Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Genghis
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Genghis » 14 jan 2010, 00:54

Jedni govore trebaju Ameri otici, drugi Rafa treba otici ... trebaju oni svi u paketu otic' u PM ... Ameri su krivi sto Liverpool ne moze da osvoji EPL, a da li su oni krivi sto Livpool ispada iz kupa od Readinga ... bit ce bolje ne dajte se ;)
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 jan 2010, 00:56

Admir_Sa je napisao/la:
nikad nisam rekao da rafa nema svoje krivice, uvijek sam govorio i sad cu, veci problem od rafe su ameri, da se razumijemo, ne krivim amere stos mo ispali od readinga sto nemamo nikakve igre, amere krivim zato sto nisu dali dovoljno novca za transfere, i sto klub nije financijski stabilan, novac je najvazniji, rafa ne dobija otkaz zbog miliona, vidio si kako to arapi u cityu rade, nema rezultata i naravno trenera **** iz citya, doveli boljeg kojem ce opet dati pare za pojacanja i ako on nista ne napravi i njega ce otjerati, dok kod nas je sitaucija mnogo drugacija, ako rafa dobije otkaz, doći ce enki menager slabiji od rafe i nece dobiti nista za transfere, najvece zvijezde ce vidjeti da sa liverpoolom ne mogu nista osvojiti i otici ce naravno
Ovaj tim Liverpoola REALNO moze igrati i pobjedjivati kuci i na strani bar 12-13/20 klubova Engleske lige. Sto ne pobjedjujemo nisu krivi vlasnici, nego trener. I to se desava svake sezone. Igre nemamo, shvati. Sutra da ti Silva dodje, sta ti mislis sta bi bilo? Doda Aquliani Silvi loptu, ovaj predribla sve i da gol :shock:
tesko, nema vise laganih utakmica i engleskoj ligi, a najbolji primjer je ova sezona, svako svakog moze dobiti, a tu su i problemi sa ozljedama, svake godine nasa dva najbolja igraca propuste utakmica i utakmica, zanci potrebna nam je jaka klupa
slazem se igre nemamo i zato je rafa kriv, naravno da se to ne ocekuje od slive, niti bilo kojeg drugog igraca, ali jel bolje imati silvu ili rieru na lijevom krilu
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 jan 2010, 01:07

YNWA je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
nikad nisam rekao da rafa nema svoje krivice, uvijek sam govorio i sad cu, veci problem od rafe su ameri, da se razumijemo, ne krivim amere stos mo ispali od readinga sto nemamo nikakve igre, amere krivim zato sto nisu dali dovoljno novca za transfere, i sto klub nije financijski stabilan, novac je najvazniji, rafa ne dobija otkaz zbog miliona, vidio si kako to arapi u cityu rade, nema rezultata i naravno trenera **** iz citya, doveli boljeg kojem ce opet dati pare za pojacanja i ako on nista ne napravi i njega ce otjerati, dok kod nas je sitaucija mnogo drugacija, ako rafa dobije otkaz, doći ce enki menager slabiji od rafe i nece dobiti nista za transfere, najvece zvijezde ce vidjeti da sa liverpoolom ne mogu nista osvojiti i otici ce naravno
Ovaj tim Liverpoola REALNO moze igrati i pobjedjivati kuci i na strani bar 12-13/20 klubova Engleske lige. Sto ne pobjedjujemo nisu krivi vlasnici, nego trener. I to se desava svake sezone. Igre nemamo, shvati. Sutra da ti Silva dodje, sta ti mislis sta bi bilo? Doda Aquliani Silvi loptu, ovaj predribla sve i da gol :shock:
tesko, nema vise laganih utakmica i engleskoj ligi, a najbolji primjer je ova sezona, svako svakog moze dobiti, a tu su i problemi sa ozljedama, svake godine nasa dva najbolja igraca propuste utakmica i utakmica, zanci potrebna nam je jaka klupa
slazem se igre nemamo i zato je rafa kriv, naravno da se to ne ocekuje od slive, niti bilo kojeg drugog igraca, ali jel bolje imati silvu ili rieru na lijevom krilu
Pa opet ti se svodi na isto ako je ove sezone teze. Ako je mancester bubam sad izgubio 10-15 bodova protiv lijevih ekipa, ove sezone ce izgubiti 20-25, a mi nekad gubili 20-25, a ove sezone cemo 30-35.

I drugi imaju problema sa ozljedama i sa time se treba racunati. Da imas dobar sistem igre, ne bi ti uvijek za pobjede trebao Gerrad ili Tores
nema potpisa

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 14 jan 2010, 01:31

Genghis je napisao/la:Jedni govore trebaju Ameri otici, drugi Rafa treba otici ... trebaju oni svi u paketu otic' u PM ... Ameri su krivi sto Liverpool ne moze da osvoji EPL, a da li su oni krivi sto Livpool ispada iz kupa od Readinga ... bit ce bolje ne dajte se ;)
ma previse faktora utjece na to da L'pool ove sezone igra lose...od Amera preko Rafe pa do ucestalih povreda najvecih zvjezde Gerrarda i Torresa,ne adekvatna zamjena za Alonsa ili mozda prije nedovoljno uklopljen u stil Eng. fudbala tu naravno mislim na Aquilania...onda losa atmosfera u klubu kako zbog losih razultata tako i do loseg financiskog stanja itd.
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 14 jan 2010, 01:51

Jednostavno je doslo do zasicenja kod igraca, tu prije svega mislim na odlazak Rafe....Onda se desava da Steven nije ni upola dobar kao prosle sezone koji je glavni igrac ovo ostalo tu i tamo...Jer zna se sta se desava nakon jedne poprilicno nesupjesne sezone ( 08/09 ) igracima je motivacija najteza. Jer godine prosle do bozica je Liverpool bio na 1 mjestu...sad se desava da ne melju protivnike i da se samo zele dokazat protiv kvalitetnijih timova, ali to je tesko razumit izuzev ako nisi iskusio nesto slicno.
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 jan 2010, 01:59

LFC_LAVOV je napisao/la:Jednostavno je doslo do zasicenja kod igraca, tu prije svega mislim na odlazak Rafe....Onda se desava da Steven nije ni upola dobar kao prosle sezone koji je glavni igrac ovo ostalo tu i tamo...Jer zna se sta se desava nakon jedne poprilicno nesupjesne sezone ( 08/09 ) igracima je motivacija najteza. Jer godine prosle do bozica je Liverpool bio na 1 mjestu...sad se desava da ne melju protivnike i da se samo zele dokazat protiv kvalitetnijih timova, ali to je tesko razumit izuzev ako nisi iskusio nesto slicno.
Normalno, promjene su neophodne

I Spaleti je od Rome napravio tim koji je igrao najljepshi fudbal u Italiji, osvojio 2-3 kupa-super kupa, igrao ligu prvaka, pa kad nije islo jednostavno otishao. I evo novi trener Ranieri pa su odma i rezultati bolji.

Rafa se fura na dugovjecnost Fergusona ili Wengera, a od njih je daleko 5 svjetlosnih godina
nema potpisa

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 14 jan 2010, 02:06

Cemu frka tolika :P Svako ima uspona i padova pa tako i Liverpool ne mogu vjecno blistati,mislim da je najgore sto se ispalo iz LP dok ostalo tu i tamo,Cup ko cup i mancho je ispao od trecoligasa pa nisu diglu toliku hajku, mozda je i bolje sto ste ispali da se posvetite maksimalno prvenstvu i da osigurate jednu od pozicija koje vode u LP gdje i pripadate,kakav city i bakraci :twisted: Vjerujem da ce to Rafa ubrzo sve posloziti i ukoliko ne bude onih pehova sto se tice povreda da ce Liverpool opet onako zaigrati kako zna i umije 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 14 jan 2010, 02:11

ne znam sto se svi zale ovoliko...ja mislim da smo mi proklinjali sve i jednog igraca i sve zive elemente Liverpoola od Uprave do Perrya Beniteza Amera ekonomske krize Lucasa Johnsona Benayouna...pogledajte prosle sezone smo bili strah i trepet za Evropu..al to nije toliko drugacija ekipa od ove sezone...otisao je Alonso i Arbeloa (al su dosli jednako dobre zamjene) samo je Aquilanni tek dosao pa treba vremena sjetite se da ni Alonso nie cemu bio prvu sezonu....otisle su dvije vazne vazne karike zadnjih par sezona i zato nam je **** ovako...nemamo mi sta krivit amere ne daju pare za transfere ne daju hebat ih..al pogledajte u Arsenal krilo im je Diaby a veznjaci Song neki tamo i Denilson sto oni se ne zale na vlasnike ne daju ni oni feninga a mi ima gledamo u ledja evo 10 bodova mislis da i oni ne bi voljeli Silvu na krilu i Villu u napadu. :?:

Treba svoju avliju prokopat konstantno ubacivat neke mlade na krila i u napad(zasto ne Dalle Valle onaj Finac) nek se ovi penzioneri malo zabrinu za svoju ass

pozdrav :D
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 14 jan 2010, 08:02

mighty_reds je napisao/la:ne znam sto se svi zale ovoliko...ja mislim da smo mi proklinjali sve i jednog igraca i sve zive elemente Liverpoola od Uprave do Perrya Beniteza Amera ekonomske krize Lucasa Johnsona Benayouna...pogledajte prosle sezone smo bili strah i trepet za Evropu..al to nije toliko drugacija ekipa od ove sezone...otisao je Alonso i Arbeloa (al su dosli jednako dobre zamjene) samo je Aquilanni tek dosao pa treba vremena sjetite se da ni Alonso nie cemu bio prvu sezonu....otisle su dvije vazne vazne karike zadnjih par sezona i zato nam je **** ovako...nemamo mi sta krivit amere ne daju pare za transfere ne daju hebat ih..al pogledajte u Arsenal krilo im je Diaby a veznjaci Song neki tamo i Denilson sto oni se ne zale na vlasnike ne daju ni oni feninga a mi ima gledamo u ledja evo 10 bodova mislis da i oni ne bi voljeli Silvu na krilu i Villu u napadu. :?:

Treba svoju avliju prokopat konstantno ubacivat neke mlade na krila i u napad(zasto ne Dalle Valle onaj Finac) nek se ovi penzioneri malo zabrinu za svoju ass

ja nisam nikoga
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 14 jan 2010, 08:05

TheScouser je napisao/la:Hajmo Jovo nanovo! :D Bit ce bolje ljudi, samo sabura. ;)

Nek' sve prodaju, Torresa, Gerrarda, ma cijelu ekipu... moje navijacko srce pripada Liverpoolu

YOU'LL NEVER WALK ALONE, and it's truth...

ma doveli Maxija :D no. 17
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 14 jan 2010, 08:13

mighty_reds je napisao/la:ne znam sto se svi zale ovoliko...ja mislim da smo mi proklinjali sve i jednog igraca i sve zive elemente Liverpoola od Uprave do Perrya Beniteza Amera ekonomske krize Lucasa Johnsona Benayouna...pogledajte prosle sezone smo bili strah i trepet za Evropu..al to nije toliko drugacija ekipa od ove sezone...otisao je Alonso i Arbeloa (al su dosli jednako dobre zamjene) samo je Aquilanni tek dosao pa treba vremena sjetite se da ni Alonso nie cemu bio prvu sezonu....otisle su dvije vazne vazne karike zadnjih par sezona i zato nam je **** ovako...nemamo mi sta krivit amere ne daju pare za transfere ne daju hebat ih..al pogledajte u Arsenal krilo im je Diaby a veznjaci Song neki tamo i Denilson sto oni se ne zale na vlasnike ne daju ni oni feninga a mi ima gledamo u ledja evo 10 bodova mislis da i oni ne bi voljeli Silvu na krilu i Villu u napadu. :?:

Konacno pravi razlog za slabu igru, i konacno da neko na pravi nacin kaze zasto igramo ovako slabo. ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 jan 2010, 09:13

Gledam sinoc utakmicu i pitam se ko je ovdje drugoligas :(

Toliko bruke i sramote na jednom mjestu , da covjek ne povjeruje. Imamo strasne igrace Benayouna , sebicnjaka velikog , napravi glup penal , kod drugog gola prodje ga igrac kao da ga nema poslije toga i Insua ispade i bi sta bi ... imamo jos sebicnjaka strasni N'Gog nemam rijeci za tog driblera koji kad se okrene prema golu ne vidi rodjenu majku , a tek ta igracina sa brojem 4 koja ce pokrenuti igru Liverpoola ne zna gdje udara , doslo je dotle da je u sjeni Lucasa koji u ovakvoj konkurenciji polovnjaka postaje nas glavni igrac ... Sta reci treba dodati i cuvenog trenera ipak sa svojom formacijom uspio je napraviti jednu sansu Readingu sto je za svaku pohvalu. Idemo dalje uz katastrofalne navijace koji podrzavaju unistavanje kluba , podrzavajuci trenera koji ni kupa ne moze osvojiti nismo ni zasluzili
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 jan 2010, 09:25

sramota :!: A i treba ovako kad onako kukavicki igramo,kad igraci igraju na silu,kao bez ikakvih motiva,sta drugo ocekivati :?: Ja ne znam sta su oni i benitez sebi umislili...sa ovom igrom zreliji smo za championshipa nego za top 4 u premiershipu....
Prethodnih sezona smo imali stabilnu odbranu koja je primala jako malo golova i stabilnu sredinu terena,ali nam je napad bio neefikasan. Eh da mi je barem danas na sredini terena gledati Gerrarda , Mascha,Alonso,Sissoka :roll:
Danas nemamo nista stabilno,ne zna se na kojem dijelu terena gore stojimo...Ja ne vidim ni timske igre,jednostavno covjek ne moze biti siguran ni hoce li jedan drugom dodat normalno loptu na razdaljini od 2 metra....Benitez vise ne moze motivisati ovaj tim,to se odavno vidi,treba neko ko ce svojim idejama unijeti svjezinu i podsjetiti igrace za koji klub igraju :!: Od igraca je nemoguce naci krivca,ne zna se koji je gori na terenu,imali smo finih 90 minuta da ih napucamo sa 3,4 :0,ali ne,mi ne ucimo iz gresaka protiv lyona i drugih :evil: Ja se i dalje nadam nekim cudima ali boli me sto je velika razlika izmedju mog nadanja i realnosti.... :(

sad ce jos rec da su mu krive povrede gerrarda i torresa,kao da nam je neka velika sila trebala biti potrebna da pobijedimo reading...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jan 2010, 09:29

Benayoun je smiješan igrač.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 jan 2010, 09:31

omerbavarac je napisao/la:Nije smak svijeta, dici cete se iz mrtvih. Samo da Maxi zaigra..... ;) ;) ;) ;)
tako se govorilo i za aquilanija
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 jan 2010, 09:39

Svašta, ovu sezonu mislim da ćete već počet zaboravljat, jer je katastrofa... Pod hitno nešto se mora mjenjat u liverpool-u...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 jan 2010, 09:42

GunnerS je napisao/la:Svašta, ovu sezonu mislim da ćete već počet zaboravljat, jer je katastrofa... Pod hitno nešto se mora mjenjat u liverpool-u...
ja ponekad zazelim da je sad maj i da je sezona zavrsena,jer idemo sve iz goreg u gore i pitam se koliko dugo ce to tako ici :(

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 jan 2010, 09:50

A ništa, navijači se prepoznaju kad je najgore timu ;) A to svakom dođe, al i prođe... Jbg. ja nekako mislim i volio bih da Benitez napusti klupu al nije uvjek smjena trenera dobra opcija... Nije nekad i smjena direktora ( vlasnika ) riješenje, al sigurno je riješenje autoritet kod trenera. Možda igrači rade neke stvari na svoju ruku, možda Benitez ih više ne može smirit :( Jer, ne znam šta bi više moglo bit...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jan 2010, 10:01

Što se mene tiče neka Rafe još desetak godina na klupi Liverpoola...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 14 jan 2010, 10:26

Mislim da bi bio red da Rafa ode :oops:
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.