Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 jul 2019, 10:48

redbull93 je napisao/la:13.000 karti pusteno u prodaju za gradski derbi izmedju Čelika i Sarajeva.
:lol:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2019, 10:57

Riziko je napisao/la:O imali gdje da se vidi izvještaji utakmica prvog kola?
S obzirom da je četvrtak trebao bi to vidjeti sa našim drugarom Mancinijem!
Mancini je napisao/la:.
Pomozi drugaru u nevolji!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 25 jul 2019, 11:15

Beduin je napisao/la:Cuj 8KM za Horde. Jel to ove sezone za svaku navijacku skupinu ta cijena ili zato sto HZ dolaze u vecem broju pa da se uzmu pare? :D

Nego, jesul sta skakale cijene karata kod ostalih klubova? RAja se zali, koliko imam info, da su cijene povisoke kod njih.
8 000KM nisu neke pare :shifty: nego treba početi stadione sredivati a ne ovako da prvak države ne može igrati na svom stadionu toliko o organizaciji!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2019, 11:20

UstanikSBII je napisao/la:nego treba početi stadione sredivati a ne ovako da prvak države ne može igrati na svom stadionu toliko o organizaciji!
Skup sport za našu sirotinju.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 jul 2019, 11:22

NS sredjuje zgradu, sredjuje povecanje plate uposlenicaima, bezbroj putovanja, sredjuje sve sto srediti moze sem onoga sto je u opisu njihovog posla. Strasno je to da sve u drzavi zavisi od politike i volje politicara. To je dokaz koliko smo kao narod zaostali mentalno od ostatka svijeta. Nije ni cudo sto svi imalo pametni faataju se noge odavde i bjeze... Molim te lijepo, covjek je u 3 godine 20 puta objavljivao da ide rekonstrukcija koseva i svaki put slagao.. i sada... Novinari, politicari itd. je li iko od njih javno ga razapeo za ovo? Nije. TO je kkod nas normalna stvar da se petlja i laze i lazno obecava... u drugim zemljama ljudi zbog 15 eura potrosenog telefona drzavnog, daju ostavke... a ovdje
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2019, 11:25

.
Zadnja izmjena: Osim13, dana/u 25 jul 2019, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 25 jul 2019, 11:29

Pantelija je napisao/la:NS sredjuje zgradu, sredjuje povecanje plate uposlenicaima, bezbroj putovanja, sredjuje sve sto srediti moze sem onoga sto je u opisu njihovog posla. Strasno je to da sve u drzavi zavisi od politike i volje politicara. To je dokaz koliko smo kao narod zaostali mentalno od ostatka svijeta. Nije ni cudo sto svi imalo pametni faataju se noge odavde i bjeze... Molim te lijepo, covjek je u 3 godine 20 puta objavljivao da ide rekonstrukcija koseva i svaki put slagao.. i sada... Novinari, politicari itd. je li iko od njih javno ga razapeo za ovo? Nije. TO je kkod nas normalna stvar da se petlja i laze i lazno obecava... u drugim zemljama ljudi zbog 15 eura potrosenog telefona drzavnog, daju ostavke... a ovdje
A ovdje bi ti zbog 15 eura više potrošenih rekli ma **** to pa nije milion :mrgreen: ili ona još žalosnija i ja bi uzeo da sam na njegovu mjestu :shifty: :roll: :facepalm: :facepalm: :facepalm: takav je mentalitet kod nas zatucan maksimalno!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 jul 2019, 11:31

Osim13 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:NS sredjuje zgradu, sredjuje povecanje plate uposlenicaima, bezbroj putovanja, sredjuje sve sto srediti moze sem onoga sto je u opisu njihovog posla. Strasno je to da sve u drzavi zavisi od politike i volje politicara. To je dokaz koliko smo kao narod zaostali mentalno od ostatka svijeta. Nije ni cudo sto svi imalo pametni faataju se noge odavde i bjeze... Molim te lijepo, covjek je u 3 godine 20 puta objavljivao da ide rekonstrukcija koseva i svaki put slagao.. i sada... Novinari, politicari itd. je li iko od njih javno ga razapeo za ovo? Nije. TO je kkod nas normalna stvar da se petlja i laze i lazno obecava... u drugim zemljama ljudi zbog 15 eura potrosenog telefona drzavnog, daju ostavke... a ovdje
Ma kakvi mi. U suštini ti jedino ostaju načini na koji su ovi naši izvukli Istok. Traži, vuci za rukav bori se sa strane, jer od tih gowana kako u NS tako i u lokalnim vlastima nećeš ništa dobiti. Mislim možeš, al jedino da se oni valo malo ugrade što znači = dobićeš neku deponiju sa hiljadu falinki, ili će se samo izliti ploča i ostaviti do onih tamo izbora.
cak ni to. Nije njima u tome fazon, nego sto ne znaju. Pa bolan jel ti znas da postoje nacelnici u Sarajevu koji ne znaju sta je opstinska, drzavna ili kantonalnna imovina, sta pripada jednoj drugoj ili trecoj vlasti i koje su njihove ingerencije? Znas li da npr koldzo od 2011 prepisuje budzet i projekte. Doslovno :D Brat je ispunio 11% budzeta od cega je 6% na plate ... I ljudi 8 **** godina za istu **** budalu glasaju i glasaju... i gfino odem i predam za vizu i do nove godine cu da se jedan dan dobro posereem prije granice i da odem u svijet gdje ljudi vide dalje od pola metra.
Ne znaju zavrsiti a haman ni poceti projekte, ne znaju ogranizovati papirologiju... zamisli opstina sama sebi problem pravi kod papira?
NARAVNO KADA SU U PITANJU tibra I SESTRINSKE FIRME, tu sve ide ko po loju.

I kada isces, na nos ti se nabije kasnije... osjetite a i osjetit cete tek svaku marku koju dobijete od politike.. vjeruj mi ;)
UstanikSBII je napisao/la:
A ovdje bi ti zbog 15 eura više potrošenih rekli ma **** to pa nije milion :mrgreen: ili ona još žalosnija i ja bi uzeo da sam na njegovu mjestu :shifty: :roll: :facepalm: :facepalm: :facepalm: takav je mentalitet kod nas zatucan maksimalno!
NACELNIK OPSTINE NG, inace uzdanica SDA, zgazio covjeka, rekao policiji da je covjek sa trotoara pao njemu pod auto u trenutku i da nije uspio zaustaviti se. Da je bilo kisa i maglovito.... evo godina poslije nije procesuiran. Inace, sve sto je rekao policiji je slagao.

Ni kiše, mi magle, ni trotoara, ni pada covjeka pod auto... i?
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 25 jul 2019, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2019, 11:33

.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jul 2019, 11:36

Koldzo jedino sto moze poslati su penzioneri na izlet na Igman. Za ostalo nije sposoban.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 jul 2019, 11:59

Da klub kod nas moze zaradjivati/egzistirati od prodaje karti, reklamnog prostora i ponekog rentanja stadiona sigurno bi prvo Sarajevo napravilo sebi manji stadion koji ce zadovoljiti kriterijume za odigravanja pretkola i play offa u euro takmicenjima. A ovako njima prvima godi da imaju besplatan stadion od grada i njegovo odrzavanje, u startu smanjeni troskovi.

Ovako vucarajmo repku na jednom stadionu, klubove u euro takmicenjima takodjer, sve davno receno i poznato svima nama. I na kraju se opet sve svodi na ono "j3bes stadion, daj da ja izborim Evropu pa makar isao u Zenicu", a klubovi i kvalitet fudbala trpe najvecim dijelom zbog infrastrukture, pored sudijske mafije i korupcije unutar Saveza.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 25 jul 2019, 12:26

“I ja sam razočaran kao i vi. Neka mi Nogometni savez kaže zašto Sarajevo i Celtic mogu igrati, a ne može reprezentacija”, poručio je Ajnadžić na početku obraćanja i dodao:

zamisli kada ti jedan nacelnik da ovakvu izjavu kakvi su ostali ljudi u SDA.

ZNACI NACELNIK NE ZNA DA STADIONI IMAJU KATEGORIZACIJE I DA ZA PRVO PRETKOLO(CELTIC) MOZE CAT2 A DA ZA REPREZENTACIJU TREBA CAT 3-4.

U svim zemljama EU bi bio na stubu srama zbog ove izjave i vjerovatno bi bio primoran podnijeti ostavku.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2019, 12:29

.

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 25 jul 2019, 12:37

Opet su najveći gubitnici navijači FKŽ. Mislili su i očekivali da ćemo igrati na Grbavici, radujući se da će odgledati neku evropsku utakmicu.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 jul 2019, 12:56

Smijali se nama govorili golubarnik i eto dje su sad dosli, da moraju u drugi grad ic.

-Ajnadzic i kompanija lopovi svoje vrste sto jes jes morali su obezbjedit da se moze makar 3 pretkolo igrat, al jbt eo realno da imas sve pare svijeta sta ces ti sa kosevom? Mozes samo srusit i sve nanovo pravit.

-Po meni realno dosta pitara deru kompleksi od lokacije. Kao dje cemo mi na otoku vamo tamo, a ono ustvari Kosevo zabit da ne moze bit veca. Ne postoji prakticno mjesto u gradu osim okolice stadiona sa kojeg ti nije daleko otic na Kosevo. Slijepo crijevo, ali nek je to opstina centar nemoj molim te gospoda, carsija, jalija....

-U nasoj ligi samo pucat MOLTON ROAD. Ko igra fife znat ce koji je stadion :D Svi u evropi prave takve, Slovenci, cesi, slovaci, rumuni...ha ja od 7 do 15 milja i izvoli.

-Ne znam zaista kako cete jer morate od 0, mi recimo imamo grbavicu nije old traford, ali jbg godinu po godinu pravi se lagano i jednog dana ce bit nesto. Zamislite da ste usli u grupe i sta bi onda ? Kao grad je duzan....e jes vala sve, prvi ja ne bi ulago u stadion. Sta grad boli ka.ra za stadion imaju sto i jednu precu stvar gdje mogu ulozit pare.

- Za kraj iskljucivi i najveci krivci za ovakvo stanje koje vam se desava ste vi sami. Od uprave do navijaca. Sve vrijeme se prave ludi i kontaju kao ma nase je to eo sad se i zove AFH, sta ima veze sto nije zvanicno ha hu....eh eto kad je vase sad fino put pod noge pa u Zenicu ko sto ste prije koju godinu u travnik. Umjesto da ste poceli pricu oko stadiona vi pravite kamp jer kao sto rekoh kontate "ma nase je to stipu suplju".
=\_1921_/=

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 25 jul 2019, 12:58

Osim13 je napisao/la:Neka neka, norod zno :)
Ili drzava za covjeka...
Ne znas ko je gori. Sve zapalit
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 jul 2019, 14:59

Nek smo i konama priuštili malo sreće :mrgreen:
Inače,stadioni se i prave mimo grada samo što mi u granap idemo sa autom,a do Koševa bi najradije helikopterom kakvim.
Allianz Arena u Torinu je na samom rubu grada, kao i Allianz Arena u Minhenu.
Doduše, oni imaju i savremeni gradski prijevoz za razliku od GRASovih pokretnih ubica.
Koliko nam je trebalo da sredinmo stadion za kategoriju 3 ? Čini mi se oko 1.1 mil. eura.
Bruka i sramota da u glavnom gradu nemaš pišljivih milion eura za renovirati stadion.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 jul 2019, 15:01

Svi se ibrete i opet za iste glasaju :lol:
Koji paradoks :lol:
Ma ja dosli sami na vlast :beba:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 jul 2019, 15:09

Kao da navijači mogu skinuti nekoga sa vlasti, tri hiljade bolesnika na Koševu će skinuti Ajnadžića? Uzmi da ih pola ne živi u toj opštini, dobiješ mizeran broj ljudi koji sutra na izborima neće glasati za njega zbog ove sadašnje situacije.

A gledajući društvene mreže, ma nema, 100k ljudi se diglo, lafo.

Isto vrijedi i za ostale klubove.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 jul 2019, 15:59

Raonffa je napisao/la:Kao da navijači mogu skinuti nekoga sa vlasti, tri hiljade bolesnika na Koševu će skinuti Ajnadžića? Uzmi da ih pola ne živi u toj opštini, dobiješ mizeran broj ljudi koji sutra na izborima neće glasati za njega zbog ove sadašnje situacije.

A gledajući društvene mreže, ma nema, 100k ljudi se diglo, lafo.

Isto vrijedi i za ostale klubove.
A ima dosta i do samog razmisljanja. Samo prati postove pitara..."nek nam kanton da zemlju" , "nek drzava napravi stadion", "nek opstina ulozi" " nek nam plate"....eto svi su duzni da njima daju sve ...kako da ne.

Tako nam je u svemu. Svi hoce da im neko nesto da.
=\_1921_/=

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.