redwhite je napisao/la:Ti si imao jedno 50 postova kako je Brckalic materijal za Zvijezdu, i jos mnogi drugi,kakva je to sad prica? De opet preporuci nekog siguran sam da se u biljeznici ekipe sa kojom si juce bio nalazi jos neko ime
Ma govorim po prikazanom jučer, ko je bio i pogledao mislim da je vidio. Očekivao sam više i od Kitića (15 bijeli) međutim da li su se svi "potrošili" u srijedu na prvenstvenim ili šta već, ja neznam, uglavnom mislim da je jučer na jednoj strani bila konbinovana ekipa Zvijezde a na drugoj ovi što su bili razlika bi bila drastična. Ali to je realno stanje, što se tiče Brčkalića on je nešto i odigrao prvo poluvrijeme, par dobrih ubačaja i neki šut ali u drugom sve što je uradio jeste napravio par kontri svojoj ekipi kada je centrirao napamet. Jučer si imao jedino Brčkalića na terenu sa prvoligaških terena i mislim Milanovića, zatim Kitić, Bijalac, drugi golman Bosne i još par njih (2. liga FBiH), veliki dio prve katonalne, bilo ih je i iz druge kantonalne a čak sam primijetio i nekoliko njih iz međuopštinskih liga