Titova-Juga je napisao/la:Zaboravimo na trenutak za gornji dio...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Titova-Juga je napisao/la:Zaboravimo na trenutak za gornji dio...
Ne misli niko pisat zbirku zadataka iz Fizike sa njom...asunsao je napisao/la:cura pala na godinu, nafurana, kad bi je upoznali, niko od vas ne bi htio biti s njom
Dushi_Rob je napisao/la:Ne misli je niko pisat zbirku zadataka iz Fizike sa njom...asunsao je napisao/la:cura pala na godinu, nafurana, kad bi je upoznali, niko od vas ne bi htio biti s njom
Bio sam juce u Zavidovicima da sam znao ne bi krko po vikendicama krme i rakijuneo je napisao/la:Jedna iz rupcage zvane Zavidovici
Mogo si navrnit, da ti kakvu zbarimoHeller je napisao/la:Bio sam juce u Zavidovicima da sam znao ne bi krko po vikendicama krme i rakijuneo je napisao/la:Jedna iz rupcage zvane Zavidovici
Još mi u komšiluku bio, 50 m ispood mene bioHeller je napisao/la:Gotivna vam ona Corona
To mi se već sviđa, gdje je problem, eto mene opet u Zavidovićeneo je napisao/la:Ma haj' nek se deru jarane, ali problem je sto ne znas ko se s kim dere. Ova je veceras u 20h s jednim, a vec je oko 00:00 vidis s drugim. **** za shvatit....
Dushi_Rob je napisao/la:Ne misli je niko pisat zbirku zadataka iz Fizike sa njom...asunsao je napisao/la:cura pala na godinu, nafurana, kad bi je upoznali, niko od vas ne bi htio biti s njom
dobro si me izuo, svaka čast teoretičarsecer je napisao/la:pa da, suprotnosti se privlace.iVar je napisao/la:ja ću tražit' zlatnu sredinumora imat' i mozga majku mu
Ma je*e mi se drug. Eto ja glup pa tražim pametnu. A kakav je on kad jedva čeka da "izuje" nekog, pff..samocelik je napisao/la:Pomeni ti se veća budala što si išta odgovorio.Po meni to što ti je napiso nije nimalo smiješno nit te je šta zezno