NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
jel ferenc ista pokazo,koliko je utakmica odigro??
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
vjeruj nisam ga ni pitoekran je napisao/la:Fatko je napisao/la:jutros sam sjedio sa Đelmom i Nezom oni idu sigurno tako su mi rekli kako sam cuo ide i Mesi izleda i Masic al neznam dali je sigurno za Masica Mujica je mislim potpiso al nije im fer izgleda da su mu spustili cijenu ipak je on tu predugo i nije to zasluzio ako je istina al opet zeznuta je danas finaciska situacija tako nemoze covjek biti pametan izgleda da ce biti svasta ovog prelaznog roka huhu nadam se da ce nas ljudi napravit prave poteze
Gdje ide Đelmić?

ferenc je zabiljezio samo tri nasupa za zvijezdu,neznam sta da kazem momaki ima potencijala ako ostane i sledecu sezonu sigurno ce imati vecu minutazuRosas7 je napisao/la:jel ferenc ista pokazo,koliko je utakmica odigro??
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
izgleda i hamza ostaje,nezi sve najbolje bolje mu je i u prvoj ligi nego da grije klupu u zvijezdi..bice zanimljivo vjerujem u kuntica on je dobar strucnjak slozio nam je ekipu i kada nam fali tri igraca ,na klupi imamo dobre zamjene i izostanak se nikad ne osjeti.nadam se da ce se kostur zadrzati a ove sto su malo igrali zamijeniti sa dobrim provjerenim igracima skromno od mene nema sta
a masic nece nigdje ostaje on nebi on nigdje imao mjesta osim kod kuntica

a masic nece nigdje ostaje on nebi on nigdje imao mjesta osim kod kuntica

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ne znam, a u stvari znam, što spominješ Brčkalića, za njega te niko nije ništa pitao. Nadam se da on neće biti ni blizu Zvijezde baš kao i njegov menadžer!sony_91 je napisao/la:Kitić je inače igrač kalesijske Bosne. A pasovi ok, ali on je jučer igrao samo kada je imao loptu, može on bolje ali eto, u srijedu su svi oni imali utakmice, Brčkalić npr. odigrao cijeli susret za Jedinstvo u Vogošći i tako, pa to može biti razlog nedostatka "trke" jučer
-
- Kontakt:
Kakva je situacija sa Emirom Halilovicem ?????
A sto se tice smanjenja ugovora Muji, on je bio medju placenijim igracima Zvijezde,ali zadnju sezonu i nije bio bas na nivou,nije bio toliko ni standardan tako da je i logicno da mu smjanje ugovor.Da su mu drasticno smanjili ugovor ne bi on ostajao u Zvijezdi nego trazio drugi klub,njemu je dobro i sa smanjenim ugovorom.Pa bolje je taj visak novaca usmjeriti Halilu kako bi ga zadrzali i ove sezone.
A sto se tice smanjenja ugovora Muji, on je bio medju placenijim igracima Zvijezde,ali zadnju sezonu i nije bio bas na nivou,nije bio toliko ni standardan tako da je i logicno da mu smjanje ugovor.Da su mu drasticno smanjili ugovor ne bi on ostajao u Zvijezdi nego trazio drugi klub,njemu je dobro i sa smanjenim ugovorom.Pa bolje je taj visak novaca usmjeriti Halilu kako bi ga zadrzali i ove sezone.
Ma napisao sam zbog toga jer je @astra1922 pisao o spremi fizičkoj i napisao sam o pomenutnom igraču jer se od njega i još par njih i moglo samo očekivati da su spremni da odigraju dva poluvremena na istoj razini, dok ostali nisu jer se ne radi toliko ozbiljno u ekipama koje se takmiče u kantonalnim ligamazmaj od b. je napisao/la:Ne znam, a u stvari znam, što spominješ Brčkalića, za njega te niko nije ništa pitao. Nadam se da on neće biti ni blizu Zvijezde baš kao i njegov menadžer!sony_91 je napisao/la:Kitić je inače igrač kalesijske Bosne. A pasovi ok, ali on je jučer igrao samo kada je imao loptu, može on bolje ali eto, u srijedu su svi oni imali utakmice, Brčkalić npr. odigrao cijeli susret za Jedinstvo u Vogošći i tako, pa to može biti razlog nedostatka "trke" jučer
danas se igraci uzisli pravo cijeli dan po gradu ih vidam...pregovori u punom jeku
..znali neko do kada ce biti na pauzi

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
HALILE OSTANI !
-
- Kontakt:
Da li je istina da je Halilovic sve dogovorio sa upravom Sarajeva?
-
- Moderator
- Kontakt:
Vrlo mogućeseven je napisao/la:
Mujo-- Gradina

a i sa Jaskom smo u kontaktu

a za Muju.. zamolio bih nekog da napiše malo u kakvoj je formi i to

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
nije istina, on ima dogovor sa Padebornom NJemačkim drugoligašem, bio bi lud kad bi se ugovorom vezao sa Sarajevom i prokockao cvajtu, al' ko zna šta je u glavi fudbalera, poznati su po "bistrini" umaFMBosnia Admin je napisao/la:Da li je istina da je Halilovic sve dogovorio sa upravom Sarajeva?
e ovako gradini prvo sve najbolje u sledecoj sezoni i pozelio bih joj da sto duze ostaneBenjo_AFC86 je napisao/la:Vrlo mogućeseven je napisao/la:
Mujo-- Gradina
a za Muju.. zamolio bih nekog da napiše malo u kakvoj je formi i toastra izvoli
moje misljenje je da gradina nema sta traziti u premijer ligi ako se ne pojaca sa bar 5 igraca sa premijerligaskim iskustvom,sto znaci mujo u kakvoj god je formi bice najbolji igrac od svih igraca u gradini sada...mujo ima dugogodisnje iskustvo igranja premijer lige dobro poznaje vecinu igraca trenera klubova sudija tako da bi on bio pravo i istinsko pojacanje za gradinu.ja mislim da nece otici i da ce ostati kod nas jer ovaj ugovor sto mu je ponuden vjeruj da mu gradina nemoze ponuditi vise,jedino bi moglo presuditi blizina kuce i porodice pa da dode u gradinu
sto se tice forme mujo je bio standardan tri i po sezone kod nas dok je zadnju polusezonu saro tako da je dosta utakmica poceo na klupi medutim kad god je usao u igru dosta je pokazao..eto toliko znaci do para je ako ponudite i njemu i jasku vise od nas dobicete ih.zvijezda je ove godine sve ugovore stavila na reviziju tako da nikome nije ponuden veci ugovor samo isti ko dosad i manji,tako da i ove godine nema evrope

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ako je dogovorio sa perbornom imali obestecenja ili je on samo probu dogovorioseven je napisao/la:nije istina, on ima dogovor sa Padebornom NJemačkim drugoligašem, bio bi lud kad bi se ugovorom vezao sa Sarajevom i prokockao cvajtu, al' ko zna šta je u glavi fudbalera, poznati su po "bistrini" umaFMBosnia Admin je napisao/la:Da li je istina da je Halilovic sve dogovorio sa upravom Sarajeva?
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
bez obeštećenja nakon isteka ugovora, a to je na zimuastra1922 je napisao/la:ako je dogovorio sa perbornom imali obestecenja ili je on samo probu dogovorioseven je napisao/la:nije istina, on ima dogovor sa Padebornom NJemačkim drugoligašem, bio bi lud kad bi se ugovorom vezao sa Sarajevom i prokockao cvajtu, al' ko zna šta je u glavi fudbalera, poznati su po "bistrini" umaFMBosnia Admin je napisao/la:Da li je istina da je Halilovic sve dogovorio sa upravom Sarajeva?
e ja bi mu sada trazio da potpise novi dvogodisnji ugovor ili ce na tribine kada pocne prvenstvo 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
Hvala na cestitkamaastra1922 je napisao/la:e ovako gradini prvo sve najbolje u sledecoj sezoni i pozelio bih joj da sto duze ostaneBenjo_AFC86 je napisao/la:Vrlo mogućeseven je napisao/la:
Mujo-- Gradina
a za Muju.. zamolio bih nekog da napiše malo u kakvoj je formi i toastra izvoli
moje misljenje je da gradina nema sta traziti u premijer ligi ako se ne pojaca sa bar 5 igraca sa premijerligaskim iskustvom,sto znaci mujo u kakvoj god je formi bice najbolji igrac od svih igraca u gradini sada...mujo ima dugogodisnje iskustvo igranja premijer lige dobro poznaje vecinu igraca trenera klubova sudija tako da bi on bio pravo i istinsko pojacanje za gradinu.ja mislim da nece otici i da ce ostati kod nas jer ovaj ugovor sto mu je ponuden vjeruj da mu gradina nemoze ponuditi vise,jedino bi moglo presuditi blizina kuce i porodice pa da dode u gradinu
sto se tice forme mujo je bio standardan tri i po sezone kod nas dok je zadnju polusezonu saro tako da je dosta utakmica poceo na klupi medutim kad god je usao u igru dosta je pokazao..eto toliko znaci do para je ako ponudite i njemu i jasku vise od nas dobicete ih.zvijezda je ove godine sve ugovore stavila na reviziju tako da nikome nije ponuden veci ugovor samo isti ko dosad i manji,tako da i ove godine nema evrope

A ja sam čuo prije jedno 10tak min da je Mujo produžio ugovor sa vama .. sad to je sve rekao kazao

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
stav dijela uprave je da je 7. mjesto za Zvijezdu skupa investicija i da se treba zadovoljiti i nižim mjestom za manje pare, pozdravljam ovu politiku oko novih ugovora : odmah se izjasni uzimaš ili ne, ako ne onda doviđenja, nema čekanja da se vrate sa proba
-
- Kontakt:
Kada bi zadrzali sve kljucne igrace uz tri prava pojacanja u svakoj liniji siguran sam da bi izborili Evropu,jer trener Kuntic ce svojim znanjem nadomjestiti neke nedostatke u igrackom kadru Zvijezde.
Ne slazem se da je skupo sedmo mjesto,mislim cak sta vise sada imali jeftiniju ekipu nego u prvom djelu sezone,nego smo odlicno igrali i ostavrili sedmu poziciju.Mi smo sada manje potroslili para za igrace nego prijasnjih sezona kada smo imali slabiji plasman.
Ako dovedes tri prava fudbalera i platis ih po 50 hiljada (3 X 50= 150 hiljada),to bi sve duplo naplatio od UEFE igrajuci Evropu.
U ostalom da nasi nemaju evropske ambicije,ne bi aplicirali kod fudbalskog saveza za dobivanje UEFA licence.Sada je druga stvar sto je nama prioritet infrastruktura a na drugom mjestu Evropa ako se moze dohvatiti.Ne bih rekao da se nasi unaprijed odricu Evrope,nego jednostavno ne zele stavljati pritisak pred trenera i igrace i praviti euforiju,to jednostavno nije primarna stvar, Evropa ako se dohvati to je super stvar.
Ne slazem se da je skupo sedmo mjesto,mislim cak sta vise sada imali jeftiniju ekipu nego u prvom djelu sezone,nego smo odlicno igrali i ostavrili sedmu poziciju.Mi smo sada manje potroslili para za igrace nego prijasnjih sezona kada smo imali slabiji plasman.
Ako dovedes tri prava fudbalera i platis ih po 50 hiljada (3 X 50= 150 hiljada),to bi sve duplo naplatio od UEFE igrajuci Evropu.
U ostalom da nasi nemaju evropske ambicije,ne bi aplicirali kod fudbalskog saveza za dobivanje UEFA licence.Sada je druga stvar sto je nama prioritet infrastruktura a na drugom mjestu Evropa ako se moze dohvatiti.Ne bih rekao da se nasi unaprijed odricu Evrope,nego jednostavno ne zele stavljati pritisak pred trenera i igrace i praviti euforiju,to jednostavno nije primarna stvar, Evropa ako se dohvati to je super stvar.
kakve su šanse da Kovačević ostane?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.