Ako sam dobro primjetio, stariji si pristalica Željezničara. Jug ima mjesta da prosiri, ali necemo o tome. Naravno da svako želi pokriven jug, ali na neku ruku, kada bi izgradili istok i zapad na uzor sjeveru (sa tim da zapad ima loze, prostore za medije i sl) a ostavili jug onakav kakav jeste, bar na jedan period, po mom misljenju bi grmilodino lj je napisao/la:Ja jedino za cim zalim je sto sam pokisao volio bi vidjeti pokriven jug i to jedino zamjeram svim upravama poslije rata,kod nas gostujuci navijaci uzivaju na sjeveru a nasu djecu ko j..e,pa tvoji su ti navijaci najbitniji,jug se nemoze siriti,nemozez praviti poslovne prostore ispod njega radi zaobilaznice,neka ga urede,postave stolica koliko objektivno moze i pokriju pa ce imati najljepsi i najveci kop u zemlji.Izvinite na duzem postu ali mi dok...ilo vise gledati ono siblje,noge lomiti po raspucalom betonu i kisnuti ipak svog Zelju gledam od 1968 godine.

Neko je pitao koliko ima stolica na Grbavici. Ako slucajno udjes na Sjever, mozes vidjeti jednu tablu, moze se reci slika, na kojoj tacno pise koliko koja tribina ima sjedalica. Sada ne znam tacno koliko koja tribina, ali znam da ukupno Grbavica ima (ali ukupno mislim na cijeli sjever, tj stolice koje su bile na gostujucem dijelu i onaj dio blizu zapada, obije zapadne tribine i jug) 8898 sjedalica. Sa tim da jug ima nesto jace od 3000 (tj, cetiri sektora), sjever nesto jace od 5000 (kao sto sam rekao, podrazumjeva se i dio do zapada kao i gostujuci sektor, tj 'zdenka'), a zapad nekih 500-600