FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
GavranBeli
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Biće nekih transfera sigurno nema tu sta. Kao da je bitno da mi znamo. Ali ono najvaznije kad se vraca Sir Amar Osim je bitnije?!
Neznam za Ibricica al znam da ce bit formiran skauting tim ozbiljan sa clanstvom desetak ljudi koji ce imat svoja zaduzenja za odredjene regije u BiH i regionu.Nesto novo za nas.Svakako plus za ovu novu upravljacku strukturu.
Moram opet rec grehota je sta smo uradili odnosno sta su uradili.Kad vidite sta ce ljudi sve uradit,sve smo ovo mogli imat nakon sto je Diglisic propo,prije dvije godine,samo da je bilo pameti.Sad bi mozda mogli pricat o grupama i tituli da je tad proslo.Bolje ikad nego nikad al velika je greska ucinjena sto nije prije.
Brko iz druge galaksije!
-
synapsa1987
- Kontakt:
-
istokzeljo
- Kontakt:
Nemam puno informacija kao ni bilo ko drugi ovdje. Al ono što znam i što me posebno raduje jeste da se više tribine i forum neće pitati. Hvala Bogu. I da grobar kluba barem u ovom trenutku nije ni u planu gospodina Mirvića. Hvala Bogu. Ove dvije informacije su sasvim dovoljne da se mogu nadati boljoj budućnosti našeg Želje.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Samo treba sabur i kontinuitet.
Mirvic bi nam trebao donijeti prije svega ono nam je falilo, a to je novac. Odnosno da necemo pustati igrace i da nam nece odlaziti besplatno.
Drugi segment je OP. Tu bi trebali konacno da budemo financijski rame uz rame sa Sarajevom. Za nas kljucni faktor..
Treci segment vjerovatno nesto i bolja infrastruktura.
Nista od ovoga ne garantuje uspjeh preko noci.
Prvi cilj Slavisi mora biti osvajanje kupa jer preko njega idemo u Euroligu (tako sam negdje procitao), a drugi je kakva takva evropa i neki normalan roster i bar korak ka boljoj igri i napredovanju.
Mirvic bi nam trebao donijeti prije svega ono nam je falilo, a to je novac. Odnosno da necemo pustati igrace i da nam nece odlaziti besplatno.
Drugi segment je OP. Tu bi trebali konacno da budemo financijski rame uz rame sa Sarajevom. Za nas kljucni faktor..
Prvi cilj Slavisi mora biti osvajanje kupa jer preko njega idemo u Euroligu (tako sam negdje procitao), a drugi je kakva takva evropa i neki normalan roster i bar korak ka boljoj igri i napredovanju.
Osvajac Kupa ide u Europa ligu od naredne sezone, ne od ove.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 jan 2026, 00:17Samo treba sabur i kontinuitet.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
lijepo ovako, udjes na forum svi samo zelje imaju, nema insajdera vise nema niceg, glupo mi je bilo sto sam i ja i svaka druga budala znali sta se desava u klubu, sad fino spokoj
nek crknu dusmani, najjaci smo
Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑04 jan 2026, 02:12lijepo ovako, udjes na forum svi samo zelje imaju, nema insajdera vise nema niceg, glupo mi je bilo sto sam i ja i svaka druga budala znali sta se desava u klubu, sad fino spokoj
Zavrnuli pipu nema vise curenja
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- jointunija
- Kontakt:
Hvala Bogu pa vam i taj spin više ne prolazi.istokzeljo je napisao/la: ↑03 jan 2026, 23:59Nemam puno informacija kao ni bilo ko drugi ovdje. Al ono što znam i što me posebno raduje jeste da se više tribine i forum neće pitati. Hvala Bogu. I da grobar kluba barem u ovom trenutku nije ni u planu gospodina Mirvića. Hvala Bogu. Ove dvije informacije su sasvim dovoljne da se mogu nadati boljoj budućnosti našeg Želje.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Vodi ga sebi kuci i miluj ga dan noc.1921boy je napisao/la: ↑03 jan 2026, 23:15Amar se nece vratit dok ne rijese dugovanja i tuzbe.Bruku para su mu duzni,tuzili su ga vise puta,Zeljinim parama placali advokate,sve i jednu je dobio,jos jedna je u procesu (zadnja) kako stvari sad stoje i nju ce presudit u njegovu korist.
Za konsultacije je on uvijek otvoren,prvo klubu onda i kolegama na klupi.Coric je makar jednom mjesecno sjedio sa njim.Trazio savjete.Cak su ga ovi prosli zvali nesto oko op da im pomogne,za licenciranje isto.Neko napisa da je sad nekog igraca ako se ne varam ponudio.
Amar je Zeljo,Zeljo je Amar,kolko god se neki napinjali da to izvrnu.
Nista njemu Zeljo nije duzan vec suprotno a i to ce biti uskoro rijeseno. Krava koja daje 30 litara mlijeka pa sve nabije nogom e to je AO. Po pitanju njega itekako ce se pitat grupa bar ovaj sastav koji je digo parolu NIKAD VISE
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Za Stojanovica se znalo jos dok je Adzem bio tu.NoDi80 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 02:32Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑04 jan 2026, 02:12lijepo ovako, udjes na forum svi samo zelje imaju, nema insajdera vise nema niceg, glupo mi je bilo sto sam i ja i svaka druga budala znali sta se desava u klubu, sad fino spokoj![]()
![]()
Za Vuckica isto..
U sustini mozda i ne pregovaramo ni s kim.
I sta se za Vuckica zna da ce kod nas?zeljovolimte je napisao/la: ↑04 jan 2026, 10:22Za Stojanovica se znalo jos dok je Adzem bio tu.NoDi80 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 02:32Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑04 jan 2026, 02:12lijepo ovako, udjes na forum svi samo zelje imaju, nema insajdera vise nema niceg, glupo mi je bilo sto sam i ja i svaka druga budala znali sta se desava u klubu, sad fino spokoj![]()
![]()
Za Vuckica isto..
U sustini mozda i ne pregovaramo ni s kim.
Jel i na Grbavicu dolazis sa zastavom i u dresu ChelsiaVibeTribeX je napisao/la: ↑03 jan 2026, 18:24na svakoj ali na svakoj tekmi, svejedno sjedilo se na zapadu ili istoku su isti komentariGavranBeli je napisao/la: ↑03 jan 2026, 17:43Ti jos gori da glupanima nesto objasnjavas. To su nojevi, gubis vrijeme.
red iznad red ispod
lijevo desno oko nas
svi negoduju oko istih stvari
ne pali baklje prati tekmu ganjamo rezultat
ne pali baklje nemamo para i ovako se patimo
ma boli ba njih k
sami sebi svrha
Botino providna obojica plus onaj volimtezeljeo ni jedan od vas nema veze sa Zeljom a sad ajde ukljucite svoje prave nikove pa na temu gdje pripadatw
Isti onaj sastav koji je digao parolu Samiru Bekriću?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ulaskom investitora raspušteni ste, samo vam još niko nije rekao. Bit će vam jasno kad prvi put iznesete stav koji se ne sviđa onome ko ulaže svoj novac.Seher1921 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 10:13Vodi ga sebi kuci i miluj ga dan noc.1921boy je napisao/la: ↑03 jan 2026, 23:15Amar se nece vratit dok ne rijese dugovanja i tuzbe.Bruku para su mu duzni,tuzili su ga vise puta,Zeljinim parama placali advokate,sve i jednu je dobio,jos jedna je u procesu (zadnja) kako stvari sad stoje i nju ce presudit u njegovu korist.
Za konsultacije je on uvijek otvoren,prvo klubu onda i kolegama na klupi.Coric je makar jednom mjesecno sjedio sa njim.Trazio savjete.Cak su ga ovi prosli zvali nesto oko op da im pomogne,za licenciranje isto.Neko napisa da je sad nekog igraca ako se ne varam ponudio.
Nista njemu Zeljo nije duzan vec suprotno a i to ce biti uskoro rijeseno. Krava koja daje 30 litara mlijeka pa sve nabije nogom e to je AO. Po pitanju njega itekako ce se pitat grupa bar ovaj sastav koji je digo parolu NIKAD VISE
Ako meni ne vjeruješ, pitaj neke od navijača Reala, Manchestera, Chelseaja, Milana, Intera koji godinama voljeni klub gledaju isključivo na TV-u.
Laudrup je napisao/la: ↑04 jan 2026, 10:53Ulaskom investitora raspušteni ste, samo vam još niko nije rekao. Bit će vam jasno kad prvi put iznesete stav koji se ne sviđa onome ko ulaže svoj novac.Seher1921 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 10:13Vodi ga sebi kuci i miluj ga dan noc.1921boy je napisao/la: ↑03 jan 2026, 23:15
Amar se nece vratit dok ne rijese dugovanja i tuzbe.Bruku para su mu duzni,tuzili su ga vise puta,Zeljinim parama placali advokate,sve i jednu je dobio,jos jedna je u procesu (zadnja) kako stvari sad stoje i nju ce presudit u njegovu korist.
Ako meni ne vjeruješ, pitaj neke od navijača Reala, Manchestera, Chelseaja, Milana, Intera koji godinama voljeni klub gledaju isključivo na TV-u.
Cemo da vidmo
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Kakve su sanse da jug bude gotov do februara?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.