Moderator/ica: GracanicaAA
Onaj ko je naucio doci gledati Čelika doci ce na stadion bez obzira na cijenu. I 2KM da stave opet ce vise biti na pruzi i na krovu...zamorano je napisao/la: ↑15 mar 2023, 20:13Možda bi uprava mogla da razmisli da ovu tekmu bude prioritet privuči što veči broj navijača na tribinu s možda nekom cijenom od 3 km za ulaznicu!!! Pošto več nije Bilino da se makar brojnost poveča na kembridzu! Pobjediti makar i s 1 - 0 samo da se niko ne povrijedi pred Visoko,jer teren je stvarno loš za normalnu igru!
Drug inflacija sve je poskupilo ne treba smanjivati cijene ulaznica. Kao sto gore kazu ionako ce klosari gledati s pruge i pkus poslije ce komentarisati igru a ukaznicu nisu platilizamorano je napisao/la: ↑15 mar 2023, 20:13Možda bi uprava mogla da razmisli da ovu tekmu bude prioritet privuči što veči broj navijača na tribinu s možda nekom cijenom od 3 km za ulaznicu!!! Pošto več nije Bilino da se makar brojnost poveča na kembridzu! Pobjediti makar i s 1 - 0 samo da se niko ne povrijedi pred Visoko,jer teren je stvarno loš za normalnu igru!
Ma OK je ev objavili su da je 5 km....Bitno je pobjediti makar minimalno samo da se niko ne povrijedi pred Visoko...dinodino2019 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 09:47Drug inflacija sve je poskupilo ne treba smanjivati cijene ulaznica. Kao sto gore kazu ionako ce klosari gledati s pruge i pkus poslije ce komentarisati igru a ukaznicu nisu platilizamorano je napisao/la: ↑15 mar 2023, 20:13Možda bi uprava mogla da razmisli da ovu tekmu bude prioritet privuči što veči broj navijača na tribinu s možda nekom cijenom od 3 km za ulaznicu!!! Pošto več nije Bilino da se makar brojnost poveča na kembridzu! Pobjediti makar i s 1 - 0 samo da se niko ne povrijedi pred Visoko,jer teren je stvarno loš za normalnu igru!
Ne znam je li jos rano, ali volio bih vidjeti Arezinu od prve minute, da odradi 60 minuta protiv Zepca. Rijesiti sve u prvom poluvremenu, pa se spremati za Bosnu.
Truhlo je napisao/la: ↑16 mar 2023, 12:05Ne znam je li jos rano, ali volio bih vidjeti Arezinu od prve minute, da odradi 60 minuta protiv Zepca. Rijesiti sve u prvom poluvremenu, pa se spremati za Bosnu.
Mozda ovako nesto: Durmo; Sivac - Smajic - Vardo - Arnautovic; Arezina - Zuna; Karalic - Medjuseljac - Durmis; Sijerkic.
Mozda cak krenuti sa Karicem i Sijerkicem u spicu, Medjuseljac desno, Karalic klupa.
Ma samo polako, onda gledamo majstora 2. Pol Feno i Arezinarz88 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 13:10Truhlo je napisao/la: ↑16 mar 2023, 12:05Ne znam je li jos rano, ali volio bih vidjeti Arezinu od prve minute, da odradi 60 minuta protiv Zepca. Rijesiti sve u prvom poluvremenu, pa se spremati za Bosnu.
Mozda ovako nesto: Durmo; Sivac - Smajic - Vardo - Arnautovic; Arezina - Zuna; Karalic - Medjuseljac - Durmis; Sijerkic.
Mozda cak krenuti sa Karicem i Sijerkicem u spicu, Medjuseljac desno, Karalic klupa.
Mislim da je za Arežinu još rano da krene od prve minute, također mislim da je Arnautović još povrijeđen te da ga neće forsirati do Bosne puno.
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 8 gostiju.