Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

braco
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la braco » 30 avg 2020, 16:35

Format je napisao/la:
29 avg 2020, 23:32
Ma da al kad sam kod gledao bio je ispred u vezi . On pogba i bruno ne mogu igrat to je samoubistvo po meni
Dok ne vidimo necemo znati ali moze mozda i dijamant opcija:

——-Rashford—-Martial——-
————-——Bruno——————
——-Pogba——van de Beek—
——————Matić———————

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 30 avg 2020, 16:52

Thiago i van de beek? :hmmmmm:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 30 avg 2020, 17:36

Treba Thiaga ukrasti, malo da 'Pool poljuljamo. :kafa: :mrgreen:

Donny je odličan igrač i nema sumnje da bi bio top pojačanje, bez obzira što na njegovoj poziciji imamo i Brunu i Pogbu. Sezona je duga, a naši igrači klimavi, tako da imati i njega i njegovu polivalentnost može biti samo plus za ovaj roster. Inače on i Pogba sa Brunom teško da mogu igrati zajedno, a usudio bih se reći i nemoguće. Momak je uglavnom ofanzivno orijentisan igrač sa velikim work rateom, ali mora biti neko kao osigurač da bi se i on nalazio na terenu. Postoji i ova opcija što je braco postavio, da se igra u rombu gdje bi on i Pogba mogli djelovati kao dvije osmice box to box, ali to ćemo lahko srediti ako se on dovede. :mrgreen: Svakako me neće iznenaditi ako se i ovo izjalovi, jer konkretnog interesovanja još nema, a bukvalno da se ponudi 40 mil (što nije neka cijena za mladog i dobrog igrača danas) bio bi naš.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 30 avg 2020, 18:43

Pozdravljam ovaj potencijalni transfer Van de Beeka iz najmanje jednog razloga: manje minuta za antitalenta Freda. :thumbup:

Inače, dosta čudan izbor, pored svih drugih pozicija koje treba riješiti. Dobar je igrač, ali nije DM i nije bolji od Brune/Pogbe da bi zauzeo njihove pozicije. Mislim da je sličan tip igrača otprilike kao Herrera, dakle radilica, ali sa možda boljom tehnikom i pasom i slabijom defanzivom. Barem ga ja tako otprilike vidim iz onih utakmica u kojim sam ga gledao.

Naravno, sve pišem uz uslov da se ovo realizuje, a možda se piše o tom transferu samo da bi se pisalo, ne vidim još uvijek skroz ozbiljne izvore koji su prenijeli nešto konkretno.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 30 avg 2020, 20:34

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
30 avg 2020, 18:43
Pozdravljam ovaj potencijalni transfer Van de Beeka iz najmanje jednog razloga: manje minuta za antitalenta Freda. :thumbup:

Inače, dosta čudan izbor, pored svih drugih pozicija koje treba riješiti. Dobar je igrač, ali nije DM i nije bolji od Brune/Pogbe da bi zauzeo njihove pozicije. Mislim da je sličan tip igrača otprilike kao Herrera, dakle radilica, ali sa možda boljom tehnikom i pasom i slabijom defanzivom. Barem ga ja tako otprilike vidim iz onih utakmica u kojim sam ga gledao.

Naravno, sve pišem uz uslov da se ovo realizuje, a možda se piše o tom transferu samo da bi se pisalo, ne vidim još uvijek skroz ozbiljne izvore koji su prenijeli nešto konkretno.
Fabrizzio Romano je doata pouzdan :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 30 avg 2020, 20:46

Jest Romano pouzdan, ali nije prenio ništa konkretno u smislu realizacije transfera. Barem zasad. Kad kažem konkretno, nije mi dovoljno da prenese da postoji interes. Daleko je to od realizacije, pogotovo kad je United u pitanju. :D

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 30 avg 2020, 20:55

30 avg 2020, 20:46
Jest Romano pouzdan, ali nije prenio ništa konkretno u smislu realizacije transfera. Barem zasad. Kad kažem konkretno, nije mi dovoljno da prenese da postoji interes. Daleko je to od realizacije, pogotovo kad je United u pitanju. :D
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 30 avg 2020, 20:56

Izgleda da je gotovo. Holandski telegraf prenio da su našli dogovor.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 30 avg 2020, 20:58

Zonked je napisao/la:
30 avg 2020, 20:55
30 avg 2020, 20:46
Dobro, stiglo je otprilike do iste faze kao i sa Sanchom. Personal terms. :D

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 30 avg 2020, 21:07

Da upravo to i ni sekunde se ne bih iznenadio da se ovo razvuce jos nekih 10 dana cisto da Ed ubije svaku draz transfera
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 30 avg 2020, 21:13

Da su normalni da pokupe i Tiaga i onog malog Regilona.

Njih dvojica i Doni 100 miliona, a dobio si na širini odlično.

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 30 avg 2020, 21:30

Regilona da ali Thiago mislim da s DvB ta prica zavrsava

Bruno
Pogba
Matic
DvB
Fred
McT

Da ne zaboravim asove Lingarda i Pereiru naravno

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 30 avg 2020, 21:36

Regulion i Upamecano i sve im je
Oprosteno
Zeljeznicar! 1921 !

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 30 avg 2020, 21:39

Ma jok, ponudili su 40m eura, gotov je transfer
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 30 avg 2020, 21:45

Reguilon vec ima smisla, DvB je neko ko puno daje na sredini i neko je gore dobru paralelu povukao sa Herrerom, s tim da Nizozemac zna odigrati i ofanzivnije uloge. Ali deff onako na prvu malo cudan transfer s obzirom da bi sredina sa njim, Pogobm i Brunom na papiru izgledala preofanzivno. Moguce da se drugacija filozofija sprema Pogbi i Van Der Beeku, nesto sto smo gledali sa Pogbom i Maticem.

Ali hajde bar se nesto desava...
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 30 avg 2020, 21:47

Goal je objavio da smo skoro sve završili za holandeza, po meni je ovo mislim realno, jer su ozbiljniji sajtovi i novinari, nisu neki blogovi sa 2,5 čitaoca. Jedino što mi je iskreno žao jeste što gubimo i dalje vrijeme sa Borusiom oko Sancha, kojeg evidentno ne žele da prodaju, a dani prolaze bezveze za transfere koje smo mogli do sada završiti.

EDIT: Evo još jači izvor: https://www.bbc.com/sport/football/53969064

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 30 avg 2020, 22:14

Ovo je ocigledno gotovo, jedino ako se Ed ne napije veceras pa krene s kurcenjem tipa 35mil.

Sada ili im daj 120 milki za Sanca ili sahrani pricu za sva vremena, ne treba gubiti vrijeme jer ne vidim nijedan smislen razlog zasto bi BvB bio prisiljen prodati za manje ukoliko steknu utisak da gube vrucu musteriju.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 30 avg 2020, 22:15

Rooney88 je napisao/la:
30 avg 2020, 21:45
Ali deff onako na prvu malo cudan transfer s obzirom da bi sredina sa njim, Pogobm i Brunom na papiru izgledala preofanzivno. Moguce da se drugacija filozofija sprema Pogbi i Van Der Beeku, nesto sto smo gledali sa Pogbom i Maticem.
Nije cudan transfer nego je ovo ono sto navijaci traze godinama a nisu navikli da dobiju a to je kvalitetno sirenje rostera pa je zato vecini cudno i pitaju se gdje ce igrati ne mogu da ga uklope pored Brune i Pogbe zato sto je postala konstanta da "skuplje" pojacanje Uniteda ide automatski u pocetnih 11 sto ovdje nije slučaj ali ce se naigrati to nije upitno

---(Fred-McT-DvB)Pogba---Matic(Fred--McT)
---------------------------------Bruno(Pogba-DvB)

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 30 avg 2020, 22:23

Zonked je napisao/la:
30 avg 2020, 22:15
Rooney88 je napisao/la:
30 avg 2020, 21:45
Ali deff onako na prvu malo cudan transfer s obzirom da bi sredina sa njim, Pogobm i Brunom na papiru izgledala preofanzivno. Moguce da se drugacija filozofija sprema Pogbi i Van Der Beeku, nesto sto smo gledali sa Pogbom i Maticem.
Nije cudan transfer nego je ovo ono sto navijaci traze godinama a nisu navikli da dobiju a to je kvalitetno sirenje rostera pa je zato vecini cudno i pitaju se gdje ce igrati ne mogu da ga uklope pored Brune i Pogbe zato sto je postala konstanta da "skuplje" pojacanje Uniteda ide automatski u pocetnih 11 sto ovdje nije slučaj ali ce se naigrati to nije upitno

---(Fred-McT-DvB)Pogba---Matic(Fred--McT)
---------------------------------Bruno(Pogba-DvB)
To je to... kod nas je prvo gdje ga ugraditi u prvih 11, a to što je na klupi propuh, nikom ništa...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 30 avg 2020, 22:23

Ma dobar je on, ne tvrdim uopste da ne moze pomoci. Itekako zna potrcati, oduzeti loptu, uklizati i kidati tudje kontre. Nije on bas na centralnoj, ili nesto povucenijoj od AMFa, roli bez referenci. Samo kazem da je sredina sa njim, Pogbom i Brunom na papiru stvarno mocna, vidjet cemo kako ce to izgledati na terenu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.