Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Nerminovic
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Nerminovic » 21 jan 2015, 19:18

Kaunas je napisao/la:
Armala je napisao/la:Bas me je steglo u prsima kad sam vidio da pokazuje Toromanovicu 2 minute, fakat tuga, jad i cemer .

Gledas i ne vjerujes da svira.

Ako neko zna Vrazalica nek mu kaze da ako voli Bosnu da se oprosti od repke
Ima Vrazalic fb profil, ajde da mu svi to napisemo
:stop: :stop: :stop: :stop:

ne valja vam to
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 21 jan 2015, 19:19

harry_90 je napisao/la:Momci imaju i dalje moju podrsku,ali Vrazalic vise ne,kostao me je zivaca nenormalno..ogranicen i nesposoban..golman sastavlja noge ,on puca pravo i njega..

I da ja sad mislim kako je Vrazalicu,nek on pomisli kako je nama sto zbog njegovih gresaka i fulanih golova mi se oprastamo sa svjetskog prvenstva..
Krajnje debilan post....covjek je eto namjerno promasio..
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 21 jan 2015, 19:19

Boli mu k.urac sto je Vrazalicu tesko, nije mu sigurno teze nego meni

Tri utakmice nam ujeba svojim promasajima zicera

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 21 jan 2015, 19:19

emil02in je napisao/la:SUDIJE JESU GRIJEŠILE NA OBE STRANE,ALI SAMO ĆORAV ČOVJEK NE VIDI KAKO SU ODREDILI POBJEDNIKA KOD 2 GOLA RAZLIKE ZA NAS
I jos na kraju svira ono probijanje Malinoviću a lik rukama ide na njega :clap:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 21 jan 2015, 19:19

vece kradje odavno nisam vidio, bruka nevidjena toliko imam reci, a igracima nista ne zamjerim, pa cak ni jbnm vrazalicu...ne mozes kad te sudije ubiju u pojam :oops: :oops:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jan 2015, 19:19

Nema ga jer mu se ne igra za repku. :puke:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 jan 2015, 19:20

Jedan od sudija je navlacio cijelu utakmicu i presudio u zadnjih 5 minut. Kod rezultata 24:22 on sudi nepostojici faul Toromanovic + iskljucenje + sedmerac. Cudim se da su svi igraci ostali smireni do kraju i da nisu bar nekom **** matar. Tunis je igrao prljavo samo nasi momci su fizicki jaci na crti posebno i mogli su ih posteno razbit mada to vjerovatno sudija nebi ni dozvolio. Jednu **** utakmicu do sada nismo imali kvalitetne sudije.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jan 2015, 19:20

Ono Toromanovicevo je u rukometu nekad faul, nekad ne, nekad mozes svirati da je gol , a da nije faul, a nekad ako profula mozes svirati penal, mozes uz penal dati i dvije minute, a ako neces i ne moras.

Ne znam jel neko primjetio kako kada mi pucamo penal gore tece kazna igracu Tunisa? Hahaha koja lakrdija. Covjeku tece kazna dok je stala igra i dok se nas namjesta pola minute da opuca.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 21 jan 2015, 19:21

Mozambik je napisao/la:Boli mu _ sto je Vrazalicu tesko, nije mu sigurno teze nego meni
Sigurno.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 21 jan 2015, 19:21

konacno sm o zasluzili pobjedu sudija sudija i opet sudija suludo je bilo sta reci,Svaka cast momcima sem rukfasu njega treba u lud zbunjen i kapak **** nas se momacki. :kafa: :rol:
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 21 jan 2015, 19:21

Koji kretenluk, i vi sebe nazivate navijacima?

Ja svakom nasem igracu i cijelom timu skidam kapu, krivo mi jeste ali na greskama se uci i ovi porazi su samo danak neiskustvu a nikako ne pokazuje (ne)kvalitet naseg tima.

Poslije svega sto su momci uradili vi im psujete i vrijedjate ih...ma kakvi, mi smo dzubrad, bolje i ne zasluzujemo.
FK Željezničar
Chelsea FC

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 21 jan 2015, 19:22

Mozambik je napisao/la:Boli mu k.urac sto je Vrazalicu tesko, nije mu sigurno teze nego meni

Isto ko Prce, Terzic, Peric, portugalske sudije, austrijski golman, tunižanski golman ... jel treba još nabrajti???

SempreJuve
Kontakt:

Post Postao/la SempreJuve » 21 jan 2015, 19:22

Mozambik je napisao/la:Boli mu k.urac sto je Vrazalicu tesko, nije mu sigurno teze nego meni

Kako si ti glup momak :o :o

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 21 jan 2015, 19:23

tuzlak1987 je napisao/la:Ono Toromanovicevo je u rukometu nekad faul, nekad ne, nekad mozes svirati da je gol , a da nije faul, a nekad ako profula mozes svirati penal, mozes uz penal dati i dvije minute, a ako neces i ne moras.

Ne znam jel neko primjetio kako kada mi pucamo penal gore tece kazna igracu Tunisa? Hahaha koja lakrdija. Covjeku tece kazna dok je stala igra i dok se nas namjesta pola minute da opuca.
Kako faul?? pa nije ni bilo kontakta..
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 jan 2015, 19:23

Tesko je ostati smiren nakon ove vrlo cudne utakmice.
Ja sam jos uvijek pod dojmom i u nevjerici.

Mnogo smo lopti prodali, mnogo smo sansi promasili ali na kraju smo opet imali priliku da obezbijedimo pobjedu, no bahatost sudija kao i pojedinih igraca iz naseg tabora su nas kostali naredne runde takmicenja.

Cijelo prvenstvo smo konstantno gubili lopte i to ne malo lopti, nego uvijek preko 10.
Crne rupe u razmaku od 5-8 minuta bez postignutog gola su standardno bile prisutne pa se u takvom slucaju i ne moze ocekivati nista vise od casnog poraza.

Opet ne treba biti previse nezadovoljan jer je i sami odlazak na turnir veliki uspjeh ali definitivno ostaje gorak ukus jer se moglo uraditi vise nego sto je uradjeno.
Uostalom, tako nam je sa svakom reprezentativnom ekipom.

Znam ja nas, je*o ti nas! :bih:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

SimkeSamke
Kontakt:

Post Postao/la SimkeSamke » 21 jan 2015, 19:23

zato ce fino leci 10 MIL na racun saveza i ovo ce se proglasiti najboljim svjetskim prvenstvom ikada :roll: :roll:

isto tako terzic, kad smo se vracali i spustili na -1 on uzima da izvede sedmerac.. a ima 2/4 u prve dvije tekme :clap: :clap:

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 21 jan 2015, 19:24

Keenan.- je napisao/la:Koji kretenluk, i vi sebe nazivate navijacima?

Ja svakom nasem igracu i cijelom timu skidam kapu, krivo mi jeste ali na greskama se uci i ovi porazi su samo danak neiskustvu a nikako ne pokazuje (ne)kvalitet naseg tima.

Poslije svega sto su momci uradili vi im psujete i vrijedjate ih...ma kakvi, mi smo dzubrad, bolje i ne zasluzujemo.
Svaki put ucimo i nikako da naucimo :facepalm:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 21 jan 2015, 19:25

corleone87 je napisao/la:Terzić imo do ove utakmice 2/4 sedmerce i opet suta i sad ima 2/5 :damn:
Bas sam i ja to konto kad je uzeo loptu da puca. Ybte dao bi habib 3/5
From father to son

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 jan 2015, 19:25

ama pustite sad igrace....ja sam kritikovao Vražalića citavo prvenstvo onako u huji dok traje utakmica, ali to nema veze

treba postaviti precizna pitanja selektoru Markoviću:

"Gospodine Dragane, objasnite javnosti kako to da 5 puta imamo igraca više i niti jednom ne znamo dati gol, štaviše primamo golove kad imamo igraca više? kako to objašnjavate ? jesu li za to sudije krive? "

"Objasnite javnosti kako to uopšte nemamo alternativu za Vražalića i Prcea zbog kojih naša igra ocigledno trpi...vi ste selektor, vi ste pozvali ove igrace, oni sami sebe nisu pozvali"...gdje je rezervno krilo
Zadnja izmjena: let3, dana/u 21 jan 2015, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 jan 2015, 19:26

Kako iko moze ista prigovoriti ovoj reprezentaciji? Sa minimalnim ulaganjima u sport, sa izuzetnom borbenoscu, uz male padove sto je normalno za debitanta na velikom takmicenju, neko se nadje pametan da psuje zivo i mrtvo igracima? Nemojte ni pratiti ovaj sport, a sizofreniju lijecite na drugom mjestu, mada nema lijeka za sizofreniju. U najbitnijoj utakmici na prvenstvu, izgubili smo nakon previse sudijskih gresaka. Greske se desavaju u svakom sportu, ali ovo veceras je kradja epskih omjera, a i pored toga smo mogli pobijediti. Toromanovic nije zasluzio 2 minuta, neko napisao kao bio u 6 metara, pa zbog toga se ne dobijaju 2 minute, pogotovo ako nekog ne dodirnes. Benko je obranio sut, sudija sudi sedmerac i iskljucuje Toreta, pa to je za svaku osudu, a to je samo jedan primjer kradje. Na drugoj strani, dozvolili su da Tunis saketa nase igrace. Rukomet je grub sport, ali je neposteno da jedna ekipa smije tuci, a druga i za najmanji kontakt dobija faul, penal ili iskljucenje. Niko nas na prvenstvu nije nadigrao, to je meni dovoljno da budem sretan zbog ovih nasih mladica. Nema tu mnogo veterana, ova ekipa ce proci jos sigurno 2 ciklusa sa malim promjenama, ali generalno, jako dobro se radi u reprezentaciji. Dok je tako, imat ce moju podrsku, a ovim sizofrenicarima bi bolje bilo da potraze pomoc na nekoj lokalnoj psihijatriji, a ne uz male ekrane (necu reci na tribinama, jer sumnjam da je iko od njih pogledao utakmicu uzivo, dajem ruku da ni pravila ne znaju), jer ova ekipa ne zasluzuje da ih takvi prate.

VOLIM TE BIH!!!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.