Obzirom da se radi o utakmici BH lige ne mislim da bi posvecivanje samoj utakmici samnjio nivo dosade

Obzirom da se radi o utakmici BH lige ne mislim da bi posvecivanje samoj utakmici samnjio nivo dosade
Baš tako, još je Vedo (bio) uposlenik klubaHare1902 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 17:50Kao da igraju protiv nekog stranog kluba u kvalama za LP, bukvalno takva reakcija na svaki gol ekipe koja se ne zove FK SarajevoMalo profesionalnosti i objektivnosti nije na odmet kao onaj Vedad, znam da je i on Hordas, ali se ne primjeti toliko u prenosima. PS. Insta od plave reporterke
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel njemu ikad bilo do zivota, ja kad sam ga god vidio i cuo kao da je pet minuta od samoubistva. Ja bi zabranio svakom ko nema odredjenu dozu entuzijazma da prenosi bilo kakav sportski dogadjaj na tv, to treba da bude prvi preduslov pored ovih default stvari tipa dikcija, pismenost...Nazalost sport klub pun takvih likova...
Jako je bitno da komentator pored tih bitnih karakteristika koje si spomenuo nije i narcisoidni sociopata.AshburtonG je napisao/la: ↑08 avg 2021, 12:59Meni kao bivsem profesionalnom sportisti smeta, sto covjek na OI nakon prolaska kroz cilj ne govori o rezultatu, nego o tome da li mu je lik simpatican ili nije. To je neprofesionalizam i nepostovanje prema samim atleticarima.OldFashioned je napisao/la: ↑08 avg 2021, 12:47Kako kome. Onaj čiji se glas bolje čuje i pri tome još kritično priča o nemoralistima ima moju podršku pa makar bio i loš komentator. Otkada je to moralisanje mana pa čak i za sportskog komentatora.
Uzivio se, kao da je su njegove igre, pa je njegov pogled i misljenje o privatnom zivotu ili ponasanju atleticara nesto bitno. Kad komentira o sportu, milina ga je slusat, jer se vidi da ima znanja, a jos i dobar glas za posao kojim se bavi.
Bog allah lik , kao da si na stazi , naklon do poda
Nenad Milovanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.