napisao/la:dobro je iznenadili su nasi uspijeli su izvuci remi... svaka cast momcima i rodgersu...
ja sumnjam da ce rodgers docekati 2015. na klupi liverpoola
to vrijedi samo nedjeljomkobac je napisao/la:Otelo kako ono bi,kad se okupaš LFC pobijedi ili obrnuto?
Ti si još uvijek, ovdje ? Draaagi MonoložeIanRush je napisao/la:Jedini realan momak na temi a ne balavurdija ko gaston i otelo sto misle da su pokupili svu paamet svijetafera je napisao/la:dobro je iznenadili su nasi uspijeli su izvuci remi... svaka cast momcima i rodgersu...
Aha aha, reci mu da me dodaIanRush je napisao/la:Monolog mi je rodjak debili
Amin.fera je napisao/la:dobro je iznenadili su nasi uspijeli su izvuci remi... svaka cast momcima i rodgersu...
ja mislim da ovi amerikanci nemaju bas strpljenja i da su s obzirom na silne pare koje je potrosio ovo ljeto i ocekivanja i pritisak na njega veci nego prosle sezone.Hendo je napisao/la:Amin.fera je napisao/la:dobro je iznenadili su nasi uspijeli su izvuci remi... svaka cast momcima i rodgersu...
Pa ko da ga zamijeni ? Eno doduse Rafa je pred otkazom, jedino on da dođe.Hendo je napisao/la:Istinu si napisao od slova do slova. Što prije dobije otkaz to bolje.
Reci molim te da se šališ? Pa frajer je dobio otkaz gdje god je radio, osim u Valensiji mislim.gaston je napisao/la:Pa ko da ga zamijeni ? Eno doduse Rafa je pred otkazom, jedino on da dođe.Hendo je napisao/la:Istinu si napisao od slova do slova. Što prije dobije otkaz to bolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.