Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Ja ti kazem, provjereno Travnik dobio kaznu, a Travnik i nema navijace. A ako kazne Sarajevo onda ce priznati da je zabrana prekrsena i da su navijaci bili tu, a to sumnjam jer ce samo pokazati koliko im je odluka losa.
Uglavnom, vidjeti cemo, do sad je tako Travnik stradao, vidjeti cemo sta ce sad biti.
Uglavnom, vidjeti cemo, do sad je tako Travnik stradao, vidjeti cemo sta ce sad biti.
Celik!3,2,2.
A ako i kazne Sarajevo i priznaju kaznu to ce bit nesto sasvim normalno. I dalje ce biti kao da se nista nije dogodilo...AllGunsBlazing je napisao/la:Ja ti kazem, provjereno Travnik dobio kaznu, a Travnik i nema navijace. A ako kazne Sarajevo onda ce priznati da je zabrana prekrsena i da su navijaci bili tu, a to sumnjam jer ce samo pokazati koliko im je odluka losa.
RIP CITY!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
A jest vala zakuko ovaj zenicanin ciju ciju
zavrsi ga habibe u nokdaunu je 

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Habibe legendo.

- moustapha
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
A sto bi kaznili FKS? Ono je bila neformalna grupa gradjana, a ne Hz.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ma ne budi smijesan, kakve njihove, mogu samo oni dobiti, a nek se udaraju u guzicu ako nista ne dobiju, mada mislim da hoce... Razmisli na sta bi to licilo da samo Zelju kazne, i onda treba manijaci da odu na uzvrat?AllGunsBlazing je napisao/la:I njihovih. Jer gostujucih navijaca nije bilo, teoretski. Tako je i Travnik dobio za nase navijace kaznu. Bilo kao neki nepoznati to i to, kazna Travniku zbog lose organizacije.Baja_Zvjerka je napisao/la:Dobicemo kaznu zbog svojih baklji... Ja mislim i vise od 6.000...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
A sta ako neformalna grupa gradjana demolira Kosevo, da li bi i tada isto pisali? Ili bi bilo, evo saveza, gledaj kako rade protiv Sarajeva, Nodi i Maket bi pisali saopstenja, itd. Dajte ne budite smijesni, cuj ko ce dokazati da su to navijaci Sarajeva, eto moras biti ebeni Einstein da skontas... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
moustapha je napisao/la:Habib ili u raji poznatiji kao Habib Albanac objasnio.

treba podrzati stav HZ da je ono za sve Zeljo(organizacija) kriv, i sve kazne adrasirati na Zvornicku...Sarajlijc@ je napisao/la: A sto bi kaznili FKS? Ono je bila neformalna grupa gradjana, a ne Hz.
tako treba i na uzvratu na Kosevu jer ni gore nece biti navijaca Zelje...

i svi sretni.
osim ako neformalna grupa gradjana ne prekine susret, a organizator je kriv
Pored kazne za bakljadu dobit ce se kazna zbog prisustva gostujucih navijaca koje je FK Zeljeznicar morao pokusati da sprijeci da se okupe. Tako je bilo i one polusezone kada je bila zabrana i ako budu primjenjivali iste kriterije kazna je neminovna, ukoliko su nesto promjenili izvinjavam se vec unaprijed. Kazne su se dobijale ako na stadionu bude gostujucih navijaca zvali vi to neformalnom grupom gradjana koji su se spontano okupili ili kako vec te polusezone.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 14 mar 2014, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bujrum pa demolirajte. Mi nista nismo demolirali, to sto neke stolice nisu bile pricvrscene je vas problem.Baja_Zvjerka je napisao/la:A sta ako neformalna grupa gradjana demolira Kosevo, da li bi i tada isto pisali? Ili bi bilo, evo saveza, gledaj kako rade protiv Sarajeva, Nodi i Maket bi pisali saopstenja, itd. Dajte ne budite smijesni, cuj ko ce dokazati da su to navijaci Sarajeva, eto moras biti ebeni Einstein da skontas...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zvanican izvjestaj kaze 80 stolica i 30 m zastitne ograde...Sarajlijc@ je napisao/la:Bujrum pa demolirajte. Mi nista nismo demolirali, to sto neke stolice nisu bile pricvrscene je vas problem.Baja_Zvjerka je napisao/la:A sta ako neformalna grupa gradjana demolira Kosevo, da li bi i tada isto pisali? Ili bi bilo, evo saveza, gledaj kako rade protiv Sarajeva, Nodi i Maket bi pisali saopstenja, itd. Dajte ne budite smijesni, cuj ko ce dokazati da su to navijaci Sarajeva, eto moras biti ebeni Einstein da skontas...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ima li ovo po tebi ikakvog smisla? Kako je mogao FK Željezničar da spriječi da se okupe?AnelZ je napisao/la:Pored kazne za bakljadu dobit ce se kazna zbog prisustva gostujucih navijaca koje je FK Zeljeznicar morao pokusati da sprijeci da se okupe. Tako je bilo i one polusezone kada je bila zabrana i ako budu primjenjivali iste kriterije kazna je neminovna, ukoliko su nesto promjenili izvinjavam se vec unaprijed. Kazne su se dobijale ako na stadionu bude gostujucih navijaca zvali vi to neformalnom grupom gradjana koji su se spontano okupili ili kako vec te polusezone.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sve vezano za trenutnu diskusiju je rekao @tu i tamo u dijelu posta koji je napisan malim slovima.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ukazujem na besmislice koje pisete, daj malo ukljucite se kad citate, nemojte samo onako povrsno...Head je napisao/la:Baja jesi ti neki yeben tip yebote.
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ma zavrsio sam ga vidis da se usutio ako hoce jos da se raspravlja nek se javi slobodno ili nek se izbrise sa foruma moji argumenti su jaci od alijove pesniceNeretvanskaPastrmka je napisao/la:A jest vala zakuko ovaj zenicanin ciju ciju![]()
habib
u principu glupo je zamisljena ova "zabrana", pogotovo zbog paradoksalne situacijeAnelZ je napisao/la:Pored kazne za bakljadu dobit ce se kazna zbog prisustva gostujucih navijaca koje je FK Zeljeznicar morao pokusati da sprijeci da se okupe. Tako je bilo i one polusezone kada je bila zabrana i ako budu primjenjivali iste kriterije kazna je neminovna, ukoliko su nesto promjenili izvinjavam se vec unaprijed. Kazne su se dobijale ako na stadionu bude gostujucih navijaca zvali vi to neformalnom grupom gradjana koji su se spontano okupili ili kako vec te polusezone.
- "nije bilo" Pitara, a treba im napisati kaznu. (kako?)
-ne smijes nikome zabraniti da udje(dobices kaznu), a ne smijes dozvoliti gostujuce navijace(dobices kaznu)
-"TM" moli Boga da se kazna napise Zelji, mozete zamisliti sta bi sve na Kosevu bilo,a nebi bili krivi

-uprava FKS moli Boga da se njima napise kazna, a nebi bilo nastavka cirkusa, a nema osnova.
-Savez mora pored pravila kazniti FKS na bilo kakav nacin i tako ici mimo svojih pravila.

- iako su pitari mislili da su ispali mangupi i stali sa stavom da treba kazniti Zelju za sve,
sada Manijaci "drze za m*da" Savez jer ako se ne kazni FKS, dopusta se Manijacima da rade sta zele, cak i prekinu susret, organizator ce biti kriv.
treba biti realan i reci da ce Savez kazniti FKS iako HZ "nisu bili tu"...
i time sprijeciti nastavak cirkusa, i moguce osvete Manijaka, odnosno Zeljo ce platiti kaznu za ponasanje svojih navijaca na Kosevu...
samo mi nisu jasni ovi pitari koji misle da su ludi sto Zelji prebaciju odgovornost, pa Zeljo ce to objerucke prihvatiti...
al eto doci ce valjda pameti.
habib je napisao/la:ma zavrsio sam ga vidis da se usutio ako hoce jos da se raspravlja nek se javi slobodno ili nek se izbrise sa foruma moji argumenti su jaci od alijove pesniceNeretvanskaPastrmka je napisao/la:A jest vala zakuko ovaj zenicanin ciju ciju![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Gledam upravo ko bi mogao iz 1.lige RSa , i ko bi mogao iz 1.lige FBIH uci u PL BIH..
ne mogu da vjerujem kolika je razlika u klubovima i kvaliteti, infrastrukturi, i velicini klubova,navijacima...
bas bih volio da po dvije prvoplasirane ekipe iz RSa i FBIH razigravaju izmedju sebe za ulazak u PLBiH.
ja ovo govorim cisto sa sportske strane, i mislim da bi Rudar iz Kaknja ili Orasje bilo najorganizovanjiji klub u RSu da tamo igra. a u 1.lFBiH su prosjecni klubovi i ispred njih ima 5 klubova.
cak i kad raspali Leotar ispadne, nebi me cudilo da se odmah vrati u PLBiH s obzirom na kvalitet, a na drugoj strani jedna Sloboda i Jedinstvo imaju probleme sa vracanjem u PL BiH vec par godina.
znam da smo taoci politike, ali tolika razlika je smijesna...
ne mogu da vjerujem kolika je razlika u klubovima i kvaliteti, infrastrukturi, i velicini klubova,navijacima...
bas bih volio da po dvije prvoplasirane ekipe iz RSa i FBIH razigravaju izmedju sebe za ulazak u PLBiH.
ja ovo govorim cisto sa sportske strane, i mislim da bi Rudar iz Kaknja ili Orasje bilo najorganizovanjiji klub u RSu da tamo igra. a u 1.lFBiH su prosjecni klubovi i ispred njih ima 5 klubova.
cak i kad raspali Leotar ispadne, nebi me cudilo da se odmah vrati u PLBiH s obzirom na kvalitet, a na drugoj strani jedna Sloboda i Jedinstvo imaju probleme sa vracanjem u PL BiH vec par godina.
znam da smo taoci politike, ali tolika razlika je smijesna...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Federalna liga je tragedija, a deset je kopalja ispred RS-a, ono tamo je užas.
Savezi maksimalno yebu klubove, klubovi kukaju u sebi, a nema šanse da pokušaju izaći u javnost - nema ni naznaka pokušaja promjene odnosa. Zahvaljujući tome pati i Premijer liga i nogomet u cjelini.
Savezi maksimalno yebu klubove, klubovi kukaju u sebi, a nema šanse da pokušaju izaći u javnost - nema ni naznaka pokušaja promjene odnosa. Zahvaljujući tome pati i Premijer liga i nogomet u cjelini.
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.