Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- masteRofPoker
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
@guarin
Ma u pravu si ti, mora on jos pure jesti za Raonicev nivo i kao sto rekoh, ne volim na Amere se kladiti ali bio je value jer nije to onaj Raonic od prije par mjeseci a isto tako fina je bila kvota na uzivo na set.
Ali ovo je fino kada prokomentarisemo detaljno jedan par.
Pozdrav i daj jos sta tenisa iz Pariza.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma u pravu si ti, mora on jos pure jesti za Raonicev nivo i kao sto rekoh, ne volim na Amere se kladiti ali bio je value jer nije to onaj Raonic od prije par mjeseci a isto tako fina je bila kvota na uzivo na set.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Bayer 2
Wolfsburg 1
Bayern 2
Miami 1
Kvota: 3,35
Miami - Washington 1, 1.60
Beal, Webster, Nene i Blair out za večeras.

Wolfsburg 1
Bayern 2
Miami 1

Zadnja izmjena: Rodman, dana/u 29 okt 2014, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Kako stvari stoje
Opatija-Dinamo 1/2
Opatija-Dinamo 1/2

Misljenje !
sta vi kazete za ova tri para ?
dal bi moglo proc ovo sto sam naumio
Atalanta - Napoli 2 1,8
Cagliari - AC Mailand 2 2,1
Genoa - Juventus 2 1,45

Atalanta - Napoli 2 1,8
Genoa - Juventus 2 1,45
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- 10DelPiero
- Kontakt:
Querrey S. - Lopez F. - 2 - 2,30
Probat cu ovdje sa Lopezom, mislim da je kvalitetniji igrac od Querreya u razmjeni a ovdje bi to moglo bit presudno s obzirom na nesto sporiju podlogu. Querrey nema poraza oko 20 meceva al' najozbiljniji protivnici u tih 20 meceva su mu bili od kada je zapoceo niz mec protiv Klizana i zadnji mec protiv vrlo loseg Janowicza koji mu je opet uspio uzet set. Mislim da vrijedi probat na 2,30
Probat cu ovdje sa Lopezom, mislim da je kvalitetniji igrac od Querreya u razmjeni a ovdje bi to moglo bit presudno s obzirom na nesto sporiju podlogu. Querrey nema poraza oko 20 meceva al' najozbiljniji protivnici u tih 20 meceva su mu bili od kada je zapoceo niz mec protiv Klizana i zadnji mec protiv vrlo loseg Janowicza koji mu je opet uspio uzet set. Mislim da vrijedi probat na 2,30

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- masteRofPoker
- Kontakt:
Napoli bi trebala doci 2.SafetSajo je napisao/la:Misljenje !![]()
Atalanta - Napoli 2 1,8
Genoa - Juventus 2 1,45
Juve se nekako uvijek napati protiv Genoe, ovi igraju kao da im je zadnja tekma, ja sam igrao 2 ali za vecu uplatu bi razmislio. Mozda, ali samo mozda je bolja opcija zbroj golova 0-2.
Milan ti ne znam, ludi Zeman vodi Cagliari i ja se ne kladim protiv njih. Sretno.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
i ja sam igro dvicu jer sigurno je kvalitetniji igrac pa sta bude10DelPiero je napisao/la:Querrey S. - Lopez F. - 2 - 2,30

masteRofPoker je napisao/la:Napoli bi trebala doci 2.SafetSajo je napisao/la:Misljenje !![]()
Atalanta - Napoli 2 1,8
Genoa - Juventus 2 1,45
Juve se nekako uvijek napati protiv Genoe, ovi igraju kao da im je zadnja tekma, ja sam igrao 2 ali za vecu uplatu bi razmislio. Mozda, ali samo mozda je bolja opcija zbroj golova 0-2.
Milan ti ne znam, ludi Zeman vodi Cagliari i ja se ne kladim protiv njih. Sretno.
ja sam konto uplatit za 25 eura te tri pa sta bude nek bude prosle sedmice sam dobre pare dobio pa malo da nastavim niz
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Prevelika kvota na Udinese da se nebi probalo.
Mislim da je realno da izvuku bod protiv ove sezone lose Fiorentine, kojoj jos uvijek fali Gomez i Rossi. Zabili samo 6 golova u 8 kola ove sezone, od toga su cak 4 zabili na jednoj utakmici, jako neefikasni, s druge strane Udinese igra jako dobru sezonu, trenutno su treci na tablici.
Fiorentina - Udinese x2. Kvota 2.1
Jos jedan par koji mi je zanimljiv u Serie A, Inter - Sampdoria. Inter igra prelose, trener ne odustaje od svojih glupih zamisli iako ekipa nije u stanju slozit 2 prilike tijekom utakmice, proslo kolo jedva dobili losu Cesenu i to golom iz penala, sta je najgore Mazzari je iskoristio samo jednu zamjenu, i glavnim igracima nije pruzio ni minute odmora. Sampdoria je kao i Udinese ugodno iznenađenje ove sezone, igraju dobro i mislim da su u stanju izvuc remi. Ja se nebi bunio ni da Inter izgubi ako ce to znacit odlazak prevare od trenera.
Inter - Sampdoria x2. Kvota 2.2
Sretno svima.
Mislim da je realno da izvuku bod protiv ove sezone lose Fiorentine, kojoj jos uvijek fali Gomez i Rossi. Zabili samo 6 golova u 8 kola ove sezone, od toga su cak 4 zabili na jednoj utakmici, jako neefikasni, s druge strane Udinese igra jako dobru sezonu, trenutno su treci na tablici.
Fiorentina - Udinese x2. Kvota 2.1
Jos jedan par koji mi je zanimljiv u Serie A, Inter - Sampdoria. Inter igra prelose, trener ne odustaje od svojih glupih zamisli iako ekipa nije u stanju slozit 2 prilike tijekom utakmice, proslo kolo jedva dobili losu Cesenu i to golom iz penala, sta je najgore Mazzari je iskoristio samo jednu zamjenu, i glavnim igracima nije pruzio ni minute odmora. Sampdoria je kao i Udinese ugodno iznenađenje ove sezone, igraju dobro i mislim da su u stanju izvuc remi. Ja se nebi bunio ni da Inter izgubi ako ce to znacit odlazak prevare od trenera.
Inter - Sampdoria x2. Kvota 2.2
Sretno svima.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Evolution87
- Kontakt:
znaci kod wizardsa bi veceras i Wall i Pierce vrlo lahko mogli u over.Rodman je napisao/la:Bayer 2
Wolfsburg 1
Bayern 2
Miami 1
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Safete, ne bih ti to preporučio na veliki ulog. Italijani su to, biće iznenađenja. Oprosti ako budem pogriješio.SafetSajo je napisao/la:Misljenje !![]()
Atalanta - Napoli 2 1,8
Genoa - Juventus 2 1,45
- zlatniljiljan
- Kontakt:
San Jose-U. Sucre 1/2,2/1 5+,6+
previse su mi sumnjivi
previse su mi sumnjivi
- darknes001
- Kontakt:
I meni se svidza kad se ovako prokomentarise par ,jer vazda je bilo "vise glava je pametnije od jedne"masteRofPoker je napisao/la:@guarin
Ja sam morao odma jutros otici pa nisam stigao da procitam vase misljenje al sam ja morao to da ispratim i evo sad dosao vidim da je zijanio u TB 3seta steta ,al eto bar je @guarin pogodio

http://prntscr.com/50xscw" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja bi jos igrao ovog Pouille danas od ovog tenisa, momak igra strasno i ima izuzetno dobar servis, dok s druge strane Fognini ima svoje musice sto se tice glave, kako je juce momak karlovica pomeo, zato ga danas moram ispostovati i ne samo rad toga vec zadnje vrijeme igra i dobro
http://prntscr.com/50xut9" onclick="window.open(this.href);return false;
Madjarska Kup : 18:00. Csákvári TK vs Békéscsaba - O2.5 @1.77 (Statistika kaze preko 2.5 gola)
Italia Kup : 20:30. Alessandria vs Pavia - 1 @1.825 (Pavia ce igrati sa dosta U19 igracima)
Spanija Kup : 21:00. UE Cornella (n) vs Real Madrid - Chicharito daje go @1.5 (trebo bi poceti u prvih XI)
Italia Kup : 20:30. Alessandria vs Pavia - 1 @1.825 (Pavia ce igrati sa dosta U19 igracima)
Spanija Kup : 21:00. UE Cornella (n) vs Real Madrid - Chicharito daje go @1.5 (trebo bi poceti u prvih XI)
Insbruk-Salzburg 1/2
moram odigrat,djabe sto cu prekrsiti obecanje
moram odigrat,djabe sto cu prekrsiti obecanje

BHF Bosanska Krajina!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Bravo Lopezu doktoree10DelPiero je napisao/la:Querrey S. - Lopez F. - 2 - 2,30

Alessandro Del Piero !
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Zenit - VEF Riga 2 @3.70, a ono što mi je dosta sigurnije jeste h2 u premieru je 7,5, pa bujrum!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Vidim forsirate Piercea..i ja sam ga mislio igrati, dodati De rozana 20,5 i Jefersona overe, i moram naci jos jednog..al ima vremena do vrs..
U Formuli u ponudi Bogdanovic 8,5..puno mi je to za momka kojem je to debitantska utakmica, dali ce i igrati uopste?
U Formuli u ponudi Bogdanovic 8,5..puno mi je to za momka kojem je to debitantska utakmica, dali ce i igrati uopste?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.