Kako god, vec ima iskustva na toj poziciji. Nece ih on trenirati, niti ce ici da skautira, ali vjerujem da moze dati ruke u organizaciji i vodjenu omladinskog pogona.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jedna od tema razgovora i Željo
Gost za deset.Volio bih vidit Emira u Zelji na nekoj funkciji.
Brko iz druge galaksije!
-
DobrinjiPlavi
- Kontakt:
Imam osjecaj da cemo ove sezone pored finansija Mirvica biti u jako dobrom plusu. Pogotovo sto kako slusam raju po kaficima, ljudi jedva cekaju clanske...
- dubioza144
- Kontakt:
Hocel bit kakva novogodisnja bomba 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Realno je ako mislimo da igramo Evropu, trebace nam 4-5 pojacanja, Brkovic i ekipa to znaju, vjerujem im . Na HAJR
Rijesit se:Sedorf,Obradov,Trupe,Pejic,Konings,Rakic.
Dovest:desni stoper,desni bek,rezervni lijevi bek,zadnji vezni i napadac.
Ako bude prodaja,tu pojacat adekvatno.Sulju i Radovca vratit,mogu oni bit od pomoci ko druga/treca opcija na svojim pozicijama.
Ne treba zaboravit Simonija,Ibrahima,Gojaka,ja vjerujem da mogu pomoc.
Ako bude prodaja,tu pojacat adekvatno.Sulju i Radovca vratit,mogu oni bit od pomoci ko druga/treca opcija na svojim pozicijama.
Brko iz druge galaksije!
-
19vendetta87
- Kontakt:
Kakav Simoni, frajer rezerva u trecoj hrvatskoj ligi.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Slažem se. Mislim da nam je potrebna i jedna 10-ka klasična, ukoliko to ne mislimo povjeriti Gojaku i time ujedno riješiti i U21 pravilo. Još ne treba zaboraviti i Garčevića, protiv sloge je bio na klupi. Za sve igrače smo bar neku informaciju dobili a za njega ništa. Polusezonu ne znam gdje je lik bio a pod ugovorom je sa nama.1921boy je napisao/la: ↑31 dec 2025, 13:08Rijesit se:Sedorf,Obradov,Trupe,Pejic,Konings,Rakic.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Trebao u Travnik na posudbu,povrijedi se, i tek se nedavno oporavio, a ovo za Sulju i Radovca, ne znam koliko sam za Sulju jer voli i on malo da se pitaAhmedNurudin je napisao/la: ↑31 dec 2025, 13:29Slažem se. Mislim da nam je potrebna i jedna 10-ka klasična, ukoliko to ne mislimo povjeriti Gojaku i time ujedno riješiti i U21 pravilo. Još ne treba zaboraviti i Garčevića, protiv sloge je bio na klupi. Za sve igrače smo bar neku informaciju dobili a za njega ništa. Polusezonu ne znam gdje je lik bio a pod ugovorom je sa nama.1921boy je napisao/la: ↑31 dec 2025, 13:08Rijesit se:Sedorf,Obradov,Trupe,Pejic,Konings,Rakic.
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
- Riquelme1921
- Kontakt:
Joj i tebe jarane eto ostali su nam profesionalci.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑31 dec 2025, 14:02[url=https://postimg.cc/HVxFCTRs][/url
Igrača i kurca
Grupa iznad svakog pojedinca.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Sedorf,Trupe i Rakic mozda mogu bit od koristi. Pogotovo Rakic koji je jos uvijek U21. Pejic i Obradov fkt nisu ni blizu kvaliteta koji je potreban Želji. Suljo i Radovac isto,vec krajem prosle sezone su bili tanki,sad nakon sto nisu igrali pola godine tesko da mogu ista. Imali smo i nesrecu sa povredom Madzida koji nam je trebao biti nosioc i prvi u izlogu,a i Foce koji se mogao pripremati da bude u21 igrac za iducu sezonu.1921boy je napisao/la: ↑31 dec 2025, 13:08Rijesit se:Sedorf,Obradov,Trupe,Pejic,Konings,Rakic.
Nece biti lako planirati ovu ekipu i ako je solidan kostur vec tu.
Po meni glavni razlozi zasto nismo uzeli vise bodova ovu polusezonu su nedostatak kohezije i neadekvatno koristenje igraca.
Nisam nikakav strucnjak, ali utisak mi je da sredini odgovara jedan tip fudbala, a napadu drugi. Igracima poput Erika i Denija izgleda vise odgovara da igraju na posjed, da nisu profil igraca koji igraju na kontranapad, sto bi odgovaralo bekovima, krilima i jaganjcu.
Nisam nikakav strucnjak, ali utisak mi je da sredini odgovara jedan tip fudbala, a napadu drugi. Igracima poput Erika i Denija izgleda vise odgovara da igraju na posjed, da nisu profil igraca koji igraju na kontranapad, sto bi odgovaralo bekovima, krilima i jaganjcu.
Ja vjerujem da moze bit od koristi i ako ga se na pravi nacin koristi.Isto sam govorio i za Vinija.Nemoze bit od koristi kad igra 5 min.Svabo je to skautiro.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 dec 2025, 13:21Kakav Simoni, frajer rezerva u trecoj hrvatskoj ligi.
Brko iz druge galaksije!
- imekorisnicko
- Kontakt:
Donekle slicno vrijedi i za odbranu. Nasa odbrana je brza i moze da stoji visoko,lijevi bek nam je potpuno ofanzivan i ozbiljno tanak u defanzivi. To moze funkcionisati,ali moras imati kvalitetnog destruktivnog veznog igraca,kakvog mi nemamo ni blizu.Anpa je napisao/la: ↑31 dec 2025, 14:11Po meni glavni razlozi zasto nismo uzeli vise bodova ovu polusezonu su nedostatak kohezije i neadekvatno koristenje igraca.
Mogu Deni i Ismail igrat desetku.Vedo je peh kako je doso.Taman se bio oporavio,kad je doso,trebo na posudbu i povrijedi se haman istu povredu obnovio.AhmedNurudin je napisao/la: ↑31 dec 2025, 13:29Slažem se. Mislim da nam je potrebna i jedna 10-ka klasična, ukoliko to ne mislimo povjeriti Gojaku i time ujedno riješiti i U21 pravilo. Još ne treba zaboraviti i Garčevića, protiv sloge je bio na klupi. Za sve igrače smo bar neku informaciju dobili a za njega ništa. Polusezonu ne znam gdje je lik bio a pod ugovorom je sa nama.
Brko iz druge galaksije!
Trupe je prosjecan nazad,u napadu ga nema nikako jer ne prelazi po terena.Nema male pare sigurno.Odinaka nako prema gore al je nazad supalj.Jednog se treba rijesit.Odinaka je 5 godina mladji.Sedorf neznam sta bi reko.Kad je doso bio je ok,kasnije se uklopio u sivilo ekipe zajedno sa ostalim.Mozda neka treca opcija za rotacije.Rakic je u21 al nije kapacitet.Mora najmanje 5 kila smrsat.imekorisnicko je napisao/la: ↑31 dec 2025, 14:09Sedorf,Trupe i Rakic mozda mogu bit od koristi. Pogotovo Rakic koji je jos uvijek U21. Pejic i Obradov fkt nisu ni blizu kvaliteta koji je potreban Želji. Suljo i Radovac isto,vec krajem prosle sezone su bili tanki,sad nakon sto nisu igrali pola godine tesko da mogu ista. Imali smo i nesrecu sa povredom Madzida koji nam je trebao biti nosioc i prvi u izlogu,a i Foce koji se mogao pripremati da bude u21 igrac za iducu sezonu.
Brko iz druge galaksije!
- imekorisnicko
- Kontakt:
Pa sve si u pravu. Samo sam ih razdvojio od Pejica i Obradova kod kojih ne vidim nikakvu iskoristivost.1921boy je napisao/la: ↑31 dec 2025, 14:21Trupe je prosjecan nazad,u napadu ga nema nikako jer ne prelazi po terena.Nema male pare sigurno.Odinaka nako prema gore al je nazad supalj.Jednog se treba rijesit.Odinaka je 5 godina mladji.Sedorf neznam sta bi reko.Kad je doso bio je ok,kasnije se uklopio u sivilo ekipe zajedno sa ostalim.Mozda neka treca opcija za rotacije.Rakic je u21 al nije kapacitet.Mora najmanje 5 kila smrsat.imekorisnicko je napisao/la: ↑31 dec 2025, 14:09Sedorf,Trupe i Rakic mozda mogu bit od koristi. Pogotovo Rakic koji je jos uvijek U21. Pejic i Obradov fkt nisu ni blizu kvaliteta koji je potreban Želji. Suljo i Radovac isto,vec krajem prosle sezone su bili tanki,sad nakon sto nisu igrali pola godine tesko da mogu ista. Imali smo i nesrecu sa povredom Madzida koji nam je trebao biti nosioc i prvi u izlogu,a i Foce koji se mogao pripremati da bude u21 igrac za iducu sezonu.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Jesi realan, pa Cveti treba jos flasu mi od sebe da kupimo, Madzid i on su najbolji igraci ove polusezoneSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑31 dec 2025, 14:02[url=https://postimg.cc/HVxFCTRs][/url
Igrača i kurca
Curva Sud

[/url