Donnie Darko je napisao/la:LittleCule je napisao/la:
Upravo tako, zašto bi mi pristali na lošije uvjete, kad oni nisu pristajali nikako da nam prodaju Verrattija, sad ako toliko žele Neymara nek stisnu zube i iskeširaju minimum 150-160 + Verrattija. Bartomeu **** nek se ne povlači lagano pred Khelaifijem makar ne bi me čudilo da to uradi da ne sjebe svoje odnose s Qatarom  

Možda zato što se Barcelona ništa ne pita ako PSG aktivira klazulu? Ne znam koliki su tačno porezi, odnosno koliko moraju platiti pored tih 222 miliona, ali čisto sumnjam da su veći od 100 miliona. Jer ako cijene već Verratija 150 koliko već, nisu retardirani da daju za Neymara 330+ miliona.
Sve su to lijepe bajke, ali nema šanse da daju uz Verrattija više od 110, eventualno 120 miliona. Nisu glupi, jer znaju da Barcelona želi Verratija jednako koliko oni žele Neymara.

PSG NECE platiti otkupnu klauzulu po cijeni da nikad ne dodje. Jer niko nije toliko lud, to je valjda jasno vec odavno. Uostalom, da je tako lako, davno bi oni platili, cim su imali "Si quiero!" od Neymara. 
Porez je ogroman na toliku cifru u Francuskoj, plus ogromna plata Neymara i jos dosta miliona senioru. Nimalo lagan posao ni za seika. 
Njih bi Neymar kostao oko 600 mil eura sa svim, zbog toga nece da plate klauzulu. Kad bi ukljucili Verrattija u cijenu- e onda bi porez bio dosta manji.
Sto se mene tice, Verratti i 120mil i nosi klauna i seniora.