FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 09 apr 2012, 21:01

Iskreno se nadam da se Bekrija konačno dohavizo, jer ovako ne ide.Odličan je igrač, ali trenutno nije u formi i ako protiv Čelika ne pokaže nešto, najvjerovatnije da će sljedeću tekmu biti na klupi.
DRUG NEBI TI PUNCA

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 09 apr 2012, 21:02

dzenan01 je napisao/la:Željezničar – Čelik (Radosav Vukasović) dobar, dobar :lol:

Treći put u šest proljetnih kola. Nevjerovatno

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 09 apr 2012, 21:16

SarajlijaTM je napisao/la:
samir825 je napisao/la:
likusa je napisao/la:
Ako si iskren svaka cast ! ;)
Jel vi stvarno ozbiljno shvatate ovu omladinu(da ne kazem djecu)?
Koji ce normalan Hordas navijati za Siroki, kada igra Zeljo - Siroki?
Kako ce neki normalan Hordas moci zaboraviti onaj izlazak na ulicu Manijaka, nakon smrti Vedrana?
Pa svaki dan sa Manijacima pijem kafu, zezamo se.
Naravno da mi je drag Beslija, Guso, koji su toliko dali za moju Bosnu(reprezentaciju).
Naravno da mi je draze da Zeljo igra u Evropi, pa da mi se na Kosevu pjeva Jedna si Jedina, nego da veliki timovi dolaze u Siroki, Banjaluku i sl.
Kako mi necet biti dragi kada vam na Evropskim utakmicama uvijek pise Zeljeznicar Sarajevo :D
I najzalosnije mi je kada vidim Manijake i Horde kako se tuku :(
Navijacka previranja, prepucavanja, sve je to OK i to je oduvjek bilo u Sarajevu, ali sam apsolutno protiv nasilja.
Naravno prvo mi ide Sarajevo, pa jedna svjetlosna godina, pa Zeljo, Velez, Olimpic.
Puno srece, i vidimo se na derbiju kada cemo zajedno da pjevamo Jedna si Jedina ;)
Prvo svaka cast na misljenju druze!!! Mislim i sam sam takav,u redu je zezancija i podbadanje,ali to je to ;)

ali varas se u par stvari,ev npr,meni je 30g,znam par likova mojih godina sto su otvoreno navijali za siroki i borac...elem svaki klub koji igra protiv zelje.
nazalost,dosta danasnjih se fura na neke ultra fazone,mada nit znaju sta to znaci niti sta vise. a mi koji bi popili par pivara pred tekmu kao kondicione pripreme,pa malo na skakanje i navijanje,pa poslje tekme sa kojim hordasem da se zajebavamo izgleda ispadamo iz fazona
uglavnom,lijepo je cuti da nisam sam takvog misljenja,zivio :mrgreen:
Ima nas masa sa normalnim razmisljanjem sa obadvije strane samo sto uvjek kao i u svim segmendima drustva do izrazaja dolaze oni sto us..u sve sto je normalno i pozitivno svojim ponasanjem.To je jedini nacin da dodju do izrazaja jer im je njihov mentalni sklop ogranicen.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 apr 2012, 21:17

Glavni igrac Zelje je Vukasovic.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 apr 2012, 21:23

Sarajlijc@ je napisao/la:Glavni igrac Zelje je Vukasovic.
joj da hoces i ti uci u pubertet da ne smaras
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 apr 2012, 21:25

zar nije Ivica Osim ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 apr 2012, 21:28

bagrcavi je napisao/la:
zar nije Ivica Osim ?
Ma jok on je vise od igraca :mrgreen: Al jbt zivot ovo mu je ako se ne varam 4 mec da vama sudi :roll:

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 09 apr 2012, 21:29

Pustite pitare i njihove priče o suđenju, tako je i Gracić pričao prije utakmice, a na kraju je Olimpic imao odlično suđenje.

Logično bi bilo da dođe neko od navijača Čelika i napiše ovo, ali tačno ne kontam kakve veze imaju pitari što će nama suditi Vukasović. :mrgreen:
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 09 apr 2012, 21:33

Od toga sto je vodio, jedna 1:0 zavrsila druga 0:0. Stvarno nam je pomogao hvala mu.
NO PYRO NO PARTY

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 09 apr 2012, 21:36

GaetanoScirea je napisao/la:Pustite pitare i njihove priče o suđenju, tako je i Gracić pričao prije utakmice, a na kraju je Olimpic imao odlično suđenje.

Logično bi bilo da dođe neko od navijača Čelika i napiše ovo, ali tačno ne kontam kakve veze imaju pitari što će nama suditi Vukasović. :mrgreen:
Ima veze, mi 1. oni 4., mi osvajamo titule oni bore se za evropu. Moraju negdje ispraznit svoje frustracije.
NO PYRO NO PARTY

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 09 apr 2012, 21:43

A sto tebi trebaju takve provokacije, ajde mi objasni molim te? Evo ima raje pitara koji dodu i normalno pisu ovdje i stekli veliki respekt medu nasom rajom, a ti sa svakim postom pokusavas neki nemir unjeti!

Pogledaj mec Sarajevo vs Slavija po sto puta ako treba i vidjet ces tko za koga zapravo silji i sudi, ako budes u stanju i to prepoznati. Nakon meca svi se usutili, svi sretni i zadovoljni a ja ti se mogu krvi napiti sa jos par meceva Sarajeva gdje ste ocigleno biti dobro pripazeni od strane sudija (argumentovano), a vi (pardon TI) pricas da se nema sve silji bez ikakvog validnog dokaza! Kako te vise nije stid? Krivo ti sto je Zeljo prvi, je ocigleno tebi Sarajevo nista ne znaci, vec ga koristis kao alibi jer mrzis Zeljeznicar.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 apr 2012, 21:53

BlueTiger je napisao/la:
A sto tebi trebaju takve provokacije, ajde mi objasni molim te? Evo ima raje pitara koji dodu i normalno pisu ovdje i stekli veliki respekt medu nasom rajom, a ti sa svakim postom pokusavas neki nemir unjeti!

Pogledaj mec Sarajevo vs Slavija po sto puta ako treba i vidjet ces tko za koga zapravo silji i sudi, ako budes u stanju i to prepoznati. Nakon meca svi se usutili, svi sretni i zadovoljni a ja ti se mogu krvi napiti sa jos par meceva Sarajeva gdje ste ocigleno biti dobro pripazeni od strane sudija (argumentovano), a vi (pardon TI) pricas da se nema sve silji bez ikakvog validnog dokaza! Kako te vise nije stid? Krivo ti sto je Zeljo prvi, je ocigleno tebi Sarajevo nista ne znaci, vec ga koristis kao alibi jer mrzis Zeljeznicar.
slika slika
Jako pametno cestitam !

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 09 apr 2012, 21:54

BlueTiger je napisao/la:

Pusti malog, izrasle mu prve dlake na mudima pa ga udarilo malo.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 apr 2012, 21:59

the scouser je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la:

Pusti malog, izrasle mu prve dlake na mudima pa ga udarilo malo.
Vrlo mudro.

Haj sretno vam sa Vukasovicem u vrhu napada valjda uspijete dobiti Celik.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 apr 2012, 22:02

Denga nemoj mi se po temi kofrčiti nemoj da te banujem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uzećemo mi Čelika i bez sudije ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 09 apr 2012, 22:02

Kako je Kvesa igrao protiv Olimpica? Vidim da je Cutuk usao umjesto njega. Ako moze mala analiza. Hvala.

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 09 apr 2012, 22:06

"ublehas

kvesu je izvadio pred kraj drugog, iz jednog od dva razloga, a vjerujem zbog oba. Prvi je što je kvesić bio povrijeđen, pa šef nije htjeo ništa da rizikuje, a drugi je zbog prekida. Ako bi bio kakav korner ili prekid, Ćutuk je visočiji i može skočiti. Svojevremeno je znao i Alihodžića poslati u napad zadnjih 10ak minuta. Čak je i Slobodi, čini mi se, jedne godine dao go u 90 i nekoj. To je bila ona sezona kad smo u Širokom izgubili titulu. Inače očekujem Čolića umjesto Selimovića, Jamaka umjesto Bekrića, a umjesto Zebe ili Bekrić ili Bešlija, a eventalno i Stanić. Još moguća izmjena je Adilović - Selimović."

Evo covjek je po meni fino opisao to sto trazis prijatelju. :D
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 apr 2012, 22:06

Neka bogati ne brini za nas i ne valjaj gluposti u ovoj polusezoni sudio dva puta protiv ŠB i Zrinjskog,oba meca odlicno odsudio,igralo se otvoreno niko suđenje spomenuo nije.Protiv Zrinjskog cak ostetio i nas i njih po jednom,desava se nije masina.Inace ovo mu je posljednja utakmica koju ce suditi Želji u ovoj polusezoni jer je ispunio svoju kvotu za nas (4 utakmice).Najbolji smo jbga prihvati to.Navikni se.

Vezano za utakmicu ocekujem tesku utakmicu u kojoj ce Celik igrati na kontre a dobri su u tome,mi cemo vidjeti kako ce ekipa izgledati bez Zebe i kako cemo kreirati napade.Mene iskreno bilo mnogo vise strah one utakmice sa Olimpikom nego ove,nekako sam bio sumnjicav pred mec sa Olimpikom,nakon BL-a i svega pritisak je bio veliki.Kiks je bio neminovan ali pshiloski mnogo bitan vjerovatno ono sto nam je "trebalo".Ako ponovimo igru kao protiv Olimpika pobjedicemo.Posjeta ce biti solidna ako bude kao u subotu bice super,neke 4 milje,taman.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 09 apr 2012, 22:08

bagrcavi je napisao/la:
zar nije Ivica Osim ?
ma upisite si vec 3 boda moj Celik je slabiji nekoliko svjetlosni godina od Zelje

kad bi sudio Sejo Cerimovic opet bi vi pobjedili :D

zelim vam duplu krunu jer ste najbolja i najorganizovanija ekipa u Bosni i Herzegowini
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 apr 2012, 22:08

To da li ste najbolji reci ce Evropa ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: itatabisine i 72 gosta.