Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- BeyKopites
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Vrijeme je da izađe Marković.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Liverpool je.mnogo pogrijesio sa dovodjenjem markeca i balotelija,i jedan i drugi su bas prelosi.dok sturidge se ne vrati u tim nema od napada nista.
Markec je posebno los ,za te pare su mogli uzet bolje.
A sad je.meni bolje rijesenje coutinho ,moze mnogk vise ponuditi od srbina,ovaj se gubi po terenu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Markec je posebno los ,za te pare su mogli uzet bolje.
A sad je.meni bolje rijesenje coutinho ,moze mnogk vise ponuditi od srbina,ovaj se gubi po terenu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- BeyKopites
- Kontakt:
Bravoo Steveneeeeee
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
STIVENEEEEEEEEEEEee
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Pa u ovim derbijima zna se ko treba da da najvise. Ali Howard cini mi se lose ovo branio.
OPLODI NAS SVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: Odg: Liverpool FC
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaa moralo je ovo uci..nadam se da ne dođe kazna 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Yebi me stevicee oplodi mi fameliju cijelu objasni balonji kako se izvode slobodnjqci **** ga u dupe crno africko
Neka jaraneIanRush je napisao/la:Yebi me stevicee oplodi mi fameliju cijelu objasni balonji kako se izvode slobodnjqci **** ga u dupe crno africko
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Smanji dozivljaj i na ovoj i na ostalim temamaIanRush je napisao/la:Yebi me stevicee oplodi mi fameliju cijelu objasni balonji kako se izvode slobodnjqci **** ga u dupe crno africko

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne mogu jer sam se nabobo haos pred ovu tekmu nisam dobar rahmeta mi sviju mi mrtvih ma samo da uuzmemoOtelo je napisao/la:Smanji dozivljaj i na ovoj i na ostalim temamaIanRush je napisao/la:Yebi me stevicee oplodi mi fameliju cijelu objasni balonji kako se izvode slobodnjqci **** ga u dupe crno africko
- BeyKopites
- Kontakt:
Ako nastavi u ovom tempu neće IanRush biti dugo na ovom forumu 

-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ima vremena do prvog poraza NewcastlaBeyKopites je napisao/la:Ako nastavi u ovom tempu neće IanRush biti dugo na ovom forumu

Smirit cu se tebra samo da uzmemoBeyKopites je napisao/la:Ako nastavi u ovom tempu neće IanRush biti dugo na ovom forumu
Jel ti Paranoja rođak kakav?
Ne poznajem doticnog,evo dobar sam sad popio sam 3 pive pa su me i ove bobe malo popustile. Ajmo redsi jos malo
a dajjj **** me u supak -.-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.