FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Istina je, svi pouzdaniji mediji su to potvrdili. I u Francuskoj govore da ce se znati do utorka najkasnije buducnost Neymara.
Senior je jedan vrlo pohlepan covjek...cak je pokusao dovesti 3-4 "svoja" nogometasa kroz ovih 5 godina, samo mu nije proslo.
Ali ja opet ne krivim ni taticu, sve je do uprave. Da su ljudi sa karakterom u upravi, davno bi dobili svi nogu, kao sto se radi u svakom velikom klubu.
Jedan Juventus nakon jednog incidenta otjera svoju legendu i svog najboljeg igraca prosle sezone. Jer tako se to radi....kada progledas kroz prste jednoj "zvijezdi", odmah se umisle i ostale.
Niti jedan igrac nije i ne smije biti veci od kluba, ma koliko bio vazan za isti trenutno. Jer vrijeme prolazi, klub ostaje a igraci stare i odlaze. Sve ono sto si ti postigao, kroz vrijeme ce postici i neki drugi nogometas, cak i vise. I to je to.
Senior je jedan vrlo pohlepan covjek...cak je pokusao dovesti 3-4 "svoja" nogometasa kroz ovih 5 godina, samo mu nije proslo.
Ali ja opet ne krivim ni taticu, sve je do uprave. Da su ljudi sa karakterom u upravi, davno bi dobili svi nogu, kao sto se radi u svakom velikom klubu.
Jedan Juventus nakon jednog incidenta otjera svoju legendu i svog najboljeg igraca prosle sezone. Jer tako se to radi....kada progledas kroz prste jednoj "zvijezdi", odmah se umisle i ostale.
Niti jedan igrac nije i ne smije biti veci od kluba, ma koliko bio vazan za isti trenutno. Jer vrijeme prolazi, klub ostaje a igraci stare i odlaze. Sve ono sto si ti postigao, kroz vrijeme ce postici i neki drugi nogometas, cak i vise. I to je to.
27.10.2020
A bokte. Možda je prvobitno bilo dogovoreno 50 miliona signing bonusa i onda su morali podijelili zbog ffp-a (uložen fin novac i u Gomesa neplanirano, ostala produženja...). PSG i United su nudili bolju platu i moralo se nešto uraditi da potpiše produženje. Zayebi priču da je odabrao slabiju ponudu Barcelone, jer vidimo koliko im je važan novac.
Možemo svašta prigovarati ovoj upravi, ali je činjenica da su škrtice i da će pokušati izvući što bolji deal. Evo najbolji primjer je Iniesta, kojeg čekaju da što više grohne i uzme manje para. Pa pregovori sa Messijevim starim su trajali mjesecima. Onda u najmanju ruku sumnjiva situacija sa Rakitićem, kada je u jeku pregovora bio na tribinama.
Kada sam već kod plata, odlaskom Neymara će se opet unormaliti situacija oko platne liste.
Bezveze mi je ovo što hoće da prijave PSG UEFA-i, kad će ionako sve biti pod lupom. Bolje bi im bilo da rade u interesu Kluba i pokušaju proći još bolje, a ne puniti kasu državi.
Možemo svašta prigovarati ovoj upravi, ali je činjenica da su škrtice i da će pokušati izvući što bolji deal. Evo najbolji primjer je Iniesta, kojeg čekaju da što više grohne i uzme manje para. Pa pregovori sa Messijevim starim su trajali mjesecima. Onda u najmanju ruku sumnjiva situacija sa Rakitićem, kada je u jeku pregovora bio na tribinama.

Kada sam već kod plata, odlaskom Neymara će se opet unormaliti situacija oko platne liste.
Bezveze mi je ovo što hoće da prijave PSG UEFA-i, kad će ionako sve biti pod lupom. Bolje bi im bilo da rade u interesu Kluba i pokušaju proći još bolje, a ne puniti kasu državi.

Zadnja izmjena: messilla, dana/u 29 jul 2017, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pa nisam bas siguran ako dodju 3 igracamessilla je napisao/la:A bokte. Možda je prvobitno bilo dogovoreno 50 miliona signing bonusa i onda su morali podijelili zbog ffp-a (uložen fin novac i u Gomesa neplanirano, ostala produženja...). PSG i United su nudili bolju platu i moralo se nešto uraditi da potpiše produženje. Zayebi priču da je odabrao slabiju ponudu Barcelone, jer vidimo koliko im je važan novac.
Možemo svašta prigovarati ovoj upravi, ali je činjenica da su škrtice i da će pokušati izvući što bolji deal. Evo najbolji primjer je Iniesta, kojeg čekaju da što više grohne i uzme manje para. Pa pregovori sa Messijevim starim su trajali mjesecima. Onda u najmanju ruku sumnjiva situacija sa Rakitićem, kada je u jeku pregovora bio na tribinama.![]()

27.10.2020
Pa u tome i jeste stvar, što je Neymar imao platu haman ko tri Verrattija i odmah će ti i ostali dolaziti i tražiti više.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
CatRadio piše. Znači odlazi 100%.El Barça ja dona per perdut a Neymar i quan acabi la gira es resoldrà el cas. El club espera que el jugador es pronunciï a partir de demà
Daj mi prava pojačanja.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma i u Parizu će ostati godinu-dvije plafon.. Krenuo je putem gdje su mu pare i zajebancija bitnije od karijere i nema ništa od njega, slično kao i sa ostalim Brazilcima.. Kvarljiv je to mentalitet..
Martial
Coutinho
Draxler
Brandt
Hazard
Lemar
Carrasco
Sane
Mbappe
Coutinho
Draxler
Brandt
Hazard
Lemar
Carrasco
Sane
Mbappe
zelje i pozdravidosu je napisao/la:Martial
Coutinho
Draxler
Brandt
Hazard
Lemar
Carrasco
Sane
Mbappe

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
dosu je napisao/la:Martial 100mil
Coutinho 85mil
Draxler 70mil
Brandt 15mil
Hazard 115mil
Lemar 50mil
Carrasco 80mil
Sane 80mil
Mbappe 70mil
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Martial 100 a Mbappe koji je za klasu bolji 70

Cuj Martial 100 milPoliceman je napisao/la:dosu je napisao/la:Martial 100mil
Coutinho 85mil
Draxler 70mil
Brandt 15mil
Hazard 115mil
Lemar 50mil
Carrasco 80mil
Sane 80mil
Mbappe 70mil

Od svih nabrojanih ganjat valja samo: Hazard, Mbappe, Coutinho. Za drugo krilo Dybala/Dembele. Ostalo je sve škart.
Nijedan nije, niti mora biti individualac kao Neymar...vise cemo se bazirati na timsku igru, sto je sjajno.
27.10.2020
Epidaurus je napisao/la:Martial 100 a Mbappe koji je za klasu bolji 70![]()

Ovo su realne cijene jedino u nekom vasem svijetu madridista on vrijedi vise
70 i ni cent vise a sto ce ga neko pretplatit to je drugo
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Pa je l' ti Pogba na svojoj poziciji isto što i Martial na svojoj?Policeman je napisao/la:dosu je napisao/la:Martial 100mil
Coutinho 85mil
Draxler 70mil
Brandt 15mil
Hazard 115mil
Lemar 50mil
Carrasco 80mil
Sane 80mil
Mbappe 70mil

- Romagnoli13
- Kontakt:
Neymar kao i njegov otac vole pare više od ičega, u PSG-u će imati više nego u Barci, i to jedan i drugi.Dalje, Neymar sigurno želi biti prva zvijezda tima, u Barci je to nemoguće sve dok je Messi tu, jer jednostavno Argentinac je predobar da bi uslijedio neki veći pad u narednih par godina.Znači da bi Neymar morao čekati barem još 3 godine da postane No1 u Barci.I tad je upitno, a i on sam će imati tad 28/29 godina. U PSG-u će odmah postati alfa i omega i sve će da se vrti oko njega. Također, tamo može bildati statistiku, što je bitno u borbi za zlatnu loptu. U Barci mu je bio plafon 30ak golova? I to ako se mnoge stvari poklope. U Francuskoj će sa lakoćom taj broj dostići samo u ligi, a sveukupno to ide oko 50ak komada već u prvoj sezoni.Ima tu mnogo faktora zašto je PSG najpovoljnija destinacija.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Dzaba sve kad ce spusit opet u osmini finala. Ako trebadnu primit 8, primit ce. Mali je to klub jednostavno.Romagnoli13 je napisao/la:Neymar kao i njegov otac vole pare više od ičega, u PSG-u će imati više nego u Barci, i to jedan i drugi.Dalje, Neymar sigurno želi biti prva zvijezda tima, u Barci je to nemoguće sve dok je Messi tu, jer jednostavno Argentinac je predobar da bi uslijedio neki veći pad u narednih par godina.Znači da bi Neymar morao čekati barem još 3 godine da postane No1 u Barci.I tad je upitno, a i on sam će imati tad 28/29 godina. U PSG-u će odmah postati alfa i omega i sve će da se vrti oko njega. Također, tamo može bildati statistiku, što je bitno u borbi za zlatnu loptu. U Barci mu je bio plafon 30ak golova? I to ako se mnoge stvari poklope. U Francuskoj će sa lakoćom taj broj dostići samo u ligi, a sveukupno to ide i preko oko 50ak komada već u prvoj sezoni.Ima tu mnogo faktora zašto je PSG najpovoljnija destinacija.

Sta mu vrijedi 50 golova, kad ce mu racunat ko 35, zbog koeficijenta. Nikad klaun nece biti ispred Messija i Ronalda. Jer nema tu karizmu i karakter i zelju pobjednika i sampiona kao ova dvojica.
27.10.2020
- Romagnoli13
- Kontakt:
PSG je relativno mlad klub, osnovani tek prije 45 godina, a već su osvojili dosta toga unutar Francuske.Imaju tamo i armiju navijača.I ne može niko da garantuje da neće uskoro eksplodirati i u Evropi, jer treba biti realan i reći da već imaju super ekipu, jaču od mnogih većih klubova.Sa Neymarom bi dobili dimenziju više, jer koliko god da je pohlepan i razmažen, on je igračina i jedan od najboljih na planeti.leorey je napisao/la:Dzaba sve kad ce spusit opet u osmini finala. Ako trebadnu primit 8, primit ce. Mali je to klub jednostavno.Romagnoli13 je napisao/la:Neymar kao i njegov otac vole pare više od ičega, u PSG-u će imati više nego u Barci, i to jedan i drugi.Dalje, Neymar sigurno želi biti prva zvijezda tima, u Barci je to nemoguće sve dok je Messi tu, jer jednostavno Argentinac je predobar da bi uslijedio neki veći pad u narednih par godina.Znači da bi Neymar morao čekati barem još 3 godine da postane No1 u Barci.I tad je upitno, a i on sam će imati tad 28/29 godina. U PSG-u će odmah postati alfa i omega i sve će da se vrti oko njega. Također, tamo može bildati statistiku, što je bitno u borbi za zlatnu loptu. U Barci mu je bio plafon 30ak golova? I to ako se mnoge stvari poklope. U Francuskoj će sa lakoćom taj broj dostići samo u ligi, a sveukupno to ide i preko oko 50ak komada već u prvoj sezoni.Ima tu mnogo faktora zašto je PSG najpovoljnija destinacija.![]()
Sta mu vrijedi 50 golova, kad ce mu racunat ko 35, zbog koeficijenta. Nikad klaun nece biti ispred Messija i Ronalda. Jer nema tu karizmu i karakter i zelju pobjednika i sampiona kao ova dvojica.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Njemu je cilj zlatna lopta a u Barci je sigurno nece dobiti usao je u prajm karijere a Messi je i dalje najbolji igrac ekipe i u naredne 2 ili 3 g. i kad bi imao statisticki bolju sezonu od Lea ovaj bi opet uzeo ZL i to je cinjenica
Dok bi u PSG osvajanjem LP bio blizu uzimanju ZL bez obzira na statistiku e sad koliko je moguce da PSG uzme LP to je drugo
Dok bi u PSG osvajanjem LP bio blizu uzimanju ZL bez obzira na statistiku e sad koliko je moguce da PSG uzme LP to je drugo
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
ako nema neymara na busu, 500% odlazi
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Ne znam stvarno, ali jesi li cesce gledao Sanea? Pa isti taj igrac ima WC potencijal, a to je jos pokazao na Bernabeu 2015. u osmini finala. U fudbalu je problem sto marketing i "hype" koji se digne oko nekih igraca pravi krivu sliku. To sto je Nijemac manje medijski atraktivan ne znaci nista, jer odlican je igrac, a ko ga je pratio zna i zasto. Uostalom, ne bi ga dzaba Pep odmah doveo nakon sto je u City dosao.leorey je napisao/la:
Cuj Martial 100 milcovjek nema mjesta u raspalom Unitedu, da ima kod nas. Ne bi ga dzaba, a ne za 100M.
![]()
Od svih nabrojanih ganjat valja samo: Hazard, Mbappe, Coutinho. Za drugo krilo Dybala/Dembele. Ostalo je sve škart.
Nijedan nije, niti mora biti individualac kao Neymar...vise cemo se bazirati na timsku igru, sto je sjajno.
Takodjer, vrijednost nekih igraca je smijesna. Pa cak i najrelevantnija web-stranica za istu postavlja tako nerealne cijene koje bi nekome ko ne prati stanje na terenu proizvela krivu sliku. Dovoljno je pogledati da je Higuain vrijedan, mislim, 75 miliona eura, a dalje u ovu temu ne bih ulazio.
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.