FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kaze Dino:"Dogovorili smo se sa Cardifom da ne pucaju na gol dok Alaim brani."

Sreca pa je Ojler mlad umro...
Pratite li vi avion eno ga uso u srbijansko zracno podrucje eto nam ahmada hoce cojku bit drago kad dodje allaha mi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- undefined007
- Kontakt:
AHMED KALLASI NIJE MIT , AHMET KALLASI JE REALNOST
! SVI NA AERODROM zajebancija za ovo aerodrom

For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Ovaj ce u Tuzli da zavrsi.....
http://www.flightradar24.com/THY3KY/3ca3f7e" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.flightradar24.com/THY3KY/3ca3f7e" onclick="window.open(this.href);return false;
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Zadnja izmjena: simon, dana/u 11 jul 2014, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !
Re: Odg: FK Sarajevo
. Zato ti pametno(kao i ja) napises c ,pa ko çita nek stavi šta treba10.Skoro je napisao/la:Moj Bukale postovi ti odisu nepismenoscu. Da imas stida sto manje bi pisao. Jedino su ti konkurencija aldin i rodom s mejtasa. Gdje treba Č vi ć, a gdje treba ć vi č i da ne idemo dalje. Doslo je vrijeme kad pametni cute, a budale na sva usta progovorile.JosipBukal je napisao/la:Pa s obzirom kako vi brojite gledaoce bit če vas sigurnomirzatele je napisao/la:Protiv Kardifa nadam se da ce biti 5000+ ljudi,ali protiv norvezana ocekujem da nas bude preko 10k
Kao sto rece ramo moramo se oduziti upravi..Ako su oni mogli dovesti reprezentativce i napraviti strasnu ekipu,hajde onda da svi pratimo njihov rad..U sjajnom raspolozenju docekujem evropske utakmice,i nevjerovatno sam optimistican i mislim da idemo do grupne faze,ali polako,korak po korak...
Kakva bi to bila promocija za nase mlade igrace da igraju u EL i koliko bi klub ojacao u svakom pogledu..
Sto se tice pojacanja,jos uvijek se nadam jednom golmanu,i mozda amidja odrijesi kesu za jedno extra pojacanje za playoff..Uzivajmo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Skrenuo jeMrWhite je napisao/la:Ovaj ce u Tuzli da zavrsi.....

Ti si opet šampion !
Masite mu, da ne promasi 

2 minuteee 

Korisnika
momak na stadionu AFH kad Sarajevo igra karte se registruju elektronski tako da se tačno zna koliko je gledalaca sa plamenom kartom prisutno... Kod vas se od oka kaže toliko je bilo gledatelja.,,,,
Šta kaže Dženo " jes ako ga ja stavim"
momak na stadionu AFH kad Sarajevo igra karte se registruju elektronski tako da se tačno zna koliko je gledalaca sa plamenom kartom prisutno... Kod vas se od oka kaže toliko je bilo gledatelja.,,,,
Šta kaže Dženo " jes ako ga ja stavim"
Evo, prođe mi iznad glave; već sad treba biti na točkovima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bivši junior Adin Čiva koji je po isteku juniorskog staža otišao u Fortuna Düsseldorf, sada je na probi u Zvijezdi ..
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
Napredujetello je napisao/la:Bivši junior Adin Čiva koji je po isteku juniorskog staža otišao u Fortuna Düsseldorf, sada je na probi u Zvijezdi ..

Sarajevo ljubavi moja!
Egzistenciju rijesava momak.sekac je napisao/la:Napredujetello je napisao/la:Bivši junior Adin Čiva koji je po isteku juniorskog staža otišao u Fortuna Düsseldorf, sada je na probi u Zvijezdi ..
Bio bi među glavnima u akademiji koja egzistencija hajde nek je riješi želim mu sve naj u životu dao Bog da ode u Real ali obićno naša djeca ovako završe zbog pohllepe menađera roditelja ili njih samoih.Treba li nabrajati imena?
Sarajevo ljubavi moja!
Ma brate idu odma kada im neko ponudi,neiskusni, slusaju ''menadzere'' lete za parama i onda se vrate za godinu danasekac je napisao/la:Bio bi među glavnima u akademiji koja egzistencija hajde nek je riješi želim mu sve naj u životu dao Bog da ode u Real ali obićno naša djeca ovako završe zbog pohllepe menađera roditelja ili njih samoih.Treba li nabrajati imena?
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
Ironija brate. Svi koji su poletili da se sto prije ispale, zavrsili su kao taj mali. Nemaju mozga, losi menadjeri, preambiciozni roditelji itd. Samo sebi uniste karijejere...sekac je napisao/la:Bio bi među glavnima u akademiji koja egzistencija hajde nek je riješi želim mu sve naj u životu dao Bog da ode u Real ali obićno naša djeca ovako završe zbog pohllepe menađera roditelja ili njih samoih.Treba li nabrajati imena?
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Dave, HyperOS, JavierBosnia, klasik, MaroonBjelave, n0dix, Napapijri, riki46, Rodman, tajsamja i 65 gostiju.