FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Eric nije pojacanje ,Eric je novajlija , Muminovic je nasa buducnost , treba imati muda i dati momku sansu
Vec je receno da ce biti proba za neke igrace od 5-10. juna, sigurno da se nista ne prepusta slucaju, vec je sve od ranije isplanirano, vjerovatno i odmori......e sad druga je stvar sto mahala ne zna, pa mahali krivo sto nema informacije.....znaci da smo ozbiljan klub u kojem mahala nema pristupa.
🔴⚫️
@RUDARSKA2 polako, niko još nije doveo nikakvo pojačanje. A naši rade punom parom na tome. Zato kad se zareda u 3-4 dana nekoliko imena.
Azmir danas dolazi koliko znamo, eto možda i danas već bude nešto.
Azmir danas dolazi koliko znamo, eto možda i danas već bude nešto.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
kmeee, kmeee, đe su pojacanja
Ja ginem za ovaj klub,ja ginem za ovaj klub
Ja hocu pojacanja,
Jel malo 4.....jel malo 4 gola...

Ja hocu pojacanja,

Jel malo 4.....jel malo 4 gola...

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Na osnovu cega kostatujes tih 10 dana..RUDARSKA2 je napisao/la:Ovi nasi svaki prelazni rok odputuju na godisnji malo da odmore , dok oni odmaraju svi kvalitetni slobodni igraci pronalaze klubove , a ovi sto ostanu tipa ,, Lakicevica,, pristupe na kraju nama ..... Nemam namjeru da kritikujem , ali nimalo mi se ne svidja ova politika , ne ocekujem neke zvijezde u ekipi samo mislim da smo odavno trebali dogovorit nastavak saradnje s nasim glavnim igracima koji trenutno nemaju ugovore i dali ce ostati sa nama je samo njihova dobra volja , provjereno znam da nas napustaju jos dva bitna igraca , nazalost .
najvNasenajvpojacanje bi bilo da smo zadrzali prvih 11 ,al et .
Zeljo sklapa ekipu vec 4 mjeseca , dug je to proces i ko misli da cemo mi za 10 dana naci 10 adekvatnih pojacanja ,taj nema pojma o fudbalu
Zar mislis da iole ozbiljan klub nema nikakav skauting i tim vezano za eventualno dovodjenje igraca...
A jasno,trebali bi nas obavjestit za svaki mig po.pitanju transfera,cudno nam je razmisljanje...
I s druge strane,ciljanja dovodjenja su najbitinija,cemu gomilanje igraca ,pa kosta to ljudi moji..
I Bake je obeć'o 100.000 poslova.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
joksimovic je napisao/la:Sretan kad cujem da jedan zlaaatan momak,dijete Slobode ucini vrlo dobro djelo bas me obraduje.
Od jednog zivinicanina sam upravo cuo,kako je Borogovac poklonio lopte Slavenu ,kao i jednoj skoli fudbala.
Kaze mi isto da momak izgleda perfektno,jednostavno vrhunski. I da je imao odlicnu polusezonu iza sebe
Ehhh sad da kod nas ima sluha ,i da se to zeli mi bismo imali praavog polivalentu
Lijevog beka,sa odlicnom brzinom,tehnikom,centarsutevima.
Lijevog veznog,veznog i poluspica
Moje je kao i uvijek da napominjem,jer Slobodine dijete ma gdje da igra odlicno je.
Tako je brate, ja bih ovdje dodao jos i bracu Civice , ali nema se sluha ocigledno ali ljubav prema Slobodi im nije upitna

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Svi naši igrači imaju ugovor do 30.juna... Sto znaci da nisu slobodni...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Joksimovic

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
joksimovic brat, rijetko kada pise, al' kada pise, onda to izgleda ovako: dođoh, izdominirah, odoh :salut:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta mislite da na ovom našem pdf otvorimo temu Borogovac i djeca Slobode
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
hahahaha sta je ovo jebote hahahah Borgi ubiceeeeeeeee :urnebes: :urnebes: :urnebes:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Odo se objesit. Kakav lik.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Joksimovic![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

na koju foru smo ih izlevatili :mrgreen:fukaratz je napisao/la:Prses blizu Zvijezde Gradačac :kafa:
- Probisvjet
- Kontakt:
Hoce li uskoro crnac, a kinez?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
za camugu ne znam, al' Kineza babuka dovodi iz kladionice :kafa:Probisvjet je napisao/la:Hoce li uskoro crnac, a kinez?
Pa i trebas se objesit kad ne kontas da se zayebava.NKMramor je napisao/la:Odo se objesit. Kakav lik.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Joksimovic![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.