+ raspored koji nam slijedi ne obećava...
Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Jel ja dam prvu postavu, jel ja guram Tosina prije Achemponga, nije out al ima ogromnu krivicu, nijedan igrac prvo poluvrijeme nije igrao, ja sam izveo Gittensa, Joaa Pedra i ostale na teren, osvojis bod protiv Arsenala kiksas protiv Leedsa, pa dokle znaci ove jake cemo igrati dobro ove slabe cemo pustiti da se spase, dokle Karabag, dokle Sandrlend, dokle Leeds, dokle Ipsvic, to je dokaz da se nije napredovalo, dobije te prosle sezone dva puta Ipsvic dovedes Delapa, prije toga Sandrlend dovedes Laviju, koga cemo ove sezone dovesti od fenjerasa, onog Joao Gomesa, Jose Saa ili kogasuperFrankie je napisao/la: ↑03 dec 2025, 23:31Hoces ovako pisati nakon svakog kiksa?
Jel sad opet prica Maresca out ili kako vec
- superFrankie
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Ma sve si u pravuIQ200 je napisao/la: ↑03 dec 2025, 23:39Jel ja dam prvu postavu, jel ja guram Tosina prije Achemponga, nije out al ima ogromnu krivicu, nijedan igrac prvo poluvrijeme nije igrao, ja sam izveo Gittensa, Joaa Pedra i ostale na teren, osvojis bod protiv Arsenala kiksas protiv Leedsa, pa dokle znaci ove jake cemo igrati dobro ove slabe cemo pustiti da se spase, dokle Karabag, dokle Sandrlend, dokle Leeds, dokle Ipsvic, to je dokaz da se nije napredovalo, dobije te prosle sezone dva puta Ipsvic dovedes Delapa, prije toga Sandrlend dovedes Laviju, koga cemo ove sezone dovesti od fenjerasa, onog Joao Gomesa, Jose Saa ili kogasuperFrankie je napisao/la: ↑03 dec 2025, 23:31Hoces ovako pisati nakon svakog kiksa?
Jel sad opet prica Maresca out ili kako vec
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.