Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

prisonbreak
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la prisonbreak » 22 jul 2019, 08:42

bhpremierliga12 je napisao/la:
Ocekujem i od vas sutra da makar x izvucete dole u Listici, a zasto ne i pobjedu, samo je pitanje kako ce se igraci postaviti i sta ce im biti u glavama, da li ce skinuti gace, kao sto to u nas obicno biva.
Matesko je u Sirokom, bod bi bio odlocan. Al eto vidjet cemo kako ce sve izgledati, al mi stvarno lose igramo u gostima.

Tek sam sada vidio da vam mi dajemo protivnika :D a nama Zrinjski :D jedino ste srece imali sto ste Radnika dobili u prvom kolu, pogotovp poslije njihove zadnje tekem(120minuta)
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 jul 2019, 15:39

Pogledao sam sve sto se moglo na tv pogledat ovo kolo (Velez-Mladost,Zeljo-Borac,Sarajevo-Zrinjski,Sloboda-Radnik)..

I samo bih potvrdio onu svoju prognozu koju sam okacio ovdje prije 15-tak dana...

da podsjetim,tu je stajalo,izmedju ostalog,da ce prvak biti Zeljeznicar,a,vezano za ovu utakmicu Velez-Mladost,da ce Velez na kraju biti bolje pozicioniran od Mladosti....

Koliko god to sad smijesno zvucalo (Zeljo nema tim,nema para,Mladost "razbila Velez,itd,itd),citirajte me slobodno na kraju sezone...Velez je izgorio ovdje,ali dosta je to bolja ekipa od Mladosti..jos kad se vrati Fajic,bice to sasvim pristojna ekipa,ne bi me iznenadilo da ostaniu neporazeni pod Bijelim Brijegom za vikend.

Doduse,posto se ovi nasi forumasi opredjeljeju od utakmice do utakmice,vjerujem da ce mnogi ove moje rijeci ozbiljnije shvatiti vec ovaj vikend,kad Zeljo otrese Mladost u Doboj Kaknju,najopustenije moguce...
Borac ce def biti cetvrti,i nadam se da ce to biti dovoljno za Evropu.

Pogledacu i veceras Siroki-Celik,da vidim da nisam sta propustio.
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 22 jul 2019, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 22 jul 2019, 15:43

Schlageru po tvom , Zeljo sampion , hm onda racunaj Sarajevo I Zrinski za 2- 3 mjesto e sad kako ti pored Sirokog vidis Borca na 4-tom mjestu ? Sa onim starcima Borac ce biti dobar do 10 kola ...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 22 jul 2019, 15:43

Schlager je napisao/la:
da podsjetim,tu je stajalo,izmedju ostalog,da ce prvak biti Zeljeznicar,a,vezano za ovu utakmicu Velez-Mladost,da ce Velez na kraju biti bolje pozicioniran od Mladosti....
Golemo druže
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 jul 2019, 15:47

Schlageru po tvom , Zeljo sampion , hm onda racunaj Sarajevo I Zrinski za 2- 3 mjesto e sad kako ti pored Sirokog vidis Borca na 4-tom mjestu ? Sa onim starcima Borac ce biti dobar do 10 kola ...

Slazem se,i ja mislim da su Sarajevo-Zrinjski,pozicija 2 i 3....Ali mislim da je Borac i sad jaci od Sirokog,a pogotovo ce biti od polovine avgusta kad nam dodju jos dva top igraca i kad se ovi sad uigraju......Samo bih podsjetio ko sve nije uopste ulazio na Grbavici,Borac ima dva tima.....Aleksandar Subic,Zoran Milutinovic,Aco Radulovic,Denis Comor,Almedin Ziljkic,i jos par imena,za koje je svako ko i ovlas prati PL BIH cuo,i zna kakvi su igraci...A sirina tima ovdje mnogo znaci....Ali ipak,zato i kazem,sacekacemo i ovo Siroki -Celik veceras,da vidim da mi nije sta promaklo

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jul 2019, 15:50

Nemoj bgt da te citiramo,Borac cetvrti moze biti ako na polusezoni veci dio tima posalje u starosnu penziju.Bas si objektivan sa tim prvo ,netreba dalje ni da citam(jedino ako imas saznanje da ce ovaj tim uraditi rekontrukciju na pola) onda ok. Terminska ekipa za sad
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 22 jul 2019, 16:05

Ne vezano za to o Mladosti ali buraz reći da će Željo biti ispred Zrinjskog i Sarajeva a Borac 4....
Ne znam šta da ti kažem a da se na nađeš uvrijeđenim ali ja mislim da će do polusezone Željo da potroši konačno i Osima koji dakle do kraja 2019 daje ili ostavku ili će ga nogirati (prije ovo prvo).
A to za Borac, evo ukratko, do ranog proljeća nestaje para, nema plata, slabi rezultati, bojkot navijača, ostavke i raspad sistema.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 22 jul 2019, 16:12

Mahir Karic u Radniku, sluntav je i ovaj radnik. Niko ga ne shvata ozbiljno, a uvijek su iz sjene tu negdje.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 jul 2019, 16:13

Addict je napisao/la:Ne vezano za to o Mladosti ali buraz reći da će Željo biti ispred Zrinjskog i Sarajeva a Borac 4....
Ne znam šta da ti kažem a da se na nađeš uvrijeđenim ali ja mislim da će do polusezone Željo da potroši konačno i Osima koji dakle do kraja 2019 daje ili ostavku ili će ga nogirati (prije ovo prvo).
A to za Borac, evo ukratko, do ranog proljeća nestaje para, nema plata, slabi rezultati, bojkot navijača, ostavke i raspad sistema.
Drug,komentarisacemo nekad na proljece... :D

Znas kako se kaze "pred zoru mrzne"...Borac ima dva potpuno ravnopravna tima,a Zeljeznicar mi je u subotu samo potvrdio ono sto sam mislio i ranije..Da je glavni favorit za titulu...

Malo me samo kopka FKS u ovim pricama o tituli, jer onaj juce na prenosu nabroja bruku igraca koji juce ne igraju..a i pored toga pobjedise....A Zrinjski je doveo previse novih igraca,kao i Borac...Da bih ga uzimao zaozbiljno,bar kad je titula u pitanju

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 jul 2019, 16:17

redbull93 je napisao/la:Mahir Karic u Radniku, sluntav je i ovaj radnik. Niko ga ne shvata ozbiljno, a uvijek su iz sjene tu negdje.
Shvatio ih je Spartak. :lol:
Ako budu igrali nesto slicno ko prvu utakmicu protiv Trnave bit ce dobri, ali vala ako bude ko druga onda zlatna sredina.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 22 jul 2019, 16:19

LjoZee je napisao/la:
redbull93 je napisao/la:Mahir Karic u Radniku, sluntav je i ovaj radnik. Niko ga ne shvata ozbiljno, a uvijek su iz sjene tu negdje.
Ako budu igrali nesto slicno ko prvu utakmicu protiv Trnave bit ce dobri, ali vala ako bude ko druga onda zlatna sredina.
Mahh nije ni spartak sad nesto shvatio, sreca je spartak pratila. U Bijeljini svi ce se dobro oznojiti bgm, vidjeli smo prosle godine.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Aemon
Kontakt:

Post Postao/la Aemon » 22 jul 2019, 16:20

Schlager je napisao/la:
Addict je napisao/la:Ne vezano za to o Mladosti ali buraz reći da će Željo biti ispred Zrinjskog i Sarajeva a Borac 4....
Drug,komentarisacemo nekad na proljece... :D

Znas kako se kaze "pred zoru mrzne"...Borac ima dva potpuno ravnopravna tima,a Zeljeznicar mi je u subotu samo potvrdio ono sto sam mislio i ranije..Da je glavni favorit za titulu...

Malo me samo kopka FKS u ovim pricama o tituli, jer onaj juce na prenosu nabroja bruku igraca koji juce ne igraju..a i pored toga pobjedise....A Zrinjski je doveo previse novih igraca,kao i Borac...Da bih ga uzimao zaozbiljno,bar kad je titula u pitanju
Druže citirat ćemo te vjerovatno ovog vikenda, odmah ćeš fuliti. Imate 2 tima sigurno, trebali ste drugi ubaciti da igraju na Grbavici, jer ja odavno sterilniju i tromiju ekipu nisam gledao, ni bezopasniju za protivnički gol.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 22 jul 2019, 16:24

A to Schindler za Borac navija...
Otud valjda ta objektivnost :D
Zezam se drug, svi imamo pravo na mišljenje a uglavnom niko od nas pojma nema i svi smo previše subjektivni i slabi na svoje klubove.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 jul 2019, 16:27

Ako dodjes do boda protiv Amarovih u subotu,mozda malo i razmislim o svojoj prognozi...Ali nesto ne vjerujem...Ta dvojka ce mi biti udarni tip ovog vikenda,a vjerujem da ce je bookiji i dobro placati :cool:..Isakovic odusevio citav plebs,a sporiji je od mene :cool:
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 22 jul 2019, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.

Ahmerakaa1921
Kontakt:

Post Postao/la Ahmerakaa1921 » 22 jul 2019, 16:28

Schlager je napisao/la:Pogledao sam sve sto se moglo na tv pogledat ovo kolo (Velez-Mladost,Zeljo-Borac,Sarajevo-Zrinjski,Sloboda-Radnik)..

I samo bih potvrdio onu svoju prognozu koju sam okacio ovdje prije 15-tak dana...

Koliko god to sad smijesno zvucalo (Zeljo nema tim,nema para,Mladost "razbila Velez,itd,itd),citirajte me slobodno na kraju sezone...Velez je izgorio ovdje,ali dosta je to bolja ekipa od Mladosti..jos kad se vrati Fajic,bice to sasvim pristojna ekipa,ne bi me iznenadilo da ostaniu neporazeni pod Bijelim Brijegom za vikend.

Doduse,posto se ovi nasi forumasi opredjeljeju od utakmice do utakmice,vjerujem da ce mnogi ove moje rijeci ozbiljnije shvatiti vec ovaj vikend,kad Zeljo otrese Mladost u Doboj Kaknju,najopustenije moguce...

Daj matori ne brukaj se .. i ja volim Želju ali realno teško do titule, 3-4mjesto u ovom trenutku je najrealnije

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 jul 2019, 16:32

redbull93 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
Mahh nije ni spartak sad nesto shvatio, sreca je spartak pratila. U Bijeljini svi ce se dobro oznojiti bgm, vidjeli smo prosle godine.
Ma stoji to. Oni su u Bijeljini uvijek zayebani za bilo koji tim ove lige.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 jul 2019, 16:34

Ahmerakaa1921 je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Pogledao sam sve sto se moglo na tv pogledat ovo kolo (Velez-Mladost,Zeljo-Borac,Sarajevo-Zrinjski,Sloboda-Radnik)..

Daj matori ne brukaj se .. i ja volim Želju ali realno teško do titule, 3-4mjesto u ovom trenutku je najrealnije
Vidjecemo...

Isto sam pisao i 2010 (doduse,tad na nasem forumu,kad se Amar vratio)..Kad je Zeljo cak bio peti na polusezoni,pa na kraju uzeo titulu sa 10 bodova prednosti....Ali,meni je dovoljno bilo vidjet da 11 igraca Zeljeznicara smiju svi komplet stajat na protivnickoj polovini...To sam vidio i preksinoc bar 10 puta!!....A to u nasoj ligi neces vidjeti,da neko smije tako visoko izlaziti....Jednostavno,Amar je prvi shvatio da ovdje igra protiv poluigraca,kojima je svaka druga ino opcija otpala,pa se u skladu sa tim i ponasa...Kao da ima veliki qurac...To ce mu donijet titulu i ove sezone

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jul 2019, 16:41

Vidi se da si prosle godine pratio 1RS. I u tom skladu i najavljujes i govoris da su falili Comor i Radulovic u prvom kolu.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 22 jul 2019, 16:43, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 jul 2019, 16:41

Moze se on ponasati kako hoce, ali mu puleni na terenu nisu bas sposobni da realizuju sanse i onda sve propada.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 22 jul 2019, 16:41

sta li je to Borac pokazao da tvrdis da ce biti 4ti, ljudi 4 pasa sastaviti ne mogu, s igracem vise nisu mogli napad posten organizovati. od tih pobrojanih koji nisu igrali niko ne iskace po kvaliteti.ne kazem da ne mogu biti 4ti ali je vjerovatnoca kao npr kod moje Slobode.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.