Mašinaaaaaaa
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Jedno je brzi krug , a drugo je utka i tempo u njoj....znamo da merc ima problema s gumama....vidit cemo..irfo je napisao/la:Morat ce ferrari na startu i kroz taktiku probati do pobjede, prestizanje nece biti moguce jer previse zaostaju u trecem sektoru a tu je najvaznija priprema za prestizanje

Pa svakom je start najbitni...da je Vettel osto ispred Botasa u Sociju i osto bi ispred njega...bolidu su u dlaku pogotovo na ovakvim stazama dje tesko prestizat ...al ako se gleda citava do sad sezona Ferrari ima bolji tempo u utrkama....tj dosta lakse prati Merc nego ovi njih...KingJamesMVP je napisao/la:Ako Lewis ostane na startu ispred Vettela ostat će i do kraja, kao u Kini. Ferrariju je start najbitniji, to je ključ cijele utrke. Dobro za njih što su ispred Bottasa
ja mislim da bi u RBR/Williamsu bio na podijumudarker10 je napisao/la:Alonso bozeee.Mc Honda ispade najbolja od "ostalih"![]()
Kakav vozac.Grehota da jedan Hamilton ima haman skoro 30 pobjeda vise od njega
Borio bi se za titulu.miki_92 je napisao/la:ja mislim da bi u RBR/Williamsu bio na podijumudarker10 je napisao/la:Alonso bozeee.Mc Honda ispade najbolja od "ostalih"![]()
Kakav vozac.Grehota da jedan Hamilton ima haman skoro 30 pobjeda vise od njega
neurofunk je napisao/la:Sad gledam usporedbu lewisovog i vettelovog kruga, tek na kraju kruga, tj na startnoj ravnini je ham stekao tih 0.051, Vettel bio brzi citav krug.
Pa dobro, McLaren je vjerovatno dobro obavio svoj dio posla, iako to ne možemo znati, ali pretpostavljam da je samo glavni trojac spremio sigurno bolji bolid od njih. To u kombinaciji sa činjenicom da je Alonso jedan od najboljih, i da su izgleda samo on i Verstappen izvukli približno maksimum, dok su od ostalih skoro svi griješili, uključujući ove sa vrha, dobiješ ovo sedmo mjesto.darker10 je napisao/la:Mozda je do Alonsa,a mozda i do Mclarena,ali ovo izgleda dosta stabilno u zavojima.Samo eto sto ih zajebava 11km/h deficitaI za,to sto se kvare puno
Nista od toga, ostaju sa HondomDonnie Darko je napisao/la:Pa dobro, McLaren je vjerovatno dobro obavio svoj dio posla, iako to ne možemo znati, ali pretpostavljam da je samo glavni trojac spremio sigurno bolji bolid od njih. To u kombinaciji sa činjenicom da je Alonso jedan od najboljih, i da su izgleda samo on i Verstappen izvukli približno maksimum, dok su od ostalih skoro svi griješili, uključujući ove sa vrha, dobiješ ovo sedmo mjesto.darker10 je napisao/la:Mozda je do Alonsa,a mozda i do Mclarena,ali ovo izgleda dosta stabilno u zavojima.Samo eto sto ih zajebava 11km/h deficitaI za,to sto se kvare puno
Jedva čekam da se McLaren vrati na Merc sljedeće sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.