za Ivetica je znala citava drzava, frajer igrao u Borcu, Laktasima, Olimpicu, Velezu...... ostal isu bili nepoznanicawobly92 je napisao/la:Ajmo biti pozitivniNKMramor je napisao/la:A Azmira opet neko žednog preko vode prevodi. "Čuli smo dosta pozitivnog o njima", pa![]()
Jel' se mora napominjat stalno, Saric, Veselinović, Stjepanović, Ivetić, Mehmedagić...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda Tuzla
Odmah iz misijih rupa izlaze lazni moralisti da pokazu kako vole klub vise od nekog i kako smo mi hejteri i pljuvaci Azmira i Husrefa, e pa ako radi svog misljenja spadam u tu vrstu onda nek sam. Najavljuje se prolazak u Europi i napad na titulu, imamo konacno odblokiran racun i treba da se zadovoljim s likom koji je poluprofesionalac isto sto sam i ja bio dok sam trenirao u NK Tuzli, znaci mogu komotno i ja bit pojacanje yebo te hljeb. Na kraju krajeva ne znam koji ce nam krc uopste ikakvi crnci.
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 01 jun 2016, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
jeste smijesni i jadni s tim komentarima "smecar" i "korak nazad u karijeri" a sta je bilo nego korak nazad? i to nije jedan korak nego 10 koraka, nismo imali za goriva do gradacca i vi nekom prebacujete sto nije htio u slobodu kad je bio raspad, pa i zeba je odbio slobodu pametnjakovici kad smo bili 1liga federacije, i redzepi je dosao pa mu zinula guzica kad se uslo u premijer ligu. Nema tu ljubavi nikakve, igras za sebe da zaradis i dajes sve od sebe za klub koji ti daje hljeb da nahranis sebe i svoju porodicu. Svako ide gdje misli da mu je bolje. Mi smo trenutno sigurno najpozeljniji klub u BIH jer je sve redovno i sve po dogovoru, zato prestanite jest go.vna i uzivajte u prelaznom roku!
inace znao sam za ovu trojicu jos u petak ali eto nekima sam javio u inbox, bitno da su se kockice pocele slagati
inace znao sam za ovu trojicu jos u petak ali eto nekima sam javio u inbox, bitno da su se kockice pocele slagati
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobili smo dobrog igraca u ovom Tomicu, sto je najbitnije i potpisao stabilan ugovor..
Ne mora nista znacit ako su nepoznanica da su losi igraci svi smo pesimisti sto se tice njih ali sacekajmo da vidimo sta ce pokazat, isto tako su nam nepoznanica bili i Mehmedagic, Veseli, Saric...DoeTz je napisao/la:Odmah iz misijih rupa izlaze lazni moralisti da pokazu kako vole klub vise od nekog i kako smo mi hejteri i pljuvaci Azmira i Husrefa, e pa ako radi svog misljenja spadam u tu vrstu onda nek sam. Najavljuje se prolazak u Europi i napad na titulu, imamo konacno odblokiran racun i treba da se zadovoljim s likom koji je poluprofesionalac isto sto sam i ja bio dok sam trenirao u NK Tuzli, znaci mogu komotno i ja bit pojacanje yebo te hljeb. Na kraju krajeva ne znam koji ce nam krc uopste ikakvi crnci.
Oni da su valjali, igrali bi bilo gdje, ne bi jedan upisao 20 nastupa u 7 godina, a drugog vjerovatno možeš pronać jedino na potjernicama Interpola.Koktrijeb je napisao/la:Ne mora nista znacit ako su nepoznanica da su losi igraci svi smo pesimisti sto se tice njih ali sacekajmo da vidimo sta ce pokazat, isto tako su nam nepoznanica bili i Mehmedagic, Veseli, Saric...DoeTz je napisao/la:Odmah iz misijih rupa izlaze lazni moralisti da pokazu kako vole klub vise od nekog i kako smo mi hejteri i pljuvaci Azmira i Husrefa, e pa ako radi svog misljenja spadam u tu vrstu onda nek sam. Najavljuje se prolazak u Europi i napad na titulu, imamo konacno odblokiran racun i treba da se zadovoljim s likom koji je poluprofesionalac isto sto sam i ja bio dok sam trenirao u NK Tuzli, znaci mogu komotno i ja bit pojacanje yebo te hljeb. Na kraju krajeva ne znam koji ce nam krc uopste ikakvi crnci.

Ne kontam u cemu je problem, momci dolaze na probu....jedan igrao u Crystal Palaceu a drugi bio igrac Leicester Cityja....da ponovimo dolaze na probu iz Engleske u Bosnu a ne na potpis ugovora iz nekog Mijanmara....koga to ostali dovedose, nekoga iz lige petice 

🔴⚫️
ma nije ovaj transfermarkt bas dobro azuriran da se moze po tome sudit, ali eto vidit cemo.NKMramor je napisao/la:Oni da su valjali, igrali bi bilo gdje, ne bi jedan upisao 20 nastupa u 7 godina, a drugog vjerovatno možeš pronać jedino na potjernicama Interpola.Koktrijeb je napisao/la:Ne mora nista znacit ako su nepoznanica da su losi igraci svi smo pesimisti sto se tice njih ali sacekajmo da vidimo sta ce pokazat, isto tako su nam nepoznanica bili i Mehmedagic, Veseli, Saric...DoeTz je napisao/la:Odmah iz misijih rupa izlaze lazni moralisti da pokazu kako vole klub vise od nekog i kako smo mi hejteri i pljuvaci Azmira i Husrefa, e pa ako radi svog misljenja spadam u tu vrstu onda nek sam. Najavljuje se prolazak u Europi i napad na titulu, imamo konacno odblokiran racun i treba da se zadovoljim s likom koji je poluprofesionalac isto sto sam i ja bio dok sam trenirao u NK Tuzli, znaci mogu komotno i ja bit pojacanje yebo te hljeb. Na kraju krajeva ne znam koji ce nam krc uopste ikakvi crnci.
- muhamed121
- Kontakt:
Koji smo mi strucnjaci haha ma ebi ga dolaze ljudi na probu mozda i ne potpisu eto Haurdic nam je bio poznat a nigdje ga nije bilo jbg nekad osjecaj i prevari
Azmir se ne bi trebao zalijetat' s izjavama, ne mozes najavit' igrace kakvih nema u PL, a onda dovest' igrace na probu, ne ide to tako.. iskreno se nadam da nije mislio na ovu dvojicu, jer ako jeste, onda i on ne zna sta radi
-
- Kontakt:
De bolan ljudi stanite na loptu
dolaze ljudi na probu, ako zadovolje ostaju, ako ne zadovolje cao... Znaju Azmir i Husref sta rade, samo sabura 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
Mustuluk dolazi vam jedan iz Celika samo jos detalji da se rijese 

Sto je najgore, u potpunosti se slazem a vi se samo tjesite.Chinaglia je napisao/la:Azmir se ne bi trebao zalijetat' s izjavama, ne mozes najavit' igrace kakvih nema u PL, a onda dovest' igrace na probu, ne ide to tako.. iskreno se nadam da nije mislio na ovu dvojicu, jer ako jeste, onda i on ne zna sta radi
@kinder_jaje e to je vec pojacanje

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- alanford87
- Kontakt:
Slazem se sa drugom Chinaglia-om. Trebamo sacekati na nove vijesti, a u suprotnom nam preostaje da nas demantuju ovi koji su dosli 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Polahko ba samo, imati cemo odlicnu ekipu za ovu ligu .. 

- Slatinash_7
- Kontakt:
Nama treba vise provjerenih igraca koji ce iznjeti temelj igranja PL ovih par sezona,da se kao Siroki ustalimo u Evropskim takmicenjima a onda treba napasti i prolazak par kola evropskih takmicenja..ovo je malo neozbiljno sa ovim probama nekakvih igraca koji jedva postoje na internetu,ali mozda se i prevarimo..Sto prije razgrabit odlicne igrace Celika,Borca i probat zavrsit jedno krilo iz Travnika za rotaciju!
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ljudi ovo su samo prinove,ljudi na probi, pojacanja ce doci polako
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ej samo jedan, mi bi voljeli dvojicu baremkinder_jaje je napisao/la:Mustuluk dolazi vam jedan iz Celika samo jos detalji da se rijese

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- alanford87
- Kontakt:
Sabura 

Nadam se da je Karic 

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.