FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

farukzidane
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la farukzidane » 11 jul 2014, 00:02

UltraSA je napisao/la:
farukzidane je napisao/la:
rammstein je napisao/la:Nesto mi se ne javljaju ovi sto su me ismijavali za Kallasi-a :cry:
jel ono ne postoji :D
mit?
hota :kafa:

:shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh:
opusteno brateeeee,,,razumi ih :kafa: :tokralju:
Šta se ti bolan javljaš :lol:
o p u s t e n o :kafa:

pao
Kontakt:

Post Postao/la pao » 11 jul 2014, 00:03

Ma sad imas opcija koliko hoces, mozes rotirati kako hoces.Nema potrebe za sikiracijom, Dzeno je cak sta vise na slatkim mukama :D.Samo se treba drzati politike ko zasluzi igrat ce, ko je spreman ko radi i to je to.Najpostenije i najbolje.

Joj sutra kad Kallasa vidim ima da se pisnem od radosti :D :mrgreen:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 jul 2014, 00:04

Daj nam taj Kardif da im hebemo znanje, pa onda Norvezane da im zivot zgadimo :cool: :cool: :cool:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 jul 2014, 00:05

Još 6 dana

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 jul 2014, 00:07

Sviju mi kad krenu u prvom poluvremenu ubacaji Protica za Krleta, bravure MS-a, prodori Okica, ubacaji Dzemice za Krleta, borbenost Cimirota i pasovi Radovca kroz sredinu ovi nece znati sta ih je snaslo. U drugom poluvremenu jos kad udju Dulja, Bica i Kallasi sjebat ce se Norvezani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 11 jul 2014, 00:12

A amidza iz loze odusevljeno pozdravlja :D
slika

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 jul 2014, 00:16

Samo u drugom dresu, koji ce naravno biti utrpan. :mrgreen: Joj jest me neka euforija spucala hajde vise utakmiceeeeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 11 jul 2014, 00:24

ne kontam sto rukfaša napadate :D

slazem se sa njim u potpunosti opusteno kallas.... :kafa:

ujutro ide jedan tekstić mali :mrgreen:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 jul 2014, 00:42

Adzuka :*
1946

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 11 jul 2014, 00:43

Evo vec tri mjeseca se ibretim kakav tim imamo...

Samo se molim da bude protiv Norvezana bar 25 milja i da aBd budemo prvi BH tim u EL.

Drago mi je sto su i komsije i Siroki prosli, bice nam veci koeficijent sledece godine aBd....

Volim te Sarajevoooo
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 jul 2014, 00:44

Head je napisao/la:Adzuka :*
Na desno rame ide MS7, na lijevo SH7 i preko ledja Amidza :cool: Samo dok bude para za tetoviranje :mrgreen:

Sabinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 11 jul 2014, 00:45

cobefks je napisao/la:A amidza iz loze odusevljeno pozdravlja :D
slika
"Ma yebem mu gdje zapelo, ma evo milion pa nek ide sve u pm".
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 jul 2014, 00:49

Samo milion? Pa nije nas adzo skrt ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jul 2014, 00:51

Sarajlijc@ je napisao/la:Samo milion? Pa nije nas adzo skrt ;)
Ma ovo je onako u momentu izgovorio kad je cuo da ima nekih problema u klubu :mrgreen:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 jul 2014, 00:53

Sabinho je napisao/la:
Ma ovo je onako u momentu izgovorio kad je cuo da ima nekih problema u klubu :mrgreen:
Amidza kreno u poreznu. :kafa:

slika
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jul 2014, 00:55

Head je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

slika
:urnebes: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bow: Ili je posao na sastanak sa Aldinom u vezi Kallasa :urnebes:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 11 jul 2014, 01:12

Head je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

slika
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ti si opet šampion !

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 11 jul 2014, 01:58

ahahahh oj oplakah!!!!!!!!!!!!!!!! :clap: :clap:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 11 jul 2014, 02:10

Na ovaj dan, najbitnija je stvar odati počast ljudima koji su ubijeni na najbrutalniji način samo uz razloga što su voljeli ovu zemlju i što su živjeli u njoj... da se nikad ne zaboravi Srebrenica, ali ni Prijedor ni Foča, ni Ahmići, ni kapija Tuzlanska ni Sarajevo ... i morao bih ovako nabrajati sve gradove ove najljepše domovine na svijetu.
A onda da se sjetim velikog čovjeka, borca, navijača u svakom smislu te riječi dostojan svakog slova riječi NAVIJAČ... Đilda... neka tije vječni rahmet i da te Allah nagradi Dzennetom, dao si život da bi mi danas radili ono što si ti radio kada nije bilo onog užasa... volio svoj klub i navijao za njega, volio svoj grad i čuvao ga...

ne smijemo zaboraviti, ne smijemo oprostiti... na svakom zidu slobodnom nacrtajmo grafit u znak sjećanja na sve ljude koji su ubijeni u našoj zemlji!!!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 11 jul 2014, 02:35

Još jedan dan do utakmice na Hasetu protiv Cardiffa...

Sjećam se kao dijete pobjegoh iz škole na derbi, bilo je to odmah poslije rata... priča se o derbiju 7 dana, te bit ce skracena nastava te neće... i onako mlad, poletan, sedmi razred zbrišem sa zadnja tri časa... u to doba to je bio podvig o kojem je poslije cijla skola pricala.. dobijem snizeno vladanje... iskreno ne sjecam se koji je to bio derbi a je bilo ili 1-1 ili o-o... eto , prva tekma da sam sam otisao na utakmicu mog kluba.
Znamo sve kroz šta smo prošli... i mi i klub. Nikad rahatluka, uvijek problemi. Nekada davno odvoji se neka raja na zapadnu tribinu stadiona na kojem igra naš klub i nekako instiktivno u periodu kada je klubu islo tu i tamo, prikljucim se toj generaciji, mojoj, jer sam mislio da ce se nesto promjeniti.
I nakon sto ta raja vrati sjeveru pun sjaj, nekako odvojeno, proslavi se titula 2007. Nezaboravno slavlje ulicama Sarajeva koje je doslovvno pokvario nas savez stavljajuci utakmicu radnim danom u vrijeeme igranja finala lige prvaaka... Bilo je lijepo.. i kada su se svi nadali da je klub krenuo naprijed, da cemo napaviti iskorak, desi se obrnuto, desi se nesto sto smo navikli... pad, dugovanja, šamari u obraz našeg kluba, jedan po jedan.

Tada raja koja se vratila na sjevernu tribinu shvatila je da ako je spasila sjever, moze spasiti i Saraj'vo!
I desi se, da nas je mlatila murija kao najvece dušmane, i desi se da su nas vraćali iz Širokog brijega govoreci da nismo navijaci Sarajeva... i nisu nas slomili.. slomili smo mi njih.
Dosla je nova uprava, neki novi ljudi, neka nova prica. I evo ih i danas tu. Sav korov, buđ, smrad je odstranjen, klub poprima oblike jednog modernog Evropskog kluba a svaka vijest je puna neke pozitivne energije. Neki ce reci, lahko je sa parama... a ja kazem, tesko je do para... koliko truda je tu ulozeno, kolikko je obraza jedan Kusturica morao da položi pred Tana da ce ovi ljudi posteno raditi... ali ima nesto, nessto sto se prepozna u nama i dobije Bošnjo povjerenje kad se najmanje nada... i davili smo se, tonuli, neki umovi nas spajali sa nekim novopečenim privatnim klubovima i nisu uspjeli dusmani, bas oni koji su se kleli u bordo boju...

Počinje sezona, već sutra igramo generalku sa Cardiffom na našem AFH.
Pošto cijeli zivot pratim klub, smijem bez imalo razmisljanja reci da je klub u nikad boljoj situaciji poslije rata, a bit ce u jos boljoj, i smijem reci da nikad nismo imali bolje igrace i jacu konkurenciju i nikad nismo bili spremniji. To je jedna velika slagalica koja se jos uvijek slaze, a jedan od najbitnijih dijelova slagalice jesmo mi, navijači. Jer ako mi nećemo pratiti rad uprave onda ne smijemo ni kritikovati niti smijemo traziti nesto za uzvrat. Odlazak na utakmice je najveca pomoc na klubu, sjediti kuci i traziti stream ili prijenos nije pomoc klubu, niti ce kad biti. Ne smijemo dozvoliti 3000 navijaca po utakmici.. nije posteno prema klubu to da radimo i prema ljudima koji nas pokusavaju mobilizirati na sve nacine a mi se bavimo nekim sitnicama.
Nema izgovora, klubu ttrebaju svi i oni pozeri i sminkeri i djeca i zene... svi, jer svi oni vole klub na neki nacin... neko manje, neko vise.. neko je zagrizen pa je znao otkaz dati zbog tekme a nekome je mrsko parking onaj preci da plati kartu i pogleda tekmu.

Tribina je mjesto gdje cemo pokazati sta mislimo o svemu, dati podrsku ovim sjajnim momcima koji su jedna strasna ekipa koju je Dzeno ukomponovao i usadio im tu odanost klubu koju on ima...
Nemojte u Subotu u 21h biti kod kuce i citati tekstualni prijenos ili virkati rezultat na forumima i gledati neku utakmicu za trece mjesto s kojom mi VEZE NEMAMO.
Dodjimo na AFH i pokazimo kako se voli klub, pokazimo igracima da ih u cetvrtak ceka paklena atmosfera, pokazimo im da moraju se boriti vise nego ikad, pokazimo i sebi da smo veliki, da smo navijaci koji zasluzuju ovaj klub.
NAŠE MJESTO JE NA SJEVERU, NA ZAPADU, NA ISTOKU NAJVEĆEG STADIONA U BOSNI I HERCEGOVINI KOJI NOSI IME NAJVECE LEGENDE NAŠEG KLUBA. MI SMO SARAJEVO, MI SMO DIVOVI!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: hrn, itatabisine, mire971, Napapijri, Samozdravlje, ŠTA_JE i 62 gosta.