Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Uzmi tu i3cu cisto jer je najnovija, nije los cpu, kasnije kozes ubaciti neku grafu bolju da imas nesto konkretno. Za CSGO ce biti dosta svakako.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kad izlazi Football Manager 2021
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hvala drug još malo abda pa se ima sta igrat ovu zimuharden je napisao/la: ↑17 nov 2020, 17:27viewtopic.php?f=44&p=7988504#p7988504
U prvom postu imas odgovor.
Ta prva, 1050Ti i dalje puca i jače od CSGO.stb je napisao/la: ↑17 nov 2020, 11:49i5 4570 + GTX 1050Ti +8GB DDR3 +500GBHDD 650KM
i3 9100f +RX550 4GB+8GB DDR4 2666MHz+ 250GB SSD 700KM
i7 3700 + RX550 4GB + 8GB DDR3 +500GB HDD 650KM
i5 3470+ RX550 4GB/GTX 1050Ti+8GBDDR3+500GB HDD 580/620KM (u zavisnosti od RX ili GTX)
i7 4770 +RX550 4GB+ 8GB DDR3+500GB HDD 750KM
Sta kupiti? Htio nesto preko zime dok se ima vremena, cisto da mogu pucati CS-a, eventualno Dote.. mozda i apgrejdam poslije. Btw cijene su vece jer cu na shopping karticu, ako ima igdje jos kakva ponuda a moze na shopping karticu napisite, ovo je ponuda ProCompa, jedino njih sam nasao na rate.. Hvala svima
Edit: i5 3470+RX550 4GB+8GB DDR3+500GB HDD+120GB SSD + Monitor 24"+ tastatura, mis i slusalice za 740KM, worth?
Govorim jer sam dao mlađem bratu 1050 običnu od 2GB, a igra većinu naslova osim ne znam, CoD Warzone ili neke aktuelne.
Za tvoje potrebe mislim da će biti dovoljno.
- f0rest1946
- Kontakt:
I ja koristim 1050 2gb i procesor ryzen 2700, csgo mi daje 350 do 400 fps
)

CS:GO je 85% CPU 15% GPU
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Valhalla obara rekorde, vjerovatno ide u prilog zbog toga sto je Cyberpunk 2077 odgodjen.

Ja sam na nekih 50%, i sta ja znam, igra je vizuelno top, graficki, vidi se taj next-gen smek malo, ali nakon nekog vremena totalno repetitivno, tipicno Ubisoftski. Sto se mene tice, ne moze u istu recenicu sa Ghosts of Tsushima.

Ja sam na nekih 50%, i sta ja znam, igra je vizuelno top, graficki, vidi se taj next-gen smek malo, ali nakon nekog vremena totalno repetitivno, tipicno Ubisoftski. Sto se mene tice, ne moze u istu recenicu sa Ghosts of Tsushima.
27.10.2020
- f0rest1946
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
Ovo ce mi bit prvi put da kupujem igru na prvi dan izlaska (osim WoW ekspanzija
) toliko sam siguran da ce pokidat.

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Jedino mi se ne sviđa što je first person.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
ni meni, al trebao bi biti mod neki za 3rd person brzo uzimajuci u obzir koliko je jak Witcher mod community
Pa nije stalno first person, recimo u autu mozes switch. Bit ce update i patch, pogotovo kad izadje ispeglano za new gen konzole.
27.10.2020
Bice 100 bugova vidite koliko dugo odgadjaju, ne bih ja to uzimao dok ne izadje par patcheva tj. ne bih preorderovao.
Ma DRM-free je, isprobat ce se s torrenta prvi dan odmah hehehe.
27.10.2020
Ja se nikako nisam mogao naviknut na te open world first person igre.Kingdom Come Deliverance je odlican ali nisam mogao ga duze igrati zbog tog
Sta vam smeta u first person?? FOV? Meni se povraca od napucavanja iz treceg lica npr.
Dok sam ziv nece mi biti jasno da je raja Fallout igre igrala u trecem licu.
Dok sam ziv nece mi biti jasno da je raja Fallout igre igrala u trecem licu.
1st person je za CS:GO, COD, R6 Siege etc.
za igre ovog tipa 3rd person meni uvijek prva opcija
toliko nahajpali customization lika a na kraje nista od toga ne vidim
na kraju krajeva od prvog dana trebala je biti opcija kao u mnogim drugim naslovima ovog tipa da igras iz prvog ili treceg lica, ne da nesto nameces ljudima
za igre ovog tipa 3rd person meni uvijek prva opcija
toliko nahajpali customization lika a na kraje nista od toga ne vidim
na kraju krajeva od prvog dana trebala je biti opcija kao u mnogim drugim naslovima ovog tipa da igras iz prvog ili treceg lica, ne da nesto nameces ljudima
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 52 gosta.