Slavisa tek sutra dolazi, cekaj da vidimo ko ce mu biti pomoćnici.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne znam na osnovu ceka je toliko optimistican hahah
Ceka se neka bomba da podstakne raju na jos masovnije uclanivanje
Ne trebaju zuriti sa dovodjenjem,prvo iskristalisati ovo sto imamo,nekima se zahvaliti, neke vratiti s posudbe i probati
(Ibraheem (20) i Efendic (20) prije svega)
U medjuvremenu maksimalno se potruditi oko skautinga da ne bude velikih fula i bespotrebnog bacanja para
Moje neko misljenje je da su Konings, Obradov, Pejic najbeskorisniji do sad
Krpic, Radovac otpisani ?
Plus imamo neke igrace na posudbama koji nisu kvalitet ni za klubove u kojima su posudjeni
Imamo jos nekih igraca s kojima je raja nezadovoljna, imamo Boljevica koji je dobar igrac, ali postaje spor i ukoliko hipoteticki dodje Dzeko nece biti mjesta za spora krila
To je namanje pet igraca koji su pod ugovorom, ima jos nekih upitnih, ali sve to kosta i trebamo pametno sve odraditi
Ima dosta detalja na koje moramo obraditi paznju i prvo trebamo sve duboko analizirati
Vrijeme leti brzo, a mi puno posla imamo za odradit
Nadam se samo da ce uspjeti do priprema iskristalisati ovo sto trenutno imamo i polako dovoditi neke zamjene koje cemo moci probati na pripremama
Da mozemo samo Dzeku dovesti, halalio bi da nista vise ne dovodimo do sljedece sezone, jer veliki su to sve troskovi raskidi i dovodjenja, a s Dzekom sigurno mozemo ganjati Europu u nastavku, a vjerovatno i kup osvojiti
Ako neko ima bas informisan neka napise da li klub trazi, koju poziciju trazi, koju ulogu prvih 11 ili klupa (osim napadaca)
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Austinpowers
- Kontakt:
Ne komentarisem cesto, ali ne mogu da presutim ovu hajku sto stvara par forumasa oko dzeke i svega ostalog. Ne vidim poentu i ne razumijem logiku. Polako, jos ce vode proteci miljackom dok ne stanemo na noge. Ok, investitor je tu, obasjala nas je koja zraka sunca, ali jbmu misa to je proces koji zahtjeva puno rada i puno vremena. Mi smo ljudi cigani sudbinom prokleti
VTZ
Allianz Arenaenterofuryl je napisao/la: ↑30 dec 2025, 10:39Hajde mi navedi gdje se mijenja teren zimi po temperaturama ispod nule?V3rtigo je napisao/la: ↑30 dec 2025, 10:36Pa svugdje se u europi mijenja teren zimi, nije samo ljetienterofuryl je napisao/la: ↑30 dec 2025, 09:30Kakvi kreteni ovdje pisu pa se predlaze da se teren u zimskom periodu mijenja dok su minusi napolju.![]()
![]()
![]()
- Riquelme1921
- Kontakt:
-
GavranBeli
- Kontakt:
Sve sami insajderi satro nesto znaju kad ce sta
- Riquelme1921
- Kontakt:
Prvi dan u 2026 godini zavrsili smo sa 1576 aktivnih članova.. 

Ma sigurno. Nije realno da dodje, skripi nam na 5 pozicija, da ganja Dzeku koji igra seriu A i iskesira nekoliko miliona odmah za napadaca. On sad da dodje ne bi 5 golova zabio sa ovakvim kreatorima.Austinpowers je napisao/la: ↑01 jan 2026, 22:42Ne komentarisem cesto, ali ne mogu da presutim ovu hajku sto stvara par forumasa oko dzeke i svega ostalog. Ne vidim poentu i ne razumijem logiku. Polako, jos ce vode proteci miljackom dok ne stanemo na noge. Ok, investitor je tu, obasjala nas je koja zraka sunca, ali jbmu misa to je proces koji zahtjeva puno rada i puno vremena. Mi smo ljudi cigani sudbinom prokleti
Fk Željezničar.
Bolje Dzeku dovesti nego ikoga top 3 smo ekipe po sansama, top 3 po cleen sheets, cak 8 utakmica bez primljenog golaPablo11 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 00:24Ma sigurno. Nije realno da dodje, skripi nam na 5 pozicija, da ganja Dzeku koji igra seriu A i iskesira nekoliko miliona odmah za napadaca. On sad da dodje ne bi 5 golova zabio sa ovakvim kreatorima.Austinpowers je napisao/la: ↑01 jan 2026, 22:42Ne komentarisem cesto, ali ne mogu da presutim ovu hajku sto stvara par forumasa oko dzeke i svega ostalog. Ne vidim poentu i ne razumijem logiku. Polako, jos ce vode proteci miljackom dok ne stanemo na noge. Ok, investitor je tu, obasjala nas je koja zraka sunca, ali jbmu misa to je proces koji zahtjeva puno rada i puno vremena. Mi smo ljudi cigani sudbinom prokleti
4ta najbolja odbrana lige i to bili bi top 3 da nije bilo potopa na derbiju, a po golovima na granici top 7
Najveci problem je napadac, jer samo Sloga, Posusje i Rudar su zabili manje golova od nas, a to su tri zadnje ekipe na tabeli
Plus ponistili su nam najmanje dvije pobjede s kojima bi sigurno bili sad treci
Cvetanoski nam najbolji strijelac sa 3 gola, a ni on nije u top 15 najboljih strijelaca

Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Prizeljkujemo Dzeku dobit cemo Harisa Dilavera.
Halo.Koji ba Dzeko sta vam je.Malog Gojaka u prvih 11 onda za napadaca.Garo brz i uz još jedno brzo krilo i još jedan vezni eto nas na 4 mjesto i mozda finale kupa.To je domet i nemojte fantazirati.I ja bi svasta al me godine scolile.Kad smo ovoliko mogli cekat sad bi sve na brzinu.Lakapo.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Počeli smo kao pitari, oni onomad prizivali Misketa, mi sad Džeku...
Dajte ljudi malo realnosti.
Dajte ljudi malo realnosti.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- dubioza144
- Kontakt:
Nadam se da ce strucni stab da mu cini 5 6 njegovih ljudi samo da vise ne gledam ove jedne te iste sto se smjenjuju svake godine. Ne znam da li je u proslim klubovima dolazio sam il je imao stalno neke svoje koji su ga pratili ?
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Nema stalni strucni stab koji ide za njim.Po nekad dva tri pomocnika i tako.dubioza144 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 10:35Nadam se da ce strucni stab da mu cini 5 6 njegovih ljudi samo da vise ne gledam ove jedne te iste sto se smjenjuju svake godine. Ne znam da li je u proslim klubovima dolazio sam il je imao stalno neke svoje koji su ga pratili ?
Celje;Safet Hadzic
Slovenija;Safet Hadzic,Anton Usnik,Nihad Pejkovic
Zvezda;Milos Kostic,Bratislav Zivkovic,Ivan Momcilovic
Lierse;Milos Kostic,Bratislav Zivkovic
Kina:Goran Aleksic,Nebojsa Milosevic
Riga:Nebojsa Milosevic
Levski drugi put:Enver Ciric,Ivan Momcilovic
Kopar:Savo Pavicevic
To su neki pomocni koji ga prate.Valjo bi ovaj Milosevic.Eno sad je slobodan kako je dobio otkaz u Zvezdi.Sta fali moze i Kostic.
Brko iz druge galaksije!
- dubioza144
- Kontakt:
Znaci Dervisi Guso Krajina ostaju jos1921boy je napisao/la: ↑02 jan 2026, 11:11Nema stalni strucni stab koji ide za njim.Po nekad dva tri pomocnika i tako.dubioza144 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 10:35Nadam se da ce strucni stab da mu cini 5 6 njegovih ljudi samo da vise ne gledam ove jedne te iste sto se smjenjuju svake godine. Ne znam da li je u proslim klubovima dolazio sam il je imao stalno neke svoje koji su ga pratili ?
Celje;Safet Hadzic
To su neki pomocni koji ga prate.Valjo bi ovaj Milosevic.Eno sad je slobodan kako je dobio otkaz u Zvezdi.Sta fali moze i Kostic.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Pa, tacno mi nije dobro kad vidim da je Pidro tri puta pogodio..NoDi80 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 00:56Bolje Dzeku dovesti nego ikoga top 3 smo ekipe po sansama, top 3 po cleen sheets, cak 8 utakmica bez primljenog golaPablo11 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 00:24Ma sigurno. Nije realno da dodje, skripi nam na 5 pozicija, da ganja Dzeku koji igra seriu A i iskesira nekoliko miliona odmah za napadaca. On sad da dodje ne bi 5 golova zabio sa ovakvim kreatorima.Austinpowers je napisao/la: ↑01 jan 2026, 22:42Ne komentarisem cesto, ali ne mogu da presutim ovu hajku sto stvara par forumasa oko dzeke i svega ostalog. Ne vidim poentu i ne razumijem logiku. Polako, jos ce vode proteci miljackom dok ne stanemo na noge. Ok, investitor je tu, obasjala nas je koja zraka sunca, ali jbmu misa to je proces koji zahtjeva puno rada i puno vremena. Mi smo ljudi cigani sudbinom prokleti
4ta najbolja odbrana lige i to bili bi top 3 da nije bilo potopa na derbiju, a po golovima na granici top 7
Najveci problem je napadac, jer samo Sloga, Posusje i Rudar su zabili manje golova od nas, a to su tri zadnje ekipe na tabeli
Plus ponistili su nam najmanje dvije pobjede s kojima bi sigurno bili sad treci
Cvetanoski nam najbolji strijelac sa 3 gola, a ni on nije u top 15 najboljih strijelaca
![]()
-
plavobijeli1921
- Kontakt:
Hajde raja da pojacamo članove, ko nije nek se uclani, raji napomenite, da danas naguramo na 2 milje aBd..Aa od pon još jače kad počnu radit u prostorijama
Daj boze da to bude Kostic i treneri njemu slicnog kvaliteta u odnosu na ove koje imamo. Kakav god da je Kostic bio, tadasnji igraci su pokazali da veze sa fudbalom nemaju i sudarali se radeci neke osnovne vjezbe. Da me se ne shvsti pogresno, nije ono bio nikakav strucnjak, ali nas najveci problem godinama su igraci sumnjivog kvaliteta i karaktera1921boy je napisao/la: ↑02 jan 2026, 11:11Nema stalni strucni stab koji ide za njim.Po nekad dva tri pomocnika i tako.dubioza144 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 10:35Nadam se da ce strucni stab da mu cini 5 6 njegovih ljudi samo da vise ne gledam ove jedne te iste sto se smjenjuju svake godine. Ne znam da li je u proslim klubovima dolazio sam il je imao stalno neke svoje koji su ga pratili ?
Celje;Safet Hadzic
Nebi trebalo da ostanu.Trebo bi Slavisa dovest trojicu i da mu klub prikljuci jos dva al nikog od navedeni nebi trebo ostat.Vidicemo u ponediljak.
Brko iz druge galaksije!