Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Doktorski, napokon cestitke selektoru i igracima na borbenosti
Nad tobom sunce najljepše sja
protiv Gibraltara Sulejman Krpić postiže hettrik!
Sarajevski lobi je držao Safeta na klupi, sada drži Mehmeda. Oba trenera dno dna evropskog fudbala i mi smo te sreće da su nas oni vodili.
Treba stranca dovesti jer ih ima masa zainteresiranih da vode repku kao BiH, nebitno da li je plata 1000 ili 5000 eura
Treba stranca dovesti jer ih ima masa zainteresiranih da vode repku kao BiH, nebitno da li je plata 1000 ili 5000 eura

Posljednjih 10 minuta je usrao i sefa i stanicu! Dati mu otkaz i protjerati ga u Francusku, zna jezik, taman ce se uklopiti tamo jer je pickica kao i oni! Yebo te Bicakcic umjesto Izeta! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nidje veze. Ovo je tehnicki super postavljeno i cestitke treneru. Nemam zamjerki. Borbenost je na nivou bila.Neutral je napisao/la:Sarajevski lobi je držao Safeta na klupi, sada drži Mehmeda. Oba trenera dno dna evropskog fudbala i mi smo te sreće da su nas oni vodili.
Forumasi nemogu da skontaju da mi nismo neka velesila fudbala. Ova igra i ovaj rezultat su idealni. Mislim da bi i Guardiola i Mourinho potpisali ovakav rezultat pred utakmicu u Grckoj sa timom kojim BiH raspolaze.
Grčka velesila fudbaladsulejm je napisao/la:Nidje veze. Ovo je tehnicki super postavljeno i cestitke treneru. Nemam zamjerki. Borbenost je na nivou bila.Neutral je napisao/la:Sarajevski lobi je držao Safeta na klupi, sada drži Mehmeda. Oba trenera dno dna evropskog fudbala i mi smo te sreće da su nas oni vodili.
Forumasi nemogu da skontaju da mi nismo neka velesila fudbala. Ova igra i ovaj rezultat su idealni. Mislim da bi i Guardiola i Mourinho potpisali ovakav rezultat pred utakmicu u Grckoj sa timom kojim BiH raspolaze.

Ova Grcka je u rangu Estonije! Samo nek se luzeri tjese, kako ovo nije lose na kraju! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Juventinisimo
- Kontakt:
Najbolja utakmica od dolaska na klupu repke...i opet nedovoljno za pobjedu..prepick4sto igranje u zavrsnici...cigani k'o cigani, razyebani bili sa svih strana, provukose se.. 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Mehmede. Ne trazim 100 postotnu utakmicu, i razumijem da ce se desiti crne rupe.. ali dragi Mehmede na minut i pol do kraja nadoknade, zasto ne pokazujes igracima da idu ka zastavici kad imamo loptu, da je drzimo sto dalje od naseg gola. Zasto mi igramo posession fudbal, i vracamo nazad loptu na nasu polovinu?
Ako si vec uveo Djurica, onda neke lopte idu na njega, da je gradi, da se drugi otvore. On nije nikakvu ulogu imao. Bicakcica da ne komentarisem. Totalan promasaj. Zasto ne uvesti Susica, Milicevica, Stevanovica... i dati mu direkcije da cim osvojimo loptu trci naprijed?
Trece, kako se moze dopusiti da Tzavellas stoji SAM ispred naseg sesnaesterca? Nijedan igrac nije ni blizu njega, i jos dvojice drugi grka. Svi gledaju loptu i aut, niko ne gleda da uzme igraca. Morao si im to ukazati. Ako jesi i oni nisu culi onda ti taj segment halalim.
Na kraju smo sami sebi skinuli gace. Pobjedite u Zenici u junu i sve ce biti oprosteno...ali do tad..
Ako si vec uveo Djurica, onda neke lopte idu na njega, da je gradi, da se drugi otvore. On nije nikakvu ulogu imao. Bicakcica da ne komentarisem. Totalan promasaj. Zasto ne uvesti Susica, Milicevica, Stevanovica... i dati mu direkcije da cim osvojimo loptu trci naprijed?
Trece, kako se moze dopusiti da Tzavellas stoji SAM ispred naseg sesnaesterca? Nijedan igrac nije ni blizu njega, i jos dvojice drugi grka. Svi gledaju loptu i aut, niko ne gleda da uzme igraca. Morao si im to ukazati. Ako jesi i oni nisu culi onda ti taj segment halalim.
Na kraju smo sami sebi skinuli gace. Pobjedite u Zenici u junu i sve ce biti oprosteno...ali do tad..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Super postavio i onda otisao u lozu da gleda utakmicu. Nije njegova obaveza samo da izdiktira sastav i formacijku prije utakmice i da gleda, sta je sa ucescem u jednoj utakmici u kojoj trener moze svojim odlukama da promjeni tok utakmice.
Sve sto je dobro uradio pored pocetak utakmice sa postavom i sastavom, zasrao je u zadnjih 10 minuta uvodjenjem Djurica i Bicakcica, gdje smo dobili nesposobne igrace koji treba da zavrse kontru kojim cemo dotuci protivnika.
Sve sto je dobro uradio pored pocetak utakmice sa postavom i sastavom, zasrao je u zadnjih 10 minuta uvodjenjem Djurica i Bicakcica, gdje smo dobili nesposobne igrace koji treba da zavrse kontru kojim cemo dotuci protivnika.
Nije velesila sigurno. To uopste nije navedeno gore ali je puno blize nasem rangu zelio ti to priznati ili ne. Pogledaj utakmicu ponovo i objektivo ocijeni trenerski posao i postavku igre. Ova borbenost i postavka je veliki udio trenera.Neutral je napisao/la:Grčka velesila fudbaladsulejm je napisao/la:Nidje veze. Ovo je tehnicki super postavljeno i cestitke treneru. Nemam zamjerki. Borbenost je na nivou bila.Neutral je napisao/la:Sarajevski lobi je držao Safeta na klupi, sada drži Mehmeda. Oba trenera dno dna evropskog fudbala i mi smo te sreće da su nas oni vodili.
Ako gledas na onaj nesretni gol u 95. minuti kako bi ocijenio trenera onda stvarno nemam sta reci.
Zadnja izmjena: dsulejm, dana/u 13 nov 2016, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
A prije toga šanse prvotimaca Džeke (1 na 1 sa golmanom), Pjanić maši nemoguce sa peterca, Ibišević glavom preko gola, sve redom šanse da završimo utakmicu - to ništa jeldeMozambik je napisao/la:Super postavio i onda otisao u lozu da gleda utakmicu. Nije njegova obaveza samo da izdiktira sastav i formacijku prije utakmice i da gleda, sta je sa ucescem u jednoj utakmici u kojoj trener moze svojim odlukama da promjeni tok utakmice.

Krivi su Bič i Djurić koji odigraše 5 minuta

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Doktorski je odradio taktiku večeras. Jbg nije on kriv što ide lopta koja ulazi jednom u 10 godina u 96. Minuti
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zalosno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Sve se slazem, al realno katastrofalne izmjene , zatvara igru hoce na kontre a u igru ubacuje Bicakcica i Djurica kontam usli radi skoka medjutim nije ni to gurnuti su naprijed.Virtu4l je napisao/la:Fantastična utakmica, postava maestralna. Šteta jer smo imali pobjedu u džepu, ali bod je ok, dobiti ova g0vna u Zenici i to je to.
I da, ne odgovarajte pitarima, znamo zašto su oni tu.
Ko je krivio Bicakcica i Djurica?let3 je napisao/la:A prije toga šanse prvotimaca Džeke (1 na 1 sa golmanom), Pjanić maši nemoguce sa peterca, Ibišević glavom preko gola, sve redom šanse da završimo utakmicu - to ništa jelde![]()
![]()
Nisu oni krivi sto su igrali to sto nije u njihovoj mogucnosti. Ponavljam postavka i izbor igraca su bili dobri, ali odluke u zadnjih 10 minuta uzasno lose. Ako si promasio neke sanse, to ne znaci da trebas stati zadnjih 10 minuta i reci pa eto jbg promasio sam sanse valjda ce biti dovoljno. Trebas igrati 95 minuta, i trener treba donositi odluke 95 minuta.
- Incognito87
- Kontakt:
Iznenađujuće dobro je vodio utakmicu. Za večeras se nema šta prigovoriti. Nakon onoliko promašaja iz čistih situacija, moralo se ovo desiti. Yebi ga. Uz amatersko suđenje, ništa drugo se nije ni moglo očekivati.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Da je ubacio Milicevica umjesto Vede,pogotovo poslije Dzekinog crvenog ne bi mu se imalo sta prigovorit,ovako se posrao na svoj rad 

Kad lahko uzimaš posjed i kad oni ne mogu ni doći u situaciju da naprave ubačaj i mi ne igramo na ubačaje u napadu jel tebi logično da ubaciš štopera na krilo i Đurića u napad, da se igra na čuvanje lopte pri prednosti u napadu i da u korneru loptu čuva, fakin Zukanović, 110 m od svog gola? Svakako, ocjena za njegov posao danas nije 5, a nije vala ni visoka.dsulejm je napisao/la: Nije velesila sigurno. To uopste nije navedeno gore ali je puno blize nasem rangu zelio ti to priznati ili ne. Pogledaj utakmicu ponovo i objektivo ocijeni trenerski posao i postavku igre. Ova borbenost i postavka je veliki udio trenera.
Ako gledas na onaj sretni gol u 95. minuti kako bi ocijenio trenera onda stvarno nemam sta reci.
Slijedom takve logike možemo zakljuciti da je selektor kriv što nismo na vrijeme zabili još jedan gol i zakljucali utakmicuMozambik je napisao/la:Ko je krivio Bicakcica i Djurica?let3 je napisao/la:A prije toga šanse prvotimaca Džeke (1 na 1 sa golmanom), Pjanić maši nemoguce sa peterca, Ibišević glavom preko gola, sve redom šanse da završimo utakmicu - to ništa jelde![]()
![]()
Nisu oni krivi sto su igrali to sto nije u njihovoj mogucnosti. Ponavljam postavka i izbor igraca su bili dobri, ali odluke u zadnjih 10 minuta uzasno lose. Ako si promasio neke sanse, to ne znaci da trebas stati zadnjih 10 minuta i reci pa eto jbg promasio sam sanse valjda ce biti dovoljno. Trebas igrati 95 minuta, i trener treba donositi odluke 95 minuta.

Takva logika pociva na aparatima, brate

Zadnja izmjena: let3, dana/u 13 nov 2016, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Homelander, Proximic i 19 gostiju.