FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

tatamata
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la tatamata » 07 maj 2010, 13:16

Čuo sam da dio publike sa zapadne tribine proziva moje ime, ali da vam pravo kažem, nisam ja s njima potpisivao ugovor nego sa ljudima u klubu. Ma kakva ostavka! - govori Marić

Zbog ovog dijela mi se cini da ima podrsku uprave,jer ne bi on bio ovako bahat i kurcevit u izjavama,da mu se stolica ljulja...Nego VB,nesto si mi tajanstven sa svojim postovima,da li znas nesto mozda vise o mogucem odlasku Zoke i potencijalnim zamjenama? :lol:

Bilbija je moj ti Gavra napravio najvecu gresku sto je iz Borca otisao...A da je ostao,imali bi tandem Vukelja i on,strasni sud...Al nema veze sad.
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 07 maj 2010, 13:28

tatamata je napisao/la:Čuo sam da dio publike sa zapadne tribine proziva moje ime, ali da vam pravo kažem, nisam ja s njima potpisivao ugovor nego sa ljudima u klubu. Ma kakva ostavka! - govori Marić

Zbog ovog dijela mi se cini da ima podrsku uprave,jer ne bi on bio ovako bahat i kurcevit u izjavama,da mu se stolica ljulja...Nego VB,nesto si mi tajanstven sa svojim postovima,da li znas nesto mozda vise o mogucem odlasku Zoke i potencijalnim zamjenama? :lol:

Bilbija je moj ti Gavra napravio najvecu gresku sto je iz Borca otisao...A da je ostao,imali bi tandem Vukelja i on,strasni sud...Al nema veze sad.
Nemam pojma, zaista, ali biću jako sretan da ode pa makar ga zamijenio i Žiža, pored toga što je loš trener, ovaj Marić je i nula od čovjeka, iskreno sam vjerovao da nećemo nikada imati trenera lošeg kao što je Mihajlo Bošnjak, ali eto na moju veliku žalost, prevario sam se, došao je još gori od njega... Ali nema veze otići će, u to sam siguran...
Kada se sjetim da sam vam odmah poslije one utakmice u Krupi sa Zvezdom rekao da je propast, niste mi vjerovali, e sada očekujem izvinjenje :D , hahahaha...

Danas je otvaranje ponuda pristiglih na tender za rekonstrukciju satadiona...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 07 maj 2010, 13:41

Hahahaha sjecam se kad je nas Borac bio na pripremama,pa se mi svi medjusobno tjesili,ma bice to dobro dok se uigra ekipa,pa onda smo govorili,treba dati treneru vremena dok se kockice ne sloze,pa ovo,pa ono...Na kraju smo dosli do kraja sezone,a nismo nista bolji nego na pripremama! :mrgreen: Stvarno ocekujem golijadu protiv Modrice,nije sto je zadnja na tabeli,vec zato sto su kanta ekipa,znaci moramo ih samljeti sa bar 3:0 nista drugo ne priznajem.

Sto se ponuda tice,ko god hoce nek radi samo nek ga zavrse na vrijeme...
Treci put castimo

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 07 maj 2010, 13:47

tanzla je napisao/la:Ne pomišljam na ostavku!

Trener Borca, Zoran Marić, nakon završetka prvog finalnog meča Kupa protiv Željezničara u srijedu, našao se na udaru jednog dijela navijača koji su ga s tribina prozivali tražeći ostavku. Marić koji je preuzeo ekipu Borca u zimskoj pauzi nakon odlaska Velimira Stojnića, kaže kako te rekacije nekoličine navijača uopšte ne zanimaju.

- Čuo sam da dio publike sa zapadne tribine proziva moje ime, ali da vam pravo kažem, nisam ja s njima potpisivao ugovor nego sa ljudima u klubu. Ma kakva ostavka! - govori Marić i nastavlja:

- Moj stav je vrlo čvrst kad je Borac u pitanju. Rezultat 1:1 nije nimalo dobar pred revanš na Grbavici, ali igrati moramo. Realan sam čovjek i slobodno ću reći da su nam šanse za osvajanje Kupa sada minimalne - kaže Marić.

Mnogi su mu zamjerili na izmjeni ponajboljeg igrača Borca Jandrića kojeg je Marić izveo u 65. minuti utakmice.

- To je bila taktička izmjena. Osim toga, igramo ubrzanim tempom i neki igrači jednostavno ne mogu fizički da podnesu sve te napore - kaže Marić.

O završnici Premijer lige, špekulacijama o (pre)puštanju bodova, trener Borca kaže:

- Ne vjerujem u te priče, razmišljam samo o prvom narednom susretu, a ne o tome hoće li Sarajevo pustiti Želji ili će nam dati bodove - kazao nam je Zoran Marić.

M.K.

san.ba je mahalski portal, al' ne vjerujem da mogu izmisliti intervju. Po ovome se čini da će vas Marić j****i još duži vremenski period. :D
kakva je ovo fukara od covjeka,nakon ovakve izjave svi treba da ga pljuju znaci njega ne zanima misljenje navijaca koji na utakmice Borca dolaze godinama i zive za Borac,a on ovako ladno izjavi nisam ja sklapao ugovor sa navijacima vec sa upravom gospon Maricu samo da znas da se utakmice i igraju radi navijaca i da su navijaci dio kluba!!!!

Mislim da za njega vise niko nema strpljenja i da bi svi volili da napusti Borac sto prije ali je veliko pitanje kada ce to uraditi,sto prije to bolje ali sta mislite ako i kad se zavrsi sezona neda otkaz,a ocigledno je da ga neko gura.Za nas bi bilo najbolje da napusti danas,sutra mislim da nista nemozemo izgubiti vec samo dobiti,novi trener kad bi dosao mogao bi se u prvenstvenim utakmicama upoznati sa igrackim kadrom koji posjeduje i vidjeti gdje mu sta fali,a mozda bi nesto mogli i osvojiti ali veoma tesko.Do prije nekoliko dana sam govorio da bi bio zadovoljan kada bi se renoviro stadion i dovela se solidna pojacanja za Evropu ali sad imam jos jednu zelju a to je da se Maric otjera sto prije.

MARICU ODLAZI!!!!!!!!!!!!!!!!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 07 maj 2010, 14:09

A izvinjenje??? :D
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 07 maj 2010, 14:10

VB 1987 je napisao/la:A izvinjenje??? :D
Izvinjavamo se, mnooogo se izvinjavamo. :mrgreen:
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 07 maj 2010, 14:12

Simpatizer je napisao/la:
Uvažava se kolega, ti si mi bio najtvrđi ovdje, ali vidim da popuštaš polako... :D
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 07 maj 2010, 14:13

VB 1987 je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:
Uvažava se kolega, ti si mi bio najtvrđi ovdje, ali vidim da popuštaš polako... :D
Kajem se, bio sam slijep pored ociju. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 07 maj 2010, 14:29, ukupno mijenjano 2 puta.
HAJ FAJV

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 07 maj 2010, 14:14

izvinjavamo se zato sto ti nismo vjerovali da je Maric fudbalska neznalica

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 07 maj 2010, 14:15

Znam, bio si zaveden, ali eto oprošteno ti je... :D
Nego hoću da vam kažem da je onaj mali Stevanović sazreo za klupu pa da tamo malo razmisli o svemu, o Borcu, o najljepšem gradu na svijetu, o lijepim ženama itd itd itd, momak je izduvo ko balon...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 07 maj 2010, 14:17

gavra je napisao/la:Kakav apsurd mali Bilbija otisao u Vojvodinu i napravio iskorak u svojoj karijeri,Borac ceka tih 40%, a Vojvodina nece igrati Evropu, bolje da oni nama posalju Mrdju,Tadica.... dacemo mi njima 40%.
Mada kakav je lopov Bata ni ta opcija me ne bi iznenadila valja utopiti igrace a bez Evrope siska :)
Pa sta, dobili ste Stevanovica XAXAXAX
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 07 maj 2010, 14:21

VB izvinjavam se i ja,mada ja sam oduvijek bio blizi tvojoj teoriji! :mrgreen:
Treci put castimo

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 07 maj 2010, 14:21

vb1987 upravo isto mislim za stevanovica nista on ne pokazuje, samo su ga razvikali, nema golova, nema asistencija, samo neka trka, ko da je atleticar, a da dobije duel- zaboravi na to.
Zadnja izmjena: subzero81, dana/u 07 maj 2010, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 07 maj 2010, 14:23

subzero81 je napisao/la:vb1987 upravo isto mislim za stevanovica nista on ne pokazuje, samo su ga razvikali, nema golova, nema asistencija, samo neka trka, ko da je atleticar
Možda se zaljubio, a možda mu treba dati šansu na drugom mjestu, a možda ga i poslati na klupu da malo razmisli...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 07 maj 2010, 14:26

Sto je najzalosnije mi boljeg od Stevanovica nemamo na klupi...
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 07 maj 2010, 14:29

Ma z a j e b a v a m se šta vam je sa izvinjavanjima, ali ima jedna stvar na koju sam posebno ponosan, publika u Banjaluci zna fudbal, poznaje igru, jednom riječju razumije se u fudbal, to je ono sa čim sam jako sretan, jer skoro da 50 posto ljudi koji dolaze na utakmice smatra da on treba da ide, možda i mnogo više od tih 50 posto, tj, ja i ne poznajem nikoga ko misli da je on trener za Borac...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 07 maj 2010, 14:29

Jos da dodam sljedece. Ova Uprava nam odredjuje buducnost!
Ostavimo na stranu rekonstrukciju stadiona i ostale finese, koncentrisimo se na izbor trenera. I Uprava je svjesna da Maric nema nikakvu podrsku navijaca, pa i nas koji smo ga branili do zadnjeg daha. :mrgreen: Zapravo, ja sam vise branio koncept nemijenjanja trenera kao gaca.
Dakle, kljucno je dovesti trenera koji ce se zadrzati duze od 1 sezone i da pokusa da stvori sistem! Sve drugo je neozbiljno.
I ja, kao i vecina, vidim Jagodica kao idealnog za takav koncept. Budimo realni, necemo dovesti Stepija, posto ce i on odletiti za prvim boljim angazmanom, Okuka bi trazio debeo ugovor, Stojnic nema sanse sa ovom Upravom...
HAJ FAJV

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 07 maj 2010, 14:31

ali znas sta je najveci problem u svemu koga uvesti umjesto njega.

Mada je maric tu meni definitivno naj nejasniji. Pa svako ko ima i malo mozga, vidi da ako nesto neide, promjeni pa probaj drugacije, mi na klupi imamo ekstra kvalitetnog petrica, koji sa vuletom i leo cini sigurno najjacu stopersku liniju u bih, pa ajde probaj da njih trojica igraju u liniji, bekovi su nam i onako slabija strana, pa onda imas stanceskog i vukobratovica kao zadnje vezne, pa probas puzija na lijevom krilu i onako samo trci u napad a u odbrani ga nigdje nema, pa gurnes stanceskog na pleja vidi se da covjek zna sa loptom , stevanovic neka i ostane tu gdje jeste,vukelja i kajkut u samom napadu stim sto vukelj malo povuces jer je i brzi i ima bolju kontrolu od kajkuta. pa malo probas i drugacije mogucnosti a ne samo glavom kroz zid. pa ako ne ide onda oko 60min ubacis olju umjesto vukobratovica i vratis stanceskog a na njegovo mjesto gurnes olju, itd......

znaci ima mogucnosti samo ako zelis da ih trazis, ali ne on se drzi ko pijan plota

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 07 maj 2010, 14:35

Simpatizer je napisao/la:Jos da dodam sljedece. Ova Uprava nam odredjuje buducnost!
Ostavimo na stranu rekonstrukciju stadiona i ostale finese, koncentrisimo se na izbor trenera. I Uprava je svjesna da Maric nema nikakvu podrsku navijaca, pa i nas koji smo ga branili do zadnjeg daha. :mrgreen:
Dakle, kljucno je dovesti trenera koji ce se zadrzati duze od 1 sezone i da pokusa da stvori sistem! Sve drugo je neozbiljno.
I ja, kao i vecina, vidim Jagodica kao idealnog za takav koncept. Budimo realni, necemo dovesti Stepija, posto ce i on odletiti za prvim boljim angazmanom, Okuka bi trazio debeo ugovor, Stojnic nema sanse sa ovom Upravom...
Sve si dobro napisao, samo mislim i da Jagodić baš nije u dobrim odnosima sa ovom garniturom... Možda i griješim, ali sam načuo da je za smjenu Vlade najodgovorniji Baja Stojnić, Ćelo Malbašić i Špica, a i kada je Špica otišao ovi nisu našli za shodno da Vladi ponude mjeste šefa omladinskih pogona, nego su neko vrijeme otezali , a on je dobio ponudu iz Prnjavora od načelnika opštine i eto, sada tamo pravi čuda sa onom ekipom, otkada je na klupi, ekipa po broju osvojenih bodova zazima prvo ili drugo mjesto...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 07 maj 2010, 14:37

vb1987 da si mu ti menadzer on bi vec trenirao Real......iz snjegotine :D:D:D

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.