FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 01 jun 2016, 18:49

wobly92 je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:A Azmira opet neko žednog preko vode prevodi. "Čuli smo dosta pozitivnog o njima", pa :facepalm: :urnebes:
Ajmo biti pozitivni :)
Jel' se mora napominjat stalno, Saric, Veselinović, Stjepanović, Ivetić, Mehmedagić...
za Ivetica je znala citava drzava, frajer igrao u Borcu, Laktasima, Olimpicu, Velezu...... ostal isu bili nepoznanica
Sloboda Tuzla

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 01 jun 2016, 18:50

Odmah iz misijih rupa izlaze lazni moralisti da pokazu kako vole klub vise od nekog i kako smo mi hejteri i pljuvaci Azmira i Husrefa, e pa ako radi svog misljenja spadam u tu vrstu onda nek sam. Najavljuje se prolazak u Europi i napad na titulu, imamo konacno odblokiran racun i treba da se zadovoljim s likom koji je poluprofesionalac isto sto sam i ja bio dok sam trenirao u NK Tuzli, znaci mogu komotno i ja bit pojacanje yebo te hljeb. Na kraju krajeva ne znam koji ce nam krc uopste ikakvi crnci.
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 01 jun 2016, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 01 jun 2016, 18:51

jeste smijesni i jadni s tim komentarima "smecar" i "korak nazad u karijeri" a sta je bilo nego korak nazad? i to nije jedan korak nego 10 koraka, nismo imali za goriva do gradacca i vi nekom prebacujete sto nije htio u slobodu kad je bio raspad, pa i zeba je odbio slobodu pametnjakovici kad smo bili 1liga federacije, i redzepi je dosao pa mu zinula guzica kad se uslo u premijer ligu. Nema tu ljubavi nikakve, igras za sebe da zaradis i dajes sve od sebe za klub koji ti daje hljeb da nahranis sebe i svoju porodicu. Svako ide gdje misli da mu je bolje. Mi smo trenutno sigurno najpozeljniji klub u BIH jer je sve redovno i sve po dogovoru, zato prestanite jest go.vna i uzivajte u prelaznom roku!

inace znao sam za ovu trojicu jos u petak ali eto nekima sam javio u inbox, bitno da su se kockice pocele slagati

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 jun 2016, 18:52

Dobili smo dobrog igraca u ovom Tomicu, sto je najbitnije i potpisao stabilan ugovor..

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 01 jun 2016, 18:55

DoeTz je napisao/la:Odmah iz misijih rupa izlaze lazni moralisti da pokazu kako vole klub vise od nekog i kako smo mi hejteri i pljuvaci Azmira i Husrefa, e pa ako radi svog misljenja spadam u tu vrstu onda nek sam. Najavljuje se prolazak u Europi i napad na titulu, imamo konacno odblokiran racun i treba da se zadovoljim s likom koji je poluprofesionalac isto sto sam i ja bio dok sam trenirao u NK Tuzli, znaci mogu komotno i ja bit pojacanje yebo te hljeb. Na kraju krajeva ne znam koji ce nam krc uopste ikakvi crnci.
Ne mora nista znacit ako su nepoznanica da su losi igraci svi smo pesimisti sto se tice njih ali sacekajmo da vidimo sta ce pokazat, isto tako su nam nepoznanica bili i Mehmedagic, Veseli, Saric...

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 01 jun 2016, 18:57

Koktrijeb je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Odmah iz misijih rupa izlaze lazni moralisti da pokazu kako vole klub vise od nekog i kako smo mi hejteri i pljuvaci Azmira i Husrefa, e pa ako radi svog misljenja spadam u tu vrstu onda nek sam. Najavljuje se prolazak u Europi i napad na titulu, imamo konacno odblokiran racun i treba da se zadovoljim s likom koji je poluprofesionalac isto sto sam i ja bio dok sam trenirao u NK Tuzli, znaci mogu komotno i ja bit pojacanje yebo te hljeb. Na kraju krajeva ne znam koji ce nam krc uopste ikakvi crnci.
Ne mora nista znacit ako su nepoznanica da su losi igraci svi smo pesimisti sto se tice njih ali sacekajmo da vidimo sta ce pokazat, isto tako su nam nepoznanica bili i Mehmedagic, Veseli, Saric...
Oni da su valjali, igrali bi bilo gdje, ne bi jedan upisao 20 nastupa u 7 godina, a drugog vjerovatno možeš pronać jedino na potjernicama Interpola. :kafa:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 01 jun 2016, 18:59

Ne kontam u cemu je problem, momci dolaze na probu....jedan igrao u Crystal Palaceu a drugi bio igrac Leicester Cityja....da ponovimo dolaze na probu iz Engleske u Bosnu a ne na potpis ugovora iz nekog Mijanmara....koga to ostali dovedose, nekoga iz lige petice :?:
🔴⚫️

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 01 jun 2016, 19:01

NKMramor je napisao/la:
Koktrijeb je napisao/la:
Oni da su valjali, igrali bi bilo gdje, ne bi jedan upisao 20 nastupa u 7 godina, a drugog vjerovatno možeš pronać jedino na potjernicama Interpola. :kafa:
ma nije ovaj transfermarkt bas dobro azuriran da se moze po tome sudit, ali eto vidit cemo.

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 01 jun 2016, 19:03

Koji smo mi strucnjaci haha ma ebi ga dolaze ljudi na probu mozda i ne potpisu eto Haurdic nam je bio poznat a nigdje ga nije bilo jbg nekad osjecaj i prevari

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 jun 2016, 19:06

Azmir se ne bi trebao zalijetat' s izjavama, ne mozes najavit' igrace kakvih nema u PL, a onda dovest' igrace na probu, ne ide to tako.. iskreno se nadam da nije mislio na ovu dvojicu, jer ako jeste, onda i on ne zna sta radi

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 01 jun 2016, 19:07

De bolan ljudi stanite na loptu :thumbup: dolaze ljudi na probu, ako zadovolje ostaju, ako ne zadovolje cao... Znaju Azmir i Husref sta rade, samo sabura ;)
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 01 jun 2016, 19:07

Mustuluk dolazi vam jedan iz Celika samo jos detalji da se rijese :clap:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 01 jun 2016, 19:07

Chinaglia je napisao/la:Azmir se ne bi trebao zalijetat' s izjavama, ne mozes najavit' igrace kakvih nema u PL, a onda dovest' igrace na probu, ne ide to tako.. iskreno se nadam da nije mislio na ovu dvojicu, jer ako jeste, onda i on ne zna sta radi
Sto je najgore, u potpunosti se slazem a vi se samo tjesite.

@kinder_jaje e to je vec pojacanje :thumbup:

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 01 jun 2016, 19:08

Slazem se sa drugom Chinaglia-om. Trebamo sacekati na nove vijesti, a u suprotnom nam preostaje da nas demantuju ovi koji su dosli :)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 jun 2016, 19:08

Polahko ba samo, imati cemo odlicnu ekipu za ovu ligu .. :thumbup:

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 01 jun 2016, 19:10

Nama treba vise provjerenih igraca koji ce iznjeti temelj igranja PL ovih par sezona,da se kao Siroki ustalimo u Evropskim takmicenjima a onda treba napasti i prolazak par kola evropskih takmicenja..ovo je malo neozbiljno sa ovim probama nekakvih igraca koji jedva postoje na internetu,ali mozda se i prevarimo..Sto prije razgrabit odlicne igrace Celika,Borca i probat zavrsit jedno krilo iz Travnika za rotaciju!
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 01 jun 2016, 19:11

Ljudi ovo su samo prinove,ljudi na probi, pojacanja ce doci polako
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 01 jun 2016, 19:11

kinder_jaje je napisao/la:Mustuluk dolazi vam jedan iz Celika samo jos detalji da se rijese :clap:
Ej samo jedan, mi bi voljeli dvojicu barem :D Koji god da je od njih, odlično za nas, ali ne i tako dobro po vas nažalost.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 01 jun 2016, 19:14

Sabura ;)

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 01 jun 2016, 19:16

Nadam se da je Karic :pray:

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.