Pa ako se sjetimo prosle godine funkcionisalo je tako da se dogovore sa igracem i onda on nekad dan prije priprema ili na pripreme dodje trenira i potpise ugovor. I taj dan ih se pojavi 10. Rano je jos, prvo treba cekati da im isteknu vazeci ugovori ili da raskinu ugovoreboomerang5 je napisao/la:Vi ovdje vec ukaparisali ove transfere. Piric ide, a nije nikakva ponuda dosla. Bobic dolazi, a nigdje potvrde iz kluba. Znaci ljudi, cekajte zvanicno saopstenje, vec je 2 str. napisano o Bobicu, a lik jos uvijek nije nas igrac ...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Samo znam da je Zolotic u Tuzli.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Došo da leti wizz-airom jeftina kartaProbisvjet je napisao/la:Samo znam da je Zolotic u Tuzli.

- Probisvjet
- Kontakt:
bojler je napisao/la:Došo da leti wizz-airom jeftina kartaProbisvjet je napisao/la:Samo znam da je Zolotic u Tuzli.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zolotic poznatiji kao "plavo oko plakalo je" 

Potrazite sportski pregled iz prvog dijela sezone, mec Radnik Velez. Od 20 100%nih sansi za domace Bobic je skinuo 18. Protiv nas obje utakmice branio kao lud. Bilo je tu jos meceva gdje je imao 7,8 ludih intervencija na svakoj. Ima solidne godine i pored ova 2 tinejdzera to je ono sto nam bas treba. Ko misli suprotno obicni je nemac pojma 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne budite smiješni sa Bobicem... Momak.je odličan golman,čak bi se usudio reci među 3 najbolja u PL... E sad sto je branio u raspalom Veležu to je drugi par rukavica... Po meni je za Piriju ove sezone, Buffon lično
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- JohnCleese
- Kontakt:
Ma 100% , pa Eric je vrlo talentovan golman, ali nekako ga potcjenjivacki gleda vecina. Zolotic za rotacije u sezoni kakva nam slijedi odlican.staragarda je napisao/la:Ne budite smiješni sa Bobicem... Momak.je odličan golman,čak bi se usudio reci među 3 najbolja u PL... E sad sto je branio u raspalom Veležu to je drugi par rukavica... Po meni je za Piriju ove sezone, Buffon lično
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
pa onda titula nam nee trebaaaaaaThranduil je napisao/la:Ja čekam onu "samo gol"tzmalisa je napisao/la:joj jedva čekam kad se bude igralo u zenici, kad se svira pocetak utakmice da se zaori pjesma ''druga liga druga liga'', ono najjace nase, tuzlanski bas ono, jooooj braćo, trnci me hvataju odma

- tuzlak1987
- Kontakt:
Budaletuzlak1987 je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/gimnasticki-sa ... /160527046
Nakacio se Fule sada drugima hahah

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:

I budala moze voditi tim sa 300.000 KM godisnje.

Ode Fule u ćorku
Ko se sve vrzmao u i oko našeg kluba, dobro se mi nismo ugasili davnih dana

Ko se sve vrzmao u i oko našeg kluba, dobro se mi nismo ugasili davnih dana
Ali pazi optuzbi brate ima li koji zakon da nije prekrsioNYKnicks Fan je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I budala moze voditi tim sa 300.000 KM godisnje.

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ima li neki sud ili organizacija da ga nisu tuzili? 

kakvi su se sve lopovi vrtili oko kluba paa nije cudo sto smo u ovolikim **** samo nek jos neko nesto kaze za azmira ja se njemu divim kako je stao u kraj lopovima
Državni i entitetski gimnastički savezi BiH podnijeli su tužbu protiv Tuzlaka Mirsada Tinjića, potpredsjednika Gimnastičkog saveza (GS) BiH, zbog zloupotrebe položaja i ovlasti, samovolje i drugih nelegalnih i nezakonitih radnji mimo znanja Upravnog odbora spomenutog saveza.
U tužbi koja je, osim sudu, proslijeđena Tužilaštvu Kantona Sarajevo, ministarstvima pravde i civilnih poslova Vijeća ministara BiH, Olimpijskom komitetu BiH, te Svjetskoj gimnastičkoj asocijaciji, Tinjić se sumnjiči da je, u svojstvu potpredsjednika GSBiH, zloupotrebljavao položaj i ovlasti korištenjem pečata Saveza, te samoinicijativno i samovoljno podizao novac bez znanja drugih ovlaštenih osoba i odluka Saveza.
Prema navodima UO GSBiH, Tinjić je samoinicijativno u FIG-u (Internacionalna gimnastička federacija) odjavio potpredsjednicu Snežanu Bijelić kao kontakt osobu s GSBiH. Bez saglasnosti stručnih odbora entitetskih gimnastičkih saveza i UO GSBiH samovoljno je za izbor sportista godine BiH nominovao svoju kćerku Vanessu Tinjić i Adisu Bijelić.
U tužbi se navodi i da je Tinjić, koristeći memorandum i pečat Saveza, ovjeravao pojedine dokumente bez odluka UO GSBiH. Također, opstruirao je sjednice UO GSBiH koje je, sukladno Statutu i rješenju GSBiH, sazivala potpredsjednica Snežana Bijelić.
Naposljetku, Mirsad Tinjić se tereti i za nepodnošenje finansijskog izvještaja, kao i za neizdavanje takmičarskih licenci koje su platili roditelji, te za mobing nad drugim članovima Saveza i opstrukciju u radu GSBiH.Odlukom UO GSBiH Tinjiću je oduzeo pravo potpisivanja službenih dokumenata Saveza, o čemu je obaviještena banka u kojoj su deponovani potpisi ovlaštenih potpisnika.Sva dokumentacija koja potkrepljuje navedene činjenice dostavljena je svim spomenutim institucijama i nalazi se u arhivi, navodi se u obavijesti GSBiH i entitetskih saveza.
U tužbi koja je, osim sudu, proslijeđena Tužilaštvu Kantona Sarajevo, ministarstvima pravde i civilnih poslova Vijeća ministara BiH, Olimpijskom komitetu BiH, te Svjetskoj gimnastičkoj asocijaciji, Tinjić se sumnjiči da je, u svojstvu potpredsjednika GSBiH, zloupotrebljavao položaj i ovlasti korištenjem pečata Saveza, te samoinicijativno i samovoljno podizao novac bez znanja drugih ovlaštenih osoba i odluka Saveza.
Prema navodima UO GSBiH, Tinjić je samoinicijativno u FIG-u (Internacionalna gimnastička federacija) odjavio potpredsjednicu Snežanu Bijelić kao kontakt osobu s GSBiH. Bez saglasnosti stručnih odbora entitetskih gimnastičkih saveza i UO GSBiH samovoljno je za izbor sportista godine BiH nominovao svoju kćerku Vanessu Tinjić i Adisu Bijelić.
U tužbi se navodi i da je Tinjić, koristeći memorandum i pečat Saveza, ovjeravao pojedine dokumente bez odluka UO GSBiH. Također, opstruirao je sjednice UO GSBiH koje je, sukladno Statutu i rješenju GSBiH, sazivala potpredsjednica Snežana Bijelić.
Naposljetku, Mirsad Tinjić se tereti i za nepodnošenje finansijskog izvještaja, kao i za neizdavanje takmičarskih licenci koje su platili roditelji, te za mobing nad drugim članovima Saveza i opstrukciju u radu GSBiH.Odlukom UO GSBiH Tinjiću je oduzeo pravo potpisivanja službenih dokumenata Saveza, o čemu je obaviještena banka u kojoj su deponovani potpisi ovlaštenih potpisnika.Sva dokumentacija koja potkrepljuje navedene činjenice dostavljena je svim spomenutim institucijama i nalazi se u arhivi, navodi se u obavijesti GSBiH i entitetskih saveza.
Gdje bi Fucko sta namjestao? Nije ovo istina
Covjek je maksimalno posten, ko politicar 

- Beduin
- Kontakt:
Ako neki forumski klaun kaze da Bobic nema pojma, ne znam odakle ti pravo da tvrdis drugacije!? Potvrdi teoriju znalaca i vozdra, hhh.staragarda je napisao/la:Ne budite smiješni sa Bobicem... Momak.je odličan golman,čak bi se usudio reci među 3 najbolja u PL... E sad sto je branio u raspalom Veležu to je drugi par rukavica... Po meni je za Piriju ove sezone, Buffon lično
Ko nam danas dolazi? Doveli smo nekih 10ak igraca tek, i to one "provjerene insajderske" infos.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Evo još sad kad Ivetića klepi Seljo.
Zaista šteta i još se nadam da će se Uprava predomisliti u vezi njega.
Na stranu taj sukob i karakter, ono što je pokazivao na terenu bi MORALO biti ispred svega, jer čovjek je ostavljao sebe na svakoj utakmici.
Onaj ko ga dovede napravit će posao sezone, a mi smo ga ispušili, jer nećemo ni približno požrtvovanog beka naći i samo pomažemo konkurenciju
Zaista šteta i još se nadam da će se Uprava predomisliti u vezi njega.
Na stranu taj sukob i karakter, ono što je pokazivao na terenu bi MORALO biti ispred svega, jer čovjek je ostavljao sebe na svakoj utakmici.
Onaj ko ga dovede napravit će posao sezone, a mi smo ga ispušili, jer nećemo ni približno požrtvovanog beka naći i samo pomažemo konkurenciju

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.