nema šanseKevin je napisao/la:mislim da je Toni zasluzio jos jedan mandat..ipak, poraz na kraju samo od domaćina Švedske...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
nema šanseKevin je napisao/la:mislim da je Toni zasluzio jos jedan mandat..ipak, poraz na kraju samo od domaćina Švedske...
Nezadovoljni su zbog...Yucca je napisao/la:Slazem se da je Jagodic pogubio konce jer dva najbolja igraca iz U-21 su nezadovoljna
Ljudima iz Sochauxa ništa nije jasno. Pitaju me zašto odjednom nakon toliko okupljanja nisam igrao. Ne znam kako objasniti im kompletnu situaciju. Razočaran sam i uvrijeđen. U Španiji sam se od 35. minuta zagrijavao i na kraju nisam ni ušao. Nikakvo objašnjenje nisam dobio. Igrao sam u septembru dvije utakmice. Dva smo puta izgubili, postigli smo samo jedan gol, a taj jedini gol sam postigao ja. Ne mogu da vjerujem da nakon toga ceh plaćam jedini,“ kaže Prcić, te dodaje:samo_lijevo je napisao/la:Nezadovoljni su zbog...Yucca je napisao/la:Slazem se da je Jagodic pogubio konce jer dva najbolja igraca iz U-21 su nezadovoljna
ako moze odgovor.
E pa kad si jedini igrac koji igra u Ligi petice, znaci igras u francuskoj ligi, igras dobro, igras sve vise i vise u svom klubu, das jedini gol u dvije utakmice, gdje se svi ostali osramote i onda dodje kvazi strucnjak i posalje te na klupu, jos te drzi na zagrijavanju 70 minuta. I sad ces ti normalno reci oni su profesionalci, ovo,ono. al to je ponizavanje, niko ne zeli da ga neki kvazi strucnjak ponizava i sprda se, gradi autoritet nad njim. Isto je i sa Besicem, momak zasluzuje A repku, selektor ga ne zove (iako na njegovoj poziciji nemamo dobro igraca), a zove Zahirovica koji je losiji od njega i koji u to vrijeme nije uopste igrao u Bjelorusiji. S druge strane je najbolji igrtac U21, kvazi strucnjak mu oduzme kapitensku, trenira strogocu nad njim, Atajicem i ostalim talentima i potencijalnim A reprezentativcima, al mu igraju kvazi igraci iu Gradine i inih drugih evropskih velikanasamo_lijevo je napisao/la:Pa momak je sportista.NIje mu valjda razlog sto nije igrao,ili sto se zagrijavao 35 minuta.Jedino ako nema nesto vise iza ovih recenica.Steta je da se ne odaziva,ukljucujuci i Besica.Nema se igraca na bacanje pa da se ovako postupa sa obje strane.
nema potrebe za prepricavanjem saopcenja,znam ja citati.Mozambik je napisao/la:E pa kad si jedini igrac koji igra u Ligi petice, znaci igras u francuskoj ligi, igras dobro, igras sve vise i vise u svom klubu, das jedini gol u dvije utakmice, gdje se svi ostali osramote i onda dodje kvazi strucnjak i posalje te na klupu, jos te drzi na zagrijavanju 70 minuta. I sad ces ti normalno reci oni su profesionalci, ovo,ono. al to je ponizavanje, niko ne zeli da ga neki kvazi strucnjak ponizava i sprda se, gradi autoritet nad njim. Isto je i sa Besicem, momak zasluzuje A repku, selektor ga ne zove (iako na njegovoj poziciji nemamo dobro igraca), a zove Zahirovica koji je losiji od njega i koji u to vrijeme nije uopste igrao u Bjelorusiji. S druge strane je najbolji igrtac U21, kvazi strucnjak mu oduzme kapitensku, trenira strogocu nad njim, Atajicem i ostalim talentima i potencijalnim A reprezentativcima, al mu igraju kvazi igraci iu Gradine i inih drugih evropskih velikanasamo_lijevo je napisao/la:Pa momak je sportista.NIje mu valjda razlog sto nije igrao,ili sto se zagrijavao 35 minuta.Jedino ako nema nesto vise iza ovih recenica.Steta je da se ne odaziva,ukljucujuci i Besica.Nema se igraca na bacanje pa da se ovako postupa sa obje strane.
Citao sam prije pitanja saopcenje,imao sam namjeru provjeriti moje misljenje,da vidim sta drugi misle o tome.Mozambik je napisao/la:Pa sto onda postavljas pitanje i trazis objasnjenje, i kad ti se objasni onda kazes, uredu al to nije za javnost. Ne razumjem
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], zastitaIdentiteta i 26 gostiju.