FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

SafetSajo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la SafetSajo » 28 jul 2017, 15:12

BoixosNois1899 je napisao/la:Može i 150M + Verratti, nije problem. Postaviti šeiku takav uslov i ako hoće klauna neka ga nosi. Koliko bali za njim sumnjam da bi odbio. Uostalom, najgore što se može dogoditi je da Neymar ostane u Barci. A ako bude nezadovoljan i izigravao primadonu, nije belaj ni zakucati ga za klupu čitavu sezonu.
zaboravljas jednu cinjenicu a to je DOKTOR MINO RAIOLA :D
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 28 jul 2017, 15:15

Da je zagalamio na Messija sad bi ga gledali na aerodromu čekajući let za Pariz a pošto je na sitnu buraniju (jer zna na kome može) biće to ovo su normalne pojave na treningu jer igrač voli klub, požtrvovan i bla bla bla...

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 28 jul 2017, 15:15

Ma ne bojim se ja za Raiolu. On bi i u ovom slučaju izvukao 50-ak milki nekako. Snaći će se on.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 28 jul 2017, 15:17

Tišina u klubu, niko ne izlazi s nikakvim izjavama...

Razmišlja se kazniti malog ili ne, ići u otpor Neymaru ili mu i dalje lizat dupe... teška pitanja za Bartomeua i upravu.
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 28 jul 2017, 15:19

Popušiće mu Barto ako treba. I njemu i Senioru. Kazne neće biti 100% , jedino će još Semeda kazniti jer je uklizao klaunu. Izaći će se sa kliše izjavama kao i uvijek, i on će ostati da muze i dribla klub kad god mu se digne.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 28 jul 2017, 15:21

BoixosNois1899 je napisao/la:Ma ne bojim se ja za Raiolu. On bi i u ovom slučaju izvukao 50-ak milki nekako. Snaći će se on.
znaci taj traid

150 + veratti za Neymara bi znacio posao najvecih fudbalski gov.nara bas bi bilo interesantno vidjet :D
kako se obojica otimaju za procenat "nejma-r" sen. i krmak :D znaci neymar ce izac paris kako god uzmes 200 mio jer ce cale da mu klepi 50 mio najmanje :P

malo ozbiljnosti mislim da od transfera nema nista bice posle ovog prica kako je ovo normalno desavanje i da su se glave ohladile
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 28 jul 2017, 15:24

Na Barca BiH anketa bila koga podržavate u incidentu, Neymara ili Nelsona, iskreno sam očekivao da će Nelson to dobit s 90-10 posto kad ono skoro pa izjednačeni glasovi... :crazy:

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 28 jul 2017, 15:26

LittleCule je napisao/la:Na Barca BiH anketa bila koga podržavate u incidentu, Neymara ili Nelsona, iskreno sam očekivao da će Nelson to dobit s 90-10 posto kad ono skoro pa izjednačeni glasovi... :crazy:
Šta će dječurlija nego za šminkera Neymara glasati :lol:

FC Grizzlies

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 28 jul 2017, 15:27

BoixosNois1899 je napisao/la:
LittleCule je napisao/la:Na Barca BiH anketa bila koga podržavate u incidentu, Neymara ili Nelsona, iskreno sam očekivao da će Nelson to dobit s 90-10 posto kad ono skoro pa izjednačeni glasovi... :crazy:
Šta će dječurlija nego za šminkera Neymara glasati :lol:
Koliko su ljudi zatupljeni, doslovno dozvoljavaju da im se tamo neki Neymar piša po klubu :crazy:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 28 jul 2017, 15:44

Donnie Darko je napisao/la:
LittleCule je napisao/la: Upravo tako, zašto bi mi pristali na lošije uvjete, kad oni nisu pristajali nikako da nam prodaju Verrattija, sad ako toliko žele Neymara nek stisnu zube i iskeširaju minimum 150-160 + Verrattija. Bartomeu **** nek se ne povlači lagano pred Khelaifijem makar ne bi me čudilo da to uradi da ne sjebe svoje odnose s Qatarom :evil:
Možda zato što se Barcelona ništa ne pita ako PSG aktivira klazulu? Ne znam koliki su tačno porezi, odnosno koliko moraju platiti pored tih 222 miliona, ali čisto sumnjam da su veći od 100 miliona. Jer ako cijene već Verratija 150 koliko već, nisu retardirani da daju za Neymara 330+ miliona.

Sve su to lijepe bajke, ali nema šanse da daju uz Verrattija više od 110, eventualno 120 miliona. Nisu glupi, jer znaju da Barcelona želi Verratija jednako koliko oni žele Neymara.
PSG NECE platiti otkupnu klauzulu po cijeni da nikad ne dodje. Jer niko nije toliko lud, to je valjda jasno vec odavno. Uostalom, da je tako lako, davno bi oni platili, cim su imali "Si quiero!" od Neymara.

Porez je ogroman na toliku cifru u Francuskoj, plus ogromna plata Neymara i jos dosta miliona senioru. Nimalo lagan posao ni za seika.

Njih bi Neymar kostao oko 600 mil eura sa svim, zbog toga nece da plate klauzulu. Kad bi ukljucili Verrattija u cijenu- e onda bi porez bio dosta manji.

Sto se mene tice, Verratti i 120mil i nosi klauna i seniora.
27.10.2020

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 28 jul 2017, 15:48

Ovo je Neymar prije koji dan na treningu napravio Semedu, pet puta gori start, a ovaj se nije bunio, toliko o pi*koplačku

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 jul 2017, 15:51

Kažu na temi Liverpoola da Neymar nije bolji od Coutinha :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ispade da pare od Neymara trebam li prebaciti Redsima :rol:
Za nekih 70 miliona plus Rafinha se može dovesti Coutinho. Za 80 Dembele. Verratia dobijama za cigu :njanjanja:

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 28 jul 2017, 15:55

jasmin10 je napisao/la:Kažu na temi Liverpoola da Neymar nije bolji od Coutinha :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Za nekih 70 miliona plus Rafinha se može dovesti Coutinho. Za 80 Dembele. Verratia dobijama za cigu :njanjanja:
Dembelea nema šanse dobit ispod 100M, Phillipea bi se dalo angažirat za nekih 90+Rafinha ako Bog da :pray:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 jul 2017, 15:57

LittleCule je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Kažu na temi Liverpoola da Neymar nije bolji od Coutinha :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Dembelea nema šanse dobit ispod 100M, Phillipea bi se dalo angažirat za nekih 90+Rafinha ako Bog da :pray:
Upakovat Borusiji Deulofeua i 80 miliona.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 28 jul 2017, 15:58

Prvo se treba riješiti klauna a ja ipak mislim da od toga nema ništa. Evo kraj jula a ova saga traje još. I šta kad ga prodamo tamo nekad 10. augusta? Imaš još 20-ak dana prijelaznog roka a naši evo za mjesec dana samo Semeda doveli.

FC Grizzlies

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 28 jul 2017, 16:00

BoixosNois1899 je napisao/la:Prvo se treba riješiti klauna a ja ipak mislim da od toga nema ništa. Evo kraj jula a ova saga traje još. I šta kad ga prodamo tamo nekad 10. augusta? Imaš još 20-ak dana prijelaznog roka a naši evo za mjesec dana samo Semeda doveli.
Gledat ćemo Ardu na LW :rol: :wave:

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 28 jul 2017, 16:05

@LittleCule strah me i zamisliti to :|

A samo kad se sjetim priče o nekom velikom remontu ovo ljeto. Realno i ja sam očekivao to jer je to neophodno nakon onako katastrofalne sezone. Ali naravno, uprava nije sposobna za takvo što. Imaju još mjesec dana i bolje po njih je da dovedu ne jedno, već 2 pa možda i 3 pojačanja, zavisi da li ćemo prodati brazilskog klauna.
Ako ne uspiju u tome, :wave: Bartomeu i kompanija!

FC Grizzlies

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 28 jul 2017, 16:08

BoixosNois1899 je napisao/la:@LittleCule strah me i zamisliti to :|

A samo kad se sjetim priče o nekom velikom remontu ovo ljeto. Realno i ja sam očekivao to jer je to neophodno nakon onako katastrofalne sezone. Ali naravno, uprava nije sposobna za takvo što. Imaju još mjesec dana i bolje po njih je da dovedu ne jedno, već 2 pa možda i 3 pojačanja, zavisi da li ćemo prodati brazilskog klauna.
Ako ne uspiju u tome, :wave: Bartomeu i kompanija!
Veliki remont je bio očekivan što zbog loših rezultata, što zbog treskanja Bartomeuove fotelje, ali odma u startu dobili nogom u dupe od Arsenala (za Bellerina) što mi je i drago, pa pedala od Psg-a (za Verrrattija), nekim čudom utrpali Nelsona, onda već voda ušla u uši pa krenuli lelujat s Limom i Paulinhom i sad su opet na ničemu. Valverde je dao ultimatum do 7. augusta sva pojačanja da budu na treningu kako bi se pripremili za superkup, ali nešto mi smrdi da će to uprava uspijet izvest... :hmmmmm:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 jul 2017, 16:08

Brat Romario je najbolji opisao - amazonski pizdun :tokralju: :mrgreen:

Amazonski pizdun pravi pizdarije po treningu, glumi nekog velikog frajera, fol on ljut i gadne naravi :rol: eee cirkusa :lol:

Samo Puyola zovnuti da mu sveže šamarčinu, ali backhandom, preko ruke.

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 28 jul 2017, 16:11

let3 je napisao/la:Brat Romario je najbolji opisao - amazonski pizdun :tokralju: :mrgreen:

Amazonski pizdun pravi pizdarije po treningu, glumi nekog velikog frajera, fol on ljut i gadne naravi :rol: eee cirkusa :lol:

Samo Puyola zovnuti da mu sveže šamarčinu, ali backhandom, preko ruke.
Amazonski pizdun haha, oj brata :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.